HANOO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HANOO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.537.402

Publication

31/01/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v- " " - akte

bel a. SE Sta

M

ll(1~IIIIBII~1I~~II~Rtl

*1903 38* ELGiscn ST/3

EL

GD

b JAN. elr4

RECHTBANK VAN

OOPHANDGIriff Le GENT

014

1

I~

TS

ONiTEUR z 4 -01-

Ondernemingsnr ; 0890.537.402

Benaming (voluit) : d A\\100

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leopoldlaan 55

9900 Eeklo

Onderwerp akte :Ontbinding

VERVROEGDE ONTBINDING - VEREFFENING

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Philip BAUWENS met standplaats te Sint-Laureins op twintig december tweeduizend en dertien.

"Geregistreerd te Eeklo op 6 JAN 2014, drie bladen één verzendingen, Boek 664 blad 55 vak 04. Ontvangen' : vijftig euro (¬ 50,00), De eerstaanwezend inspecteur a.i., (getekend) T. GAILLEZ".

BLIJKT

Dat op zelfde datum voor hem werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAN00", met maatschappelijke zetel te Eeklo, Leopoldlaan 55.

BTW BE 890.537.402 RPR Gent.

Opgericht blijkens akte, verleden voor geassocieerd notaris Silvie LOPEZ-HERNANDEZ te Neerpelt, op achtentwintig juni tweeduizend en zeven, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf juli daarna, onder nummer 07102170.

Waarvan de statuten, volgens verklaring van haar hierna vermelde vertegenwoordiger, voor het laatst werden gewijzigd, bij de buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van ondergetekende notaris op negentien oktober tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig november daarna, onder nummer 12187382.

Dat de enige zaakvoerder van de vennootschap aanwezig is.

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 181, § 1, van het Wetboek van Vennootschappen door Mevrouw Martine BUYSSE, bedrijfsrevisor, ingeschreven in het openbaar register der bedrijfsrevisoren onder nummer A01153, kantoor houdend te Zwijnaarde, Eedstraat 80, op drie december tweeduizend en dertien, luiden als volgt

8. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HANOO met zetel te 9900 Eeklo, Leopoldlaan 55, ondernemingsnummer 0890.537.402 een boekhoudkundige staat, afgesloten op 20 november 2013, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 14.696,62 Euro en een netto-actief van 10.996,62 Euro, De boekhoudkundige staat is opgesteld met gebruik van liquidatiewaarden.

Uit de controlewerkzaamheden, die ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw juist weergeeft.

En dat gemelde buitengewone algemene vergadering, na over elk punt van de dagorde afzonderlijk te hebben beraadslaagd, met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen, luidend letterlijk als volgt :

Eerste Besluit.

Ontslag wordt verleend van de voorlezing van het verslag, opgesteld door de zaakvoerder, houdende; voorstel tot ontbinding en gelijktijdige vereffening van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door: voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen,

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per twintig november tweeduizend en dertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden Pari heter Belgisch Staatsblad

r

mod111

a)Het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding en gelijktijdige vereffening wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding en gelijktijdige vereffening moet uitspreken. Bij dit verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief, afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op twintig november tweeduizend en dertien, gevoegd, hieraan gehecht.

b)Het verslag van de bedrijfsrevisor, Mevrouw Martine BUYSSE, voornoemd, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. De inhoud van het verslag is voormeld.

Tweede Besluit.

De vennoten verklaren uitdrukkelijk de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid HANOO te ontbinden en te vereffenen.

Er wordt geen vereffenaar aangesteld.

De vennoten verklaren dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat :

- er géén passiva zijn volgens de opgemaakte staat van activa en passiva, behoudens de voorziening voor vereffeningskosten.

- het resterend actief teruggenomen wordt door de aandeelhouders zelf.

- zij er zich onvoorwaardelijk toe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen.

De vennootschap houdt op te bestaan, te rekenen vanaf heden. Aan de zaakvoerder wordt kwijting gegeven voor zijn bestuur voor de afgelopen periode.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende ten minste vijf Jaar worden bewaard vanaf de publicatie van het besluit van de vereffening op het adres van de zetel van de vennootschap.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

De instrumenterende notaris BAUWENS.

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie van de akte van vervroegde ontbinding-vereffening.

- het verslag van het bestuursorgaan.

- de staat van activa en passiva.

- het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 20.06.2013 13201-0492-015
22/01/2013
ÿþ Moe Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bei' A 111

aa

Be Sta;





I$B^rq^legl1 ter griffin ?j] ~,r1i7iJWl~il ven Katyphnr.dal te Ant`ucº%pen, op

Griffie 11 JAN. 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0890 537 402

Benaming

(voluit) : HANOO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vierselbaan, 42/1 - 2240 Zandhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte : adreswijziging

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 28 november 2012 blijkt dat de maatschappelijke zetel wordt overgebracht naar Leopoldlaan 55 te 9900 Eeklo met ingang vanaf 1 januari 2013.

Landuyt Nicolas vaste vertege iwoordiger

Zaakvoerder

BVBA NIVEKI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/11/2012
ÿþA

s

~ t

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- i I II III II I IIII I I III - O" erytlegd ttr eiffit vo ReWbook

behouden *iaia~sea* vast Kooeirex144 to Aneffpon,

aan het 0 8 NOV. 2012

Belgisch

Staatsblad

N



Griffie



Ondememingsnr : 0890.537.402

Benaming (voluit) :LANICAD CADBURO - ZUID

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vierselbaan 42/1

2240 Zandhoven

Onderwerp akte :Wijziging

Uit een proces-verbaal, opgemaakt op negentien oktober tweeduizend en twaalf door notaris Philip BAUWENS te Sint-Laureins.

"Geregistreerd twee bladen één verzendingen te Eeklo, boek 661 blad 12 vak 20 op 24 OKT 2012. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De eerstaanwezend inspecteur, (getekend) e.a inspecteur a.i. T. GAILLEZ."

BLIJKT "

Dat op zelfde datum werd gehouden, De buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LANICAD CADburo - Zuid", met maatschappelijke zetel te Zandhoven, Vierselbaan 42/1.

BTW BE 890.537.402 RPR Tongeren.

Opgericht blijkens akte, verleden voor geassocieerd notaris Silvie LOPEZ HERNANDEZ te Neerpelt, op achtentwintig juni tweeduizend en acht, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf juli daarna, onder nummer 07102170.

Waarvan de statuten, volgens verklaring van haar hierna vermelde vertegenwoordiger, voor het laatst werden gewijzigd, bij de buitengewone algemene vergadering, gehouden ten overstaan van ondergetekende notaris op vijfentwintig februari tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negentien maart daarna, onder nummer 10041006.

En dat zelfde buitengewone algemene vergadering, na over elk punt van de dagorde afzonderlijk te hebben beraadslaagd, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen : Eerste Besluit. - Wijziging van de benaming.

De benaming van de vennootschap "LANICAD CADburo - Zuid" wordt vervangen door "HANOO". Tweede Besluit.  Wijziging en aanpassing van de statuten.

De vergadering besluit de statuten van de vennootschap, ingevolge wat voorgaat te wijzigen als volgt :

Vervanging van artikel 1., tweede paragraaf :

De woorden "LANICAD CADburo - Zuid" door "HANOO".

Derde Besluit. - Coördinatie van de Statuten.

De vergadering besluit de coördinatie van de statuten toe te vertrouwen aan de instrumenterende notaris.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

De instrumenterende notaris BAUWENS;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

-o

mod 11.1

Tegelijk hiermede neergelegd :

1. Expeditie van de akte van statutenwijziging.

2. Gecoordineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ilijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 25.06.2012 12226-0313-015
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 23.06.2011 11202-0396-012
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 30.08.2009 09712-0178-010

Coordonnées
HANOO

Adresse
LEOPOLDLAAN 55 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande