HET GENTS GEITJE

Association sans but lucratif


Dénomination : HET GENTS GEITJE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 465.517.648

Publication

28/01/2015
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

uii~~uWi~u~ui~1uui

*15015669*

NEERGELEGD i 6 -6l- 205

RECKO(~PHAN~n~K~~NT

0465.517.648

Het Gents Geitje

Vereniging zonder Winstoogmerk

Klossestraat 24 te 9052 Zwijnaarde

Sluiting van de vereffening

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

Onderwerp akte :

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel dd . 2511112014, blijkt volgende: om de vereffening bij deze

- Gezien de vereniging geen enkele activiteit meer uitoefent, wordt beslist definitief af te sluiten per 25/11/2014, waarmee de vereniging ophoudt te bestaan,

- Er is geen netto-actief meer over en er zijn geen schulden noch tegoeden meer in de VZW.

- Er wordt beslist om het ontslag te geven met ingang vanaf 25/11/2014 aan de vereffenaars:

* Derde Luk;

* Beke Wim.

- De boekhoudkundige stukken en bescheiden van de VZW zullen gedurende 5 jaar bewaard worden te 9630 Zwalm, Steenstraat 1.

- De vereffening wordt hierbij definitief afgesloten, met ingang vanaf 25/11/2014.

Aldus opgesteld te Zwijnaarcie op 25/11/2014.

Derde Luk Beke Wim

Vereffenaar Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/03/2011
ÿþ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 111111111111,11,1I1J11!(!ilil

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Benaming : Het Gents Geitje

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Klossestraat 24

9052 Gent (Zwijnaarde)

Ondememingsnr : 0465.517.648

Voorwerp akte: VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael  De Brauwere" te Gent op achttien januari tweeduizend en elf, geregistreerd te GENT 2 de 26 JAN 2011 boek 227, blad 02, vak 18, twee rollen, twee verz. Ontvangen: VIJFENTWINTIG euro (E 25,00) De Eerstaanwezend Inspecteur (get.) S. HAEGEMAN, dat de buitengewone algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk "Het Gents Geitje" (opgericht bij akte verleden voor notaris Heribert Grooten te Gent, vervangende zijn ambtgenoot Jan Bael, notaris te Gent, wettelijk belet op 23 december 1998) heeft beslist hetgeen volgt:

- De vergadering heeft beslist artikel 31 van de statuten te wijzigen als volgt:

"In geval van ontbinding zullen de vereffenaars, na aanzuivering van de schulden, een bestemming geven aan het vermogen van de vereniging zonder winstoogmerk, die zoveel mogelijk overeenstemt met het doel van de vereniging zonder winstoogmerk."

- De vergadering heeft beslist de vereniging zonder winstoogmerk "Het Gents Geitje" te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf achttien januari tweeduizend en elf.

- De vergadering heeft beslist twee vereffenaars te benoemen, met name:

a) De heer Luk Derde, wonende te 9700 Oudenaarde, Pladutse 3;

b) De heer Wim Beke, wonende te 9700 Oudenaarde, Pladutse 3.

- De rechten en plichten van de vereffenaars werden bepaald als volgt:

De vereffenaars kunnen een notariële boedelbeschrijving doen opmaken, indien zij dat wenselijk zouden achten, van alle activa en passiva van de ontbonden vereniging.

Zij zullen de schulden van de vereniging betalen en, na aanzuivering van alle verbintenissen van de ontbonden vereniging, zullen zij aan het vermogen van de vereniging een bestemming geven die zoveel mogelijk overeenkomt met het doel van de vereniging.

Al dan niet afzonderlijk handelend, heeft iedere vereffenaar de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald hoeft hij geen enkele machtiging van de algemene vergadering te vragen.

De vereffenaars hebben de bevoegdheid om de baten van de vereniging te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijving van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag, bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaars zullen alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hen de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vereniging in vereffening zullen geldig ondertekend worden door één vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij l èt $elgisch Staatibtad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg



VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd notaris lise De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Uitgifte van akte dd. 18/01/2011.

- coördinatie van de statuten van 09/03/2011.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HET GENTS GEITJE

Adresse
KLOSSESTRAAT 24 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande