HEALTH CARE SOLUTIONS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HEALTH CARE SOLUTIONS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 844.238.906

Publication

19/03/2012
ÿþ~>"

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111

.,20111,P6111,111.11

S i

i

I

NEE~.~°GELEGD

07 A03- 2012

IZEOtI~i~,~~'h VAN

KOOrHa.\Lq!'>i.ffPE GENT

'Lf4 . %Z3 3a

Health Care Solutions

Vennootschap Onder Firma Dammekenswegel 22

c $." W etst-Oprichting

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit] :

(verkort)

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een onderhandse akte opgesteld op 17 februari tweeduizend twaalf blijkt dat er een Vennootschap Onder Firma werd opgericht voor onbepaalde duur onder de benaming Health Care Solutions.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Eke, Dammekenswegel 22,

Als vennoten treden op : mevr Borderé Julie, geboren te Gent op 0410811986, wonende Dammekenswegel 22 te 9810 Eke en dhr Huyst Willem, geboren te Kortrijk op 06/12/1986, wonende Dammekenswegel 22 te 9810 Eke. Dhr Huyst Willem werd eveneens voor onbeperkte duur benoemd ais niet-statutaire zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn tot verwezenlijking van het doel en vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte.

De vennootschap heeft als doel : Het uitoefenen van een onderneming in verpleegkundige activiteiten. Onderneming voor het uitbaten van een ambulancedienst voor eigen rekening of voor rekening van derden. Het exploiteren van een vormingsbedrijf en ai hetgeen daartoe behoort en daarmee in verband staat in de ruimste zin van het woord. Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan. Dit omvat ondermeer de aankoop, het: bouwen, oprichten, uitrusten, ombouwen en verhuren, met het oog op beheer en opbrengst, alsmede zich borg stellen voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan. Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden; het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van aile soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of' op te richten. Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname: met derden; daartoe behoren ondermeer vergemakkelijken. Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is, of van aard de realisatie van haar eigen doel te: bevorderen of te vergemakkelijken. Zij mag alle middelen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan het maatschappelijk doel, of die van aard zijn de uitoefening ervan geheel of gedeeltelijk te begunstigen,' bijeenbrengen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, overeenkomstig de van kracht zijnde wetgeving en de van toepassing zijnde beroepsnormen.

De vennootschap werd opgericht met een kapitaal van 1000,00 euro volledig ingebracht in speciën,

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar. In; afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op 17 februari tweeduizend twaalf en eindigt het op:

éénendertig december tweeduizend dertien. "

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de derdei zaterdag van de maand juni, om 10,00 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging.

De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder(s).

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten. De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering. Er wordt gestemd per aandeel, waarbij elk aandeel recht geeft op één stem. Een vennoot kan zich niet door een andere vennoot laten; vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of In geval van ontbinding is de unanimiteit van de stemmen vereist.

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening'. gedaan worden door één of meerdere vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit' van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeid in de artikelen 186-190 van het Wetboek van

behouden Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen anders besluit.

aan het Het nettovermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen,

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Huyst Willem, Zaakvoerder.

; ,ti,ek nv2 -46cA+.-cr1 c.,...9R.: .teoacC

Qll. ~. " 1~.02. 2ot2 .

07/07/2015
ÿþ Mod Wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 r\rp ~~ ~

~:-,.. ~r~ 

M-,1 ~``,-'w'.~

~

~6 s~~, ~~ ~a

~OH rika, VAN_ KOC1Pi=r t~.~,- _ E'

11111 0111111 111111

*15096426*

u

III

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0844.238.906

Benaming

(voluit) : Health Care Solutions

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Dammekenswegel 22, 9810 Eke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing Maatschappelijke zetel 1 Uitbatingszetel

Er blijkt uit het verslag van de zaakvoerder de beslissing om het adres van de Maatschappelijke zetel Health Care Solutions met ingang van datum 24/06/2014 te verplaatsen naar :

Biesbulckstraat 26

9800 Deinze

Zaakvoerder

Willem Huyst

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : faam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
HEALTH CARE SOLUTIONS

Adresse
DAMMEKENSWEGEL 22 9810 EKE

Code postal : 9810
Localité : Eke
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande