HENMOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HENMOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.922.912

Publication

20/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312297*

Neergelegd

16-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Bosgatstraat 2

Ondernemingsnummer :

0633922912

Benaming (voluit) : HENMOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

~~Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Michel Olemans op 16 juli 2015 dat

de Heer MORREELS Hendrik Frans Arthur, geboren te Oudenaarde op negenentwintig januari negentienhonderd achtenzeventig, echtgenoot van Mevrouw NOÉ Virginie Henri Georgine Frans, wonend te 9688 Maarkedal (Schorisse), Bosgatstraat 2 een vennootschap heeft opgericht RECHTSVORM BENAMING  ZETEL.

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met be¬perkte aansprakelijkheid en met de naam  HENMOR

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9688 Maarkedal (Schorisse), Bosgatstraat 2.

KAPITAAL AANDELEN  VOLSTORTING.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nomi¬nale waarde, die ieder één honderste (1/100ste) van het kapitaal verte¬genwoordigen.

Op voormelde aandelen wordt als volgt a pari ingeschreven :

Op alle aandelen wordt in speciën ingeschreven tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel door de comparant, waarvoor hem alle honderd (100) aandelen worden toegekend

Deze volstorting ten bedrage van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) werd door de comparant uitgevoerd op een speciale rekening nummer BE18 0017 6207 9465 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS FORTIS dat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken vanaf heden. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

- Het uitvoeren van managementactiviteiten in het algemeen; het verlenen van (algemeen) managementadvies; de exploitatie van een adviesbureau op gebied van bedrijfsbeheer, procesoptimalisatie, logistiek beheer, communicatie, onderzoek, technologische adviesverlening enzovoort.

- het verlenen van overige zakelijke dienstverlening.

- de ter beschikkingstelling van personeel

- De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging inzake om het even welke goederen, in het kort, tussenpersoon in de handel.

- Het uitvoeren van allerlei studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, coaching, prospectie, marketing, reclame, techno-consult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, beheer en advies.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van

9688 Maarkedal

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mandaten en functies in andere ondernemingen.

- Het verwerven, hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen, alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles voor eigen rekening of in deelneming met derden.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering. - Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan deze vennootschap zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk zijn voorbehouden aan depositobanken, spaarkassen en andere.

- Het ondernemen in roerende en onroerende goederen welke onder meer omvat : de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, met inbegrip van de onroerende leasing.

- De vennootschap kan haar patrimonium beheren in de ruimste zin van het woord en oordeelkundig uitbreiden, alle beschikbare middelen beleggen of weder beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, binnen dit kader: het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen en zakelijke rechten in verband met onroerende goederen; Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, huren, verhuren, verkavelen, prospecteren, beheren, uitbaten van onroerende goederen; projectontwikkeling (opsomming niet-limitatief).

De vennootschap kan alle verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen daarin begrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas, portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van roerende goederen welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten.

In het algemeen zal de vennootschap alle handelingen mogen verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, of handelingen mogen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van dat doel te vergemakkelijken.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, op commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand december om elf uur in de zetel van de vennootschap, of op iedere andere plaats, aangeduid in de oproepingsbrief. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren en vormen zij een college van zaakvoerders, dat een voorzitter aanstelt en handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Alle kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard ook, zowel binnen¬landse als buitenlandse, of samengevat elke uitgave die inherent is met, dan wel oorzake¬lijk verbonden met het waarnemen van de mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten laste van de vennootschap.

In het geval de vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, dan kan hij alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwe¬zenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren en vormen zij een college van zaakvoerders.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, waarvan zij tevens de machten en de eventuele bezoldiging zullen vaststellen. Indien er meerdere zaak¬voerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

In het geval de vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de ven¬nootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, en tevens in alle akten waaraan een open¬baar of een ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, zullen zij de vertegenwoordigingsbevoegdheid gezamenlijk uitoefenen. Alleen met hun gezamenlijke handtekening zullen zij de vennootschap kunnen verbinden. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzon¬dere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één juli van een jaar en eindigt op dertig juni van het volgen kalenderjaar. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaar¬rekening op. Deze boekhoudkundige documenten worden ter goedkeuring aan de jaarvergadering der vennoten voorgelegd. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd. Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig de bepalin¬gen hieromtrent voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de crite¬ria van een  kleine vennootschap zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5 %) afge¬nomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wette¬lijke reserve één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestem¬ming van het saldo van de nettowinst, onder voorbehoud van de dwingende wettelijke voorschriften inzake winstuitkering.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de alge¬mene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoer¬ders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en be¬tekeningen te ont¬vangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij be¬schikken over alle machten die aan de vereffenaars worden toegekend in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machti¬ging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meer¬derheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering an¬ders beslist. Na aanzuivering van het passief en de lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden onder alle vennoten in evenredigheid tot het aantal aandelen waarvan zij titularis zijn.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het

even¬wicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Bekrachtiging verbintenissen.

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert één juni tweeduizend en vijftien. Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verworven.

2. Verkrijging rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennoot¬schappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van de in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde stukken.

3. Benoeming zaakvoerder

Wordt als gewone, niet  statutaire zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap: de

heer Hendrik Morreels voornoemd die zijn mandaat aanvaardt.

4. Commissaris-revisor

De comparanten stellen vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de ver¬plichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar de bij de wet gestelde crite¬ria niet overschreden werden. Er wordt bijgevolg besloten geen commissaris aan te stellen.

5. Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal echter aanvangen op heden om te eindigen op dertig juni tweeduizend en

zestien.

6. Eerste jaarvergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien.

7. Volmacht voor administratieve formaliteiten

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan BVBA Accountantskantoor Rydant, Brusselsesteenweg 689 te 9050 Gentbrugge, evenals aan haar bedien¬den, aangestelden en last¬hebbers, om alle nodige verklaringen af te leggen, alle documenten te ondertekenen, alle kosten te betalen en alle administratieve for¬maliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), het rechtspersonenregister, en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HENMOR

Adresse
BOSGATSTRAAT 2 9688 SCHORISSE

Code postal : 9688
Localité : Schorisse
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande