HANANE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HANANE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 849.185.411

Publication

07/11/2012
ÿþl

Voc behoe

aan BefgI Staats

ui

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

190NITEUR BELGE

I IIUI II II I III III II Z9-Id- toi=

*12181753* 01SCH STA ATW! /

J

Ondememingsnr : $y P . A 2S . "Il

Benaming (valui° : HANANE

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Legen Heirweg 176, 9140 Elversele

(volledig adres)

Onderwerr (en} akte : OPRICHTING

Tekst :

Z. Benaming, zetel, doel en duur van de vennootschap.

Art. I. De vennootschap is een handels vennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma met als vennootschappelijke benaming HANANE en is opgericht tussen

Mevrouw Adahchour Hanane, wonende te Legen Heirweg 176, 9140 Elverele (NN

80.07.25-248.52)

EN

De heer Bouchtaoui Mhamed, wonende te Legen Heirweg 176, 9140 Elversele

(NN 78.04.20-377.10)

Art. 2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9140 Elversele, Legen Heirweg 176

Hij mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in tweetalig België of in het Hoofdstedelijk gewest Brussel worden overgebracht.

Art. 3.

De vennootschap heeft tot doel zowel in het Binnenland, de Europese Unie en het Buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en in de meest uitgebreide zin:

- Het uitvoeren van tolk  en vertaalopdrachten in Europese en Arabische talen.

- Aankoop, verkoop en verhuring van outilering nodig bij het verrichten van bovenstaande werkzaamheden.

- Aankoop, verkoop, verhuring, huur van allerhande materialen, producten, voorraden, noodzakelijk of nuttig tot het verwezenlijken van het doel ofwel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend met één of andere vorm van het doel.

- Ze kan participeren in of op enige wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

- Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar.

- De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden ten voordele

Op de laatste blz. Recto . Naam en hoedanigliêld vande insEi umenterencié nó ns, liéiâlj'vàn dë perso{ó)n{é~j

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

- Waarnemen van bestuursmandaten of dergelijke functies in andere vennootschappen, het uitvoeren van management  en consultancy opdrachten. - Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, uitbaten van onroerende goederen, en eventueel deze ter beschikking stellen van een vennoot of een zaakvoerder. - Het an leggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten

1

rechtspersonen en ondernemingen, en eventueel deze ter beschikking te stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, ondernemingen en vennootschappen besturen, begeleiden en adviseren, zij mag adviezen verlenen van juridische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop en productie. De vennootschap kan alle bestuursopdrachten waarnemen, mandaten en functies uitoefenen welke rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden. Zij kan het mandaat van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te

verschaffen of de afzet van aar producten te vergemakkelijken. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, zal de vennootschap agentschappen, depots en bijhuizen mogen oprichten in België of in het buitenland.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zijn dat zij het bereid ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich-dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap NNont.

Art. 4. De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor onbepaalde tijd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~1 1 d

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge













i:.re, - vervolg Mod POF 11.1

t1 à a

I)<. Vennoten

Art. 5. Mie oprichters zijn vennoten en ieders aandeel in de vennootschap is bepaald

volgens hun inbreng in het maatschappelijk kapitaal . Zij zijn hoofdelijk

aansprakelijk voor aile verbintenissen namens de vennootschap aangegaan.

Art. 6. Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van aile

medevennoten toetreden;

Art. 7. De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke

instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan. Bij overlijden van een

vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een vergoeding toegekend zoals hierna bepaald is onder artikel 21.

2

Art. 8. Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de

overige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief,

Bij overlijden van één der vennoten wordt de vennootschap voortgezet onder de overlevende vennoten. Hetzelfde geldt indien één vande vennoten ingevolge een blijvende invaliditeit van meer dan zesenzestig procent (66%) werkonbekwaam wordt, bij ontslag en afzetting van een vennoot. De gevolgen van een dergelijke terugtrekking worden geregeld zoals hierna bepaald onder artikel 21.

UI. Maatschappelijk kapitaàl

Art. 9. Bij oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld

op 250,00 (tweehonderd vijftig) euro, door de vennoten-oprichters bij wijze van geldschieting. Door Hanane Adahchour wordt er voor 80%, zijnde 200,00 euro, volstort. Door Mhamed Bouchtaoui wordt er voor 20%, zijnde 50,00 euro, volstort,

N. Bestuur -- vertegenwoordigers  controle

Art. 10. De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten die hiervoor gezamenlijk beraadslagen. De vennoten die als zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat al dan niet bezoldigd uit. Een eventuele bezoldiging dient te worden vastgesteld worden in een verslag van de algemene vergadering.

Iedere vennoot afzonderlijk die handelt in naam van de vennootschap en onder de

vennootschapsfirma vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder. Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Art. 12. Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

E 4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto.; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Art. 11.

ble - vervoig

Mor PDF 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

ite l3 - vervolg Mod PDR 77 1

V. Algemene vergadering

Art. 13. De algemene vergadering, rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over

1) aanvaarding van nieuwe vennoten

2) goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst,

3) wijziging van statuten

4) bezoldiging van de zaakvoerders

Art. 14. De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel

3

slechts met éénparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder de artikelen 8 en 19.

Art. 15. Iedere vennoot heeft recht op één stem.

Art, 16. De jaarvergadering wordt gehouden op de lste dinsdag van de maand mei. Te 17h00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014 .

De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering worden opgeroepen, de bijeenroeping vermeldt de agenda, De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

VI. Boekjaar-- jaarrekening.- resultaat

Art. 17. Het boekjaar Ioopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Op eenendertig december van ieder jaar en voor het eerst op eenendertig december van het jaar 2013, wordt een inventaris opgemaakt en de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Art. 18. Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto-winst, de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de netto-winst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. Van de netto winst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een dividend toe te kennen of aan een of meerdere zaakvoerders een tantième te verstrekken.

De netto winst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijk doel. Gebeurlijke verliezen kunnen door de vennoten worden gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

Op de laatste blz, van Luik Bvermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ ~

t . , e

"

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

1.N* l - vervolg Mad POF tt t

VII. Ontbinding  terugtrekking van een vennoot

Art. 19. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaaxnverklaring van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen.

Art. 20. In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen en het hierna bepaalde onder artikel 22.

Art. 21. In geval van overlijden, werkonbekwaamheid, ontslag, uitsluiting van een vennoot wordt aan de zich terugtrekkende vennoot of zijn rechtverkrijgende nog gedurende

4

de lopende maand een vergoeding toegekend gelijk aan de vergoeding die aan deze vennoot toekwam voor de laatste normale maand voor het overlijden of de terugtrekking, onverminderd zijn of hun rechten op uitkering van de vergoeding voor de tijdens Iaatst vermelde periode verrichte prestaties. De vergoeding voor de vermelde periode van de lopende maand wordt evenwel niet toegekend aan de vennoot die zich terugtrekt, of daartoe wordt gedwongen omdat hijzelf en te kwader trouw de voortzetting van de samenwerking heeft belet.

Art. 22. In alle gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt het netto actief van de vennootschap verdeeld, derwijze dat aan iedere gewezen vennoot, of aan de zich terugtrekkende veentoot, wordt toegekend.

Vul. Diverse bepalingen

Art.23. Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechterlijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek.

Art. 24. Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naaar de vennootschapswet.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

r.

Y1 .. 1r " Voorbehouden - vervolg SAnd POF 11.1

" . " aan het OVERGANGSBEPALINGEN

Belgisch Staatsblad

1. Tot zaakvoerder wordt benoemd:

Mevrouw Adahchour Hanane, wonende te Legen Heirweg 176, 9140 Elversele

(NN 80.07.25-248.52)

Haar mandaat is onbezoldigd tot anders wordt beslist door de Algemene

Vergadering. Zij is voor onbepaalde termijn benoemd.

2. Het eerste boekjaar vangt aan op 1 oktober 2012 en zal een einde nemen op 31 december 2013.

Aldus opgemaakt te Elversele op 21 september 2012 in zes exemplaren waarvan elk der vennoten erkent één ontvangen te hebben, het derde, vierde, vijfde en zesde bestemd zijnde voor de vervulling der administratieve of wettelijke pleegvormen.

Mevr. Adalichour Hanane Dhr. Bouchtaoui Mhamed

5

r

4

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

24/04/2015
ÿþ Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

irLçl!.§1111,!111

RIFFIE RECHTBANK VAN KOOPMANDEL GENT

14 APR. 2015

AFD ENDERMONDE

Ondernemingsnr : 0849.185.411

Benaming

(voluit) : HANANE

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Legen Heirweg 176, 9140 Elversele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en invereffeningsstelling met onmiddellijke sluiting van de vennootschap.

Op 3 april 2015 werd gehouden een bijzondere algemene vergadering van de VOF Hanane met maatschappelijk zetel te Legen heirweg 176, 9140 Elversele RPR Dendermonde 0849.185.411, opgericht bij onderhandse overeenkomst de dato 21 september 2012,

Na besprekingen en beraadslagingen werd met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen getroffen,

1.Voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerders houdende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen. Uit de bijgevoegde staat van activa en passiva per 31/03/2015 blijkt dat er geen passiva (schulden) meer zijn en het voorstel is om geen vereffenaar te benoemen.

2.Met eenparigheid van stemmen beslissen de vennoten die de totaliteit van het kapitaal vertegenwoordigen om de vennootschap Hanane VOF overeenkomstig artikel 184 §5 in vereffening te stellen.

3.Met eenparigheid van stemmen beslissen de vennoten die de totaliteit van het kapitaal vertegenwoordigen om de vereffening van de vennootschap 'Hanane VOF in vereffening' onmiddellijk te sluiten. Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan,

4.De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij wet verplichte termijn op het volgende adres: Legen Heirweg 176, 9140 Elversele.

6.De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de BVBA Fiduciaire de Maagd  Bulteel met zetel te Grote Baan 2, 9100 Sint-Niklaas, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping, aanpassing van de gegevens in de Kruispuntenbank van Ondernemingen en desgevallend bij de administratie van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

6. Bij afzonderlijke stemming wordt kwijting verleend aan de zaakvoerder voor haar bestuur gedurende het boekjaar 2015

Opgesteld te Sint-Niklaas, 03/04/2015

AdahchourHanane

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
HANANE

Adresse
LEGEN HEIRWEG 176 9140 ELVERSELE

Code postal : 9140
Localité : Elversele
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande