HET HUIS VAN HEDEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HET HUIS VAN HEDEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.508.905

Publication

18/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

Oudenaarde

0 9 SEP. 2013

Griffie

" 13192475*

Ondernemingsnr : 0501.508.905

Benaming (volgit) : Het Huis van Heden

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Dorpsstraat 104 - 9667 Horebeke

Onderwerp(en) akte : FUSIE

Het blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HET HUIS VAN HEDEN", met zetel te 9667 Horebeke, Dorpsstraat 104, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0501.508.905, verleden voor notaris Marc Sobrie te Zwalm op 4 september 2013 blijkt dat er beslist werd:

1.1 De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Dr. Sarah Van Laer, huisarts", overnemende vennootschap en de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HET HUIS VAN HEDEN" hebben op datum van 8 maart 2013 een fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 693 van het wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel werd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde neergelegd op 26 maart 2013, zowel door de overgenomen als door de overnemende vennootschap.

1.2 De vergadering beslist eenparig en uitdrukkelijk dat de zaakvoerders van deze vennootschap geen omstandig verslag dienen op te stellen omtrent voornoemd fusievoorstel overeenkomstig - artikel 694 van het wetboek van Vennootschappen.

1.3 a) De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het omstandig schriftelijk verslag opgesteld op 27 mei 2013 door het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap; overeenkomstig artikel 313, §1, derde lid van het Wetboek van vennootschappen betreffende de; inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de Overnemende Vennootschap in het kader van de fusie door overneming.

b) De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het schriftelijk verslag opgesteld op 23 mei 2013 door de de bedrijfsrevisor aangesteld door de Overnemende Vennootschap, overeenkomstig artikel artikel 313, §1, eerste lid van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de Overnemende Vennootschap in het kader van de fusie door overneming.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt :

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap BVBA Dr. Sarah Van Laer, huisarts bestaat uit de inbreng van de activa- en passivabestanddelen ingevolge de fusie van BVBA Het Huis Van Heden.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap; verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de: inbreng in natura;

de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering: bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde' verhoogd met de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de', inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura van 20.000,00 Euro bestaat uit 422 aandelen van de BVBA Dr. Sarah Van Laer, huisarts.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenter ende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge t Er dient tenslotte aan herinnerd dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kuurne, 23 mei 2013

Karel DEPOORTER

bedrijfsrevisor

Een exemplaar van het verslag van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor aangesteld door de Overnemende Vennootschap met betrekking tot de inbreng in natura zullen samen met een uitgifte van het proces-verbaal van de Overnemende Vennootschap worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

1.4 De voorzitter verklaart in naam van de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap "HET HUIS VAN HEDEN" dat geen enkele belangrijke wijziging heeft plaatsgevonden in de activa en passiva van haar vermogen sinds de datum van het opmaken van het fusievoorstel.

Bovendien verklaart de voorzitter namens de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap "HET HUIS VAN HEDEN" dat deze door de zaakvoerder van de overnemende vennootschap "Dr. Sarah Van Laer, huisarts" niet werd op de hoogte gebracht van belangrijke wijzigingen die zich hebben voorgedaan in het actief en passief van het vermogen van de overnemende vennootschap sedert de datum. Dat de vennootschap evenwel een onroerend goed heeft aangekocht op 9 januari 2013 maar dat deze aankoop geen invloed heeft op de waardering.

Ontbinding zonder vereffening met het oog op de fusie door overneming.

De voorzitter geeft lezing van onderhavig fusievoorstel.

De algemene vergadering besluit overeenkomstig het fusievoorstel tot de ontbinding, zonder vereffening, van de vennootschap, en tot fusie met de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Dr. Sarah Van Laer, huisarts", met zetel te 9667 Horebeke, Dorpsstraat 102, overnemende vennootschap, door overdracht aan de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van onderhavige vennootschap "HET HUIS VAN HEDEN", niets uitgezonderd noch voorbehouden, en zoals blijkt uit de stand van activa en passiva afgesloten per datum van 21 november 2012

Alle handelingen verricht sinds 21 november 2012 door de overgenomen vennootschap "HET HUIS VAN HEDEN" worden vanuit boekhoudkundig standpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. De veranderingen die eruit voortvloeien in de activa en passiva van de overgenomen vennootschap "HET HUIS VAN HEDEN" zullen ten bate of ten schade zijn van de overnemende vennootschap.

De beschrijving van het overgedragen vermogen en de voorwaarden bij deze overdracht worden hernomen in het proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

De algemene vergadering beslist dat deze overdracht zal worden vergoed door toekenning aan de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap "HET HUIS VAN HEDEN" van 422 nieuwe aandelen van vennootschap "Dr. Sarah Van Laer, huisarts", volledig volstort, zonder aanduiding van nominale waarde.

Deze nieuwe aandelen zullen van hetzelfde type zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten ais de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap, en zullen delen in de winst vanaf de winstuitkering vanaf 21 november 2012

Zij zullen toebedeeld verdeeld worden aan de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap "HET HUIS VAN HEDEN".

Onderhavige beslissing tot fusie zal slechts gevolgen hebben enerzijds vanaf het ogenblik van het nemen, door de algemene vergadering der aandeelhouders van zowel de overgenomen als de overnemende vennootschap, van overeenstemmende besluiten tot fusie door overdracht van de algeheelheid van activa en passiva van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap en anderzijds na goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de statutaire wijzigingen die voortvloeien uit de fusie, overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen.

De laatste jaarrekening van de overgenomen vennootschap zal worden opgesteld door de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap.

Haar goedkeuring alsmede de kwijting te verlenen aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap zal beslist worden door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap overeenkomstig artikel 704 van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering verleent alle bevoegdheden aan de volgende zaakvoerder van de vennootschap "HET HUIS VAN HEDEN", te weten de Heer SCHEPENS Louis Albert, geboren te Oudenaarde op 25 mei 1955, echtgenoot van Mevrouw Van Laer Sarah, voornoemd en tevens zaakvoerder, wonende te 9667 Horebeke, Dorpsstraat 102, daartoe benoemd In de voormelde oprichtingsakte de dato 21 november 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 4 december 2012 onder het nummer 2012-12-04/0195918, , hier aanwezig en aanvaardend,

~~ ;le

Voor-

behouden, ean het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

buik B - Varvnln

teneinde de overgenomen vennootschap te vertegenwoordigen in de werkzaamheden van de fusie en te waken over het verloop van de handelingen van overdracht naar de overnemende vennootschap van de geheelheid van de Activa en Passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap; in het bijzonder betreffende de inschrijving van de verschillende bestanddelen van de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap op hun boekhoudkundige waarde op 21 november 2012 in de boeken van de overnemende vennootschap,

In het kader van deze overdracht door fusie, is voormelde zaakvoerder hiervoor aangeduid ook nog gemachtigd om:

- de hypotheekbewaarder te ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen: alle zakelijke rechten, voorrechten, ontbinding te verlenen, met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletselen.

- de overgenomen vennootschap in de plaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge van ontbinding zonder vereffening, zoals ze zullen worden vermeld in het proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap;

alle vormvereisten te vervullen die vereist zijn in het rechtspersonenregister en de ondernemingsloketten en bij de 13.T,W.;

- onder hun verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van hun bevoegdheid af te vaardigen zoals zij dat bepalen en voor de door hen vastgelegde duur.

om de formaliteiten van openbaarmaking van de verrichting met betrekking tot de vennootschap te verrichten.

(Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De notaris

afgeleverd voor registratie

uitsluitend bestemd voor de neerlegging

ter griffie van de Rechtbank van Koophandel

Marc SOBR4E

Notaris

Noordlaan 50

9630 ZWALM

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte fusie door overneming

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/04/2013
ÿþ1.. Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

O Àde haarde

2 6 MME 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 050/508905

Benaming

(voluit) : HET HUIS VAN HEIDEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorpsstraat 104 - 9667 Horebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Tekst

Zijn verschenen op de maatschappelijke zetel van de BVBA HET HUIS VAN HEDEN op 8 maart 2013

ENERZIJOS

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HET HUIS VAN HEDEN, met maatschappelijke zetel te 9667 Horebeke, Dorpsstraat 104, opgericht bij akte verleden voor notaris Marc Sobrie te Munkzwalm, op 21 november 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 december 2012, onder nummer 12195918,

Waarvan het doel als volgt is

-Het inrichten en beheren van een bijna-thuis-huis voor high-care palliatieve en levenseindezorg;

-Het inrichten, beheren en uitbaten van een zorghotel;

-Het verschaffen van logies en maaltijden;

-Het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren , opleiden van personeel;

-Advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

-Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; prospectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

-De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en ten gelde maken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

-Het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de renovatie, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. In het algemeen zal de vennootschap alle onroerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; in het algemeen zal de vennootschap alle roerende en financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

-Het nemen van participaties in andere vennootschappen, ondernemingen en verenigingen door middel van inbreng of aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze; de vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepaling opgenomen in artikel 629 wetboek van vennootschappen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

-Het waarnemen van alle mandaten, waaronder bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, in vennootschappen en verenigingen.

-Het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt ondermeer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie

-Hij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel.

-Het optreden en handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon bij alle vormen van adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven, de non-profit sector en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding en dit in de meest ruime zin; alsook het opnemen van bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen

-De aankoop en verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, trading, de import, de export, de agentuur, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de ruiling en de verhuring, inclusief de diverse vormen van leasing, van allerlei producten (zowel commerciële, grondstoffen, halfgrondstoffen, fabrikaten en afgewerkte producten van alle aard en dit in de meest ruime zin) voor zover door de wet toegelaten.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm voor zover door de wet toegelaten, In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wijzigingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd, de volgende zaakvoerders

- de heer Louis Schepens, zaakvoerder

- dokter Sarah Van Laer, zaakvoerder

EN

ANDERZIJDS

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dr. Sarah Van Laer, huisarts, met maatschappelijke zetel te 9667 Horebeke, Dorpsstraat 102, opgericht bij akte verleden voor notaris Marc Sobrie te Munkzwalm op 12 oktober 2011, bekendgemaakt in de bijiagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 oktober 2011, onder nummer 11163256.

Waarvan het doel als volgt is :

- Het tot stand brengen van een professionele vennootschap voor artsen-vennoten binnen dewelke de artsen-vennoten hun medische activiteiten als huisartsen geheel of gedeeltelijk uitoefenen overeenkomstig de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening.

- Het scheppen van de materiële voorwaarden en middelen om dit alles zo degelijk mogelijk te verwezenlijken,

- De vennootschap kan ondermeer geneeskundige apparatuur aanschaffen dienstig voor het onderzoek, ondergeschikt en paramedisch personeel aanwerven die de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaan, alsmede de voor voornoemde praktijk noodzakelijke verrichtingen doen, zowel in roerende als In de onroerende sector. De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding naar rata van de prestaties die voor rekening van de vennootschap geleverd werden;

- De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen, of mag haar middelen investeren, Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap dit als bijkomstig doel hebben, zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennoctschap aan te tasten of aanleiding te geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook, Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen. De vennootschap kan dit bijkomstig doel niet nastreven zodra er 2 of meer vennoten zijn.

De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel, voorzover dit in overeenstemming is met de toepasselijke wetten en deontologie, eigen aan het beroep van arts. In het bijzonder mag de vennootschap geen overeenkomsten sluiten met andere artsen of met derden, die artsen ook niet mogen sluiten.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn ; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Het doel kan, na goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, gewijzigd worden bij een besluit van de gewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels die in artikel 269 en 287 van het Wetboek van Vennootschappen gesteld zijn.

In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op geneeskundige Plichtenleer.

Is aanwezig of vertegenwoordigd, de volgende zaakvoerder

- dokter Sarah Van Laer, zaakvoerder

Onder voormelde comparanten werden volgende beslissingen genomen :

a) FUSIE

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergadering een fusievoorstel zullen voorleggen dat ertoe strekt een fusie door te voeren waarbij de BVBA HET HUIS VAN HEDEN wordt opgeslorpt door de BVBA Dr. Sarah Van Laer, huisarts, door overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten ais de verplichtingen, van de BVBA HET HUIS VAN HEDEN naar de BVBA Dr. Sarah Van Leer,

Deze overname zal gebeuren uitsluitend tegen uitreiking van volgestorte aandelen, toe te kennen als vergoeding voor deze overgang en dit zonder enige opleg in geld.

a,

De opslorpende vennootschap zal aile kosten voortvloeiend uit de fusie dragen.

b) RUILVERHOUDING

De ruilverhouding wordt als volgt vastgelegd :

De waarde van de aandelen van BVBA HET HUIS VAN HEDEN wordt geraamd op 20,00 EUR per aandeel, '

de waarde van de aandelen BVBA Dr. Sarah Van Laer, huisarts, op 47,36 EUR per aandeel.

Bijgevolg werd de ruilverhouding vastgesteld op 0,42 aandelen BVBA HET HUIS VAN HEDEN voor 1

aandeel BVBA Dr. Sarah Van Laer, huisarts.

c)DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst gaat in op 21.11.2012

d)BOEKHOUDING

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 21.11.2012

e)BIJZONDERE BEZOLDIGING TOEGEKEND AAN DE BEDRIJFSREVISOR

Aangezien er door de vennoten afstand wordt gedaan van het opstellen van het verslag bedoeld door artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen, zal er ook geen bijzondere bezoldiging worden toegekend aan de bedrijfsrevisor, onder voorbehoud dat deze bepaling op de agenda van de algemene vergadering vermeld wordt en dat alle aandeelhouders en alle houders van effecten met stemrecht daarvan hebben afgezien.

f)BIJZONDERE VOORDELEN

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan leden van de bestuursorganen.

g)BIJZONDERE RECHTEN

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten worden toegekend.

Het fusievoorstel zal worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van elke betrokken vennootschap.

Opgemaakt te Horebeke op 8 maart 2013

Louis Schepens

zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
HET HUIS VAN HEDEN

Adresse
DORPSSTRAAT 104 9667 HOREBEKE

Code postal : 9667
Localité : Sint-Kornelis-Horebeke
Commune : HOREBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande