HL ADVIES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HL ADVIES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.753.041

Publication

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 28.06.2013 13233-0495-010
15/01/2013
ÿþ mod 11.1

Luik i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ilu ui i uii viii iiii i ii III NEERGELEGD

*1300913*

- 3 JAN, 2013



RBCHTBA~l~tÇ~

KOOPHANDEL~~NT





Ondernemingsnr : 0894.753.041

Benaming (voluit) : HANNES LALOO- ADVOCAAT

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Reukenwegel 20

9070 NEUSDEN

Onderwerp akte :Wijziging naam wijziging doel - statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint_; Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme »,; geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op negentien december tweeduizend; en twaalf , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de; neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene'; vergadering werd gehouden van de burgerlijke vennootschap niet de rechtsvorm van een; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « HANNES LAL00- ADVOCAAT » te 9070: Heusden, Reukenwegel 20, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van: stemmen :

;, 1. De vergadering besloot tot de wijziging van de maatschappelijke benaming in `HL ADVIES.

2. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van; bestuur aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van; activa en passiva afgesloten per 30 september 2012

i; De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van; ;; activa en passiva afgesloten per 30 september 2012 te hebben ontvangen en er kennis van te; hebben genomen.

;; Het verslag van de raad van bestuur, alsmede van de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden ter griffie.

il De vergadering besloot het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van het; betrokken artikel zoals hierna vermeld onder het vijfde besluit.

3. De vergadering nam akte van het ontslag van de heer LALOO Hannes als statutair; zaakvoerder met ingang van heden.

Er wordt voor zover wettelijk mogelijk en inzover er uiterlijk op de volgende algemene; vergadering niets meer aan het licht komt inzake het mandaat, onmiddellijk kwijting; verleend aan de heer LALOO Hannes voor zijn mandaat.

De vergadering besloot tot benoeming van voornoemde heer LALOO Hannes met ingang; van heden tot niet-statutair zaakvoerder.

4. De vergadering besloot de statutaire bepalingen inzake : bijeenkomst, samenstelling,; bevoegdheid en werking van het bestuur; benoeming en bezoldiging van zaakvoerders en; commissarissen; bijeenkomst, werking en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering,; uitoefening van het stemrecht te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het vijfde besluit hierna.

5. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met; de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de; statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, met volgende te publiceren; kenmerken

1. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid. Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheid varij belastingconsulent verleend kan worden in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999; betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

u

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Zij draagt de benaming "HL ADVIES".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BV ovv BVBA".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9070 Heusden, Reukenwegel 20.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (C 18.600,00). Dit kapitaal is volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizendste (1/1.000$te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij de ontbinding met de vereffening.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Bij de overdracht van de dossiers respecteert de vereffenaar de vrije keuze van de cliënt.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van belastingconsulent zouden impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen.

De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, voor een periode door hen vast te stellen. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

Het college van zaakvoerders kiest bij gewone meerderheid onder haar leden die in voorkomend geval de hoedanigheid hebben van belastingconsulent en die ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, een voorzitter. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld en de vennootschap de gereglementeerde activiteiten van accountant/belastingconsulent wenst uit te oefenen, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft van belastingconsulent.

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat en de vennootschap de gereglementeerde activiteiten van accountant/belastingconsulent wenst uit te oefenen, dient minstens één van hen de hoedanigheid van belastingconsulent te hebben; de andere mag:

" een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

" een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

" een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

" een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

. Voorbehouden

ean het Belgisch Staatsblad

koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van'

erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon. Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van belastingconsulent hebben wanneer de vennootschap de gereglementeerde activiteiten van accountant/belastingconsulent wenst uit te oefenen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een dee! van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de belastingconsulent, zoals vermeld in artikel 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel 28, zevende alinea noch van toepassing wanneer de vennootschap de gereglementeerde activiteiten van accountant of belastingconsulent niet zou uitoefenen.

Indien er zich in hoofde van de zaakvoerder een tegenstrijdig belang voordoet zoals dit omschreven in het Wetboek van vennootschappen, zal hij zich moeten schikken naar het Wetboek van vennootschappen.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel om mits het bekomen van de nodige erkenning, de

burgerlijke werkzaamheden van belastingconsulent uit te oefenen, evenals het

uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoren onder meer tot de verenigbare activiteiten;

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor de functie van belastingconsulent.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de plichtenleer die geldt voor de functie van belastingconsulent.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van belastingconsulent.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

Mocht de vennootschap haar erkenning als belastingconsulent niet verkrijgen dan wel verliezen, dan zullen de activiteiten van de vennootschap zich beperken tot de hiervoor vermelde verenigbare activiteiten.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om veertien uur (14.00u), op de maatschappelijke zetel, of in een andere plaats in België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissaris en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan overeenkomstig de wet. De wijze van bijeenroeping moet niet worden verantwoord indien alle vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissaris en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"

1 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig' ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen warden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering 'op de zetel toekomen.

De eigendom van één stemrecht betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten.

6. De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of neerleggingen en/of verklaringen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en/of bij aile administratieve autoriteiten, aan Mazars Legal Services met maatschappelijke zetel te Bellevue 5, bus 1001 te 9050 Ledeberg en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0454.253.374 en vertegenwoordigd door mevrouw Véronique Ryckaert, de heer Roeland Vereecken, mevrouw Catherine Wailly, de heer Bram Busselot, de heer Najib Bardid, mevrouw Steffie Lippens of enig ander medewerker.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : Afschrift van de akte

Verslag van de zaakvoerder

Staat van actief en passief

Gecoördineerde statuten

Christian Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 13.07.2012 12296-0094-009
19/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.05.2011, NGL 13.05.2011 11112-0194-010
11/05/2011
ÿþlAOA 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemíngsnr : 0894.753.041

Benaming

fvoruuit: HANNES LALOO - ADVOCAAT

Rechtsvorm : Burgelijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1050 BRUSSEL, Simonisstraat 60

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 12.04.2011 te verplaatsen naar 9070 NEUSDEN, Reukenwegel 20.

Griffie

tir behoi aan Belg: Staab

III II 10 ll I II 1I II Il Oit ii

*11070639"

Hannes LALOO, zaakvoerder.

- --- '

Op de faat kte b1z- van Luik B vermeiden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, het7í; van cie Derso(o)r(en) be.cegd de rschisperaoo., ten aanzien van uGrcen te vertegenwoordigen

Verso " N«ans en handtekening.

06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 30.06.2009 09341-0217-010
15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 09.06.2015 15163-0335-010

Coordonnées
HL ADVIES

Adresse
REUKENWEGEL 20 9070 HEUSDEN(O-VL)

Code postal : 9070
Localité : Heusden
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande