HB ENERCO-CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : HB ENERCO-CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 536.303.201

Publication

11/07/2013
ÿþAnnexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod word 11.1

Ittb P In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

te-tH-H RBO 1YBAR1K VAN KOOPHANDZI.

02 JUL 2013

DENl.7EPw

11

*13106849*

ondernemingsnr : 53 G . 30 3- 2CDA

Benaming

(voluit) : HB EnerCo-Consult

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kleine Dauwstraat 16, 9190 Kernzeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Benaming HB EnerCo-Consuit

Rechtsvorm Commanditaire Vennootschap

Zetel Kleine Dauwstraat 16, 9190 Kemzeke

Op 1 juli 2013 verklaren:

als beherende vennoot: Hugo Brausch, Ingenieur, Kleine Dauwstraat 16 te 9190 Kemzeke,

en als stille vennoot: Katrien Staelens, Kleine Dauwstraat 16 te 9190 Kemzeke

een Comm.V. op te richten onderworpen aan de wet en de hierna volgende statuten.

Art.1 De naam van de commanditaire vennootschap luidt HB EnerCo-Consult

Art.2 De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 9190 Kemzeke (Stekene) Kleine Dauwstraat ,16. De zaakvoerder kan, zonder een statutenwijziging de maatschappelijke zetel verplaatsen in België. Iedere overbrenging buiten de taalgewesten vereist een wijziging van de statuten

De overbrenging van de maatschappelijke zetel wordt openbaar gemaakt.

Art.3 De vennootschap heeft tot doel zowel in het binnen als in het buitenland

-1-let verlenen van allerlei advies ivm. Energie toepassingen, zowel aan particulieren en bedrijven, als aan de

overheid.

" Het uitvoeren van wettelijk geregelde en andere energie-audits in de meest ruime zin.

" Het uitvoeren van wetenschappelijke en technische activiteiten in verband met energie en aanverwanten.

" De aan- en verkoop van energiegerelateerde producten en installaties

" De aan- en verkoop, het leveren en plaatsen , de fabricatie en de uitbating van alle technische, elektrische en sanitaire apparatuur, leidingen en onderdelen, alsook het onderhoud ervan, alsmede alle nijverheidsverrichtingen, handelszalen en verhandelingen van onroerende of financiële aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

" De uitvoering van algemene technologische en economische studies ais studie- of engineeringsbureau, inzake industrialisering en investering, product-diversificatie, nieuwe producten of technologieën en hun toepassingen.

" Het verbeteren van industriële processen met het oog op een rationeler energie- of grondstoffengebruik of een verbeterde bescherming van het leefmilieu.

" Het bevorderen van de ontwikkeling van technologische innovaties tot aan hun industrialisering en commercialisering, opsporen van geschikte partners voor realisaties.

" Het verstrekken van recreatieve diensten. Dit omvat het inrichten van studiedagen, cursussen en lezingen.

" Het verstrekken van diensten aan personen. Dit omvat onder meer het inrichten van banketten, recepties en feesten, de verkoop van bereide schotels en dergelijke meer.

" De vennootschap zal alle onroerende verrichtingen in de meest brede betekenis van deze term, dit wil zeggen : de aankoop, verkoop, het verhuren en huren, het onderverhuren en het bouwen of verbouwen, het uitrusten , valoriseren en het uitbaten onder aile vormen van aile roerende en onroerende goederen.

(

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Zij zal tevens zowel door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om hel even welke andere wijze vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel mogen samenwerken. In het algemeen zal de vennootschap alle handels-, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die geheel of gedeeltelijk haar doel aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zou doen vergemakkelijken.

" De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

" Zij mag haar patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Dit alles in de meest ruime zin.

" Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken.

Art.4 De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, vanaf 1 juli 2013 .

Art.5 Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,- EUR, vertegenwoordigd door 1000 aandelen van 111000ste deel van het maatschappelijk kapitaal, volledig geplaatst en volstort door inbreng in speciën ais volgt

" door de heer Hugo Brausch, voor een bedrag van 9.486,- euro, waarvoor hem 510 aandelen worden toegekend,

" door mevrouw Katrien Staelens, voor een bedrag van 9.114,- euro, waarvoor haar 490 aandelen worden toegekend,

Art. 6 De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wordt als zaakvoerder benoemd door de Algemene Vergadering, Hugo Brausch, voornoemd.

Art.7 De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om namens de vennootschap in aile omstandigheden te handelen en om alle daden en verrichtingen, die betrekking hebben op het maatschappelijk doel, uitte voeren of toe te laten.

Ingeval er verschillende zaakvoerders zijn, moeten alle akten die de vennootschap verbinden, minstens door twee zaakvoerders ondertekend worden.

Art.8 Iedere vennoot heeft toezicht op de vennootschap (met inbegrip van daden van onderzoek, van nazicht der verrichtingen en kennisnamen van de boekhouding, de briefwisseling en alle geschriften van de vennootschap).

Art. 9 Jaarlijks zal een gewone algemene vergadering gehouden worden de eerste vrijdag van de maand juni, te 20 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

De gewone algemene vergadering zal voor de eerste maal plaats hebben in het jaar 2015.

De algemene vergadering zal beraadslagen volgens de regels voorzien bij het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders zijn bevoegd een algemene vergadering bijeen te roepen, wanneer het maatschappelijk belang dit vereist.

Art. 10 Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie op de

bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten éénendertig december 2014

De beschikking en aangaande de inventarissen en jaarrekeningen komen overeen met de regels bepaald in

het Wetboek van Vennootschappen.

Art. 11 Het overschot van de balans, na aftrek van de (asten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, is de nettowinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste vijf procent voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de winst zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkwaardig recht. De vennoten in algemene vergadering mogen beslissen dat geheel of een gedeelte van het overschot van de winst op het volgend dienstjaar zal worden overgedragen of zal dienen voor een buitengewoon reservefonds of voor extra bezoldiging aan de zaakvoerders.

Art.12 De vennootschap zal ontbonden worden in de bij de wet bepaalde gevallen. Bij beslissing van de algemene vergadering kan er tot vervroegde ontbinding worden overgegaan. In geval van ontbinding, zal de zaakvoerder de vereffening doen, tenzij de algemene vergadering een (of meer) vereffenaar(s) benoemt, met vaststelling van hun bevoegdheid en van hun bezoldiging. Het batig saldo van de vereffening, na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen.

3

s 4

Voorbehouden aan het Ç Belgisch Staatsblad







BíjTagen bij fiét T ë gisel Staatsblad -11/07/2013 Annexes du Moniteur belge







Art. 13 Voor alle beschikkingen die in onderhavige statuten niet geregeld zijn, verklaren partijen zich te' zuilen gedragen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Opgesteld in 3 exemplaren te Kemzeke, 1 juli 2013

De beherende vennoot De stille vennoot

Hugo Brausch Katrien Staelens

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HB ENERCO-CONSULT

Adresse
KLEINE DAUWSTRAAT 16 9190 KEMZEKE

Code postal : 9190
Localité : Kemzeke
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande