HIMPENS METAALHANDEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HIMPENS METAALHANDEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.892.145

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 19.06.2014 14201-0283-015
28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 21.06.2013 13213-0296-014
29/05/2013
ÿþ(Pq

1.Sod Word 11.1

1`~~ i_ i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

S

GRIFFIE RlEGf-ri BANK `

VAN KOOPHANDEL

17 MEI 2013

DEN DEEPNDE



Ondememingsnr : 0836892145

Benaming

(votutt) : Himpens Metaalhandel

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Doornpark 5 - 9120 Beveren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 31 maart 2012:

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder van de heer Himpens Joseph - Lindenlaan 197 - 9120 Beveren met ingang op 31 maart 2012.

De vergadering beslist om vanaf heden dhr, Himpens Christiaan wonende te Lindenlaan 197 - 9120 Beveren als nieuwe zaakvoerder te benoemen.

Himpens Christiaan

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/06/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luik B

GRIFFIE RECHTB fA VAN KOQPtIANDEL

1 0. 06. 2011

DEN IfffirilIUi.C)NDE

I~ IIA ~IVVII~U~MIIWI

V" 11093403" II

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsar: 8 3G. 2(33. . /I ti S

Benaming : Himpens Metaalhandel

{voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Doornpark 5

9120 Beveren

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op acht juni tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden op het registratiekantoor te' Beveren-Waas,

BLIJKT DAT:

1. Vennoten:

A. de heer HIMPENS Christiaan Robert Juliette, geboren te Sint-Gillis-Waas op zevenentwintig juli negentienhonderdzeventig, rjksregister nummer 70.07.27-433.82.! ongehuwd, wonende te 9120 Beveren, Lindenlaan 197.

! B. de heer HIMPENS Joseph Florimond Marie Bernard, geboren te Beveren op negentien; ! maart negentienhonderdvierenveertig, rjksregister nummer 44.03.19-353.22, echtgenoot; van mevrouw HERDEWEL Jeanne Celine, wonend té 9120 Beveren, Lindenlaan 197.

2. Rechtsvorm en naam: Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met!

de naam "HIMPENS METAALHANDEL";

i 3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9 120 Beveren-Waas, Doornpark 5.

4. Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf, acht juni tweeduizend en elf:

5. Doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en het buitenland, voor eigen rekening of voord

rekening van derden.

- De import, export, aankoop, verkoop, recuperatie en verwerking van oude;

metalen en non-ferro metalen.

- De plaatsing van containers voor het verzamelen van metalen en non-ferro'

metalen.

- De groothandel in recuperatieproducten en verwerking van; recuperatieproducten.

- De verwerking en het hergebruik van afval en recyclage in zijn verschillende vormen.

- De overslag, recyclage, bewerking en verwerking van afvalstoffen, reststoffen en; secundaire grondstoffen, aan- en verkoop, in- en uitvoer, vervoer van afvalstoffen en; gerecycleerde grondstoffen.

- Mechanisch behandelen van afvalstromen selectieve stromen, reststoffen en secundaire grondstoffen en dit hoofdzakelijk voor selectieve stromen.

- Verkleinen van afval.

-

uitbating_ van _een __çontainerdienst_ n.__de_= meest__ ruime.. zin_ _van. _het _woord:'.

Op de laatste hiz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenlerende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

namelijk vervoer en behandeling van containers, verhuizingen, transport van allerlei' goederen, uitzonderlijke transporten, vervoer van vloeibare producten.

- Recuperatie van aile mogelijke stoffen evenals aan- en verkoop ervan.

- Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie.

- Tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in de onroerende goederen in de meest ruime zin.

De vennootschap mag bovendien alle verrichtingen doen zowel op handels- als op nijverheidsgebied, zowel roerend als onroerend, van commerciële en financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doen die de uitbreiding en het bestaan van de vennootschap kunnen bevorderen. De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, samenstellen, inschrijving of op gelijk welke andere wijze in bestaande of te creëren ondernemingen en in ondernemingen welke een gelijkaardig of verwant maatschappelijk doel hebben. Zij kan ook functies van beheer van andere vennootschappen waarvan zij aandeelhouder is, uitoefenen.

6. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00), vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/duizendste (1/ 10005re) van het kapitaal.

7. Samenstelling  inbreng:

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari:

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari:

1. De heer HIMPENS Christiaan, voornoemd, voor ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDEENENTACHTIG EURO VEERTIG CENT (¬ 18.581,40), waarvoor hem negenhonderd negenennegentig (999) aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: ZESDUIZEND HONDERDDRJEENNEGENTIG EURO TACHTIG CENT (¬ 6.193,80).

2. De heer HIMPENS Joseph, voornoemd, voor ACHTTIEN EURO ZESTIG CENT (¬ 18,60), waarvoor hem één aandeel wordt toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: ZES EURO TWINTIG CENT (¬ 6,20).

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) en is elk aandeel volstort voor minimum één/vijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank met nummer 737-0335416-33.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op zes juni tweeduizend en elf.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, helzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen,

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Als zaakvoerder voor de duur der vennootschap wordt door de oprichters éénparig benoemd, mevrouw HIMPENS Joseph, voornoemd, die aanvaardt. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn en zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

10. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aar Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA, met ondernemingsnummer 0451.657.041, met maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110, en haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, mets mogelijkheid. van indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren.

11. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig

december daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op 08 juni 201 1 en zal worden afgesloten op

eenendertig december tweeduizend en twaalf.

12. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de TWEEDE VRIJDAG VAN DE MAAND JUNI OM NEGENTIEN UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend dertien.

13. Er werd geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van

Koophandel te Dendermonde: uittreksel akte oprichting.

Op de laalsle blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 14.06.2016 16179-0512-012

Coordonnées
HIMPENS METAALHANDEL

Adresse
DOORNPARK 5 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande