HERMANO

Société en commandite simple


Dénomination : HERMANO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 845.628.479

Publication

14/05/2012
ÿþMal PDF 1.1,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

,(RLEELF RE n CA JfC VAN KOOPHANDEL

0 2 ME 2012

DENDECALpNDE



Luik B



Nd 11110

*12088790*

A

Ondememingsnr : P-1.S " G " Li, )-c)

Benaming (voluit) : HERMANO

(verkort)

Er blijkt uit een onderhandse akte van 26 april 2012 dat er werd overgegaan tot de oprichting van een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap heeft aangenomen.Hieronder uittreksel van de oprichtingsakte zoals bepaald in artikel 69 van het Wetboek Vennootschappen:

1° De vennootschap heeft de vorm van een handelsvennootschap dle de rechtsvorm van een "Gewone Commanditaire Vennootschap" (Comm.V,) heeft aangenomen, onder de naam:"HERMANO" 2° De zetel van de vennootschap Is gevestigd Nekkersput 57 te 9401 Ninove,

3' De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

4' De (enige) hoofdelijk aansprakelijke vennoot Is de heer Herremans Pieter, wonende Nekkersput 57 te 9401 Ninove geboren op 29 september 1975.

5° Het kapitaal bedraagt 500,00 euro.

6° De samenstelling van het kapitaal van de vennootschap is als volgt: een Inbreng in geld door de heer Herremans Pieter voor 495,00 euro waarvoor hem 99% deelbewijzen worden toegekend en een inbreng in geld door mevrouw Colgnau Inge voor 5,00 euro waarvoor haar 1% deelbewijzen worden toegekend. 7° Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van een burgerlijkjear. Het eerste boekjaar begint uitzonderlijk op 1 mei 2012 tot 31 december 2012.

8° Het resultaat, na boeking van alle kosten, afschrijvingen en bezoldigingen van de vennoten, wordt bestemd volgens de besluiten van de algemene vergadering.

9° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer beherende vennoten, die deze functie persoonlijk uitoefenen en zich ter zake niet kunnen laten vervangen. De beherende vennoot is individueel bevoegd om beslissingen te nemen over alle aangelegenheden die de vennootschap betroffen, op voorwaarde dat ze binnen het doel van de vennootschap vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de Algemene Vergadering. Handelingen of besluiten gesteld of genomen buiten het doel van de vennootschap of in strijd met haar statuten, zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden. Zij kunnen evenmin door derden aan de vennootschap worden tegengeworpen. Elke beherende vennoot Is gemachtigd om alleen handelend de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen. Aidus is elke beherende vennoot bevoegd om onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen, namens en voor rekening van de vennootschap; alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, zoals ondermeer huur en verhuur van onroerende goederen, het verwerven eri vervreemden van allerlei roerende en onroerende goederen; het vermogen van de vennootschap geheel of ten dele in pand geven of met hypotheek te bezwaren; dadingen aan te gaan en minnelijke schikkingen te treffen;in rechte op te treden ais eiser of als verweerder,de besluiten van de Algemene Vergadering uit te voeren;de hem verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en omvang beperkte lastgeving. Tot gewone (niet-statutaire) zaakvoerder wordt benoemd vanaf 1 mei 2012 de heer Herremans Pieter, wonende Nekkersput 57 te 9401 Ninove,

10° De vereffening wordt toevertrouwd aan één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering. Elke vereffenaar is individueel gemachtigd om alle handelingen te stellen in het kader van de vereffening, De eventuele vergoeding van de vereffenaar(s) wordt door de Algemene Vergadering vastgesteld. Het netto - provenu van de vereffening, na de aanzuivering van alle schulden, of na consignatie van de sommen, nodig om deze te voldoen, wordt tussen de vennoten verdeeld, ieder in verhouding tot zijn inbreng. Nadat de vereffenaar(s)zijn/hun opdracht hebben uitgevoerd, roept/roepen zij een algemene vergadering bijeen om verslag over hun werkzaamheden uit te brengen, waarna deze vergadering dit verslag goedkeurt en kwijting verleent aan de vereffenaar (s). Als dan is de vereffening gestoten.

Herremans Pieter, zaakvoerder.

Rechtsvorm Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel ; Nekkersput 57 te 9401 Ninove (volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Oprichting - benoemingen

Tekst

Op de laatste blz. van-LA vermelden : Recto :Uaam en'hoedanigheidvan de instrumenferende notaris, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HERMANO

Adresse
NEKKERSPUT 57 9401 POLLARE

Code postal : 9401
Localité : Pollare
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande