HOF TER MEERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOF TER MEERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.673.774

Publication

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.12.2013, NGL 29.01.2014 14018-0350-010
31/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.12.2012, NGL 21.12.2012 12676-0085-011
14/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.12.2011, NGL 09.02.2012 12029-0521-011
15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 16.12.2010, NGL 09.02.2011 11029-0101-011
12/06/2015
ÿþOndernemingsnr : 0806673774

Benaming

(voluit) ; HOF TER MEERS

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : te 9930 Zomergem, Meirlare 38

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING MET AANSTELLING VEREFFENAAR.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Geertrui VAN der PAAL te GAVERE, op 17/412015.

Inhoudende buitengewone algemene vergadering van de BVBA "HOF TER MEERS", te 9930 Zomergem,

Meirlare 38.

A, dat de vergadering geldig was samengesteld.

B. dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen getroffen heeft

EERSTE BESLUIT

De voorzitter ontslaat de instrumenterende Notaris voorlezing te geven van:

a)Het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en

dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan

dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief afgesloten volgens boekhoudkundige

toestand op 28 februari 2015 gehecht.

b)Verslag van de bedrijfsrevisor de Heer Jacques Steyaert In datum van 15 april 2015, over de staat van

actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste

wijze is weergegeven.

Diens besluiten luiden als volgt:

D"In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de, zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HOF TER MEERS" een boekhoudkundige staat per 28 februari 2015 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 821.421,22 EUR en een netto actief van M1N 200.224,74 EUR.

DUit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat, onder hierna gemeld voorbehoud, de toestand van de vennootschap getrouw` weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en in zoverre de vennootschap gevrijwaard zal blijven van verplichtingen die mogelijks rusten op de vennootschap maar die tot op heden nog niet gekend zijn.

DHet voorbehoud heeft betrekking op de waardering van de voorraad onroerende goederen bestemd voor verkoop : deze voorraad is op basis van de beschikbare informatie overgewaardeerd.

oVolgende inlichtingen wens ik aan de vennoten en derden mede te delen:

OEr dient opgemerkt te worden dat door het overgedragen verlies het eigen vermogen negatief Is. Artikel 332 en 333 va het Wetboek van Vennootschappen (alarmbelprocedure) is van toepassing,

DEr werd geen voorziening aangelegd voor het ereloon in het kader van deze vereffening."

De voorzitter bevestigt dat een afschrift van genoemde verslagen en staat van actief en passief, samen met de oproeping voor de algemene vergadering, gezonden werden aan de houders van aandelen op naam en aan; de personen die de formaliteiten hebben vervuld welke door de statuten zijn voorgeschreven om tot de; algemene vergadering te worden toegelaten.

Na onderzoek heeft de instrumenterende Notaris de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen; en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig het artikel 181 § 4 eerste lid Wetboek= Vennootschappen gehouden is.

Door de vergadering werden geen opmerkingen geformuleerd op voormelde verslagen,

Alle voormelde verslagen worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. TWEEDE BESLUIT

Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden.

DERDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod War 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffi

1119312!!

u

iu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zij stelt aan als vereffenaar: Mevrouw Hilde Lapierre, voornoemd, die aanvaardt.

De comparanten verklaren te weten dat, overeenkomstig artikel 184 § 1 van het wetboek van vennootschap de vereffenaar pas in functie zal treden nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van deze benoeming.

De algemene vergadering verleent aan voornoemde Mevrouw Hilde Lapierre bijzondere volmacht om namens de vennootschap het éénzijdig verzoekschrift in te dienen op de bevoegde rechtbank van koophandel.

Mevrouw Hilde Lapierre verklaart en verbindt zich dan ook onmiddellijk het nodige te doen met het oog op de indiening van het eenzijdig verzoekschrift, samen met de boekhoudkundige staat van activa en passiva op de recht bank van koophandel.

Mevrouw Hilde Lapierre verklaart en verbindt zich tevens om de beschikking van de rechtbank van koophandel, waarbij de benoeming van de vereffenaar werd bevestigd of geweigerd, onmiddellijk over te maken aan ondergetekende notaris.

De algemene vergadering omschrijft de bevoegdheden van de vereffenaar ais volgt

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheden zoals voorzien in het wetboek van vennootschappen, Hij mag de daden, voorzien in het wetboek van vennootschappen, stellen zonder de machtiging van de algemene vergadering te moeten verzoeken ingeval die is vereist en onder meer (het bedrijf of) de handel van de vennootschap voortzetten tot de tegeldemaking, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap geheel of gedeeltelijk vervreemden, inbreng doen van alle activa en passiva, van één of meer bedrijfstakken van de vennootschap in andere vennootschappen en de als vergoeding voor die inbrengen ontvangen aandelen verdelen onder de vennoten van de vennootschap volgens de verhoudingen die ten tijde van die inbrengen zullen worden bepaald.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen ; hij kan afstand doen van aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en vorderingen tot ontbinding van een overeenkomst, met of zonder kwijting opheffing verlenen van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, verzet of andere beletsels,

De vereffenaar is ontheven van de verplichting om een inventaris te maken en kan verwijzen naar de boeken en boekingen van de vennootschap.

Hij mag eveneens alle corrigerende of aanvullende akten ondertekenen ingeval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheid in de verwoording van de goederen en rechten die door hem in andere vennootschappen zouden worden ingebracht en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Hij kan, op zijn verantwoording, voor speciale en bepaalde verrichtingen, een door hem bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden voor een door hem bepaalde termijn overdragen aan een of meer lasthebbers.

Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de vereffenaar, die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken,

Het mandaat van de vereffenaar is kosteloos, behoudens andere beslissing door de algemene vergadering. VIERDE BESLUIT

Ten gevolge van de ontbinding en de in vereffeningstelling, ontslaat de algemene vergadering de zaakvoerder, en verleent hem kwijting voor het gedane bestuur.

VIJFDE BESLUIT

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen en te coördineren, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap;

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikel 1  De vennootschap opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt "HOF TER MEERS".

Artikel 2  De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3 -- De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland

Voor eigen rekening:

A. Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen in de ruimste zin van het woord.

B. Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen , alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid

a.Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b.1-let toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meeste ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondememingen;

c.1-let verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,

~ s

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemee ~

n

bestuur;

d.Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

e.1-let ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante duurzame activa;

f.Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardige, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Artikel 4 -- De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9930 Zomergem, Meirlare 38, en wordt bij

" eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5  Het kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is , verdeeld in honderd zes en tachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde.

Artikel 6  De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7  Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daarop-'volgend jaar.

Artikel 8  De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde donderdag van de maand december om elf uur, Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9- Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars,

Artikel 10- De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11- In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12- Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval " het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting,

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen ; met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een , bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Door Notaris Geertrui VAN der PAAL, GAVERE.

Tegelijk hiermee neergelegd

- Expeditie van de akte

Verslag zaakvoerder

- Verslag revisor

- Kopie van vonnis aanstelling vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HOF TER MEERS

Adresse
MEIRLARE 38 9930 ZOMERGEM

Code postal : 9930
Localité : ZOMERGEM
Commune : ZOMERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande