HAUMAN PATRIMONIUM

Divers


Dénomination : HAUMAN PATRIMONIUM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 847.595.896

Publication

15/01/2013
ÿþ mod 11.1

,Lulk B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 4 JAN, 2013

DEND~}~ie}1iíONDE

ri

IN~~II~~~~IV~~V~AVNVII

*13009d0~*

Ondememingsnr : 0847.595.896

Benaming (voluit) : Hauman Patrimonium

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Parklaan 46

9140 Temse

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA  STATUTENWIJZIGING - VOLMACHT

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op 23 november 2012, geregistreerd Sint-Niklaas 1, de 06.12.2012, boek 587 blad 18 vak 17, -get- de e.a. inspecteur, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "Hauman Patrimonium", met zetel te 9140 Temse, Parklaan 46, volgende beslissingen heeft genomen :

1. Kennisname van de bijzondere verslaggeving door de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder aangaande de inbreng in natura hierna bepaald, opgesteld naar analogie met artikel 313 van het wetboek van Vennootschappen.

Het verslag van bedrijfsrevisor 'Luc De Puysseleyr en C°", vertegenwoordigd door de heer Luc De Puysseleyr, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Zwijndrecht, Verbrandendijk 39, besluit als volgt :

"5 Besluit

Ondergetekende, BVBA Luc De Puysseleyr en C°, bedrijfsrevisor te ZWIJNDRECHT, verklaart inzake de bovenvermelde inbreng in natura van onroerende goederen naar analogie van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in de COMM. V HAUMAN PATRIMONIUM dat :

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van inbreng in natura en quasi-inbreng en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de inbrenger de heer HUBERT HAUMAN respectievelijk mevrouw LEENTJE GALLE is;

c) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

d) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 11.983 aandelen van de COMM. V HAUMAN PATRIMONIUM, zonder vermelding van nominale, met een fractiewaarde van 1/11.993ste van het kapitaal van 1.199.300,00 EUR.

Wij hebben geen kennis van bijzondere voordelen waarvan de inbrenger geniet en die zouden bijdragen tot de werkelijke vergoeding van de inbreng.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mati 11.1

Zwijndrecht, 22 november 2012

LUC DE PUYSSELEYR EN C°

Burg. veen. o.v.v. BVBA

en vertegenwoordigd door

LUC DE PUYSSELEYR, bedrijfsrevisor"

2. Kapitaalverhoging ten belope van één miljoen honderd achtennegentig duizend driehonderd euro (¬ 1.198.300,00) teneinde het kapitaal te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) op één miljoen honderd negenennegentig duizend driehonderd euro (¬ 1.199.300,00) door uitgifte van elf duizend negenhonderd drieëntachtig (11.983) nieuwe aandelen zonder nominale waarde van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf hun inschrijving, door inbreng in natura door de heer Hubert HAUMAN en mevrouw Leentje GALLE, beiden voornoemd, van de hen respectievelijk toebehorende gerechtigheden in de verder in dit proces-verbaal beschreven onroerende goederen.

3. Vaststelling dat de hierboven besloten kapitaalverhoging ten belope van één miljoen honderd achtennegentig duizend driehonderd euro (¬ 1.198.300,00) vertegenwoordigd door elf duizend negenhonderd drieëntachtig (11.983) nieuw uitgegeven aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen, werd verwezenlijkt ingevolge de gedane inbreng in natura en dat het kapitaal ingevolge de realisatie van voormelde kapitaalverhoging in natura op één miljoen honderd negenennegentig duizend driehonderd euro (¬ 1.199.300,00) is gebracht.

4. Aanpassing van de tekst van artikel 5 van de statuten om deze overeen te stemmen met het nieuwe bedrag van het kapitaal., zodat artikel 5 voortaan luidt :

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op één miljoen honderd negenennegentig duizend driehonderd euro (¬ 1.199.300,00). Het wordt vertegenwoordigd door elf duizend negenhonderd drieënnegentig (11.993) aandelen op naam zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/ elfduizendnegenhonderddrieënnegentigste van het maatschappelijk kapitaal."

5. De vergadering beslist over te gaan tot de coördinatie van de statuten

6. De vergadering beslist machtiging te verlenen aan de zaakvoerder tot uitvoering van de voorgaande beslissingen.

7. Bijzondere volmacht wordt verleend aan de nagenoemde persoon teneinde het nodige te doen bij de bevoegde diensten van het rechtspersonenregister, kruispuntbank voor ondernemingen, ondernemingsloket, het ministerie van financiën en alle administratieve diensten zonder onderscheid, om alle formaliteiten te vervullen die dienen te gebeuren naar aanleiding van deze kapitaalverhoging en statutenwijziging : de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor 3&J, met zetel te Malle, Antwerpsesteenweg 154, RPR Antwerpen 0444.736.387, met recht van substitutie.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte en verslagen zaakvoerder en

bedrijfsrevisor,

,Voor-

- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2012
ÿþMcd Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van RECt-rT . ,`

L VAN KOOF-. \h 1.2!' d

24 JULI 20i2

DENDEWfiON1::a:=

Griffie

Ondernemingsnr : gt.4 a 5 gS t gc,

Benaming

(voluit) : Hauman Patrimonium

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Parklaan 46 - 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting en statuten

Uitttreksel, conform artikel 69 van het Wetboek van Vennootschappen, uit een onderhandse akte opgesteld te Temse op 18 juli 2012 inzake de oprichting van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap Hauman Patrimonium als volgt:

Naam en rechtsvorm : Hauman Patrimonium, Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone:

Commanditaire Vennootschap

Zetel: Parklaan 46 te 9140 Temse

Duur: onbepaalde duur

Vennoten-oprichters:

1) beherend vennoot: De heer Hubert HAUMAN, geboren op 25/02/1946 te Doornik, met de Belgische nationaliteit, nummer identiteitskaart 591-2808641-11, wonende te 9140 Temse, Parklaan 46; nog 500,00 EUR te volstorten

2) stille vennoot: Mevrouw Leentje GALLE, geboren op 01/12/1944 te Temse, met de Belgische nationaliteit, nummer identiteitskaart 591-2808622-89, wonende te 9140 Temse, Parklaan 46, nog 500,00 EUR te volstorten

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000,00 EUR (duizend) en is, verdeeld in 10 (tien) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend, één/tiende deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap; nog volledig te storten.

Boekjaar: 01 juli - 30 juni ; eerste boekjaar vanaf neerlegging tot 30/06/2013.

Jaarvergadering : derde vrijdag van de maand december om twintig uur ; eerste jaarvergadering in' tweeduizend dertien,

Bepalingen inzake aanleggen van reserves, winstverdeling en verdeling bij vereffening: van de te', bestemmen winst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de jaarvergadering.

Bestuur: Werd benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: de heer Hubert' Hauman.

Volmacht De oprichters stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van'

indeplaatsstelling, Accountantskantoor J&J, met zetel te 2390 Malle, Antwerpsesteenweg 154, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting, van de vennootschap, bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde (B,T.W.), de sociale kas, het sociaal secretariaat en andere; overheidsdiensten. Alle verplichtingen te vervullen bij de Federale OverheidsDienst van Financiën, de Administratie van de Directe en Indirecte Belastingen, Registratie en Domeinen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

(getekend Hubert Hauman, zaakvoerder)



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a



IIIIIIIIIIH 111111111 II

*12136403*

Vs 1111

bene

aa t

Beti Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HAUMAN PATRIMONIUM

Adresse
PARKLAAN 46 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande