HEYHEY APPS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HEYHEY APPS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.137.255

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.09.2014, NGL 30.09.2014 14621-0149-011
18/04/2013
ÿþ Mad Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 833.137.255

Benaming

(voluit) : DE ROP & Co

(verkort)

Rechtsvoren : vennootschap onder firma

Zetel : Sint Denijslaan 8, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte Statutenwijziging-kapitaalverhoging

Uittreksel uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Angélique VANDAELE, te Gent  Sint-Denijs-Westrem, op 28/03/2013 vóór registratie

A) De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "HeyHey Apps" en beslist het artikel 1 der statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing zoals volgt: "Artikel één: Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma en draagt de naam: "HeyHey Apps".

B) De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen van Sint-Denijslaan 8, 9000 Gent, naar 9000 Gent, Dok Noord 4 bus C 002, en beslist derhalve de tekst van artikel 2 te wijzigen zoals volgt "Artikel twee: Zetel

De zetel is gevestigd te 9000 Gent, Dok Noord 4 bus C 002. Hij mag naar gelijk welke andere plaats in België worden overgebracht worden door een éénparige beslissing van aile vennoten. De zaakvoerder zal er voor instaan dat elke wijziging van maatschappelijke zetel gepubliceerd wordt in het Belgisch Staatsblad."

C) De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met duizend vijfhonderd Euro (1.500 EUR) om het te brengen van duizend vijfhonderd euro (1.500 EUR) op drieduizend euro (3.000,00 EUR), door het creëren van vijftien (15) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met stemrecht, die dezelfde rechten en voordelen zullen bieden als de bestaande aandelen en die in het resultaat zullen delen vanaf 28103(2013.

Deze kapitaalverhoging gaat gepaard met een globale uitgiftepremie van zestienduizend euro (¬ 16.000,00 EUR). Op deze aandelen zal ingeschreven worden in speciën. Zij zullen, uitgiftepremie inbegrepen, volledig worden volgestort bij de kapitaalverhoging.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BLAUW KASTEEL", met maatschappelijke zetel te 9860 Oosterzele (Scheldewindeke), Schaperstraat 2-4, BTW BE BE0446.685.988, rechtspersonenregister Gent BE0446.685.988, heeft verklaard in te schrijven in geld op vijftien (15) nieuwe aandelen tegen de prijs van zeventienduizend vijfhonderd euro (¬ 17.500,00), uitgiftepremie inbegrepen.

D) Het maatschappelijk kapitaal wordt een tweede maal verhoogd met zestienduizend euro (¬ 16.000,00 EUR) om het te brengen van drieduizend (3.000,00) euro op negentienduizend euro (¬ 19.000,00) door incorporatie in het kapitaal van de niet-beschikbare reserverekening tot stand gekomen door de plaatsing van de uitgiftepremie hiervoren, en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en beslist artikel 5 der statuten te wijzigen, om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het kapitaal en het nieuw aantal aandelen, zoals volgt:

"Artikel vijf: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op negentienduizend euro (19.000,00 EUR), vertegenwoordigd door dertig aandelen die elk één dertigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

E) De vergadering beslist het artikel 3, houdende de doelstellingen van de vennootschap te vervangen door

de tekst, zoals volgt:

"Artikel drie: Doel

Op de laatste b1z. van Luik 8 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

tl

*13060938+

NEERGELEGD

-9 A'M. 2013

RECtt'I BANK VAN

KOOI'Et. igallieTE GENT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vennootschap heeft tot doel:

Het ontwikkelen en commercialiseren van computerprogramma's voor kinderen op tablet-computers.

Het ontwerpen, fabriceren en commercialiseren van merchandising aansluitend op deze computerprogramma's.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doet.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doei verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering dd. 28/03/2013

-gecoördineerde statuten

Notaris Angélique Vandaele

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- + behouden aan het Belgisch Staatsblad

18/04/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- \ rs.r T r Á\

Ondernerningsnr : 833.137.255

Benaming

(voluit) : HeyHey Apps

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Dok Noord 4 bus C 002, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering-omzetting-benoemingen

Uittreksel uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Angélique VANDAELE, te Gent Sint-Denijs-Westrem, op drie april tweeduizend dertien, vóór registratie.

A) De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal ter aanzuivering van geleden verliezen te verminderen met een bedrag van vierhonderd euro (¬ 400,00) teneinde het te brengen van negentienduizend euro (19.000,00 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en zonder vernietiging van aandelen.

In overeenstemming met hetgeen voorafgaat beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te wijzigen zoals volgt uit de tekst onder punt D.

B) De vergadering neemt kennis van het ontslag als statutair zaakvoerder van de heer Vandegehuchte Stefan Jean. Linda, geboren te Gent op drie juli negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.07,03297.94, wonende te 9000 Gent, Sint-Denijslaan 8, en dit met ingang van 03/04/2013.

Aanpassing van het artikel 12 der statuten aan deze beslissing zoals volgt uit de tekst onder punt D.

C) De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot omzetting van de vennootschap onder firma naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht, en van het verslag door VRC Bedrijfsrevisoren, West Point Park, 't Hofveld 6 C3, 1702 Groot-Bijgaarden, vertegenwoordigd door de heer Van Steenberge Bart, bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per achtentwintig maart tweeduizend dertien, hetzij minder dan drie maanden tevoren; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het besluit van het verslag van de heer Van Steenberge Bart, bedrijfsrevisor luidt als volgt;

"Besluit

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaar-dering van het netto- actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 28.03.2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad. Het netto actief volgens deze staat is 18.688,06 EUR. Dit bedrag is voldoende om het minimumkapitaal, nodig om de omvorming tot een BVBA, te constitueren.

28 maart 2013

De Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van de verslagen door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het maatschappelijk doel blijven onveranderd.

Alle activa en passiva blijven dezelfde, zo ook de afschrijvingen, de waardeverminderingen en - vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de vennootschap onder firma werden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0833.137.255 waaronder de vennootschap onder firma ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Gent.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per achtentwintig maart tweeduizend dertien, waarvan een exemplaar gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

D) De vergadering beslist tot aanpassing van de statuten aan de beslissing hiervoren.

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast, zoals

hierna het uittreksel volgt:

"TITEL I  RECHTSVORM  NAAM  ZETEL -- DOEL DUUR

ARTIKEL ÉÉN -- RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam: "HeyHey Apps".

ARTIKEL TWEE -- ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Dok Noord 4 bus C 002.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België, bij enkel

besluit van het bestuursorgaan en mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en

stapeihuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE -- DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Het ontwikkelen en commercialiseren van computerprogramma's voor kinderen op tablet-computers.

Het ontwerpen, fabriceren en commercialiseren van merchandising aansluitend op deze

computerprogramma's.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of

financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking

ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere

wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of

samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar

maatschappelijk doel,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten

en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

ARTIKEL VIER  DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

TITEL li  KAPITAAL

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in

dertig (30) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal

vertegenwoordi-gen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Plaatsing - Volstorting

Het kapitaal is volledig geplaatst.

(... )

TITEL iV  BESTUUR -- CONTROLE

ARTIKEL TWAALF BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoot.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht

bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de

oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegen-woordiger niet

ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de

vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en

voor eigen rekening zou vervullen.

av

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen

toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal

ieder jaar gebeu-ren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der

uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist

met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

ARTIKEL DERTIEN  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide

bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te

stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaak-voerder(s) handelen

overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande,

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en

buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve

bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet

tegenwerpelijk aan of door derden.

in al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van

de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd

door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

(... )

TITEL V ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL ACHTTIEN  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede

zaterdag van de maand juni om 15.00 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering

de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel

hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten.

Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen

een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom

verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

TITEL VI  BOEKJAAR  JAARREKENING  WINSTBESTEDING

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

(. " )

ARTIKEL VIERENTWINTIG -- WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de

vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbrei-ding;

2, behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

TITEL VII  ONTBINDING  VEREFFENING - OMZETTING

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  ONTBINDING -- VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsbiad



Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkom-stig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 1 B1 en 182 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algeme-ne vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerder-heid van stemmen.

Ne betaling der schulden en lasten van de vennootschap, zal het saldo eerst dienen tot het toekennen aan de vennoten van het volstort en nog niet terugbe-taald bedrag van hun aandelen; het overschot zal onder de vennoten verdeeld worden, naar rato hunner respectieve maatschappelijke aandelen, dewelke ieder gelijke recht zullen geven.

()



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge E) De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de viér hierna genoemde niet-statutaire zaakvoerders te benoemen voor onbepaalde tijd vanaf 03/04/2013:

1. - De heer VANDEGEHUCHTE Stefan Jean Linda, geboren te Gent op drie juli negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.07.03-297.94, wonende te 9000 Gent, Sint-Denijsiaan 8.

2 - De heer DE ROP Dave Edouard Angela, geboren te Wilrijk op dertien februari negentienhonderd vijfenzeventig, nationaal nummer 75.02.13-347.76, wonende te 9050 Gent, Brusselsesteenweg 7.

3.- De heer VAN DER HELST Pieter Wouter Mario, geboren te Aalst op acht juli negentienhonderd zevenenzeventig, nationaal nummer 77.07.08-085.80, wonende te 9000 Gent, Rooigemlaan 407.

4. - De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BLAUW KASTEEL", met maatschappelijke zetel te 9860 Oosterzele (Scheldewindeke), Schaperstraat 2-4, BTW BE BE0446.685.988, rechtspersonenregister Gent BE0446.685.988, met als vaste vertegenwoordiger de heer DENOO Peter Alex Camillus Felix Urbaan, met nationaal nummer 60.08.09-065.11, geboren te Roeselare op negen augustus negentienhonderd zestig, echtgenoot van mevrouw Scheiris Monique Marie Prosper, wonende te 9000 Gent, Korenlei 21/H.

De zaakvoerders oefenen hun ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hen, voor het toekomende, geen bezoldiging zal hebben toegekend.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsbiad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 03/04/2013

- verslag zaakvoerder met betrekking tot de omzetting

- verslag revisor met betrekking tot de omzetting

Notaris Angélique Vandaele





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/02/2011
ÿþ M°d z.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

III flhI HI 11111 III IIII lifl liii fl II

" uoaaa~a*

NEERGELEGD

2 5 JAN, 2011

RF-CII" I'1:ANK VAN

KOOI'1" IAAI4jfe GENT

Ondememingsnr : 04111 11 ~ 7~ Benaming

(voluit) : DE ROP & C°

Rechtsvorm : Vewla . s :r i nder Firma

Zetel : Sint - Deni slaan 8, 9000 Gent

Onderwerp akte : Oprichting

HET JAAR TWEEDUIZEND EN ELF

Op twee januari zijn verschenen :

De Rop Dave, Frans Van Ryhovelaan 205, 9000 Gent, geboren op 13102!1975 te Wilrijk,

Van Der Helst Pieter, Coupure 628, 9000 Gent, geboren op 08/07/1977 te Aalst en

Vandegehuchte Stefan, Sint - Denijslaan 8, 9000 Gent, geboren op 03/07/1976 te Gent

ten einde een onderhandse oprichtingsakte op te maken van een vennootschap onder firma, afgekort VOF,

die zij heden wensen op te richten onder de naam " DE ROP & C° " met maatschappelijke zetel te 9000

Gent, Sint  Denijslaan 8 en waarvan het maatschappelijk kapitaal, volledig geplaatst, duizend vijfhonderd

euro bedraagt en vertegenwoordigd wordt door vijftien deelnemingen op naam, elk één vijftiende van het

kapitaal vertegenwoordigend.

A. PLAATSING VAN HET KAPITAAL.

De verschijners, oprichters - vennoten, verklaren en erkennen :

1° dat het maatschappelijk kapitaal volledig geplaatst is en vertegenwoordigd door vijftien deelnemingen die

elk één vijftiende van het kapitaal vertegenwoordigen.

2° dat het maatschappelijk kapitaal volstort is.

INBRENG IN GELD.

1° De heer De Rop Dave, voornoemd, verklaart een inbreng in geld te verrichten ten bedrage van vijf

honderd euro, waarvoor hem vijf deelnemingen worden toegekend die elk één vijftiende van het kapitaal

vertegenwoordigen.

2° De heer Van Der Helst Pieter, voornoemd, verklaart een inbreng in geld te verrichten ten bedrage van vijf

honderd euro, waarvoor hem vijf deelnemingen worden toegekend die elk één vijftiende van het kapitaal

vertegenwoordigen.

3° De heer Vandegehuchte Stefan, voornoemd, verklaart een inbreng in geld te verrichten ten bedrage van

vijf honderd euro, waarvoor hem vijf deelnemingen worden toegekend die elk één vijftiende van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Voormelde bedragen werden gestort op rekening nummer : 068-8918509-65 DEXIA, geopend op naam van

de vennootschap onder firma"DE ROP & C° in oprichting ".

8. KENNISGEVING..

Verwijzend naar artikel 204 Wetboek Vennootschapsrecht wordt duidelijk gewezen op hoofdelijke

aansprakelijkheid van de vennoten wanneer zij optreden namens de vennootschap.

C. OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

Alle verbintenissen en kosten aangegaan door de vennoten met betrekking tot de oprichting van de

vennootschap voor het verwerven van rechtspersoonlijkheid, worden door de vennootschap overgenomen.

D. STATUTEN.

De oprichters  vennoten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

BENAMING  ZETEL  DOEL - DUUR

ARTIKEL EEN : NAAM.

Een vennootschap onder firma is opgericht onder de benaming : " DE ROP & C° "

ARTIKEL TWEE : ZETEL.

De zetel is gevestigd te 9000 Gent, Sint  Denijslaan 8. Hij mag naar gelijk welke andere plaats in België

overgebracht worden door een éénparige beslissing van alle vennoten.

De zaakvoerder zal er voor instaan dat elke wijziging van maatschappelijke zetel gepubliceerd wordt in het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL DRIE : DOEL.

De vennootschap heeft tot doel het ontwikkelen en vervaardigen van software, alsook de commercialisering

ervan. Zij kan zowel in België als in de Europese Unie alle burgerlijke, industriële of commerciële, roerende

en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband

houden met een of andere tak van haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de zaken van de

vennootschap uit te breiden of te bevorderen. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient in

de meest uitgebreide zin te worden verstaan.

ARTIKEL VIER : DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf 2 januari 2011. De

vennootschap houdt op te bestaan van zodra slechts één vennoot haar vertegenwoordigt.

KAPITAAL

ARTIKEL VIJF : KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1 500,00 ( zegge en schrijve : duizend vijfhonderd ) euro ,

vertegenwoordigd door vijftien deelnemingen die elk één vijftiende van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL ZES : STORTINGEN.

De deelnemingen zijn volledig volstort

ARTIKEL ZEVEN : ONDEELBAARHEID.

In geval er verschillende eigenaars zijn van een deelneming of de eigendom ervan gesplitst tussen een

naakte eigenaar en een vruchtgebruiker, heeft de zaakvoerder het recht de uitoefening van de daarbij

behorende rechten te schorsen tot dat één persoon aangewezen kan worden als eigenaar van de

deelneming tegenover de vennootschap.

ARTIKEL ACHT : REGISTER.

De rechten van iedere vennoot in de vennootschap blijken slechts uit deze akte, uit de akten houdende

wijzigingen daarvan, alsook uit de regelmatige overdrachten van deelnemingen.

Het aantal deelnemingen van iedere vennoot, met vermelding van de gedane stortingen, wordt

ingeschreven in het register van deelnemingen dat berust op de maatschappelijke zetel en waarvan elke

vennoot of derde belanghebbende kennis kan nemen.

ARTIKEL NEGEN : OVERDRACHT VAN DEELNEMINGEN ONDER LEVENDEN.

De deelnemingen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder

levenden dan met instemming van aile vennoten.

De vennoot die één of meer deelnemingen wenst over te dragen moet zijn voornemen kenbaar maken aan

alle andere vennoten door middel van een.aangetekend schrijven waarin hij de naam, voomaam, beroep en

woonplaats van de overnemer kenbaar maakt, alsook de overeengekomen prijs.

ARTIKEL TIEN : WAARDE VAN DE DEELNEMINGEN.

De waarde van een deelneming zal bij gemeen overleg bepaald worden; bij gebrek aan overeenkomst, zal

bij gemeen akkoord een deskundige worden aangeduid . "

ARTIKEL ELF : OVERGANG VAN DEELNEMINGEN BIJ OVERLIJDEN.

De deelnemingen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle

vennoten. Deze instemming is niet vereist wanneer de deelnemingen overgaan op een vennoot.

De erfgenamen , legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de

vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig kenbaar maken hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten

tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de verkrijgenden en hun respectievelijke

erfenisrechten kenbaar maken.

ARTIKEL TWAALF : KAPITAALWIJZIGING.

Het maatschappelijk kapitaal kan steeds verhoogd wordén of verlaagd mits éénparige goedkeuring van alle

vennoten.

BESTUUR  TOEZICHT

ARTIKEL DERTIEN : ZAAKVOERDER.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder  vennoot.

Na beraadslaging en overleg wordt met eenparigheid van stemmen de heer Vandegehuchte Stefan

aangesteld als zaakvoerder voor onbepaalde duur, zijn mandaat is onbezoldigd.

ARTIKEL VEERTIEN : BEVOEGDHEDEN.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of

dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen

waarvoor, volgens de wet, de algemene vergadering bevoegd is.

ARTIKEL VIJFTIEN : EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Alleen de zaakvoerder kan de vennootschap vertegenwoordigen jegens derden en in'rechte ais eiser of

verweerder. De vennootschap is geldig.verbonden door de handtekening van de zaakvoerder.

ARTIKEL ZESTIEN : DELEGATIE.

Het is de zaakvoerder toegestaan om onder zijn verantwoordelijkheid één of meerdere gevólmachtigde(n)

voor één of bepaalde taken aan te stellen.

ARTIKEL ZEVENTIEN : TOEZICHT.

Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is de controle op te dragen aan een commissaris - revisor,

kan het onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap door ieder vennoot of aangestelde

worden uitgeoefend.

ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL ACHTTIEN : MACHTEN.

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de

vennootschap aanbelangen en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerder valt.

ARTIKEL NEGENTIEN : JAARVERGADERING..

Een gewone algemene vergaderingaal jaarlijks gehouden worden de tweede zaterdag van de maand juni

om vijftien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag

op hetzelfde uur gehouden worden.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats

aangeduid in de bijeenroepingen.

ARTIKEL TWINTIG : VOORZITTER.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder die een secretaris en een stem -

opnemer aanduidt.

De processen-verbaal van de algemene vergadering worden ondertekend door alle vennoten.

ARTIKEL EENENTWINTIG : STEMMEN.

De besluiten dienen met éénparigheid van stemmen te worden genomen.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG : VERTEGENWOORDIGING.

Ieder vennoot heeft het recht zich, in noodgevallen, op de algemene vergadering te laten

vertegenwoordigen door een bijzondere gemachtigde.

BOEKJAAR  JAARREKENING..

ARTIKEL DRIEEN TWINTIG : BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar vangt aan op twee januari twee duizend en elf en eindigt op eenendertig december

tweeduizend en elf. De daaropvolgende boekjaren vangen aan op één januari en eindigen telkens op

eenendertig december.

ARTIKEL VIER EN TWINTIG : INVENTARIS JAARREKENING.

In toepassing van artikel 92 van het Wetboek Vennootschapsrecht maakt de zaakvoerder een inventaris op

en een jaarrekening. De jaarrekening omvat een balans, een resultatenrekening en een toelichting. Zij zal

worden opgesteld volgens het verkort schema.

Tevens zal de zaakvoerder een jaarverslag opstellen waarin hij rekenschap geeft van zijn gevoerd beleid.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG : WINSTVERDELING.

Jaarlijks wordt van het netto resultaat ten minste vijf ten honderd ontnomen voor het aanleggen van een

wettelijke reserve. Die onttrekking is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één tiende van

het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de winst zal tussen de vennoten worden verdeeld in verhouding tot hun bezit aan

deelnemingen en zal worden uitgekeerd onder vorm van dividenden. Bij éénparigheid van stemmen kunnen

de vennoten ook beslissen de winst in zijn geheel of een deel ervan over te dragen naar het volgend

boekjaar en of een deel ervan aan te wenden om een reservefonds aan te leggen .

ARTIKEL ZESENTWINTIG : ONTBINDING -- VEREFFENING..

De vennootschap wordt ontbonden wanneer, door omstandigheden, één vennoot overblijft of wanneer bij

éénparigheid van stemmen de vennoten beslissen de vennootschap te ontbinden.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG : VEREFFENING.

Bij de ontbinding van de vennootschap, zal de algemene vergadering de vereffenaar(s) aanduiden en

benoemen alsook zijn ( hun ) bevoegdheden bepalen.

Na betaling van de schulden en lasten zal het maatschappelijk kapitaal worden terugbetaald.

Het overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de deelnemingen.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG : DERDEN.

In geen geval en onder geen enkel voorwendsel mogen de vennoten, alsook de schuldeisers , erfgenamen

en rechthebbenden van een vennoot, de zegels doen leggen op de goederen en de waarden van de

vennootschap.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG : WOONSTKEUZE.

Alle vennoten en de zaakvoerder - vennoot verklaren woonst te kiezen ten maatschappelijke zetel voor wat

de uitvoering van deze statuten betreft.

ARTIKEL DERTIG : ONVOLKOMENHEDEN.

Voor onvolkomenheden of tegenstrijdigheden in de statuten treedt het Wetboek Vennootschapsrecht

completetief op.

Opgesteld in vier exemplaren.

Gent, 2 januari 2011.

<,n Vandegehuchte Stefan, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.09.2015, NGL 30.09.2015 15627-0444-010

Coordonnées
HEYHEY APPS

Adresse
DOK NOORD 4, BUS C002 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande