HAMERLINCK CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAMERLINCK CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.990.232

Publication

11/08/2014
ÿþ "rtà.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

11111113801111

NEERGELEGD

31 JOLI MN

I1

KOROEPVtArZeleeNT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

---------------------- ^ -----

Ondernemingsnr O5232_

Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Muldersdreef 6 A, 9831 Sint-Martens-Laten (Deurle)

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Kim Van Poucke, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent,

op achttien juli tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, dat:

Mevrouw HAMERLINCK Maria Cecile Augusta, geboren te Evergem op vier februari negentienhonderd

eenenvijftig, nationaal nummer: 51.02.04 208-78, echtgenote van de heer FIERS Edmond Auguste Maurice,

wonende te 8300 Knokke-Heist, Lichttorenplein 9 bus 31.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor meester

Jean Bernard Maeterlinck, destijds notaris te Gent, op 2 maart 1984, niet conventioneel gewijzigd naar haar

verklaring,

volgende vennootschap heeft opgericht:

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam «HAMERLINCK CONSULTING».

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken

uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten.

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.. Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetes), alsook van haar ondememingsnummer.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Muldersdreef 6 A.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen..

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.,

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Bil de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het, maatschappelijk kapitaal,

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van leder jaar.

BESTUUR

ORGAAN

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend ais algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

HAMERLINCK CONSULTING

------- _ -- _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijnL

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

BEVOEGHEID

Ais er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredencI, aile handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris

MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in Bele als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

a) Administratieve, organisatorische en commerciële bijstand verlenen aan kantoren van vastgoedmakelaars. Dit in de meest ruime zin, met uitzondering van de opdrachten die voorbehouden zijn aan de erkende (zelfstandige) vastgoedmakelaars die ingeschreven zijn in het register van het B.I.V. (BeroepsInstituut van Vastgoedmakelaars). Dit houdt onder meer in: het aanbrengen van klanten zonder daadwerkelijk contracten af te sluiten

b) Consultancy naar particulieren en bedrijven toe. Dit in de meest ruime zin. Dit houdt onder meer in: adviesverlening inzake bedrijfsbeleid en verkoopstechnieken.

c) Man agementassistentie en het verlenen van adviezen op administratief, economisch, sociaal (personeel) en financieel vlak aan ondernemingen.

cl) Het uitoefenen van de activiteit van bouwcoördinator, zijnde het begeleiden van de bouwheer doorheen bat ganse bouwproces, tot de oplevering toe. Dit houdt onder meer in: het adviseren van de bouwheer inzake vormgeving, materiaalgebruik, stedenbouwkundige aangelegenheden e.d. Het aanvragen van offertes. Het opvolgen van de vordering van de werken. Het organiseren van werivergaderingen. Het uitvoeren van een regelmatige wericoritrole

e) Het optreden als vastgoedhandelaar.

f) De studie en/of uitvoering van onroerende projecten, van welke aard ook, onder andere de aankoop, verkoop, huur, verhuur, het bouwen en verbouwen, ruiling, valorisatie, de leasing, inrichting, de uitbating en de promotie.

g) Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

h) Het optreden ais makelaar, zelfstandig handelsvertegenwoordiger, commissionair, agent of

tussenpersoon inzake de aan- en verkoop van roerende goederen en het verstrekken van diensten,

I) Het aan- en verkopen van roerende goederen,

j) Het verwerven en aanhouden van participaties, in welke vorm ook, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen,

k) Het aanvaarden en waarnemen van bestuursmandaten in vennootschappen, verenigingen en maatschappen.

I) Haar patrimonium bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden,

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in aile vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

JAARVERGADERING

, *

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kim Van Poucke, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermeen neergelegd:

- een uitgifte van de oprichtingsakte &I 18 juli 2014.

Kim Van Poucke, geassocieerd notaris

- - lderjaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op vijftien december om 20.00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een zondag wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, ln dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

ledere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neeriegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 30 juni 2015.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste algemene vergadering heeft plaats op vijftien december in 2015.

OVERNEMING VAN DE VERBINTENISSEN NAMENS DE VENNOOTSCHAPIN OPRICHTING

' Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 juli

2014 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben ' vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Mevrouw FIAMERLINCK Maria Cecile Augusta, geboren te Evergem op vier februari negentienhonderd eenenvijftig, nationaal nummer: 51.02.04 208-78, echtgenote van de heer FIERS Edmond Auguste Maurice, wonende te 8300 Knokke-Heist, Lichttorenplein 9 bus 31.

Haar mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering daar anders over beslist.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt voor registratie in toepassing van artikel 173, 10 bis W. Reg.)

-^

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

21/10/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ModWadlt.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

El GE

NEERGELEGD

ilii 04 SEP. 2014

rSBLA1; RECHTBANK VAN

EUR

L1°- 2

*14192636* 1 STAA

KOOPHANOELTE GENT.f.

: 0556.990.232

Benaming

(voie): HAMERI-11'4CK CONSULTiNG

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Muldersdreef 6A, 9831 - Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte: BENOEMING NIET STATUTAIR ZAAKVOERDER

De Bijzondere Argemene Vergadering gehouden op 18-08-2014 heeft benoemd als niet statutair zaakvoerder, en dit vanaf 18-08-2014: mevrouw Leen LIppens, wonende te 9800 - Petegern aan de Leie, Houtkantlaan 1 bus 3.

Maria Hamedinck

zaakvoerder

22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 15.12.2015, NGL 16.12.2015 15693-0048-012

Coordonnées
HAMERLINCK CONSULTING

Adresse
MULDERSDREEF 6A 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande