HAVENLOFTS GENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HAVENLOFTS GENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 628.853.176

Publication

28/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15307156*

Neergelegd

24-04-2015

Griffie

0628853176

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Havenlofts Gent

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Erika REDEL, geassocieerd Notaris ter standplaats Lovendegem op 23 april 2015 blijkt dat

1. 1) De Heer DE NEEF Hans, geboren te Aalst op 28 juli 1967, rijksregisternummer 67.07.28 16959, ongehuwd, wonend te 9300 Aalst, Frédéric Van der Nootstraat 13.

2) De Naamloze Vennootschap "HECTOR INVESTMENT", met zetel te 9000 Gent, Dok Noord 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oost-Vlaanderen onder het nummer BTW BE 0465.288.214. Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Eric Celis te Antwerpen op 13 januari 1999, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 januari nadien, onder nummer 990128-318. De statuten werden gewijzigd blijkens beslissing van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, waarvan proces-verbaal is opgemaakt door notaris Michel Olemans te Brakel op 29 december 2006, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 januari nadien, onder nummer 07012839. Alhier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de Heer De Neef Hans, wonend te 9300 Aalst, Frédéric Van der Nootstraat 14. Herbenoemd tot bestuurder blijkens beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 06 februari 2015 en herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder blijkens beslissing van de raad van bestuur van zelfde datum, beide bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 februari nadien, onder nummer 15030703.

een naamloze vennootschap hebben opgericht.

2. De maatschappelijke benaming luidt: " HAVENLOFTS GENT".

3. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Dok- Noord 7.

4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

5.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, marketing en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Alle verrichtingen die betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, renoveren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen of verbouwen, de promotie van en het makelen in onroerende goederen evenals alle welkdanige onroerende transacties in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Dok-Noord 7

9000 Gent

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij kan optreden als bestuurder, vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

6.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die

ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

door de Heer De Neef Hans, voornoemd sub 1), ten belope van 1 aandeel

door de naamloze vennootschap HECTOR INVESTMENT, voornoemd sub 2), ten belope van 99

aandelen

totaal: 100 aandelen

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven,

volgestort is ten belope van honderd procent.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van eenenzestigduizend vijfhonderd Euro

(61.500 ¬ ).

Het kapitaal is volledig volgestort.

7. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

8. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

31 december 2016.

9. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om 16u00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

Artikel 17.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een Notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerdbestuurder. Een gedelegeerd­bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Artikel 29.- STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS

Overeenkomstig artikel 518, paragraaf 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd :

1/ De Heer DE NEEF Hans, geboren te Aalst op 28 juli 1967, rijksregisternummer 67.07.28 169-59, ongehuwd, wonend te 9300 Aalst, Frédéric Van der Nootstraat 13.

2/ De Naamloze Vennootschap "HECTOR INVESTMENT", met zetel te 9000 Gent, Dok Noord 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oost-Vlaanderen onder het nummer BTW BE 0465.288.214. Alhier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de Heer De Neef Hans, voornoemd.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2022.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk daarop komen alle aldus benoemde leden van de raad van bestuur, vertegenwoordigd als voorzegd, samen in vergadering van de raad van bestuur, waar bij eenparigheid van stemmen het volgende besluit wordt genomen:

- tot gedelegeerd bestuurder wordt benoemd: de Heer De Neef Hans, voornoemd, die dit aanvaardt. Artikel 16.- BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. VOLMACHT

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, aan BVBA Accobel met zetel te 9340 Lede, Hoogstraat 176, vertegenwoordigd door de Heer Walraevens Tom, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Erika Redel. Hierbij neergelegd: de oprichtingsakte.

Coordonnées
HAVENLOFTS GENT

Adresse
DOK-NOORD 7 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande