HERFSTFEESTEN

Association sans but lucratif


Dénomination : HERFSTFEESTEN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 416.425.552

Publication

29/11/2012
ÿþ - Moo 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

III I IIUI UI lUI 1 1 II II

" iais3a~~"

u

NEERGELEGD eZ 0 NOV. 2012

fi21.0

Ek BAN KVAN KOOPHAN T E GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0416.425.552

Benaming

(voluit) : Herfstfeesten

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Koningin Elisabethlaan 31, 9820 Merelbeke

Onderwerp akte : Wijziging statuten, ontslagen en benoeming bestuursleden

Op de jaarlijkse algemene vergadering van 21 oktober 2004 werden onderstaande wijzigingen van de statuten met de vereiste meerderheid goedgekeurd:

Artikel 2: De zetel der vereniging is gevestigd te Merelbeke 9820, Koningin Elisabethlaan 31, gelegen in het: gerechtelijk arrondissement Gent.

Artikel 3: De vereniging heeft als doel: de bevordering van het buurtschap in de straten Herfstlaan, Koningin Elisabethlaan en Tien Aprillaan uit Merelbeke door volgende activiteiten: het inrichten van allerlei feesten, sportgebeurtenissen, culturele aangelegenheden, jeugdactiviteiten en andere activiteiten die het buurtschap bevorderen. Daarbij kan ze haar medewerking verlenen aan activiteiten met een gelijkaardig doel.

Artikel 5: De vereniging is samengesteld uit vaste leden en toegetreden leden. Het aantal van de vaste leden moet minstens vijf zijn. Vaste en toegetreden leden hebben dezelfde rechten.

Artikel 6: Vaste leden zijn: Allen die de wens uitdrukken tot de vereniging te worden toegelaten, daarbij te kennen geven dat zij zich actief willen inzetten voor de vereniging en bij beslissing van de raad van bestuur aanvaard worden. Toegetreden leden zijn: Allen die in de Koningin Elisabethlaan, de Tien Aprillaan en/of de Herfstlaan wonen en de wens uitdrukken tot de vereniging te worden toegelaten en allen die buiten de Koningin Elisabethlaan, de Tien Aprillaan en de Herfstlaan wonen en op voorstel van een bestaand lid en bij beslissing van de raad van bestuur aanvaard worden. De beslissing van de raad van bestuur moet niet gemotiveerd zijn.. Er bestaat hiertegen geen beroep.

Artikel 7: Het staat de vaste en toegetreden leden vrij op elk tijdstip ontslag te nemen, mits de raad van bestuur hiervan in kennis te stellen, Een lid is geacht ontslagnemend te zijn indien het in gebreke blijft zijn bijdrage te betalen.

Artikel 9: De vaste en toegetreden leden betalen dezelfde jaarlijkse bijdrage, waarvan het bedrag door de raad van bestuur wordt vastgesteld. De maximale bijdrage bedraagt 25 Euro.

Artikel 10: De algemene vergadering bestaat uit de vaste leden. Ze bezit de macht tot wijziging van de: statuten, benoeming en afzetting van de bestuursleden, tot goedkeuring van de jaarlijkse rekeningen en tot uitoefening van aile andere machten op grond van de wet of van de onderhavige statuten. De besluiten van de algemene vergadering worden verspreid aan de vaste leden.. Toegetreden leden kunnen deze verslagen op eenvoudig verzoek bekomen bij het bestuur,

Artikel 11: De raad van bestuur zorgt voor de bijeenroeping, die per gewone brief aan ieder lid gezonden' wordt, minstens acht dagen voor de vergadering, Er wordt minstens één algemene vergadering per jaar gehouden.

Artikel 13: De vereniging wordt geleid door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste vier leden, gekozen uit de vaste en toegetreden leden. Ze worden door de algemene vergadering gekozen en benoemd voor de duur van twee jaar, ze zijn herkiesbaar.

Artikel 14: De raad van bestuur is persoonlijk niet gebonden door de beslissingen van de vereniging,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Man z.2

Luik B - Vervolg

Artikel 15: De raad van bestuur heeft de meest volstrekte macht om daden te stellen van beheer of

" beschikking die de vereniging aanbelangen. De raad van bestuur kan alleen geldig beslissen indien de

meerderheid aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid der stemmen. De raad ' van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter en twee penningmeesters. Deze functies

kunnen niet gecumuleerd worden.

Artikel 15 bis: De voorzitter en de ondervoorzitter bezitten de volmacht om afzonderlijk alle contracten en stukken te ondertekenen die betrekking hebben op het dagelijks beheer van de vereniging. De penningmeesters bezitten de volmacht afzonderlijk alle financiële verrichtingen van de vereniging te doen.

Artikel 16: ln geval van ontbinding van de vereniging benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, stelt hun machten vast en beslist aangaande de bestemming van het netto-actief. Die bestemming moet op verplichte wijze gedaan worden ten voordele van een belangeloos liefdadig werk.

Op de jaarlijkse algemene vergadering van 26 april 2012

- werd nota genomen van het ontslag van volgende bestuurders:

Marcel lmschoot

Georgette Eeckhout

Norbert Blondin

-werd de raad van bestuur als volgt samengesteld:

Alexander Mijts, voorzitter

Ivan Overbeke, ondervoorzitter

Patrick Niemegeers, secretaris

Jan Rosiers, eerste penningmeester

Hendrik Van den Buicke, tweede penningmeester

Volgens de statuten zijn Alexander Mijts en Ivan Overbeke derhalve gemachtigd om afzonderlijk alle contracten en stukken te ondertekenen die betrekking hebben op het dagelijks beheer van de vereniging. Jan Rosiers en Hendrik Van den Buicke bezitten de volmacht afzonderlijk alle financiële venichtingen van de vereniging te doen.

Tegelijk hierbij neergelegd: coördinatie statuten.

Alexander Mijts

Voorzitter

"Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HERFSTFEESTEN

Adresse
KONINGIN ELISABETHLAAN 31 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande