HASHAIR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HASHAIR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.958.261

Publication

13/08/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12304228*

Neergelegd

09-08-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847958261

Benaming (voluit): HASHAIR

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Pastoor De Meerleerstraat 27

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden op zes augustus tweeduizend twaalf voor Meester ANNELIES VERSTRAETE, notaris te Sint-Niklaas, standplaats Sinaai, dat een vennootschap werd opgericht volgens de hierna opgegeven modaliteiten :

1. Oprichters:

1) De naamloze vennootschap  DDW Partnerships , gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Pastoor De Meerleerstraat 27 ingeschreven in het rechtspersonenregister van Dendermonde, met als ondernemingsnummer 0445439143  BTW nummer BE 0445.439.143.

De vennootschap werd opgericht onder de benaming  Melktransport M. Goossens onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte, verleden voor notaris Jan Dons te Kapelle-op-den-Bos op 10 oktober 1991 bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 5 november daarna, onder nummer 911105-394.

De vennootschap werd omgezet naar de huidige rechtsvorm met als benaming  Kobefinco bij procesverbaal van de buitengewone algemene vergadering opgesteld door notaris Johan Verstraete te Sinaai op 29 december 1997, bekendgemaakt alsvoren op 29 december 1997 onder nummer 980114-203.

De statuten werden het laatst gewijzigd waarbij de huidige benaming werd aangenomen bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld door notaris Annelies Verstraete te Sinaai op 23 maart 2010, bekendgemaakt alsvoren op 13 april 2010 onder nummer 0052757.

Hier vertegenwoordigd door haar bestuurder met name de naamloze vennootschap  VSD Consulting met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Pastoor De Meerleerstraat 27 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0443665924, met als vaste vertegenwoordiger de heer POPPE Stefan Lutgarde Alfons, wonend te 9112 Sint-Niklaas (Sinaai), Dries 39, hiertoe benoemd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld door notaris Annelies Verstraete te Sinaai op 23 maart 2010, bekendgemaakt alsvoren op 13 april 2010 onder nummer 0052757.

2) De naamloze vennootschap  VSD Consulting met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Pastoor De Meerleerstraat 27 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0443665924  BTW-nummer BE 0443.665.924.

De vennootschap werd opgericht bij akte, verleden voor notaris Jean-Louis Rens te Geraardsbergen op zestien maart negentienhonderd eenennegentig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van elf april daarna, onder nummer 910411-8.

De statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld door notaris Johan Verstraete op 30 december 1999, bekendgemaakt alsvoren op 20 januari 2000 onder nummer 200001-20/620.

Hier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder de heer Poppe Stefan, wonend te 9112 Sinaai, Dries 39, hiertoe benoemd bij proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering op 1 januari 2008 en de raad van bestuur van zelfde datum, bekendgemaakt alsvoren op 27 mei 2008 onder nummer 08077750.

2. Rechtsvorm - benaming:

De vennootschap wordt opgericht als een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als

benaming "HASHAIR".

3. Zetel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zetel wordt gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Pastoor De Meerleerstraat 27.

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, als hoofdaannemer of als onderaannemer, in consignatie, op commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1.de exploitatie van dames- en herenkapsalons;

2.de exploitatie van schoonheidsinstituten, met inbegrip van manicure en pedicure, en gezondheidscentra;

3.de exploitatie van zonnebanken-centra;

4.de productie, de aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer, groothandel en kleinhandel van alle mogelijke lichaamsverzorgingsproducten, schoonheidsproducten, cosmetica, natuurlijke of kunstmatige hygiënische producten en farmaceutische producten;

5.de productie, aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer, groothandel en kleinhandel, verhuring, plaatsing, aansluiting en indienststelling, onderhoud en herstelling van nieuwe en tweedehandse elektrische en elektronische apparaten en installaties, met inbegrip van zonnebanken en aanverwante apparaten, en van elektrische en elektronische apparatuur in de ruimste betekenis, telkens met alle toebehoren, onderdelen, leidingen en bekabelingen, en van alle mogelijke meubelen en roerende goederen in de ruimste zin;

6.de productie, aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer, groothandel en kleinhandel van alle mogelijke voedingswaren in de ruimste zin;

7.de productie, aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer, groothandel en kleinhandel, van alle mogelijke textielwaren, kledingwaren, lederwaren, schoeisel, maroquinerie, sieraden, sport- en fitnessuitrustingen en alle mogelijke toestellen;

8.alle mogelijke handelingen als zelfstandige vertegenwoordiger voor de promotie en verkoop van goederen en diensten voor rekening van derden;

9.het verrichten van alle mogelijke daden van reclame, marktonderzoek en marketing, met inbegrip van het ontwerpen, drukken en verspreiden van folders, reclameteksten en publiciteitscampagnes;

10. alle verhandelingen en verrichtingen van onroerende en roerende goederen, de aankoop, verkoop, aanbouw, verbouwing, het ruilen, huren en verhuren ervan; alle handels- en financiële verrichtingen die hiermee verband houden; onder andere het lenen en ontlenen van kapitalen, financieren van ondernemingen, hetzij private of vennootschappen, borgen geven en ontvangen, in één woord alles wat direct in verband staat met de gewone activiteiten van een immobiliën en financiële vennootschap;

11. het verrichten van alle handelingen, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met consultancy, training, begeleiding, enzomeer, zulks zowel op juridisch, economisch, commercieel, administratief als welkdanig ander vlak, en zulks zowel ten behoeve van al dan niet beginnende handelaars, als van bestaande of nieuw te starten bedrijven of vennootschappen.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag personeel in dienst nemen en bestuursmandaten opnemen in andere vennootschappen.

5. Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel.

6. Samenstelling kapitaal:

Alle voormelde aandelen werden door de oprichters onderschreven en wel als volgt:

- door de naamloze vennootschap  DDW Partnerships , voornoemd, die verklaart in te schrijven op

honderd vijfentachtig (185) aandelen door inbreng van achttienduizend vijfhonderd euro (18.500 EUR),

volledig volstort.

- door de naamloze vennootschap  VSD Consulting , voornoemd, die verklaart in te schrijven op één

(1) aandeel door inbreng van honderd euro (100 EUR), volledig volstort.

De aandelen werden allen afbetaald, zodat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van

achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Dit bedrag werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de

BNP Paribas Fortis.

7. Duur:

Luik B - Vervolg

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Aan de zaakvoerder wordt geen vaste wedde toegekend; zijn bezoldiging wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Iedere zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder voor zover de verrichting de vennootschap niet voor meer dan vijfduizend euro (5.000,00 EUR) verbindt. Voor handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag hoger dan vijfduizend euro (5.000,00 EUR) dienen twee zaakvoerders gezamenlijk op te treden.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de naamloze vennootschap  DDW Partnerships , gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Pastoor De Meerleerstraat 27 ingeschreven in het rechtspersonenregister van Dendermonde, met als ondernemingsnummer 0445439143  BTW nummer BE 0445.439.143 om alle beslissingen te nemen over het productgamma.

9. Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

10. Algemene vergadering:

De jaarlijkse algemene vergadering zal, vanaf de afsluiting van het eerste boekjaar, gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand mei, om 20.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald.

11. Winstverdeling  reserves

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve een/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

In geval van ontbinding van de vennootschap zal het batig saldo na vereffening van gans het passief tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

Na de vaststelling van haar statuten, hebben de oprichters nog beslist, met eenparigheid van stemmen, om,

voor onbepaalde duur, tot zaakvoerder aan te stellen:

- De naamloze vennootschap  VSD Consulting voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer

Stefan POPPE, voornoemd,

Die verklaart hiertoe de vereiste juridische bekwaamheid te bezitten en dit mandaat te aanvaarden.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte oprichtingsakte

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Annelies Verstraete, notaris te Sint-Niklaas (Sinaai)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.09.2015 15618-0416-012

Coordonnées
HASHAIR

Adresse
PASTOOR DE MEERLEERSTRAAT 27 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande