HOENS, BERCKMOES & LEMMENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOENS, BERCKMOES & LEMMENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.753.547

Publication

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.07.2013, NGL 18.07.2013 13323-0223-016
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 29.08.2012 12503-0076-013
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 31.08.2011 11503-0102-014
29/03/2011
ÿþmod 2.1

"

'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0882.753.547

Benaming : Hoens, Berckmoes & Lemmens

(voluit)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Plezantstraat 19

9220 Hamme

Onderwerp akte :Wijziging artikelen 8, 8.1 en 8.2 van de statuten - Ontslag van bestuurder - Aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) - machtiging bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door ondergetekende notaris Maurice Ide te Hamme op 4 maart 2011 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Hoens, Berckmoes & Lemmens", met zetel gevestigd te 9220 Hamme, Plezantstraat 19, ondernemingsnummer 0882.753.547, RPR Dendermonde, opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Maurice Ide te Hamme op 27 juli 2006, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 augustus daarna, nummer 06128137, de volgende beslissingen heeft genomen :

Punt 1:

Verklaring voorlezing te hebben gekregen van het bijzonder verslag van de raad van bestuur

; overeenkomstig artikel 560 van het wetboek van vennootschappen over de wijziging van de rechten van de categoriën aandelen. Verklaring hierover geen opmerkingen te hebben.

Punt 2 : Wiiziginq artikel 8 van de statuten :

Beslissing om artikel 8 van de statuten te wijzigen door in dit artikel de volgende zin te schrappen : "Elke klasse van aandelen heeft het recht om één bestuurder aan te duiden en één gedelegeerd bestuurder." en te vervangen door de volgende zin : "Elke klasse van de aandelen A en C heeft het recht om één bestuurder aan te duiden en één gedelegeerd bestuurder." Aanpassing van artikel 8 van de statuten.

Punt 3 : Wiiziginq artikel 8.1 van de statuten :

Beslissing om in artikel 8.1 van de statuten de volgende zinnen te schrappen :

Zr' er twee bestuurders dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. Zijn er drie of méér bestuurders dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen, en wordt er een voorzitter benoemd." en te vervangen door : "Zijn er twee of meer bestuurders dan besluiten zij volgens de algemene regels I van beraadslagende vergaderingen en wordt er een voorzitter benoemd." Aanpassing van artikel 8.1 van de statuten.

Punt 4 : Wijziging artikel 8.2 van de statuten :

a. Beslissing om in artikel 8.2 de volgende zinnen te schrappen :

"Zijn er twee bestuurders dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. Zijn er drie of méér bestuurders dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen, en wordt er een voorzitter benoemd." en te vervangen door : "Zijn er twee of meer bestuurders dan besluiten zij volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen en wordt er een voorzitter benoemd."

b. Beslissing om in artikel 8.2 van de statuten in de zin "B) in zaken die het dagelijks bestuur overtreffen: - door minstens drie (3) gedelegeerd bestuurders", de woorden door minstens drie (3) gedelegeerd bestuurders" te vervangen door de woorden "door de voorzitter". Aanpassing van artikel 8.2 van de statuten.

Punt 5 : Aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en): Beslissing om artikel 8 (inclusief 8.1 en 8.2) van de statuten van de vennootschap ingevolge voormelde beslissingen aan te passen als volgt:_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111111111111111111111

*11047490*

A

b

E

sf

w ~c L¥T



GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 7 MRT 2011

DENDERMÇWIDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

mad 2.1

~ Voor-behou' en "aan het Belgisch Staatsblad



"ARTIKEL 8 - BESTUUR:

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer bestuurders, in geheime stemming gekozen door de algemene vergadering.

Het mandaat van bestuurder is in principe van onbepaalde duur, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Elke klasse van de aandelen A en C heeft het recht om één bestuurder aan te duiden en één gedelegeerd bestuurder.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders (bestuurders) of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité, in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder (zaakvoerder) of lid van een directiecomité wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

8.1. Bevoegdheid:

Het bestuur is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Is er slechts één bestuurder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee of meer bestuurders dan besluiten zij volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen en wordt er een voorzitter benoemd.

Bij staking van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en controle, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden, elkeen "gedelegeerd bestuurder" genoemd, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Als zaken van dagelijks bestuur worden beschouwd: deze die behoren tot de courante aktiviteit van de vennootschap, noodzakelijk voor de goede gang van de dagelijkse werking en waarvoor, gelet op de aard en de belangrijkheid, de samenroeping van de raad van bestuur niet noodzakelijk of gebruikelijk is, en de zevenduizend vijfhonderd (7.500) EURO niet overtreffen.

Worden hoe dan ook geacht niet tot het dagelijks bestuur te behoren, het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het aanvaarden of toestaan van huur- en leasingkontrakten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of de vervreemding van investeringsgoederen of verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde de helft van het geplaatst kapitaal overtreft.

In geen geval moet een gedelegeerd bestuurder of een bestuurder van enige voorafgaande machtiging doen blijken, mits zijn benoemingsbesluit op de vereiste wijze is bekendgemaakt. 8.2. Externe vertegenwoordigingsmacht:

Is er slechts één bestuurder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee of meer bestuurders dan besluiten zij volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen en wordt er een voorzitter benoemd.

Bij staking van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap, ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden als volgt:

A) in zaken van dagelijks bestuur:

-door een gedelegeerd bestuurder;

B) in zaken die het dagelijks bestuur overtreffen:

-door de voorzitter."

Punt 6 : Ontslag van bestuurder

Beslissing om het ontslag van de navermelde persoon als (gedelegeerd) bestuurder van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Hoens, Berckmoes & Lemmens", voormeld, te aanvaarden, met name van : de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "KANTOOR BERCKMOES-VERMORGEN", met zetel gevestigd te 9220 Hamme, Kapellestraat 59, ondernemingsnummer 0446.417.457, RPR Dendermonde, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Mevrouw VERMORGEN Ghislaine Colette Jozef Angèle, geboren te Hamme op 28 augustus 1950, echtgenote van de heer BERCKMOES-JOOS Jean Jacques Benoni !vonne Maria, wonende te 9220 Hamme, Kapellestraat 59, en dit met ingang van 31 december 2010.

Punt 7 : Machtiging bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen - volmacht: Voor ontledend uittreksel:

Maurice Ide, notaris.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Uitgifte akte statutenwijziging.

-Coordinatie statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor; behouden 'aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 25.08.2010 10447-0061-013
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 28.08.2009 09703-0178-014
08/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 02.07.2008 08351-0358-013
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 27.08.2015 15495-0546-015
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 30.08.2016 16546-0464-015

Coordonnées
HOENS, BERCKMOES & LEMMENS

Adresse
PLEZANTSTRAAT 19 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande