HN CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HN CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.930.178

Publication

03/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 29.08.2014 14502-0318-015
13/04/2012
ÿþde

~

stí

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

" na neerlegging ter griffie van de akte

IM'MW~YIIYINWWN~IA~P~VN

*iao~3iss*

NEERGELEGD

-2 APR. 2012

RECHTBANK VAN KOOPHAN$IjfJipE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : HN Consultancy

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groendreef 1831A - 9000 Gent

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 26 maart 2012 dat:

1) Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-heid werd opgericht.

De maatschappelijke benaming luidt : "HN Consultancy"

2) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Groendreef 183/A.

3) De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

4) Oprichters : 1.0e heer HOUVENAEGHEL Nick, geboren te Kortrijk op één april negentienhonderd tweeëntachtig, ongehuwd, wonende te 8553 Zwevegem (Otegem), Zwevegemstraat 127, intekenend op duizend zevenhonderd zevenenzestig (1767) aandelen voor een bedrag van zeventien duizend zeshonderd zeventig euro (17.670,00 ¬ ) volstort tot beloop van vijfduizend achthonderd negentig euro (5.890,00 ¬ ); 2.De vennootschap onder firma MANAUD, met zetel te 9308 Aalst (Gijzegem), Steenweg naar Oudegem 232A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0818.498.470 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 818.498.470. Opgericht blijkens onderhandse overeenkomst van één september tweeduizend en negen, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig september tweeduizend en negen onder nummer 2009-09-23/0133932, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn door een besluit van de aandeelhouders gehouden op vijfentwintig april tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van een augustus tweeduizend en elf, onder nummer 2011.08-01/11118169, intekenend op drieënnegentig (93) aandelen voor een bedrag van negenhonderd dertig euro (930,00 ¬ ), volstort tot beloop van negenhonderd dertig euro (930,00 ¬ ).

5) Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) volstort in speciën ten belope van zesduizend achthonderd twintig euro (6.820,00 ¬ ), vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1860) gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

6)

7) Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

8) Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuiver resultaat van het boekjaar.

op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvragingen van storting en.

De verdeling door de vereffenaars van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

9) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Q V-U-tcl3(0 (M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van open-haarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doet, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

pe vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdosl vallen, tenware zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn ; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoording, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gemachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is, ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

De algemene vergadering kan aan de zaakvoerders vaste of veranderlijke bezoldigingen toekennen ten laste van de algemene kosten.

Wordt thans ais statutaire zaakvoerder aangesteld: de heer HOUVENAEGHEL Nick, voornoemd, die verklaard hebben te aanvaarden.

10) commissarissen

11) De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

- Het verlenen van advies en bijstand met betrekking tot arbeidsbemiddeling in de breedste zin van het woord, zoals maar niet beperkt tot werving en selectie, outplacement, advies, assessment & development, screening, testing, opleidingen, headhunting en zo verder.

- Onderzoekswerk en advies in het kader van rekrutering en het leveren van alle diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan arbeidsbemiddeling.

- Alle activiteiten inzake tussenprestaties in handel en diensten. Meer in het bijzonder, advies naar

uitzendkantoren, selectiekantoren en aanverwante sectoren.

- Alle activiteiten van om het even welke aard die verband houden met het human resource beleid.

- De vennootschap kan in het algemeen alle activiteiten uitoefenen met betrekking tot arbeidsbemiddeling of tewerkstelling, zoals voorzien in de vigerende regionale reglementeringen en de eraan gekoppelde respectievelijke erkenning die de vennootschap heeft gekregen.

- Het afsluiten van overeenkomsten van verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

- Het aanzoeken, verwerven, afstaan, verhandelen, verpachten en uitbaten van allerhande concessies, brevetten, licenties en andere intellectuele rechten.

- Uitvoeren van secretariaat  en administratief werk zowel intern als extern, vertaalwerk, tekstverwerking, formulierenontwerp en lay-out, management, consultancy en advies in de meest ruime zin van het woord.

- Het verstrekken en de begeleiding van (be-roeps)opleidingen, onderwijs, (her)scholing en dit zowel op permanente of occasionele wijze, zowel volgens de traditionele, onderwijsmethodes, als schriftelijk of audiovisueel.

- Het organiseren van seminaries met het doel opleiding of vorming te geven.

et - Bijstand en diensten op financieel, technisch, commercieel, juridisch en administratief vlak. - Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard.

Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en opstarten van organisatiesystemen.

et

Management en consultancy in de ruimste zin van het woord.

- Door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze, het deelnemen aan

cà alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die

eenvoudig nuttig zouden zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp. Zij zal mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland.

Het aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen en ruilen van alle onroerende en roerende goederen, materieel en inrichting.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking za! zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

- Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteit attesten zou beschikken,

pq zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële-,roerende of onroerende handelingen

verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel. De vennootschap mag op elke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een gelijkwaardig doe! hebben of die de ontwikkeling van haar doel bevorderen.

12) Jaarvergadering: Ieder jaar, de derde zaterdag van juni om elf uur, zal een jaarvergadering gehouden worden. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Iedere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die aandeelhouder moet zijn. De vertegenwoordigingsopdracht moet in ieder geval schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaameming of naamlening. Het is de aandeelhouders niet toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen, behoudens hetgeen hierna vermeld staat, De vennoten, de houders van cer-tificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehoud ers, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail, of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Overgangsbepalingen.

- Het eerste boekjaar begint op heden en zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend en dertien.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en veertien.

- Onder opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, bekrachtigen de oprichters hierbij namens de vennootschap dat alle opdrachten en verbintenissen en transacties welke door haar zouden zijn aangegaan of aanvaard voor rekening van de vennootschap, door de vennootschap in oprichting werden overgenomen, en dit met ingang van vijftien januari tweeduizend en twaalf.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, notaris.te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte dd. 26 maart 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

& Voora behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HN CONSULTANCY

Adresse
GROENDREEF 183A 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande