HC TANKWASH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HC TANKWASH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.861.570

Publication

14/04/2014
ÿþ Mod Wafd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 111111111,11.111ME1111111 e.xà 0- d " Oudenaarde

behoude 0 2 APR. 2014

aan het Griffie

Beigisci

Staatsba



Ondernemingsnr : 0878.861.570

Benaming

(voluit) : HC TAN KWASH

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Hundelgemsebaan 56 te 9630 Zwalm

(volledig adres)

Onderwerp akte; Ontslag zaakvoerder

Un het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel op dd. 31/12/2013, blijkt volgende:

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het ontslag als zaakvoerder van mevrouw Eloot Carine te aanvaarden met ingang vanaf 31/12/2013.

Aldus opgesteld te Zwalm op 31/12/2013.

Vandecapelle Henk,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 17.07.2014 14317-0309-011
09/10/2014
ÿþi

4 .á~~~( ~,

~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C

Gent

Afdeling Oudenaarde

Griffie 3 0 SEP. 2O1

Ondememingsnr : 0878.861.570

Benaming (voluit) : HC Tankwash

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Hundelgemsebaan 56 - 9630 Zwalm

Onderwerp(en) akte : Invereffeningstelling en sluiting vereffening

Het blijkt uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HC Tankwash ", met maatschappelijke zetel te 9630 Zwalm, Hundelgemsebaan 56, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nr. 0878.861.570, verleden voor geassocieerd notaris Marc Sobrie te Zwalm op 26 september 2014 dat er onder meer beslist werd:

EERSTE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat er op het verslag van de zaakvoerder met verantwoording van de voorgestelde ontbinding en op het verslag van de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor bij BVBA J. Vande Moortel & Co met vestiging te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, waarvan het besluit letterlijk klinkt als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de BVBA HC TANKWASH een boekhoudkundige staat afgesloten op 23 juli 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 412.679,83 euro en een netto-actief van 402.084,54 euro.

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heb ik de staat van activa en passiva afgesloten op 23 juli 2014 van de vennootschap HC TANKWASH BVBA, met maatschappelijk zetel te 9630 Zwalm, Hundelgemsebaan 56, nagezien met het oog op de vrijwillige ontbinding.

De waarderingsregels werden gewijzigd, rekening houdende met de vermoedelijke realisatiewaarde. Eveneens werd een voorziening aangelegd voor de kosten verbonden aan het vereffenen van de vennootschap.

De ontbinding en vereffening zal geschieden in één akte conform artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen. Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 38.323,35 euro, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de Algemene Vergadering niet geconsigneerd werd. Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat, behoudens onze opmerkingen hieronder, op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist

weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden.

Verder wensen we voorbehoud te formuleren voor eventuele fiscale en/of sociale schulden en andere toekomstige schulden die naar aanleiding van deze vereffening zouden ontstaan of die naar aanleiding van een fiscale en/of sociale controle aan het licht zouden komen. Deze of andere schulden zullen ten laste vallen van de aandeelhouders.

Oudenaarde, 23 september 2014

BVBA J Vande Moortel & Co, Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor

(Get)"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouders en hij beslist zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

STEMMING

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING - ontbinding

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan

1, er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2, er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passiva zoals bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3. alle aandeelhouders of vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens de staat van activa en passiva beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar. De vergadering bevestigt alsook het voorstel uitgewerkt door de enige zaakvoerder betreffende de terugname van het resterend actief door de vennoten.

De vergadering beslist eveneens dat de heer Vandecapelle en mevrouw Elloot, in de plaats zullen worden gesteld van alle rechten en verplichtingen van de Vennootschap die eventueel zouden bestaan of ontstaan na de sluiting van de vereffening.

STEMMING

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING - ontslag

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder, De heer Vandecapelle.

De vergadering beslist kwijting te geven aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat te rekenen vanaf de oprichting van de vennootschap tot en met heden.

STEMMING

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen

VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn, Ter staving hiervan verwijst de voorzitter naar de balans van 23 juli 2014 die tevens geldt als de vereffeningsrekening welke hierbij uitdrukkelijk door de aandeelhouders wordt goedgekeurd.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activabestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de aandeelhouders.

De aandeelhouders bevestigen uitdrukkelijk dat er op heden geen schulden aan derden meer zijn. De vergadering stelt vast dat het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft en beslist derhalve de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Mocht er na heden toch nog een schuld van deze vennootschap ontstaan, verklaren de aandeelhouders, uitdrukkelijk zich persoonlijk borg te stellen voor de betaling ervan, zodat de sluiting van deze vereffening in geen opzicht in het nadeel zou kunnen zijn van de eventuele derden-schuldeisers.

De comparanten erkennen dat ondergetekende notaris hen voldoende heeft gewezen op hun aansprakelijkheid hieromtrent.

STEMMING

Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap "HC Tankwash", definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste 5 jaren bewaard worden op volgend adres: 9660 Brakel, Meigelweg 3.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan Fiscovan NV, met zetel te 9700 Oudenaarde, Aalststraat 2, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake de schrapping van de inschrijving van de vennootschap In de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede bij de

Luik B - Vervnln

Administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde of enige andere administratie, en te

dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten

en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel.

STEMMING

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

(Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte -- Verslag van de zaakvoerder  verslag van revisor

Marc Sobrie

Geassocieerd notaris

noordlaan 50

9630 Zwaim

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 18.07.2013 13321-0599-011
17/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 12.07.2012 12289-0580-012
06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 30.06.2011 11244-0374-012
20/01/2011
ÿþ4 (.

3 Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 1111(!25j"

Oudenaarde

O JAN. 2011

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0878.861.570

Benaming

(voluit) : HC TANKWASH

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9630 Zwalm, Hundelgemsebaan 56

Onderwerp akte : KAPITAALSVERLAGING  STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HC TANKWASH met maatschappelijke zetel te 9630 Zwalm, Hundelgemsebaan 56, gehouden voor notaris Marc Sobrie te Zwalm op 20 december 2010, dat er ondermeer beslist werd tot:

1.Voorstel tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal met honderdvijfenveertigduizend euro (145.000,00 EUR), om het te brengen van honderddrieënzestigduizend zeshonderd euro (163.600,00 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), door vernietiging van 1.450 aandelen en door terugbetaling op elk vernietigd aandeel van een som van honderd euro (100,00 EUR) in speciën. Deze terugbetaling wordt gedaan:

a) door vrijstelling van volstorting van het kapitaal ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR). Bijgevolg worden de aandelen omgezet in volledig volstorte aandelen, en

b) door terugbetaling van de rekening courant van de zaakvoerder ten belope van honderd tweeëndertigduizend zeshonderd euro cent (132.600,00 EUR).

2. Vaststelling van de effectieve totstandkoming van de kapitaalvermindering en vernietiging van 1.450 aandelen.

3. Aanpassing van het artikel 5 der statuten om het in overeenstemming te brengen met de beslissing omtrent de voorgestelde kapitaalvermindering;

4. Machtiging aan de zaakvoerder om de statuten te coördineren.

(Volgen de handtekeningen)

Geregistreerd twee bladen vijf verzendingen, te Kruishoutem op 23 december 2010, boek 471 blad 87 vak

7, ontvangen: vijfentwintig euro (25EUR), Vr. de e.a. inspecteur ai. (get.) PEIRS K

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Marc SOBRIE

Notaris

Noordlaan 50

9630 ZWALM

tegelijk hierme neergelegd: expeditie van de statutenwijziging  coördinatie van de statuten.

14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 07.07.2010 10283-0531-011
15/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 09.07.2009 09399-0378-010
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 30.06.2008 08332-0220-010
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 27.07.2007 07493-0220-010

Coordonnées
HC TANKWASH

Adresse
HUNDELGEMSEBAAN 56 9630 ZWALM

Code postal : 9630
Localité : Hundelgem
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande