HANVAN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HANVAN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 444.947.314

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 30.06.2014 14242-0064-014
22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 17.07.2013 13317-0431-014
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 16.07.2012 12301-0230-014
23/01/2012
ÿþOndernerningsnr : Benaming 0444947314

(voluit) : Hanvan

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9300 Aalst, Klein Parksken 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 23 december 2011, blijkt het volgende:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist om het bestaande maatschappelijk kapitaal ten bedrage van ¬ 161.130,79 ( honderd éénenzestig duizend honderd dertig euro en negenenzeventig cent) te verminderen met ¬ 1.130,79 ( duizend; honderd dertig euro en negenenzeventig cent) om het te brengen op ¬ 160.000,00 ( honderd zestig duizend: euro), door terugbetaling op ieder der vijfenzestig (65) aandelen een totaal bedrag in speciën van ¬ 1.130,79 (: duizend honderd dertig euro en negenenzeventig cent), volledig afkomstig van en aan te rekenen op het: volstorte kapitaal.

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt zonden vernie-'ti-ging van aandelen maar met vermindering naar even-re-'digheid van de fractiewaarde van alle' aandelen in het maat-schappe-lijk vermogen. De vergadering besluit het op deze manier vrijgeko-men bedrag van ¬ 1.130,79 ( duizend honderd dertig euro en negenenzeventig cent) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een ', bijzon-de-re rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekend-ma iking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 5 wordt dan ook als volgt aangepast:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 160.000,00 (honderd zestig duizend euro). :: Het wordt vertegenwoordigd door vijfenzestig (65) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één!: vijfenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Opschortende voorwaarde

De algemene vergadering beslist formeel dat de wijziging van voornoemde paragraaf van de statuten! onderworpen is aan de opschortende voorwaarde van de effectieve verwezenlijking van de kapitaalsvermindering door naleving van de termijnen en bepalingen voorgeschreven in artikel 612 en volgende; van het wetboek van vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering bevestigt, dat de zaakvoerder verklaard heeft, dat de maatschappelijke zetel met ingang van! 1 januari 2004 verplaatst wordt naar huidige zetel. Artikel 2§1 wordt aangepast als volgt:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9300 Aalst, Klein Parksken 2."

"

"

O de laatste b.z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande men._... _ -_...ars hetzij i instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Mod Nord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

" FIE RE,Ck4Ti1." N KOOPHANDEL

*12020839*

bel ai

BE

Sta

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist over de omzetting van het kapitaal BEF in EUR.

Artikel 5 wordt dan ook als volgt aangepast:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd zestig duizend (160.000) Euro."

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist tot wijziging van de aard der aandelen. Voortaan zijn alle aandelen op naam.

Artikel 7 wordt dan ook aangepast als volgt:

"Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van:

die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke:

aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrij-ving in het register van aandelen van de'

verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun

vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van

schuldvorderingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeel-'baar. De onverdeel-de eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aande-'len verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming be-'reikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stem-'recht, uitgeoefend door de vruchtgebrui-ker(s)."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist tot beperking van de overdracht van aandelen en de invoeging van een voorkooprecht toekomende aan de huidige aandeelhouders bij overdracht van aandelen.

Artikel 8 wordt dan ook als volgt geregeld:

" a) Goedkeuring

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van de algemene vergadering beslissend met ten minste drie/vierden van de aandelen.

Indien de overgang 'ingevolge overlijden' van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de aandeelhouders overeenkomstig para-'graaf 1 van dit artikel, dan zal de raad van bestuur, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfge-'na(a)m(en) of rechtver'krijgende(n), de aandeelhouders in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen over-'dracht te beraden.

b) voorkooprecht

Elke overdracht van aandelen is onderworpen aan een voorkooprecht in het voordeel van de andere

aandeelhouders.

c) kennisgave voorkooprecht

- De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen (hierna de "kandidaat-overdrager" genoemd) moet deze aandelen door tussenkomst van de raad van bestuur aanbieden aan alle andere aandeelhouders (hierna de "voorkoopgerechtigde aandeelhouders" genoemd) in de hierboven vermelde volgorde. Daartoe meldt de kandidaat-overdrager aan de raad van bestuur zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de identiteit van de kandidaat-ovememer, het aantal aandelen dat wordt overgedragen en de door de kandidaat-overnemer voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden

- De raad van bestuur moet de voorkoopgerechtigde aandeelhouders kennis geven van de instantie tot overdracht van de kandidaat-overdrager binnen de tien (10) dagen na ontvangst van de melding

- De voorkoopgerechtigde grootste aandeelhouder kan zijn voorkooprecht uitoefenen voor de geheelheid van de aangeboden aandelen.

De overige voorkoopgerechtigde aandeelhouders oefenen hun voorkooprecht uit naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Elke voorkoopgerechtigde aandeelhouder die van zijn voorkooprecht gebruik wenst te maken, moet dit doen voor het geheel van de aandelen waarop zijn voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en stelt de raad van bestuur daarvan in kennis binnen de twintig (20) dagen nadat hij daarover werd ingelicht.

d) Uitbreiding voorkooprecht

Indien blijkt dat niet alle voorkoopgerechtigde aandeelhouders gebruik maken van hun voorkooprecht, dan wordt het pro rata aandeel in het voorkooprecht van de aandeelhouders die wel van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt overeenkomstig verhoogd naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd.

Deze uitbreiding van het voorkooprecht wordt door de raad van bestuur aan deze aandeelhouders meegedeeld binnen de tien (10) degen na het verstrijken van de termijn van twintig dagen bedoeld hiervoor.

Indien de betrokken aandeelhouders ook voor het aldus verhoogde aantal aandelen van hun Voorkooprecht gebruik wensen te maken, moeten zij dit doen voor het geheel van de aandelen waarop hun voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en moeten zij binnen de tien (10) dagen, nadat zij daarover werden ingelicht overeenkomstig punt 3.4, tweede alinea, de zaakvoerders daarvan in kennis stellen. Bij onderling akkoord tussen de betrokken aandeelhouders kan een verdelingsakkoord getroffen worden waarover zij gezamenlijk de raad van bestuur binnen dezelfde termijn inlichten.

e) Overnameprijs

Deze dient te worden betaald overeenkomstig de gangbare overgangsregelen.

f) Uitoefening voorkooprecht

Indien na het verstrijken van de hierboven beschreven voorkoopprocedure blijkt dat voor alle door de

kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, stelt de raad van bestuur de kandidaat-overdrager en de aandeelhouders die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht onmiddellijk in kennis van de toebedeling van de aandelen.

De aandeelhouders die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht. beschikken over een termijn van drie (3) maanden om de prijs van de aandelen te betalen, zonder interest. Deze termijn begint te lopen vanaf de dag van de notificatie van de toebedeling door de zaakvoeder.

Indien na het verstrijken van de hierboven beschreven voorkoopprocedure blijkt dat niet voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend heeft de kandidaat-overdrager het recht het geheel van de oorspronkelijk aangeboden aandelen over te dragen aan de door hem meegedeelde kandidaat-ovememer tegen de door laatstgenoemde voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden. De raad van bestuur stelt de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend daarvan in kennis

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

g) Volgrecht

Indien een overdracht onder levenden en onder bezwarende titel van aandelen van de vennootschap tot gevolg zou hebben dat ofwel één derde ofwel meer derden (fysische of rechtspersonen) die, eigenaar word(t)(en) van vijfentwintig procent (25 %) of meer van de aandelen van de vennootschap, dan kan de aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen dat slechts doen, indien hij vooraf aan de kandidaat-ovememer(s) een schriftelijke verbintenis heeft bekomen, waarbij deze kandidaat-overnemer(s) er zich toe verbind(t)(en) alle aandelen die de andere aandeelhouders zouden wensen over te dragen, mee over te nemen tegen dezelfde prijs en voorwaarden als deze die gelden tussen de kandidaat-overdrager en de kandidaat-ovememer(s).

De voorkoopgerechtigde aandeelhouders die op het voorstel van de kandidaat-ovememer(s) wensen in te gaan, stellen de raad van bestuur daarvan in kennis binnen de twintig (20) dagen nadat zij daarover werden ingelicht door de raad van bestuur.

Indien alle voorkoopgerechtigde aandeelhouders op het voorstel ingaan, vervalt de hoger beschreven voorkoopprocedure en wordt de aandelenoverdracht aan de kandidaat-ovememer(s) in hoofde van alle aandeelhouders uitgevoerd

Indien niet alle voorkoopgerechtigde aandeelhouders op het voorstel ingaan, dan moet de hierboven beschreven voorkoopprocedure toegepast worden in hoofde van ieder kandidaat-overdrager afzonderlijk

h) Intrekking aanbod

De kandidaat-overdrager kan een aanbod intrekken, zolang geen andere aandeelhouder kennis heeft gegeven aan de kandidaat-overdrager van zijn voornemen om zijn voorkooprecht uit te oefenen. De bedoelde intrekking is slechts rechtsgeldig vanaf het ogenblik dat de kandidaat-overdrager de begunstigden van het voorkooprecht bij wijze van kennisgeving hiervan heeft ingelicht

i) Sanctie bij overtreding

Iedere overdracht die wordt verricht in strijd met de bepalingen van onderhavig artikel zal aanleiding

geven tot de betaling door de overdrager aan de overige aandeelhouders (die niet bij de transactie zijn

betrokken) van een schadevergoeding gelijk aan de waarde van de overgedragen aandelen, met een minimum

gelijk aan vijftig (50%) van de verkoopprijs (die het voorwerp uitmaakt van de overtreding) per aandeelhouder

(zonder dat deze laatste gehouden is de geleden schade te bewijzen), en onverminderd het recht van iedere

aandeelhouder om een hogere schadevergoeding te vorderen op grond van de werkelijk geleden schade."

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist de datum van de gewone algemene vergadering van de vennoten die ieder jaar

wordt bijeengeroepen te verplaatsen naar de, derde donderdag van de maand juni om 9.00 uur.

Artikel 17 wordt dan ook als volgt aangepast:

" De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand juni om 9.00 uur."

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist het huidig boekjaar te verlengen tot 31 december.

Voortaan zal het boekjaar beginnen op 1 januari en eindigen op 31 december.

Aanpassing van artikel 18, ais volgt:

"Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar."

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan het nieuwe wetboek van vennootschappen, door

nieuwe formulering, hernummering en terminologische aanpassing zonder essentiële inhoudelijke aanpassing.

De statuten worden vastgesteld als volgt:

HOOFDSTUK I. NAAM ZETEL DOEL DUUR

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze ven-'noot-'schap. Zij draagt de benaming

"HANVAN"

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 aalst, Klein Parksken 2.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening of voor rekening van derden of in participatie met derden, in België en in het

buitenland, alle activiteiten of transacties in verband niet:

1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, ter beschikking stellen, in concessie geven, in huur geven of nemen, verkavelen en uitbaten, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; onroerende goederen vervreemden en ruilen met het oog op wederbelegging en opbrengst.

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten, maar steeds zonder speculatief karakter, roerende goederen verhuren en ter beschikking stellen van derden.

2. Landbouwgrond verpachten of pachten, evenals de uitbating van een landbouwonderneming, in de ruimste zin van het woord, waaronder landbouw, veeteelt, tuinbouw, exploitatie van serres, loonwerk en soortgelijke activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

` De vennootschap heeft het recht de eigen producten te verkopen en mede te werken bij de exploitatie van

andere soortgelijke bedrijven.

3. Handelsfondsen, vergunningen, licenties, materieel en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen, ruilen en exploiteren.

4. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

5. Advies en bijstand verlenen in voormelde domeinen.

6. De aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer, de groot- en kleinhandel, de consignatie, de vertegenwoordiging in:

- meubelen, artikelen voor meubilering, slaap- en wooncomfort, onderhoud en huishoudelijke uitrusting, drogisterijartikelen;

- textielwaren, huishoud- en tafellinnen, dekens, bedspreien, beddegoed, gordijnen en tapijten , weefsels en stoffen, muurbekleding;

- verlichtingsartikelen, sierglaswerk, sierkeramiek, dinanderie en sierijzerwerk, luxeartikelen, precisieartikelen, kunstvoorwerpen en fantasieartikelen.

7. De vennootschap heeft verder tot doel:

- de fabricage, plaatsing, assemblage, onderhoud, opsmuk, herstelling van alle installaties voor woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en bureau, met bijgaande de levering van alle elektrische en sanitaire apparatuur en toebehoren.

- alle timmerwerk, schrijnwerk en glaswerk in de breedste betekenis van het woord zowel voor binnen" als buiten, zowel van roerende als van onroerende aard, zoals ramen, deuren, trappen, meubelen, keukens, parketvloeren, veranda's, bungalows, chalets, rolluiken, voorzetrolluiken, dakbédekking, zowel in hout, aluminium, pvc als alle andere grondstoffen.

8. De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen, met inbegrip van de aan-en verkoop, zowel in klein- als in groothandel, invoer en uitvoer, de vertegenwoordiging en het vervoer van alle bouwmaterialen, alle houtsoorten, plastics, metalen en kunststofproducten, en van alle grondstoffen, hulpstoffen, halffabrikaten en fabrikaten, die aangewend kunnen worden in de bouwnijverheid, machinebouw en houtbewerking, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke-, industriële-, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakerlijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkelingen van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan opteren als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens borg stellen voor derden, aandeelhouders en bestuurders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd zestig duizend (160.000) Euro. Het is vertegenwoordigd door vijfenzestig (65) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samenige-Isteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechts-'perso-'nen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergade-'ring der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene verga-'dering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aan-'deellhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statu-'ten - krach-tens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezig-'heid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Artikel 16. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitge-brei-ode macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maat-schappe-lijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan een directiecomité, behoudens de bevoegdheden met betrekking tot het algemeen beleid en behoudens de bevoegdheden die door de wet exclusief aan de raad van bestuur zijn toegekend.

" De raad van bestuur is belast met toezicht op dat directiecomité. De leden van het directiecomité lichten de raad van bestuur in en alleen de raad van bestuur kan de beslissingen genomen door het directiecomité goedkeuren.

Het directiecomité wordt aangeduid door de Raad van Bestuur en bestaat uit één tot drie personen, die geen bestuurder zijn. De voorwaarden voor aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De statuten kunnen aan een of meer leden van het directiecomité bevoegdheid verlenen om de vennootschap hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, te vertegenwoordigen. De instelling van een directiecomité en de statutaire bepaling bedoeld in bovenstaande paragraaf kunnen aan derden worden tegengeworpen onder de voorwaarden bepaald in artikel zesenzeventig wetboek Vennootschappen. De bekendmaking bevat een uitdrukkelijke verwijzing naar dit artikel.

De overdracht van bevoegdheden zoals bepaald in de eerste paragraaf kan door de statuten of door een <_ beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en de eventuele taakverdeling kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar , activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of vol-macht-'dragers, al dan niet aandeelhouders.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dage-'lijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 17. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig verte-'genwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-be-stuurder, aange-wezen door de raad van bestuur. Een gede'le-geerde bestuurder is even-'eens bevoegd om de ven-noot-schap te verte-genwoordi-gen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennoot-schap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland verte-gen-woordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur

Artikel 20. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van juni om 9.00 uur.

Artikel 33. BOEKJAAR --,JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Artikel 34. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten-minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

NEGENSTE BESLUIT

De algemene vergadering verleent machtiging aan de Raad van Bestuur tot vernietiging van alle aandelen aan toonder en inschrijving van alle aandelen op naam in het aandelenregister.

Voor eensluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expeditie-gecoordineerde statuten

Voor-

bohncdep

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 05.07.2011 11261-0469-014
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 08.07.2010 10286-0025-013
27/07/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 23.07.2009 09449-0028-012
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 14.06.2008, NGL 01.07.2008 08316-0233-012
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 30.12.2006, GGK 09.06.2007, NGL 04.07.2007 07337-0025-012
10/07/2006 : ME. - JAARREKENING 30.12.2005, GGK 10.06.2006, NGL 07.07.2006 06420-0095-013
04/07/2005 : ME. - JAARREKENING 30.12.2004, GGK 11.06.2005, NGL 01.07.2005 05380-4522-013
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 06.07.2015 15283-0326-014
28/10/2004 : AAT000138
07/07/2004 : AAT000138
14/07/2003 : AAT000138
23/07/2002 : AAT000138
12/07/2001 : AAT000138
19/09/1991 : AAT138
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 14.07.2016 16325-0540-013

Coordonnées
HANVAN

Adresse
KLEIN PARKSKEN 2 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande