HERWIG SMITS

Divers


Dénomination : HERWIG SMITS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 840.330.103

Publication

27/10/2011
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Moe 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v. I I J," ,rv.\ VAk'',rvC*:HF..1.DEL

h ,

DENDE'RMONDE

" 11163104"

Ondernemingsnr : ~ (3. 310 . /1,c) Benaming

(voluit) : Herwig Smits

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Molenbergstraat 33a, 9190 Stekene

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt te Stekene op 05 oktober 2011 en geregistreerd te Sint Niklaas (op 06 oktober 2011, viertien bladen, geen verzendingen, boek 6/101 blad 27 vak 26) dat onder andere' de heer SMITS Herwig, Emma Alfons, geboren te Lier op zesentwing juli negentienhonderdzevenenvijftig, met; indentiteitskaartnummer 590-7329867-88, wonende te 9190 Stekene, Molenbergstraat 33a, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht met volgende= statuten:

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en belastingconsulent uit tel oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd' negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van aIle hiermee verenigbare activiteiten;

Behoren met name tot de functie van de accountant :

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van: belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals: bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van, vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent :

1° het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen ert? bijzonderen wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van van' tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale; bepalingen ter zake.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen, voor zover: die verenigbaar is met de hoedanigheid van accountant of van belastingconsulent.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Zij mag rechtstreeks of on via inbreng, fusie, inschrijving

---' of iedere andere manier, geen'

deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard.

Alvorens haar doe te verwezenlijken, is de vennootschap ertoe gehouden de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent aan het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten te vragen en moet zij die hoedanigheden van het instituut hebben verkregen. Zij kan ook de functie van vereffenaar van vennootschappen waarnemen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, financiële, roerende en onroerende handelingen mo en verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doe|, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

i Zij kan aan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kredieten toestaan. Zij ken zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap is opgeriCht voor onbepaalde duur te beginnen vanaf heden.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van 1.000.' euro, vertegenwoordigd door 10i (tien) aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. De zaakvoerders worden duurde algemene vergadering benoemd zonder beperking van duur.

De meerderheid van de zaakvoerders, al dan niet vennoot, moet de hoedanigheid hebben van accountant ; en/of belastingconsulent en moet lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, E mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of bw|amUngcnnsu|ent, zoals voorzien door de wet van van tweeëntwintig april~ negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeóngsÓon|uiten, en behoudens deze die door de mæt! uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant niet hee~ (hebben), mag (mogen) geen enkele handeling atoUmnof beslissing nemen

direct uf indirect, een inmenging zou betekenen indo uitoefening van ! het beroep en de opdrachten van de acnountonó, zoals vermeld in artikel 34 van de wet van van tweeëntwintig : april negentienhonderd negenennegentig. De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel op de derde vrijdag ! van do maand maart van elk jaar, om1B.00uur. Elk aandeel geeft recht op één stem Het boekjaar vangt aan op 1 oktober en eindigt op 30 september van elk jaar. netto-winstDevmnh~gbuo~aa,mmnd~va~gnn~m|dovereaokomo1ig dovwa~e|~kebopo|ingan ~ Op deze winst wordt jaarlijks minstens één twintigste afgehouden dat is bestemd voor het aanleggen van i een wettelijk reservefonds. Deze heffing is niet meer verplicht indien het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal , uitmaakt; ze dient te worden hernomen indien de wettelijke reserve wordt aangetast.

De algemene vergadering die bij meerderheid van stemmen beslist opvnnrsÓp|vond~zoaknonrdn,<o)' zal een bestemming geven aan het saldo

~

De oprichters hebben met éénparigheid van stemmen beslist:

- als eerste gewone zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur, te rekenen en met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel: de heer Herwig 0mdo, voornoemde oprichter en beherende vennoot, die verklaart deze functie te aanvaarden. Dit mandaat geldt voor een onbepaalde duur en is onbezo|digd, tenzij anders is bepaald door de algemene vergadering.

- de eerste algemene vergaderin is vastgelegd op de derde vrijdag van de maand maart 2014 en het; eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te ; eindigen up3Ó september 2O13.

Herwig Smits zaakvoerder,

Tegelijk hiermee neergelegd de volledige uitgifte oprichtingsakte.

etj " Voor-

'' / behouden

°

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

-- --

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigers

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HERWIG SMITS

Adresse
MOLENBERGSTRAAT 33A 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande