HASO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HASO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.855.472

Publication

25/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0475.855.472

Benaming

(voluit) : HASO

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9400 Denderwindeke, Rijstraat 100

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten door het ambt van geassocieerd notaris Iris De Brakeleer te Ninove, op 31 maart 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'HAS0',_ de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing:

De vergadering ontslaat eenparig de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel, daar alle aanwezige vennoten erkennen afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van te hebben g enom en.

Een exemplaar van bovengenoemd verslag van de zaakvoerder en van de staat van actief en passief za met deze akte ondertekend en geregistreerd worden.

De vergadering beslist artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

li De koop, verkoop, huur, verhuur, in klein- en groothandel van bestaande zowel als nieuwe video-, computer- en informaticaproducten, bijhorende artikelen en benodigdheden, alsook van spelletjes, gifts en gadgets in de meest uitgebreide betekenis van het woord. Dit kan ook gebeuren in functie van tussenpersoon.

2/ Trainingen en coaching:

- Het verzorgen en doen verzorgen van trainingen, opleidingen, individuele en team coaching, het begeleiden en adviseren van klanten, personeel of andere ten aanzien van de verbetering van de persoonlijke, commerciële en organisatorische prestaties;

- Het opvolgen van verkoopobjectieven, technische informatie met betrekking tot de producten en verkoopargumentatie;

3/ Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer en het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven of personen in verband met marketing, public relations, communicatie, hunnan research management en algemeen management.

°Flet verlenen van advies en het verstrekken van dienstprestaties, van consultancy en interim management diensten in de ruimste

°Flet uitgeven of doen uitgeven, al dan niet in samenwerking met derden, van periodieken en drukwerken, en al het geen daarmee samenhangt of daartoe bevorderlijk kan zijn, een en ander in de meest ruime zin genomen.

0De verzorging van publicaties en het opzetten en bijhouden van documentatie in het algemeerG

OHet ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media, ontwerpen en plaatsen van buitenreclame: reclameborden en  panelen, lichtkranten en neonreclame, aanbrengen van reclame op bussen, enz.

Dilet ontwerpen, vertalen van publicitaire & andere teksten en slogans (copywriters), van publicitaire & andere films, van publicitaire & andere artikelen.

[Met concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen, enz.

DDe luchtreclame, het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media (advertentie - acquisitie).

DHet aanbieden van reclameruimte op panelen, rond sportvelden, in stationshallen, enz., het verspreiden en thuisbezorgen van monsters en reclamemateriaal, het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

*14088486*

II

O

be

13e Ste;

erilbANKVAN

KOOPHANDEL GENT

14 APR, 2014

AFDELING DENDERMONDE Criffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 OHet onderzoek naar de impact van reclame, communicatie, sponsoring en marketingacties, de statistische analyse van de resultaten van het onderzoek, het onderzoek naar de opvattingen van het publiek over politieke, economische en sociale onderwerpen en statistische analyses daarvan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge COrganisatie en begeleiding van evenementen, workshops, brainstorms, incentives, feesten, enz., van salons, tentoonstellingen en (vak)beurzen, van congressen, seminaries enz.

1:11-let ontwerpen, leveren en installeren van tentoonstellingsstands.

4/ Het beheren van bedrijven, onder meer door het uitvoeren van, of het deelnemen aan de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch, marketing en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

DDe ondersteunende diensten, management, ook in verband met reclame en begeleiding er van, in de meest ruime zin van het woord.

ODe promotie en organisatie van (sport) evenementen, voor eigen rekening of voor derden, vormen van onderwijs, opleidingen, lessen, seminaries, voordrachten en ondersteunende diensten, onder meer betreffende sportbeoefening, media, planning en andere behorende tot het doel.

5/ Klein & groothandel in wijnen en geestrijke dranken in gespecialiseerde winkels.

De organisatie en wijneducatie voor particulieren, verenigingen en bedrijven, consultancy aan bedrijven inzake category management food & beverages.

6/ Het beheer van patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium, vooral door beheers- en beschikkingsdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap, in binnen en buitenland.

Daartoe mag zij alleen onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten zoals onder meer aankopen en verkopen, verhuur & exploitatie, van, eigen zowel als andere of geleasde, roerende en onroerende gcederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest uitgebreide zin alsmede aankopen, te geld maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

Het nemen van participaties onder eender vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken of ondernemingen voor vermogensbeheer- en beleggingsadvies.

Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschritiving of andere tussenkomst in aile bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap kan bovendien persoonlijke of zakelijke waarborgen verstrekken tegen vergoeding tot zekerheid van schulden en verbintenissen, aangegaan tegenover derden door verbonden ondernemingen, dcor andere ondernemingen waarmee een participatieverhouding bestaat en door de bestuurders van de onderneming, en zij mag zekerheden stellen zoals borg, hypotheek en andere tot waarborg van verbintenissen van derden.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin." Tweede beslissing:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de verhoging van het maatschappelijk kapitaal met veertienduizend achthonderd euro (¬ 14.800,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op drieëndertigduizend vierhonderd euro (¬ 33.400,00), door het bijmaken van honderd achtenveertig (148) nieuwe aandelen, om het aantal te brengen van honderdzesentachtig (186) op driehonderdvierendertig (334) aandelen, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, die deelne-'men in de winsten vanaf heden, en waarop zal worden ingetekend in speciën.

Vergoeding voor de inbreng:

En terstond heeft mevrouw Soetens Lucia verklaard op deze nieuwe aandelen in te tekenen, waarbij het voorkeurrecht van de heer Van Der Haegen Steven ten dele wordt opgeheven.

De heer Van Der Haegen Steven heeft bovendien uitdrukkelijk verklaard te verzaken aan het voorkeurrecht. Zij verzoeken mij, notaris, akte te verlenen van de kapitaalverhoging die is tot stand gekomen door intekening door mevrouw Lucia SOETENS op 148 aandelen, en die hierop veertienduizend achthonderd euro (¬ 14.800,00) betaalde.

Is alhier tussengekomen:

Mevrouw Soetens Lucia, die na kennis genomen te hebben van het voorgaande, erkent volledig te zijn ingelicht over de statuten en de financiële toestand van de besloten vennootschap met be-perkte aansprakelijkheid "I-IASO'w, en die verklaart in te tekenen op honderdachtenveertig (148) nieuwe aandelen, en die hierop veertienduizend achthonderd euro (¬ 14.800,00) betaalde.

Samen: honderdachtenveertig (148) aandelen, wat de totaliteit van de bijgemaakte aandelen omvat. Bewijs van deponering:

Voorschreven aandelen werden volledig volstort, hetzij dus voor een bedrag van veertienduizend achthonderd euro (¬ 14.800,00). Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, werden deze gelden

Voor-

behouclIn aan het Belgisch

Staatsblad

gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap, geopend bij BNP PAR1BAS FORTIS, nummer BE72 0017 2357 5216, zoals blijkt uit een bewijs van deponering de dato 31 maart 2014. Deze bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennoot-schap gehouden, en er kan alleen over worden beschikt door de personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden, en nadat de optredende notaris het bericht heeft gegeven van het verlijden van deze akte.

Verzaking informatierecht:

De comparanten-aandeelhouders bevestigen uitdrukkelijk naar behoren te zijn ingelicht over de uitgifteprijs en de financiële gevolgen die de verrichting voor hen heeft Zij erkennen voldoende te zijn voorgelicht, na kennisneming van de financiële en boekhoudkundige gegevens, en verklaren uitdrukkelijk in te stemmen met de hiervoor gemelde intekening en storting. Zij verklaren voor zoveel als nodig uitdrukkelijk te verzaken aan hun recht op schriftelijke informatie over de gevolgen van de kapitaalverhoging, over de uitgifteprijs van de aandelen en over de financiële en boekhoudkundige gegevens van de vennootschap, en zij bevestigen geen gebruik te willen maken van het recht tot intekening dat de wet hen voorbehoudt

Aanpassing statuten:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de aanpassing van artikel vijf van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de huidige kapitaalsverhoging, als volgt: "Het kapitaal is vastgesteld op drieëndertigduizend vierhonderd euro(¬ 33.400,00), verdeeld in driehonderdvierendertig (334) gelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/driehonderd vierendertigste van het kapitaal."

Derde beslissing:

De vergadering beslist tevens met eenparigheid van stemmen aan te stellen als zaakvoerder mevrouw Soetens Lucia, die verklaart deze opdracht te aanvaarden en bevestigt dat geen enkele verbodsbepaling zich hiertegen verzet. Aan haar wordt volledige individuele vertegenwoordigings-bevoegdheid verleend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor beknopt uittreksel

Samen neergelegd met dit uittreksel:

- de expeditie van de akte (bevattende het bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van actief en

passief);

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

17/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 12.09.2014 14585-0044-014
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.08.2012 12540-0245-014
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11506-0205-014
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 31.08.2010 10521-0101-014
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 26.08.2009 09643-0288-014
31/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 25.07.2008 08480-0236-011
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 31.08.2007 07691-0004-012
07/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 31.08.2006 06766-4628-014
28/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 31.08.2005, NGL 26.09.2005 05714-0357-014
06/08/2004 : AA70624
11/07/2003 : AA70624
02/04/2003 : AA070624
26/10/2001 : AAA007338
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16575-0371-014

Coordonnées
HASO

Adresse
RIJSTRAAT 100 9400 DENDERWINDEKE

Code postal : 9400
Localité : Denderwindeke
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande