HOF ZOMERGEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOF ZOMERGEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.237.413

Publication

27/02/2014
ÿþl

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van rie akte

i

Vo beho aan Belg Staat

1

ONlTEUR BELGE

11111Mnin rz 0-02- 2014 1

3~ FEU. a2,0.. t4

GlSCH STAATSBLAD

t,ri ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondememingsnr : 0888.237,413

Benaming (voluit) : HOF ZOMERGEM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Haagstraat 28

9930 Zomergem

Onderwerp akte :ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - SLUITING VEREFFENING

Uit een proces-verbaal verleden voor ondergetekende geassocieerd notaris Bart van Opstal te Oostende van 30 januari 2014, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van;; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOF ZOMERGEM met zetel te 9930 Zomergem, Haagstraat 28, beslist heeft

1) tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar invereffeningstelling uit te rekenen vanaf 30 januari;; 2014.

2) Mevrouw Isabelle Carpentier, voornoemd, verklaart dat er op 30 januari 2014 geen openstaande schulden; meer zijn.

:;

Bijgevolg beslist Mevrouw Isabelle Carpentier, voornoemd, in haar hoedanigheid van enige vennoot te rekenend vanaf heden het volledig actief en passief vermogen van de vennootschap over te nemen. Zij wordt zuiver erve eenvoudig in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de vennootschap.

Bijgevolg beslist de enige vennoot geen vereffenaar aan te stellen, spreekt zij onmiddellijk de sluiting van de;: vereffening uit en stelt zij vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOF;; ZOMERGEM" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De enige vennoot verklaart meteen ontslag te verlenen aan de zaakvoerder en algehele en definitievei decharge te verlenen aan de zaakvoerder voor haar bestuur van gezegde vennootschap.

Alle boekhoudkundige stukken en andere bescheiden en documenten van de vennootschap zullen door dei, enige vennoot Mevrouw Isabelle Carpentier, voornoemd, bewaard worden gedurende de wettelijke termijn opj haar persoonlijk adres te 9930 Zomergem, Haagstraat 28.

3) De vergadering verleent hierbij volmacht aan "CNOCKAERT & SALENS,", met zetel te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot,; indeplaatsstelling, om in naam van de vennootschap, alle formaliteiten welke noodzakelijk zouden blijken uit hoofde van de genomen beslissingen, te vervullen bij het rechtspersonenregister en/of de Kruispuntbank van:j ondernemingen en bij de B.T.W.-administratie.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend: Ides Vanderheyde-geassocieerd notaris Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte ontbinding -- verslag van de bedrijfsrevisor  bijzonder;; verslag van het bestuurorgaan met staat van activa en passiva.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

10/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 30.01.2014, NGL 06.02.2014 14027-0446-011
14/01/2013
ÿþ mod 11.1



Luik BB In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i~u~ni~a~u~~m~m~~nM

*ssooasia*

NEERGELEGD

- 3 1AN, 209

F

RECHTBAeeffti'ekN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr: 6E0888.237.413

Benaming (voluit) : HOF ZOMERGEM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Haagstraat 28

9930 Zomergem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

Onderwerp akte :WIJZIGING BOEKJAAR-STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een proces-verbaal verleden voor ondergetekende geassocieerd notaris Bart van Opstal te Oostende van 19i!

,i december 2012, te registreren.

ii Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte;;

aansprakelijkheid HOF ZOMERGEMVM met zetel te 9930 Zomergem, Haagstraat 28, beslist heeft:

i; 1) de datum van afsluiting van het boekjaar van de vennootschap te wijzigen, met name in plaats van in teil

gaan op 1 januari en te eindigen op 31 december, gaat het boekjaar in de toekomst in op 31 december van elki ij kalenderjaar en eindigt op 30 december van het daaropvolgend kalenderjaar.

Il

Re algemene vergadering beslist het lopende boekjaar te verlengen van 31 december 2012 tot 30:; december 2013, zodat het lopende boekjaar van 1 januari 2012 tot en met 30 december 2013 zal lopen.

De datum van de jaarvergadering blijft behouden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur. De'; ; eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni 2014 om achttien!

uur. °`

;3 2) de eerste alinea van artikel 31 van de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing;:

1.

ii genomen onder punt 1 van de agenda en wel als volgt:

i: `Artikel 31.Boekjaar jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op eenendertig december en eindigt op dertig december van het daaropvolgend jaar"

i; 3) gezien de wetswijziging van 29 maart 2012 betreffende de ontbinding en vereffening van:;

vennootschappen, de artikelen 33, 34 en 35 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende¬ i artikelen:

"Artikel 33: Voorstel tot ontbinding

Het voorste! tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en:; dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij,; dat verslag wondt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is: ;; vastgesteld.

il De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het;,

i; bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin dei;

i3 toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. r.

Ben afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden. i. Artikel 34; Beslissing tot ontbinding

Artikel 35: Vereffening

Éi De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter:: bevestiging voorgelegd worden.

ii De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186;

;; en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. ;i

i: De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die éénli

vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering;; r: van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop;

i: zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen. .,

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het,; ;,eeep_vergûepingsjaaÿ overiaarz le_gfi e_man.demchtbank vankoaphandel_vanhet arrondissement.waarin_de__:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, demouitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars aile schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden, zij overhandigen hun de goederen die zij voornaders verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §6 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. ln dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing."

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend: Bart van Opstal-geassocieerd notaris te Oostende.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijziging en exemplaar gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 20.07.2012 12313-0294-012
26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 25.07.2011 11322-0184-010

Coordonnées
HOF ZOMERGEM

Adresse
HAAGSTRAAT 28 9930 ZOMERGEM

Code postal : 9930
Localité : ZOMERGEM
Commune : ZOMERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande