HENPEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HENPEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.276.331

Publication

25/10/2013
ÿþA`. _

Motl Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 6 OKT,



F'.ccs-~3'!'ee...;: VAN

1,,,,,nRrS+n1,)F.>'1 " . r rlr

Ondernemingsnr : 0832276331

Benaming

(voluit) : Henpest

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Tertzweildreef 39, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Het college van zaakvoerders, gehouden op 11.10.2013, beslist met éénparigheid van stemmen om de zetel te verplaatsen van 9820 Merelbeke, Tertzweildreef 39 naar 8900 leper, Roozendaalstraat 65 en dit met onmiddellijke ingang.

Rogues Consult NV

vert. door Peter Rodrigues,

vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch -

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

05/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 30.05.2013 13143-0095-021
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 19.07.2012 12319-0431-014
06/01/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge



NEERGELEGD

..arbmt A" " " " " " " " " " " " " " "

2 C CEC. 2010

' Griffie

iatl -- RECHT8A~1C ~7=1

" 11003143*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : KENPEST

e.AJUr r%. ui.>, i1~_fït 1~

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetek : 9820 MERELBEKE, Tertzweildreef 39

Onderwerp akte : oprichting

Uit .een akte verleden voor Meester Pol VANDEN BROECKE, geassocieerd notaris te Evergem, Ertvelde, op 23/12/2010, te registreren, blijkt dat:

1. De heer RODRIGUES Peter Magda René, geboren te Hamme op 29/12/1957, wonende te Merelbeke, Tertzweildreef 39,

2. De heer DURNEZ Hendrik Hugo Robert, geboren te leper op 30/04/1966, wonende te Koksijde, Oostduinkerke, Prins Boudewijnstraat 10,

3. De heer SWITTEN Stijn, geboren te Hasselt op 05/04/1969, wonende te Landen, Waasmont, Dokter Goffinstraat 38,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort BVBA, hebben opgericht onder de naam "HENPEST", waarvan de voornaamste standregelen luiden als volgt:

1  NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht

opgericht onder de naam: "RENPEST"

2  ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9820 MERELBEKE, Tertzweildreef 39.

3  DOEL

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in het

buitenland, alleen of in samenwerking met derden:

1. De vennootschap mag hulp verlenen van bijstand en hulp onder verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de boekhouding, en dergelijke meer. Het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp; het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook, van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software; het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten; het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen; het ter beschikking stellen van management; het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

2. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap kan ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, doch alleen met het oog op beheer en opbrengst. Zij kan onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, management of de verwezenlijking ervan.

3. Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen.

4. De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen bezit, een hypotheek vestigen, zich borg stellen of aval verlenen, optreden als agent of haar vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

5. De vennootschap mag eveneens in vennootschappen en/of verenigingen bestuursmandaten waarnemen.

In het algemeen zal de vennootschap zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële of financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zou kunnen zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Voormelde opsomming dient niet limitatief te worden geïnterpreteerd.

4  DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf heden.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO

(¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend

éénlzesentachtigste deel (1/186) en genummerd van één (1) tot en met honderd zesentachtig (186).

6  BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer personen al dan niet vennoot.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden bij eenparigheid van stemmen van de vennoten, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is, of wegens emstige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd een mogelijk rechterlijke toetsing.

Andere niet statutaire zaakvoerders kunnen worden benoemd en ad nutum ontslagen door de algemene vergadering beraadslagend bij gewone meerderheid van stemmen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Wanneer er meerdere vennoten zijn en bij een verrichting of een beslissing de zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, stelt hij de vennoten daarvan in kennis die een lasthebber ad hoc aanduiden die voor rekening van de vennootschap deze verrichting zal uitvoeren of de beslissing zal nemen.

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de algemene vergadering aan de zaakvoerder, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging toekennen waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld.

7 ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op eerste zaterdag van de maand juni om twaalf uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden

8  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december daaropvolgend van ieder jaar.

9  WINSTVERDELING EN VEREFFENING

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van ten minste eentwintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds eentiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto actief moet worden verstaan: het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto actief niet omvatten: het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, en, behoudens in uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht

10 -- STEMRECHT

a) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

b) Indien er meerdere vennoten zijn geeft elk aandeel slechts recht op een stem. De vennoot die meerdere

aandelen bezit, beschikt over een gelijk aantal stemmen als hij aandelen heeft, dit alles onder voorbehoud van

de dwingende bepalingen voorzien in de wet.

Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een

lasthebber die vennoot moet zijn of echtgenoot van een vennoot.

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

A. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING EERSTE BOEKJAAR

A. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING EERSTE BOEKJAAR

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Bij uitzondering neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten opi eenendertig december tweeduizend en elf.

B. AANDUIDING ZAAKVOERDERS

De oprichters, deze die het aangaat vertegenwoordigd als gemeld, verklaren overeenkomstig artikel 256 Wetboek Vennootschappen, met éénparigheid aan te duiden tot niet-statutaire zaakvoerders:

- de naamloze vennootschap "ROGUES CONSULT", met maatschappelijke zetel te Brussel, Emile Bossaertlaan 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0432.579.121, voor de uitoefening van dit mandaat vast vertegenwoordigd door d'e heer RODRIGUES Peter Magda René, wonende te Merelbeke, Tertzweildreef 39, hiertoe benoemd bij beslissing van. het bestuursorgaan van de vennootschap "ROGUES CONSULT';

- de naamloze vennootschap "TERRE & MER", met maatschappelijke zetel te Landen, Waasmont, Dokter Goffinstraat 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder nummer 0863.704.232, voor de uitoefening van dit mandaat vast vertegenwoordigd door de heer SWITTEN Stijn, wonende te Landen, Waasmont, Dokter Goffinstraat 38, . hiertoe benoemd bij beslissing van het bestuursorgaan van de vennootschap "TERRE & MER";

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PAIN & COMPANY", met maatschappelijke zetel te Wervik, leperstraat 411A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0690.471.183, voor de uitoefening van dit mandaat vast vertegenwoordigd door de heer DURNEZ Hendrik Hugo Robert, wonende te Koksijde, Oostduinkerke, Prins Boudewijnstraat, 39, hiertoe benoemd bij beslissing van het bestuursorgaan van de vennootschap "PAIN & COMPANY".

De opdracht van de zaakvoerders is vastgesteld voor onbepaalde duur.

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder(s) mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal (zullen) zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overgaat (overgaan) tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Pol Vanden Broecke

Tegelijk wordt hiermee neergelegd:

- expeditie van oprichtingsakte + volmacht

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voce , behoudaai 'aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HENPEST

Adresse
TERTZWEILDREEF 39 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande