HAMTIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAMTIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.803.828

Publication

25/11/2014
ÿþ1`4e

Mod Word 51.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







AN



KOOPHANDEL GENT

f 4 NOV, 2014

AFDEL1NGGpR1 ERMONDE

ui 1)1E1111











Ondernemingsnr : 0451.803.828

Benaming

(voluit) ; Hamtie

(verkort) ,

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Theet 45A, 9220 Hamme

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel in verband met de met fusie door overneneming gelijkgestelde fusie (geruisloze fusie)

FUSIEVOORSTEL in verband met

DE MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE FUSIE (GERUISLOZE FUSIE)

VAN

Van Den Broeck Tegelimport

BVBA

RRP Gent, afdeling Dendermonde

Btw BE 0882.162.243

Met zetel te

9220 Hamme, Theet 45A

(overgenomen vennootschap)

MET

Hamtie

BVBA

RRP Gent, afdeling Dendermonde

Btw BE 0451.803.828

Met zetel te

9220 Hamme, Theet 45A

(overnemende vennootschap)

Op de laatste b1z van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(elnten)

l ovoocjd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertoganwonrdLr)en

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Mouiteu r belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Gent, afdeling Dendermonde

FUSIEVOORSTEL in verband met GERUISLOZE FUSIE

Bij toepassing van artikel 676 en artikel 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Den Broeck Tegelimport en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hamtie hebben beslist het onderhavig - overeenkomstig de artikelen 676 en 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen opgestelde - fusievoorstel voor te leggen aan hun algemene vergaderingen. Dit voorstel strekt ertoe een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze FUSIE) door te voeren waarbij de totaliteit van het vermogen, de rechten en verplichtingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Den Broeck Tegelimport wordt overgenomen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hamtie zonder uitgifte van nieuwe aandelen en dit overeenkomstig artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

I. WETTELIJKE VERMELDINGEN VOORZIEN DOOR ARTIKEL 719 W, VENN.

1.Algemene inlichtingen betreffende de bij de fusie betrokken vennootschappen

a)Identiteit van de overnemende vennootschap Hamtie bvba

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Harntie met zetel te 9220 Hamme, Theet 45A en gekend onder RPR Gent, afdeling Dendermonde btw BE 0451.803.828.

De naamloze vennootschap Hamtie werd opgericht bij akte verleden voor notaris Paul Files met standplaats te Hamme op 22 december 1993, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 20 januari 1994 onder nummer 368. De rechtsvorm werd gewijzigd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Paul Files te Hamrne op 28 september 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 oktober 2007 onder nummer 07152914.

De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hamtie werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Dirk Smet met standplaats te Sint-Gillis-Waas op 17 december 2012, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 januari 2013 daarna onder nummer 13001295.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden E 900.000,00 verdeeld over 308 aandelen op naam

zonder nominale waarde met ieder een fractiewaarde van 1/308ste van het kapitaal verdeeld als volgt:

-Dhr. Van den Broeck Carl

& Mevr. Cosyns Terry 308 aandelen 100,00%

Totaal: 348 aandelen 140,00%

Het doel van de vennootschap luidt als volgt:

'De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

-Het verlenen van advies en verrichten van prestaties inzake administratieve en organisatorische

aangelegenheden, budgetcontrole en algeheel management.

-Het verrichten van diverse bedrijfseconomische en wetenschappelijke studies allerhande.

-De uitbouw van een vermogen, zowel roerend als onroerend.

-Het ter beschikking stellen tegen vergoeding en/of de onroerende leasing van gebouwen, lokalen,

goederen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten, informatica en communicatiemedia in het kader

van de in haar doel genoemde activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

-De planning en ontwikkeling van handels-, industriële en commerciële projecten van allerlei aard in binnen-en in buitenland, alsmede het participeren in aile beleggings- en financiële transacties die aan de ontwikkeling van zulke projecten ten goede komen.

-De vennootschap kart de uitvoering van dergelijke projecten organiseren, en er ook toezicht op uitoefenen.

-De vennootschap kart haar diensten verlenen onder welke vorm ook, aan alle personen, zowel rechtspersonen als natuurlijke personen, en kan elke hiertoe strekkende transactie of financiële verrichting doen en zich borg stellen ten overstaan van derden met het oog op verhandelingen voor deze derden.

-Zij zal zelf of door tussenkomst van derden aile mogelijke handelingen van commerciële of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan zouden kunnen vergemakkelijken.

-Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren In andere vennootschappen, ondernemingen, verenigingen, of samenwerkingsverbanden bestaande of nog op te richten zowel in België als in het buitenland. -De vennootschap mag zich bezig houden met allerhande in- en exportactiviteiten.

-De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in of tot de overname overgaan van zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde doel hebben, of die de ontwikkelingen van haar onderneming kunnen bevorderen.

-De vennootschap mag overgaan tot het uitgeven van obligatieleningen en vastgoedcertificaten.

-De vennootschap kan alle bestuursopdrachten waarnemen en tevens mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijke doel verband houden of die kunnen bijdrage tot de verwezenlijking ervan uitoefenen.

-De vennootschap kan tevens als vereffenaar worden aangesteld.

Als zaakvoerders werden benoemd:

-Dhr. Van den Broeck Carl;

-Meur. Cosyns Terry.

b)identiteit van de over te nemen vennootschap Van Den Broeck Tegelimport bvba

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Den Broeck Tegelimport met zetel te 9220 Hamme, Theet 45A en gekend onder RPR Gent, afdeling Dendermonde btw BE 0882.162.243.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht bij akte verleden voor notaris Paul Flies met standplaats te Hamme op 28 juni 2006, gepubliceerd In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 juli 2006 daarna onder nummer 06111126.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd,

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt op heden E 400,000,00 verdeeld over 4,000 aandelen op naam zonder nominale waarde met ieder een fractiewaarde van 114000ste van het kapitaal verdeeld als volgt;

- Hamtie bvba 4000 aandelen 100,00%

Totaa1:4000 aandelen 100,00%

Hierbij merken de zaakvoerders op dat de bvba Hamtie op heden nog niet in het bezit is van aile aandelen van de overgenomen vennootschap maar dat dit wel zo zal zijn op datum van de authentieke akte.

Het doel van de vennootschap luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel : voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden 1) verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met bouwpromotie en immobiliën in coördinatie met onderaannemers; 2) de groot- en kleinhandel in alle soorten bouwmaterialen, metaalartikelen en aanverwante producten, vloer- en wandtegels en doe-het-zelf artikelen; 3) fabricatie van cement  agglomeratien en van geprefabriceerde producten in cement en/of beton; 4) verhuring van alle soorten aannemersmateriaal, inclusief vrachtwagens, heftrucks en dergelijke, met of zonder bedienend personeel; 5) bewerken van metaalartikelen; 6) promotor en tussenpersoon bij de aan- en verkoop, de tewaardemaking, de ontwikkeling, de verbetering, de bevordering, de omvorming, het onderhoud, de gemeubelde verhuring, de leasing en het beheer van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen, handelsfondsen en goodwill; 7) het laten oprichten en de realisatie van alle onroerende gebouwen of onroerende complexen, alsmede afbraakwerken en infrastructuurwerken; 8) de vertegenwoordiging van alle onroerende goederen, bouwmaterialen of aanverwante goederen; 9) de planning en ontwikkeling van industriële en commerciële projecten van allerlei aard, alsmede het participeren in alle beleggings- en financiële transacties die aan de ontwikkeling van zulke projecten ten goede komen; 10) het organiseren van de uitvoering

3

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

van dergelijke projecten, en er ook toezicht op uitoefenen: 11) het optreden als tussenpersoon in voornoemde handelingen en in de handel in onroerende goederen in het algemeen.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Zij kan zich ten gunste van vennootschappen, en andere, borgstellen of hen aval verlenen, optreden als hun agent of vertegenwoordiger.

Zij kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijke welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen In alle rechtspersonen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle personen of rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft."

Blijkens de oprichtingsakte werd als zaakvoerder benoemd:

-Mevr. Cosyns Terry.

2.Juridisch kader

ln aanmerking nemende dat de bestuursorganen van de over te nemen en de overnemende vennootschap het initiatief hebben genomen tot het doorvoeren van een fusie waarbij de totaliteit van het vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van artikelen 676 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de bestuursorganen zich ertoe te doen wat in hun mogelijkheden ligt om de fusie tot stand te brengen tegen de hierna gemelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de algemene vergaderingen van de aandeelhouders.

De fusie zal worden verwezenlijkt met toepassing van de bepalingen vervat in het Wetboek van vennootschappen m.b.t. de fusie van vennootschappen en meer bepaald de bepalingen met betrekking tot de gelijkgestelde verrichtingen.

Onder "fusie", zoals hierna vernield, moet worden verstaan de 'met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting" zoals gedefinieerd door artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen, met name de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of méér vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van af haar aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering verbonden is.

Samenvattend kan de voorgenomen verrichting worden omschreven als een fusie waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap Van Den Broeck Tegelimport bvba, zowel de rechten ais de verplichtingen, worden overgenomen ten gevolge van de fusie, door Hamtie bvba.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren dat deze fusie is ingegeven vanuit de doelstelling twee vennootschappen met een gelijkaardige activiteit, te weten dienstverlening in de bouwsector, samen te voegen tot één vennootschap. Door het samenvoegen van de activiteiten zal een meer overzichtelijke structuur worden bekomen waardoor de vennootschap eenvoudiger zal kunnen worden geleid. Tevens zal ingevolge de beperking van het aantal vennootschappen, een administratieve besparing worden gerealiseerd.

Tenslotte is deze fusie Ingegeven vanuit de doelstelling de solvabilitelts- en liquiditeitspositie van de vennootschap te verhogen ten aanzien van de financiële instellingen in het kader van het afsluiten van toekomstige financieringen voor andere projecten. Een hogere liquiditeitspositie zal immers een gunstige invloed hebben op de financieringsvoorwaarden. De bestuursorganen merken op dat ingevolge deze fusie de solvabiliteitspositie van de vennootschap zal stijgen.

Op basis van het bovenstaande menen de bij de verrichting betrokken bestuursorganen dat deze verrichting is ingegeven vanuit overwegend zakelijke motieven en niet vanuit fiscale overwegingen waardoor deze verrichting op het vlak van directe belastingen fiscaal neutraal zal geschieden aangezien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden opgenomen in art. 183bis jo. 211, 4e lid WIB 1992. De afwezigheid van fiscale motieven kan worden geillustreerd door het gegeven dal de over te nemen vennootschap, behoudens een beperkt

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

bedrag van ¬ 8.597,59 aan fiscale verliezen (die bovendien in gevolge deze fusie quasi volledig worden weggewerkt) niet over fiscaal overdraagbare aftrekposten beschikt die ingevolge deze verrichting zouden worden overgedragen.

Op het vlak van de registratierechten verklaren de bij de verrichting betrokken bestuursorganen dat het integrale vermogen van de overgenomen vennootschap, aile activa en passiva, zowel de rechten als de verplichtingen, zullen worden overgedragen aan de overnemende vennootschap waardoor deze verrichting kwalificeert als de overdracht van een algemeenheid in de zin van artikel 117, § 1 jo. 120 in fine W. Reg. en bijgevolg zal geschieden tegen het vast recht van ¬ 50,00.

Tevens verklaren de zaakvoerders dat de verrichting op het vlak van btw fiscaal neutraal zal geschieden aangezien het vermogen dat ingevolge deze fusie wordt overgedragen een algemeenheid betreft in de zin van artikel 11 jo. 18 § 3 W. Btw.

Ten slotte verklaren de bestuurders dat de verrichting op het vlak van verkeersbelasting niet neutraal zal geschieden aangezien ingevolge deze fusie één of meerdere wagens zullen overgaan. Deze overdracht zal bijgevolg de verschuldigdheid van verkeersbelastingen met zich meebrengen.

3.Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De handelingen van de over te nemen vennootschap worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang van 0110712014.

4.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Aile aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschappen vormen zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevoig moet dienaangaande geen bijzondere regeling worden uitgewerkt.

5.Vermelding van ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

6.Bepalingen met betrekking tot de onroerende goederen

De overgenomen vennootschap is in het bezit van onroerende goederen die ingevolge deze fusie zullen worden overgedragen naar de overnemende vennootschap.

De bodemattesten die betrekking hebben op de onroerende goederen die ingevolge deze fusie zullen worden overgedragen, zijn aangevraagd en zullen uiterlijk op de datum van de authentieke akte beschikbaar zijn.

Il. BIJKOMENDE VERMELDINGEN

1.Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

Naar aanleiding van de geplande fusie zullen geen wijzigingen worden aangebracht aan de statuten van de overnemende vennootschap behoudens een eventuele verruiming van het doel of een actualisatie van de statuten conform de vigerende wetgeving.

2.Kosten van de fusieverrichting

Voorbehouden

4 aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij de goedkeuring van het fusievoorstel zullen de kosten van de fusieverrichting worden gedragen door de overnemende vennootschap. In geval van niet goedkeuring van het voorstel zal elke betrokken vennootschap instaan voor haar eigen gemaakte kosten.

3.Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften overeenkomstig de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en de statutaire beschikkingen van de vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De ïn het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich er onderling en wederzijds toe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

4. Fusiebalans

De fusiebalans zoals opgenomen als bijlage 1 bij dit fusievoorstel betreft een illustratieve cijfermatige weergave van de gevolgen van deze herstructurering.

5,Algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschappen, ten minste 6,5 weken na de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, voorzien bij artikelen 719 e.v. van het Wetboek van vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring uiterlijk eind 2014 zou zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 13/11/2014 te Hamme in vier originelen, elke versie zijnde gelijkwaardig, waarvan twee exemplaren ter beschikking zullen worden gesteld aan de overeenkomende partijen en twee exemplaren gelijktijdig moeten worden neergelegd bij de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Dendermonde overeenkomstig art. 725 van het Wetboek van vennootschappen.

Voor de overnemende vennootschap,

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hamtie

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerders

Dhr. Van den Broeck Carl

Mevr. Cosyns Terry

Bijlage 1 : Fusiebalans

Op de laatska blz. van Luik E3 vermeiden ' Recto Naam en hoedanigheid van de instnimenterende notaris, hetzij van de persof o)nfen) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 22.07.2013 13342-0156-014
21/01/2015
ÿþmod 11.1

~' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

_ _ I

(t1lIIL~~~u~uuu~~uu

1501 935

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

Ja 2015

AFDELING D4zNIMMONDIr

Ondernemingsnr : 0451.803828

Benaming (voluit) : HAMTIE

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : THEET 45A

9220 HAMME

Onderwerp akte : HAMTIE

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

te Hamme, Theet 45A

Ingeschreven in het rpr Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde

Rechtspersonenregister nummer 0451.803.828

FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND DOOR HAMTIE - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op éénendertig december tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist :

1. Met betrekking tot de formaliteiten, die voor de fusie moeten worden vervuld, stelt de voorzitter van beide vergaderingen vooraf het volgende vast

a.Op 13 november 2014 werd een fusievoorstel opgemaakt door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Den Broeck Tegelimport en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hamtie. Deze fusievoorstellen werden neergelegd voor beide vennootschappen, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde op 14 november 2014, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 november 2014, voor Hamtie onder nummer 0212301 en voor Van Den Broeck Tegelimport onder nummer 0212302. Daaruit blijkt dat de neerlegging ter griffie meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering is gebeurd en dat de publicatie, overeenkomstig de Europese regelgeving, meer dan één maand voor de datum van de algemene vergaderingen heeft plaatsgevonden.

b. Gezien de vereniging van alle aandelen in handen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hamtie, werden krachtens artikel 694 tweede lid van het wetboek van vennootschappen de zaakvoerder van de vennootschap Hamtie en de zaakvoerder van de vennootschap Van Den Broeck Tegelimport ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen, waarin de gegevens voorkomen waarvan sprake in artikel 694 eerste lid van het wetboek van vennootschappen. Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen, zoals bepaald in artikel 695 van het wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

c. De fusievoorstellen werden in de agenda van de algemene vergadering van de betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de vennoten van deze stukken konden kennis nemen. De fusievoorstellen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, en de jaarverslagen werden in de zetel van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke vennoten, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk een maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

d. De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Den Broeck Tegelimport en de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hamtie hebben zich er van vergewist, dat de overgenomen vennootschap Van Den Broeck Tegelimport, die aan de fusie deelneemt, geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap Hamtie.

e. De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Den Broeck Tegelimport en de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hamtie hebben zich er van vergewist, dat de overgenomen vennootschap Van Den Broeck Tegelimport die aan de fusie deelneemt, eigendomsrechten op volgende onroerende goederen bezit die door de fusie overgaan in volle eigendom naar de bvba Hamtie.

Gemeente Hamme, tweede afdeling.

a)Een woning op en met grond en aanhorigheden, gestaan en gelegen te Hamme, Theet 39, kadastraal thans bekend sectie C, nummer 2211X, groot twaalf aren zesendertig centiaren (kadastraal inkomen 319 euro).

b)Een aanpalend erachter gelegen perceel weiland, te Hamme, wijk Zwaarveld, thans kadastraal bekend sectie C, nummer 2271C, groot tweeëndertig aren en veertig centiaren (kadastraal inkomen 14 euro).

Beiden hierna genoemd `het goed'

2. De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van de stukken vermeld in de agenda, te weten:

- fusievoorstellen opgesteld op datum van 13 november 2014, en neergelegd op 14 november daarna ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde.

De aanwezige vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van alle voormelde verslagen.

De vergaderingen stellen vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

De algemene vergaderingen nemen kennis van het feit dat er zich, vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden, geen belangrijke wijzingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen.

3. BESLUITEN TOT FUSIE

De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Den Broeck Tegelimport door fusie wordt overgenomen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hamtie. De zaakvoerder van bvba Van Den Broeck Tegelimport en de zaakvoerders van bvba Hamtie hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

a. Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Den Broeck Tegelimport besluit tot ontbinding van de vennootschap,

Op de laatste btz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voor- mod 11.i

behouden aan het Belgisctl

Staatsblad

zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hamtie besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Den Broeck Tegelimport over te gaan. Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hamtie en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat van dertig juni 2014.

b. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Den Broeck Tegelimport met alle rechten en plichten, over op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hamtje. De aandelen van Van Den Broeck Tegelimport ïn het bezit van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hamtie zullen door de zaakvoerder van Hamtie uit de boeken worden verwijderd. De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op dertig juni 2014.

c. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap Van Den Broeck Tegelimport boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap Hamtie wordt vastgesteld op één juli 2014.

Alle verrichtingen vanaf gemeld tijdstip door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sinds dan verworven resultaten en mutaties in actief en passief zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden. Alle overgenomen actief- en passiefbestanddelen van de bvba Van Den Broeck Tegelimport zullen overeenkomstig het boedkhoudkundig coninuileitsbeginsel (KB van 30 januari 2001) geboekt worden in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hamtie.

d. Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 30 december 2014 alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezat, dient geen datum voor deelname in de winst te worden bepaald.

4. OVERGANG VAN DE VERMOGENS

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Den Broeck Tegelimport ten algemenen titel over op de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hamtie.

a) De overgang van het roerend vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Den Broeck Tegelimport op de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hamtie, geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraanklevende voordelen en lasten.

2. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, In alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2015 - Annexes du Moniteur belge















3. Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zal voor zover van toepassing volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

5. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgang voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

b) De overgang van het onroerend vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Den Broeck Tegelimport op de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hamtie, geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

Voorwaarden.

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hamtie zal vanaf de authentieke akte de volle eigendom, het genot en vrij gebruik van het goed bekomen, mits vanaf dan alle lasten en taksen, inbegrepen de eventuele verhaal- of wegenis-+belastingen, zo deze er mochten zijn of komen, te dragen en te betalen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Den Broeck Tegelimport verklaart dat het goed niet verhuurd of in gebruik is.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hamtie moet het goed aanvaarden in de aard, staat en gelegenheid waarin het zich bevindt, meer bepaald :

-met alle eraanklevende, voor- en nadelige, zicht- en onzichtbare, durende en niet

voortdurende erfdienstbaarheden, vrij aan haar de voordelige uit te oefenen en zich tegen de nadelige te verzetten, doch dit alles ten hare laste en gevaar.

-met alle zichtbare en verborgen gebreken.

-met alle gemeenschappen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Den Broeck Tegelimport verklaart er zelf geen erfdienstbaarheden op te hebben gevestigd en verklaart dat er bij haar weten geen erfdienstbaarheden op het goed zijn.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hamtie partij wordt gesubrogeerd in de rechten en verplichtingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Den Broeck Tegelimport voor zover deze thans nog van toepassing zijn.

De uitgedrukte grootte van de grond is niet gewaarborgd, het verschil in meer of minder zelfs al overtrof dit eenftwintigste deel, zal in voor- of nadeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hamtie zijn zonder enige vergoeding of schadeloosstelling.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Den Broeck Tegelimport verklaart dat het goed geen monument, stads- of dorpsgezicht is zoals bedoeld in het decreet van drie maart negen~itienhonderd zes en zeventig, en dat het eigendom niet voorkomt op een ontwerp van lijst van de voor bescherming vatbare monumenten, stads- of dorpsgezichten. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Den Broeck Tegelimport verklaart dat het goed niet gelegen is in een voorlopig beschermd landschap en ook niet in een beschermd landschap (Decreet van het Vlaams Parlement van zestien april negentienhonderd zes en negentig houdende bescherming van landschappen).

4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hamtie verklaart te weten dat ze de brandverzekeringspolis op haar naam moet laten overzetten.

5. De voorwerpen der openbare nutsvoorzieningen zoals meters, tellers en kranen, eigendom van derden, zijn in deze fusie niet inbegrepen.

6. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Den Broeck Tegelimport verklaart dat er geen registratie-attest werd afgeleverd en dat het goed niet werd opgenomen in een inventaris van leegstaande en verwaarloosde bedrijfsgebouwen, zoals bedoeld in het decreet van negentien april

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi! van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor`

"

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



negentienhonderd vijfennegentig, en dat het goed niet werd opgenomen in een inventaris van de leegstand en verkrotting van gebouwen en woningen, ingevoerd bij decreet van twee en twintig december negentienhonderd vijfennegentig.

7. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgang voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

5. Vervolgens beslissen de vergaderingen kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap Van Den Broeck Tegelimport voor de uitoefening van haar mandaat.

6. De beide vergaderingen besluiten met unanimiteit van stemmen af te zien van de opmaak van recente tussentijdse cijfers van beide vennootschappen op grond van artikel 720 § 2 in fine W. Venu.

7. Aan de zaakvoerders van de vennootschap Hamtie wordt door de algemene vergaderingen met eenparigheid van stemmen de bevoegdheid verleend voor de uitvoering van de besluiten over de voorgaande punten op de agenda. Aan het kantoor Moore Stephens Accountancy, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 1000 Brussel, Esplanade 1 bus 96 en gekend onder RPR Brussel btw BE 0451.657.041, met recht van indeplaatsstelling wordt volmacht verleend voor de formaliteiten van aanpassing van de inschrijving in het ondernemingsloket en de Kruispuntbank.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde : expeditie akte fusie en gecoördineerde statuten.

Dirk Smet, notaris

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblad

30/01/2013
ÿþRechtsvorm : BVBA

Zetel ; Theet 45A - 9220 Hamme

Onderwees akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten van de BVBA Hamtie, gehouden op de zetel van de vennootschap op 7 december 2012.

Met éénparigheid van stemmen wordt het ontslag aanvaard van de heer Van den Broeck Maurits, Theet 45 A te 9220 Hamme, als zaakvoerder en dit met onmiddellijke ingang, Er wordt kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

Carl Van den Broeck

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111

1111111M11611

7336*

Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemirigsnr : 0451.803.828

Benaming

(voluit) : Hamtie

GRIFFIE RECHTBANK( VAN KOOPHANDEL

16 JAN. 2013 flEN%n9MONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/01/2013
ÿþY mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

W

Voor behouc aan h. Beigis Staatsti

VAN KOOP; -e.i'':-

º%

2 0 DEC, 2012

Ondernemingsnr : 0451.803.828

Benaming (voluit) : HAMTIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Theet 45A

9220 Flamme

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING-AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op zeventien december tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

1.: het kapitaal van de vennootschap met vijfhonderd zevenenvijftigduizend driehonderd dertig euro achtenveertig cent zodat het kapitaal van driehonderd tweeënveertigduizend zeshonderd negenenzestig euro tweeënvijftig cent wordt verhoogd tot negenhonderdduizend euro door incorporatie van beschikbare reserves ten bedrage van vijfhonderd zevenenvijftigduizend driehonderd dertig euro achtenveertig cent, zonder de creatie van nieuwe aandelen en met verhoging van de fractiewaarde der aandelen.

2.: Met eenparigheid van stemmen neemt de buitengewone algemene vergadering kennis van het ontslag van de heer Maurits Van den Broeck, voornoemd, welke werd aangeboden op zeven december tweeduizend en twaalf. Er wordt kwijting gegeven aan de heer Maurits Van den Broeck voor het door hem gevoerde beleid.

3.: de tekst van de artikelen vijf en zeven der statuten aan te passen aan de genomen beslissing.

Deze artikelen zullen voortaan luiden als volgt:

ARTIKEL VIJF: KAPITAAL

Geplaatst kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negenhonderdduizend euro.

Kapitaalverhoging

Algemeen

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Indien de kapitaalverhoging niet volledig is geplaatst, wordt het kapitaal slechts verhoogd

met het bedrag van de geplaatste inschrijvingen, mits de emissievoorwaarden zulks uitdrukkelijk bepalen.

Indien een uitgiftepremie op nieuwe aandelen wordt gevraagd, moet het bedrag van deze premie volledig worden gestort bij de inschrijving.

Kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in geld

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden nan cie vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op aandelen waarop niet wordt ingeschreven zoals bepaald in de eerste alinea van dit artikel, kan slechts worden ingeschreven door hetzij vennoten, hetzij de echtgenoot van een vennoot, hetzij bloedverwanten in de rechte opgaande of rechte nederdalende lijn, behoudens instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie/vierde van het kapitaal bezitten.

Kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in natura.

Indien een kapitaalverhoging een inbreng in natura omvat, maakt een commissaris, of voor de vennootschappen waar er geen is, een bedrijfsrevisor aangewezen door het bestuursorgaan, een verslag op.

Dat verslag heeft inzonderheid betrekking op de beschrijving van elke inbreng in natura en de toegepaste waarderingsmethoden.

Bij dit verslag wordt een bijzonder verslag gevoegd, waarin het bestuursorgaan uiteenzet waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel ook waarom afgeweken wordt van de conclusie van het bijgevoegde verslag.

Het verslag van de bedrijfsrevisor en het bijzonder verslag van het bestuursorgaan worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel. Deze verslagen worden vermeld in de agenda van de algemene vergadering die over de kapitaalverhoging moet beslissen.

Kapitaalvermindering.

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden gelijk behandeld worden.

In de oproeping tot de algemene vergadering die over een vermindering van het kapitaal moet beslissen, wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze, vermeld.

Wanneer de vermindering van het kapitaal geschiedt door een terugbetaling aan de vennoten of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van hun verplichting tot volstorting van hun inbreng, hebben de schuldeisers wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking, binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, het recht om een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet vervallen zijn.

Aan de vennoten mag geen uitkering of terugbetaling worden gedaan en geen vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng is mogelijk zolang de schuldeisers, die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

ARTIKEL 7: BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mot] 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd. De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten. Zijn opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Als statutaire zaakvoerders wordt besloten te benoemen : de heer Carl VAN den BROECK. Bevoegdheid.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere niet  statutaire zaakvoerder kan slechts rechtsgeldig handelingen stellen in samenspraak met de statutair zaakvoerder.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

Vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het Directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere

volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde: expeditie akte en gecoördineerde statuten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Dirk Smet, notaris





Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 17.07.2012 12314-0210-014
26/08/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11

DCNDEHnJ(~'rl~,i~~~

ri ie

bel- IIIf

Sta.aï i3oee~

Be

Ondememingsnr : 0451.803.828

Benaming

(voluit) : Hamtie

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Theet 45 bus a, 9220 Hamme

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel notulen van de algemene vergadering dd. 23 juli 2011:

Met eparigheid van stemmen wordt mevrouw Cosyns Terry, geboren te Hamme op 28 mei 1968 en: wonende te Theet 57 te 9220 Hamme, benoemd als zaakvoerder. Haar mandaat begint te lopen vanaf 23 juli` 2011 en is voor onbepaalde duur.

Van Den Broeck Cari

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.07.2011, NGL 08.08.2011 11391-0188-015
23/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.10.2010, NGL 16.11.2010 10608-0244-013
19/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 14.10.2009 09811-0293-012
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 29.08.2008 08714-0173-013
19/10/2007 : DE049252
04/06/2007 : DE049252
31/07/2006 : DE049252
06/07/2006 : DE049252
04/08/2005 : DE049252
10/01/2005 : DE049252
15/10/2004 : DE049252
29/10/2003 : DE049252
27/02/2003 : DE049252
22/11/2000 : DE049252
03/10/2000 : DE049252
01/09/1999 : DE049252
01/01/1997 : DE49252
20/01/1994 : DE49252

Coordonnées
HAMTIE

Adresse
THEET 45A 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande