HANS MOERMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HANS MOERMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.341.295

Publication

11/03/2014
ÿþ~~._...~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*19060270*

1

V beh aa Bel Stad

Oudenaarde

1 8 FER. 2014

Griffie

Ondernerningsnr : 0451341295

Benaming

(voluit, : HANS MOERMAN

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vaddenhoek 72, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Nathalie Hombrouckx, geassocieerd notaris te Oudenaarde (Eine), op vier februari tweeduizend veertien, met volgende melding der registratie "geregistreerd te Oudenaarde op 11 feb 2014, 5 bladen, 0 verzendingen, Boek 762, Blad 29, Vak 18. Ontvangen ; vijftig eurio

" (¬ 50,00). De adviseur-ea inspecteur ai, (get.) S. De Smet", dat de buitengewone algemene vergadering van de, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HANS MOERMAN" met zetel te 9700 Oudenaarde, Vaddenhoek 72; Ondememingsnummer 0451341295; Bevoegde rechtbank : Oudenaarde; BTW-nummer BE. 451.341.295. Opgericht blijkens akte verleden voor Notaris André Toye te Oudenaarde op 02 november 1993, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 november 1993 onder nummer 931130-411;. waarvan de statuten herhaaldelijk werden gewijzigd en voor het laatst blijkens proces-verbaal, opgesteld door Notaris Toye, voornoemd op 10 september 2005, gepubliceerd in de voormelde bijlage van 21 december 2005 onder nummer 05184464, met éénparig-heid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen :

I.1 De vergadering neemt kennis doch ontslaat de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere; algemene vergadering de dato 30 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds; . bruto-dividend ten belope van ¬ 96.000,00, waarop 10 ten honderd roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij ¬ 9.600,00, en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves, bij toepassing van artikel 537 van het Wetboek: van Inkomstenbelastingen.

Deze dividenden werden toegekend als volgt:

- aan de Heer MOERMAN Hans een bruto-bedrag ten belope van ¬ 48.000,00;

- aan Mevrouw THOOFT Maria een bruto-bedrag ten belope van ¬ 48.000,00;

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld in een schuldvordering. D

[L1 De vergadering neemt kennis doch ontslaat de voorzitter van het voorlezen van :

- het verslag van de zaakvoerders aangaande het voorstel tot kapitaalverhoging met inbreng in natura de dato 14 januari 2014, bij toepassing van voormeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen;

- het verslag van de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J. VANDE-

MOORTEL EN C° Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door ' de Heer DE CLERCQ Bert, de dato 13 januari 2014, bij toepassing van voormeld artikel 537 van het Wetboek

van Inkomstenbelastingen en overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, welk verslag= ' letterlijk besluit als volgt :

"Ondergetekende, BVBA J. VANDE MOORTEL EN C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, cm verslag uit te brengen overeen kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA HANS MOERMAN.

De bijzondere algemene vergadering dd. 30 december 2013 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 96.000,00 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelasting bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel, 537 van het Wetboek van Inkomstenbelasting bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder. Het netto-dividend bedraagt 86.400,00 euro.

Ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigherd van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge 2.1-let bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebracht bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura, in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitreiking van reserves niet inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

3.De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

4.De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

5.De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering/aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met de latente meerwaarden, eventuele goodwill en rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat alle aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

6.Indien aile vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 3.086 nieuwe aandelen van de vennootschap HANS MOERMAN BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, voor een totale waarde van 86.400,00 euro worden uitgegeven.

7.Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 86.400,00 euro teneinde het te brengen van 18.750,00 euro op 105.150,00 euro;

8.De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige Informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 13 januari 2014

BVBA J. VANDE MOORTEL EN C° Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor,"

Welk verslag, samen met het verslag van de zaakvoerders en huidige proces-verbaal zal worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

111.1 Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met ¬ 86.400,00, waarvan ¬ 9.250,00 geboekt op de onbeschikbare reserverekening "Uitgiftepremie", om het te brengen van ¬ 18.750,00 op ¬ 105.150,00.

Onderschrijving van de kapitaalverhoging

De Heer MOERMAN Hans en Mevrouw T'HOOFT Maria, beiden voornoemd, verklaren in te tekenen op de kapitaalverhoging en te volstorten, zoals hierna verder wordt beschreven, voor een bedrag van ¬ 86.400,00, waarvoor hen 3.086 nieuwe aandelen worden toegekend, hen toebehorende voor elk voor de helft.

Comparanten verklaren hun intekening te volstorten door inbreng van hun schuldvordering op de vennootschap, welke is ontstaan uit het besluit tot uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoten ten bedrage van ¬ S5.000,00, onder afhouding van 10% roerende voorheffing. boor het uitkuren van dit dividend en boeking op rekening 471 'dividenden over het boekjaar', bedraagt de schuldvordering van de Heer Hans MOERMAN en Mevrouw Maria THOOFT ¬ 86.400,00, hen toebehorende voor elk voor de helft.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Voormelde kapitaalverhoging wordt gerealiseerd op hiernavermelde wijze :

A) eerste kapitaalverhoging ten bedrage van ¬ 77.150,00, om het kapitaal te brengen van ¬ 18.750,00 op ¬ 95.900,00, door het creëren van 3.086 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/3.836ste van het kapitaal vertegenwoordigen, die dezelfde kenmerken hebben als de bestaande aandelen en in de winst delen vanaf heden.

Rekening "UITGIFTEPREMIE"

Het verschil tussen enerzijds het bedrag van de inbreng, vergoed door aandelen, en anderzijds haar bijdrage tot het kapitaal van de vennootschap, zij ¬ 9.250,00, wordt geboekt als uitgiftepremie.

B) tweede kapitaalverhoging ten bedrage van ¬ 9,250,00, om het kapitaal te brengen van ¬ 95.900,00 op ¬ 105.150,00, door incorporatie van de onbeschikbare reserverekening "Uitgiftepremie" in het kapitaal, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

/oor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1V./ demovergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief onderschreven en volstort is zodat het kapitaal van de vennootschap thans ¬ 105.150,00 bedraagt, vertegenwoordigd door 3.836 aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/3836ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

V./Artikel 5 der statuten wordt aangepast aan voormelde besluiten, met inlassing van de `Historiek', als volgt: "Artikel vijf : Kapitaal-aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 105.150,00,

Het wordt vertegenwoordigd door 3.836 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder 1/3.836ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Historiek

- het kapitaal ad 750.000,00 belgiche frank werd bij de oprichting volledig volstort door inbreng in speciën zoals dit uitvoerig gespecifieerd staat in de oprichtingsakte, met uitgifte van 750 aandelen;

- het kapitaal werd verhoogd met 6.374 belgische frank door incorporatie van reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, omgezet in euro, en aldus bepaald op ¬ 18.750,00; de beslissing werd gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op tweeëntwintig mei tweeduizend en één onder nummer 20010522-380.

bij proces-verbaal de dato 20 januari 2014 werd het kapitaal verhoogd met ad ¬ 86.400,00 met inbreng in natura, niet uitgifte van 3.836 aandelen."

Vl./ De vergadering beslist tot :

-r schrapping in de vierde alinea van artikel 10 van de zinsnede "en de duur van hun mandaat mag niet meer dan zes jaar bedragen"

vervanging van de tekst van artikelen 20, 21 en 22 door de hiernavermelde teksten :

"Artikel twintig - AANMERKELIJKE VERLIEZEN

Wanneer ten gevolge van geleden verliezen het netto-aktief gedaald is tot minder dan de helft van het kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies i5 vastgesteld of had moeten worden vastgesteld, of in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder dient zich in dit opzicht te gedragen overeenkomstig de bepalingen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-aktief, ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering in voorkomend geval niet bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van de bijeenroeping te vloeien.

Artikel eenentwintig  ONTBINDING

In geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de zorg van de zaakvoerder, handelend als vereffenaar en, bij zijn ontstentenis, door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van : rechtschapenheid bieden. Ingeval van weigering van homologatie of bevestiging wijst de voorzitter zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. Deze laatste oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

De vereffenaars beschikken over alle machten die aan de vereffenaars worden toegekend in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel. De rechtbank kan van de vereffenaar aile dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan."

VIL/ Volmacht wordt verleend aan de zaakvoerders om de genomen beslissingen ten uitvoer te brengen en/of ondergetekende notaris om de statuten te coördineren, aan te passen en neer te leggen volgens de wettelijke bepalingen dienaangaande.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Nathalie Hombrouckx, geassocieerd notaris te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd ; 1. Expeditie van het proces-verbaal der statutenwijziging; 2. Verslag zaakvoerders; 3. Verslag revisor;4. Gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013 : OU038746
31/08/2012 : OU038746
12/07/2011 : OU038746
02/07/2009 : OU038746
24/06/2008 : OU038746
29/05/2015
ÿþ(g\ Mod POF 11.1

[ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



il II

*1507b017<

Gent

Afdeling Oudenaarde

19 MEI 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0451341295

Benaming (voluit) : MOERMANS HANS

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : VADDENHOEK 72, 9700 OUDENAARDE

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Tekst :

Blijkens het proces verbaal van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 16/04/2015 blijkt dat met algemeenheid van stemmen werd beslist om:

- te benoemen tot zaakvoerder, dhr. Moerman Stijn en dit met terugwerkende kracht vanaf 01/04/2015 voor onbepaalde duur.

Moerman Hans

zaakvoerder

Op de laatste biz.Wvdiï ùik'e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, Héizij van de porsn{ó)n{én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

27/06/2007 : OU038746
21/12/2005 : OU038746
06/06/2005 : OU038746
09/06/2004 : OU038746
24/06/2003 : OU038746
14/02/2003 : OU038746
13/06/2002 : OU038746
17/06/2000 : OU038746

Coordonnées
HANS MOERMAN

Adresse
VADDENHOEK 72 9700 MULLEM

Code postal : 9700
Localité : Mullem
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande