HEERZELE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HEERZELE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.756.594

Publication

30/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

exploitatie, oprichting, renovatie van alle soorten onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, en alle soorten verrichtingen inzake gebruiksrechten, genotsrechten of huurrechten met betrekking tot onroerende goederen of inzake onroerende zakelijke rechten, zoals vruchtgebruik, erfpacht en opstalrecht;

d) alle herstellingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de aan- en verkoop, de huur en de verhuring van deze goederen, alsmede de borgstelling voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

II. Projectontwikkeling

Het leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerteaanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve oplevering.

III. Andere

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen. Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Zij mag bovendien leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en aan ondernemingen of aan particulieren, onder eender welke vorm toekennen; in dit kader kan ze zich eveneens borg stellen of aval verlenen en , in ruimste zin van het woord, overgaan tot alle soorten handels- en financiële operaties met uitsluiting van degene die door de wet voorbehouden zijn aan depositobanken, depositarissen op korte termijn, spaarkassen, instellingen voor hypothecair krediet en kapitaalvormingsondernemingen.

De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

B. Kapitaal en Aandelen

Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJF MILJOEN VIJFHONDERD DUIZEND EURO (¬ 5.500.000,00).

Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde.

Inbreng in natura:

De comparant verklaart inbreng te doen van de geheelheid volle eigendom van navolgend onroerend goed, evenwel onder voorbehoud van alle rechten en plichten die zij bezit als opstalgever in het kader van het recht van opstal op het dak dat toegestaan werd aan de naamloze vennootschap "STAS FRUIT-PRODUCTION & EXPORT", met zetel te 3210 Lubbeek, Brakumpad 1 ingeschreven onder nummer BTW BE 0452.383.749 RPR Leuven, blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op 31 januari 2012, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Dendermonde op één februari daarna, formaliteit 054-T-01/02/2012-01893:

BESCHRIJVING VAN HET GOED

GEMEENTE WETTEREN, Oude Heerbaan 7

Een loods met bureel op en met medegaande grond, parking en private wegenis, ten kadaster gekend of het geweest eerste afdeling sectie G volgens laatst overgeschreven titel deel van nummer 1035/F/3 en volgens recent kadastraal uittreksel nummer 1035/N/3, voor een grootte van twee hectare vierentwintig are vijfenveertig centiare (2ha 24a 45ca).

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR EN DE OPRICHTER

A/ Deloitte Bedrijfsrevisoren, kantoor hebbende te 8500 Kortrijk, Kennedypark 8a, daartoe door de oprichter verzocht, heeft het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 219 §1 van het Wetboek van vennootschappen.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

 8. Besluit

De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap Heerzele BVBA, bestaat uit onroerende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

goederen gelegen te 9230 Wetteren, Oude Heerbaan 7, voor een bedrag van 5 500 (000) EUR. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De oprichter van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

" De beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" De voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methode van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van

waardering leidt mathematisch ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde, zodat

de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 100 aandelen van de vennootschap Heerzele

BVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de

Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als

tegenprestatie toegekende vergoeding.

De verslag is bestemd om voorgelegd te worden bij de akte van oprichting van de vennootschap

Heerzele BVBA en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

Kortrijk, 22 december 2014

De bedrijfsrevisor

(getekend)

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Mario Dekeyser".

B/ Bovendien hebben de oprichters zelf een bijzonder verslag opgesteld aangaande de gedane

inbrengen in natura zoals voorgeschreven door artikel 219 §1 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Artikel 8: Zaakvoerder/College van zaakvoerders

a) het mandaat van zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer lasthebbers, al dan niet vennoten, benoemd

door de algemene vergadering.

De algemene vergadering stelt hun aantal, hun statuut en het bedrag van hun vergoedingen

vast.

Indien één zaakvoerder wordt benoemd zal deze individueel de vennootschap besturen.

Indien meerdere zaakvoerders worden benoemd, zullen zij als college van zaakvoerders de

vennootschap besturen.

b) Beëindiging van het mandaat.

Het mandaat van de zaakvoerders kan op elk moment worden beëindigd door de algemene vergadering.

Indien er slechts één zaakvoerder is kan het vrijwillig aftreden van de zaakvoerder niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij een gewone brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders.

c) Bezoldiging- Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering daar anders over beslist.

d) Vergaderingen- Het college van zaakvoerders wordt bijeengeroepen door een zaakvoerder.

De uitnodigingsbrieven zullen, buiten dringende gevallen in de notulen te verrechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden opgestuurd. Zij zijn niet vereist wanneer al de zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

De oproeping geschiedt geldig per email, post, luchtpost of telekopie.

Iedere zaakvoerder kan, hetzij schriftelijk, hetzij per telekopie, volmacht geven aan een ander lid van het college om hem op een bepaalde vergadering te vertegenwoordigen en in zijn naam te stemmen. Een zaakvoerder mag echter aldus niet over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hemzelf en één voor zijn lastgever. Er kan geen volmacht gegeven worden indien er slechts twee zaakvoerders zijn.

Behalve ingeval van overmacht, kan het college van zaakvoerders, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien minstens twee zaakvoerders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

e) Besluitvorming  Elke beslissing van het college van zaakvoerders wordt genomen met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

unanimiteit van de stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde zaakvoerders. Artikel 9: Intern Bestuur

De enige zaakvoerder dan wel het college van zaakvoerders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij, voor wat het intern bestuur betreft, de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden en vermindert in niets de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van het college van zaakvoerders.

De zaakvoerder die een belang heeft strijdig met dit van de vennootschap is gehouden zich te gedragen naar de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 10: Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de zaakvoerders als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd en verbonden door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

Artikel 11: Bijzondere gevolmachtigden

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

D. Toezicht

Artikel 12: Commissaris

Zolang de vennootschap geniet van de uitzonderingsbepalingen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Indien de vennootschap niet meer kan genieten van deze uitzonderingsbepalingen, moet de algemene vergadering binnen de kortst mogelijke tijd overgaan tot het bepalen van het aantal commissarissen en hun benoeming. De commissarissen worden gekozen tussen de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het bedrag van de vergoedingen der commissarissen, dat te boeken is bij de algemene kosten. De duur van het mandaat is drie jaar, doch de mandaten zijn hernieuwbaar.

E. Algemene Vergadering

Artikel 13: Tijdstip van vergadering

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur; indien die dag een wettelijke

feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 14: Plaats van de vergadering

Alle algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere

plaats, aangewezen in de oproepingsbrief.

Artikel 16: Vertegenwoordiging

Het is de enige vennoot verboden zich op gelijk welke algemene vergadering te laten

vertegenwoordigen door een gevolmachtigde of zijn bevoegdheden als vennoot over te dragen aan

derden.

Indien er meerdere vennoten zijn, kunnen zij zich op een bepaalde algemene vergadering laten

vertegen-woordigen door een andere vennoot.

Artikel 17: Meerdere gerechtigden voor één aandeel

De vennootschap erkent slechts een enkele eigenaar per aandeel; mede-eigenaars van een aandeel

zijn gehouden zich ten overstaan van de vennootschap te doen vertegenwoordigen door één

enkele onder hen of door een mandataris, eveneens vennoot, die ten opzichte van de vennootschap

als eigenaar wordt beschouwd; zolang zulke vertegenwoordiging niet werd verwezenlijkt, zal de

uitoefening van de aan dergelijke aandelen verbonden rechten geschorst zijn.

De rechten verbonden aan aandelen die met vruchtgebruik zijn bezwaard, worden door de

vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens verzet van de naakte eigenaar, in welk geval zij geschorst

zijn tot na akkoord van de belanghebbende of rechterlijke uitspraak.

Artikel 19: Einde van het boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het

daaropvolgende jaar.

Artikel 20: Winstbestemming

Het batig saldo der balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten, de nodig

geachte afschrijvingen en provisies, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze winst wordt verdeeld als volgt:

a) vijf procent ervan voor de vorming van de wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

b) het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer dividenden worden uitgekeerd mag dit niet tot gevolg hebben dat, op de datum van

afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of

ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle

reserves die niet mogen uitgekeerd worden, zoals verder bepaald in het Wetboek van

Vennootschappen.

Artikel 24: Liquidatiesaldo

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige

gelden om die te voldoen, zal het netto-actief door de vereffenaars aangewend worden tot

terugbetaling van het gestorte bedrag der aandelen, voor elk aandeel pro rata van het totale aantal

aandelen en pro rata van het volgestorte deel.

Artikel 25: Vereenvoudigde vereffening

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende

voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van

Vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten

met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf.

III. UITVOERINGS- OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. Eerste maatschappelijk boekjaar

In afwijking van artikel 19 van deze statuten, zal het eerste maatschappelijk boekjaar beginnen te

lopen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en

eindigen op 31 maart 2015.

B. Benoemingen

Wordt benoemd als niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur (onder opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap): - de heer DEMYTTENAERE Paul Cyriel, wonende te 8890 Moorslede, Dadizeelsestraat 253 (rijksregisternummer: 62.07.23-277.93; identiteitskaartnummer: 591-2872377-18);

- mevrouw DEMARE Rita, voornoemd;

die hun mandaat aanvaard hebben.

Wordt benoemd als commissaris van de vennootschap voor een duur van drie jaar (onder opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap)en eindigend op de algemene vergadering van 2017:

- Deloitte Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8B, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0429.053.863, met vestiging te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8A, vertegenwoordigd door de heer Mario Dekeyser.

De bezoldiging voor de uitvoering van dit mandaat als commissaris bedraagt 3 000,00 EUR (exclusief btw en kosten) per jaar.

C. Bekrachtiging

Onder opschortende voorwaarde van uitvoering van de door artikel 68 van het Wetboek van

Vennootschappen voorgeschreven openbaarmaking, bekrachtigt de vennootschap de verbintenissen

door de oprichter aangegaan voor de vennootschap tussen de datum van oprichting en de

voormelde openbaarmaking.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Axelle Thiery

Hierbij neergelegd:

- Expeditie proces-verbaal dd. 24/12/2014

- Verslag bedrijfsrevisor dd. 22/12/2014

- Verslag oprichter dd. 22/12/2014

Coordonnées
HEERZELE

Adresse
OUDE HEERBAAN 7 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande