HFC WORKS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HFC WORKS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.494.823

Publication

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 22.08.2014 14449-0361-009
03/09/2013
ÿþ mod 11.1





:;l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0838.494.823

Benaming (voluit) : FAST FORWARD MOTORSPORT

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorp Oost 43

9080 Loohristi

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Tekst : Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-

Amandsberg, ondergetekend op 13 augustus 2013, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat op zelfde datum een buitengewone algemene vergadering; werd gehouden van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid FAST: FORWARD MOTORSPORT, met maatschappelijke zetel te Lochristi, Dorp-Oost 43, ondernemingsnummer 0838.494.823 RPR Gent, en met B.T.W.-nummer BE838.494.823, opgericht blijkens akte verleden voor; ondergetekende werkende Notaris Luc DEHAENE op twee augustus tweeduizend en elf, waarvan de statuten, ,; werden bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig augustus daarna, onder: nummer 11129646, sedertdien ongewijzigd, waarop met éénparig goedvinden volgende beslissingen werden; genomen:

I. De algemene vergadering beslist dat de naam van de vennootschapi

vanaf 13 augustus 2013 luidt als volgt: HFC WORKS,

;;

II. De algemene vergadering beslist om de statuten aan te passen om

deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing.

ji

Ji

;;

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

;

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

F:

Tegelijk hiermede neergelegd :

_i 1) expeditie van de akte dd. 13 augustus 2013;

2) gecoördineerde tekst van de statuten

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1 135373'



NEERGELEGD

23 M6, 2013

R NK VAN

KOO ENL TE GENT

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/12/2012
ÿþ4

Mod Word 11.1

NEERGELEGD

2 8 NOV. 2012

RECHTBAiglfieffl

KOOPHANDEL TE GENT

I111111.11,17111117*uiinA

1981

I

N

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0838 494 823

Benaming

(voluit) : FAST FORWARD MOTORSPORT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorp Oost 43, B-9080 Lochristi

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering d.d. 7 November 2012,

De buitengewone algemene vergadering heeft met algeheelheid van stemmen beslist om tot ontslag over te gaan van de Heer Kusters Leonardus als zaakvoerder.

DE CLERCQ HERMAN

ZAAKVOERDER

Bÿlagen-blplet-Belgiseti- Staatsblad ---0-7f1-212Q12 --Annexe s- du-Moniteur belge

Op de laatste eiz, van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





NEERGELEGD

2011

RECHTBAN

KOOPHANDELE~ENT

*11119646

Bijlagen bij het Belgisc

Onclel teminganr : M)11) C\r4 O S

Benaming : FAST G OG3b"Jmela MOTORSPORT

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorp Oost 43

9080 Lochristi

Olrtde herfa : BVBA: oprichting

Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend op 2 augustus 2011, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat :

I. De Heer DE CLERCQ, Herman Maria, geboren te Sint-Amandsbcrg, op vijfentwintig mei negentienhonderd tweeënzestig, wonende te Lochristi, Dorp-Oost 49, met nationaal nummer: 62.05.25-459.31 en de Heer KUSTERS, Leonardus Johannes Alphons, geboren te Spaubeek (Nederland) op drieëntwintig december negentienhonderd tweeënvijftig, wonende te Maasmechelen, Loostraat 36, met nationaal nummer: 52.12.23509.74, onder hen een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht. IL De vennootschap als naam heeft: FAST FORWARD MOTORSPORT.

III. De zetel is gevestigd te Lochristi, met als eerste adres Dorp-Oost 43. De zetel kan zonder statutenwijziging `' verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

IV. De vennootschap als doel heeft :

- de exploitatie van wagens bestemd voor gemotoriseerde sporten, in het bijzonder de autosport ;

- het aanbieden van publiciteitsruimte op wagens bestemd voor autosport en meer in het algemeen wagens bestemd of nodig voor allerlei sportmanifestaties ;

- het organiseren, gedeeltelijk of volledig, van evenementen, recepties, bedrijfsfeesten, modeshows, party's, special events, sportmanifestaties, gala's, opendeurdagen, beurzen, projectvoorstellingen, airshows, festivals, markten, vedettenparades, culturele manifestaties, kroegentochten, fanbals, en dit in de meest ruime zin van het: woord ,

- het huren, verhuren en ter beschikking stellen van loges en ontvangstruimtes op evenementen, recepties, bedrijfsfeesten, modeshows, party's, special events, sportmanifestaties, gala's, opendeurdagen, beurzen, projectvoorstellingen, airshows, festivals, markten, vedettenparades, culturele manifestaties, kroegentochten, fanbals, en dit in de meest ruime zin van het woord ;

- uitvoering van reclameopdrachten, folder- en samplingacties, mailings;

- beheer van sponsorbudgetten en reclamebudgetten, het voeren van reclame en promoties voor derden;

- bemiddeling van advies voor boeking van sportbeoefenaars, artiesten, diskjockeys, inhuren van geluids- en lichtinstallaties, decoraties en inrichting, uitwerking van publiciteitscampagnes ;

- productpresentaties ;

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende, handels- en nijverheids- en financiële zaken verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks en onrechtstreeks verband staan met alle gelijkaardige of verband houdende doelen. Ze zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die éénzelfde gelijkaardig doel nastreven. Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren.

De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen of bestuurders of aandeelhouders aangegaan. Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste deel van het kapitaal en bezit vertegenwoordigen.

VI. Het kapitaal werd volledig in geldspeciën onderschreven en de aandelen zijn verdeeld als volgt

a) De Heer Herman DE CLERCQ, voornoemd, vijftig (50) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (E 9.300,00) ;

b) De Heer Leonardus KUSTERS, voornoemd, vijftig (50) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (E 9.300,00),

Alle aandelen, door de oprichters onderschreven, worden door hen ieder in geld gedeeltelijk volstort tot beloop van een derde (1/3), zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00) beschikt.

Alle aandelen worden aldus, volstort ten belope van één derde (1/3), aan de oprichters toegekend.

VII. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone

algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders genomen onder de vennoten of daarbuiten, benoemd voor een beperkte of onbeperkte duur door de algemene vergadering, die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, en die de duurtijd van hun opdracht bepaalt.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen. Twee zaakvoerders dienen samen op te treden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is en met uitzondering van daden van dagelijks bestuur, waarvoor één zaakvoerder alleen kan optreden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren.

Twee zaakvoeders dienen samen op te treden om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Ingeval een rechtspersoon wordt aangewezen tot zaakvoerder van de vennootschap dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van

Vennootschappen. Hetzelfde geldt ingeval de vennootschap wordt benoemd als bestuurder of zaakvoerder bij een rechtspersoon.

IX. Ieder boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op twee augustus tweeduizend en elf en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de vierde woensdag van de maand juni om negentien uur van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend dertien.

XI. Benoeming zaakvoerder.

De voornoemde oprichters, in eerste buitengewone algemene vergadering vergaderd, beslisten met eenparig goedvinden twee zaakvoerders te benoemen voor onbeperkte duur, namelijk : de Heer Herman DE CLERCQ en de Heer Leonardus KUSTERS, beiden voornoemd

De Heer Herman DE CLERCQ en de Heer Leonardus KUSTERS hebben verklaard deze opdracht te aanvaarden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de oprichtingsakte dd. 2 augustus 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vo-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.06.2015, NGL 28.08.2015 15498-0188-009
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.06.2016, NGL 31.08.2016 16533-0289-009

Coordonnées
HFC WORKS

Adresse
DORP OOST 43 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande