HASSOTRA

NV


Dénomination : HASSOTRA
Forme juridique : NV
N° entreprise : 428.989.032

Publication

08/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.01.2013, NGL 30.12.2013 13706-0314-015
03/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 27.11.2012 12647-0314-013
18/01/2012
ÿþ nad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-behoudF aan he' Belgisc staatshl, IIIIflIII*iaoiInI1ssos" VINI IIIIlluII

Ondernemingsnr : 0428989032

Benaming

(voluit) : Hassotra

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9552 Borsbeke, Houtemstraat 108

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Clà

Ce Uit een proces-verbaal verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 22 december 2011 , blijkt het;

4 volgende:

L. EERSTE BESLUIT '

Clà De vergadering bevestigt, dat de Raad van Bestuur op drieëntwintig april negentienhonderd drieënnegentig:

p verklaard heeft, dat de maatschappelijke zetel verplaatst wordt naar huidige zetel. Artikel 2§1 wordt aangepast

o als volgt: '

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9552 Borsbeke, Houtemstraat 108."

e TWEEDE BESLUIT

MI

rm De vergadering besliste op elf juni tweeduizend en één over de omzetting van het bestaande kapitaal BEF;

D4 (50.000.000 belgische frank) in EUR.

Artikel 5§1 wordt dan ook als volgt aangepast:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 1.239.467,62 (één miljoen tweehonderd negenendertig duizend'

d: vierhonderd zevenenzestig euro en tweeënzestig cent)

N DERDE BESLUIT

ó De vergadering beslist tot wijziging van de aard der aandelen. Voortaan zijn alle aandelen op naam.

rq

Artikel 11 wordt dan ook aangepast als volgt:

o "Alle aandelen zijn en blijven op naam.

co De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van

; die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke

ms : aandelen-lover-dracht

zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het re-gister van aandelen van dej

verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun'

~, vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van;

e ; ; schuldvorde-ringen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeel-baar. De onverdeelde eigenaars, moeten:

el ' zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet:

te gebeurd is warden de rechten die aan deze aande-len verbonden zijn, opgeschort.

ot Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming be-reikt worden, dan kan de bevoegde rechter op.

verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoe-men om de betrok-ken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Clà Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepenel

het stem-recht, uitgeoefend door de vruchtgebrui-ker(s)."

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan het nieuwe wetboek van vennootschappen, door:

Clà

nieuwe formulering, hemummering en terminologische aanpassing zonder essentiële inhoudelijke aanpassing. De statuten worden vastgesteld als volgt:

pq HOOFDSTUK I. NAAM ZETEL DOEL DUUR

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze ven-noot-ischap. Zij draagt de benaming

"HASSOTRA"

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9552 Borsbeke, Houtemstraat 108.

Artikel 3. DOEL.

_____ De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zowel voor eigen rekening of voor rekening van derden of in participatie met derden, in België en in het buitenland, alle activiteiten of transacties in verband met:

1. Het beheer, de instandhouding en de valorisatie van haar onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan.

2. Het beheer, de instandhouding en de valorisatie van haar roerend patrimonium.

3. Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en verhuren van personeel.

4. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de uitbating van een landbouwbedrijf, op veeteelt alsook op de paardenfokkerij.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit als medeëigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze. Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 1.239.467,62 (één miljoen tweehonderd negenendertig duizend vierhonderd zevenenzestig euro en tweeënzestig cent). Het is vertegenwoordigd door vijfduizend (5.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samen-gesteld uit tenmin-ste drie leden, natuurlijke of rechts-perso-nen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroe-pen. Wanneer evenwel op een algemene verga-dering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aan-deel-houders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle midde-len, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statu-ten - krach-tens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te heb-ben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vaca-iure voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vaca-ture te voorzien totdat de algemene verga-dering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering ge-plaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzit-ter benoemen. Bij ontsten-tenis van benoeming of bij afwe-zig-held van de voorzitter wordt het voorzitterschap waar-genomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt be-inoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegen-woordigen voor alle bande-lingen die dit bestuur betref-fen.

Artikel 16. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitge-brei-de macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maat-schappelijk doel, met uitzon-dering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbe-houden door de wet.

De raad mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan een directiecomité, behoudens de bevoegdheden met betrekking tot het algemeen beleid en behoudens de bevoegdheden die door de wet exclusief aan de raad van bestuur zijn toegekend.

De raad van bestuur is belast met toezicht op dat directiecomité. De leden van het directiecomité lichten de raad van bestuur in en alleen de raad van bestuur kan de beslissingen genomen door het directiecomité goedkeuren.

Het directiecomité wordt aangeduid door de Raad van Bestuur en bestaat uit één tot drie personen, die geen bestuurder zijn. De voorwaarden voor aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De statuten kunnen aan een of meer leden van het directiecomité bevoegdheid verlenen om de vennootschap hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, te vertegenwoordigen. De instelling van een directiecomité en de statutaire bepaling bedoeld in bovenstaande paragraaf kunnen aan derden worden tegengeworpen onder de

voorwaarden bepaald in artikel zesenzeventig wetboek Vennootschappen. De bekendmaking bevat een uitdrukkelijke verwijzing naar dit artikel.

De overdracht van bevoegdheden zoals bepaald in de eerste paragraaf kan door de statuten of door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en de eventuele taakverdeling kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al clan niet aandeelhouders.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 17. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig verte-'genwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gede-'le-'geerde bestuurder is eveneens bevoegd om de ven-'noot-'schap te verte-'gen-'woordi-'gen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevol-'machtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland verte-'gen-'woordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 20. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede woensdag van de maand mei om 11.00 uur.

Artikel 33. BOEKJAAR - -'JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 34. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten-minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering verleent machtiging aan de Raad van Bestuur tot vernietiging van alle aandelen op naam aan toonder en inschrijving van alle aandelen op naam in het aandelenregister.

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expeditie-gecoördineerde statuten

" Voán behouden aan het Belgisch Staatsblad















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/12/2011 : OU038016
09/08/2011 : OU038016
06/09/2010 : OU038016
09/10/2009 : OU038016
01/09/2008 : OU038016
06/08/2008 : OU038016
19/12/2007 : OU038016
18/10/2006 : OU038016
28/08/2006 : OU038016
17/02/2006 : OU038016
29/09/2005 : OU038016
12/09/2005 : OU038016
11/10/2004 : OU038016
11/08/2003 : OU038016
06/10/2001 : OU038016
29/07/2000 : OU038016
04/08/1999 : OU038016
04/08/1999 : OU038016
04/08/1999 : OU038016
18/06/1993 : OU38016
01/01/1989 : KO110360
01/01/1988 : KO110360
24/07/1986 : KO110360

Coordonnées
HASSOTRA

Adresse
HOUTEMSTRAAT 108 9552 BORSBEKE

Code postal : 9552
Localité : Borsbeke
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande