HOLDING TOLPOORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOLDING TOLPOORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.726.075

Publication

13/01/2014
ÿþ rt10d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

- 2 1AN, 2014

RECHTBANK UN

N

KOOPHANDEUVÉMÊNT

Voor- 111111§31011111

behouden 901 8

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsrtr

Benaming (voluit) : HOLDING TOLPOORT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tolpoortstraat 74

9800 Deinze

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Michel OLEMANS te Brakel op drieëntwintig december tweeduizend

en dertien dat Mevrouw NOË Virginie Henri Georgine Frans, Belg, geboren te Oudenaarde op

eenendertig december negentienhonderd vijfenzeventig, echtgenote van de heer Morreels Hendrik Frans

Arthur, wonende en gehuisvest te 9688 Schorisse, Bosgatstraat 2 een besloten vennootscha^p met beperkte

aansprakelijkheid heeft opgericht.

NAAM

"HOLDING TOLPOORT",

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

9800 Deinze, Tolpoortstraat 74.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00).

Het is verdeeld in driehonderdeenenzeventig (371) maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding

van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk éénldriehonderdeenenzeventigste (1/3715re) van het

kapitaal.

Het volledig maatschappelijk kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn in geld volgestort door genoemde

mevrouw Virginie NOË, Ais vergoeding voor de door haar gedane inbreng en storting worden haar de aandelen

toegekend zoals hierboven vermeld.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking

met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen

die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium, Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst. De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

Het doen van aile handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, niet uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng ais op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

Het verlenen van managementadvies.

Managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grand van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten.

De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel.

Op de laatste btz van Luik B vernielden : Recto : hlaamr en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzis van de persotoin(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtehening

Bijlagen -bli-bet Beigiseb-Staatsblad- 1341f2414

p.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

- Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere binnen- en buitenlandse vennootschappen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen- of buitenlandse

vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van

haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden..

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen ; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doei.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien hiervoor.

Rechtsvorderingen, hetzij ais eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op laatste maandag van de maand maart om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerste daaropvolgende werkdag gehouden.

BOEKJAAR.

Het boekjaar vangt aan op één oktober van ieder jaar om te eindigen op dertig september van het daaropvofgend jaar

ONTBINDING.

In geval van ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zorg van de vereffenaar, na bevestiging of homologatie van zijn benoeming door de voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemt. De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Wanneer ten gevolge van geleden verliezen het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder dient zich in dit opzicht te gedragen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan éénvierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van de bijeenroeping te vloeien.

Mits akkoord van de bevoegde Rechtbank van Koophandel met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa en na aanzuivering van alle schulden, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in effecten, het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd afgeschreven terug te betalen.

Indien niet aile aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten faste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld,

OVERGANGSBEPALINGEN

Benoeming zaakvoerder

Op de iaat ue biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris;, hetzij van de porsoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

t~

mod 11.1

Wordt als zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

Mevrouw Virginie NOË, voornoemd, die aanvaardt en verklaart over de noodzakelijke juridische bekwaamheid

te beschikken om dit mandaat te aanvaarden.

Het mandaat is onbezoldigd.

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op dertig september tweeduizend en veertien.

Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

Overname van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting

zouden zijn aangegaan sedert

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben

verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde

rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen,

eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

-------Bijlagen- bij het-Belgisch -Staatsblad-- 13/01/21)-14 - Annex

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Michel OLEMANS

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de oprichtingsakte dd. 23/12/2013

Op de laatste btz van Luik B verreelden ; Recto : Naam en hoedantigheid van de snstrunenterende notaris, hetzij van dE, perso{a}n(ero bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 4 IULI 2015

RECHTBANK VAi,..i.

KOOf'W~Tirlen YzF'dT



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblai

Ondernemingsnr : 0543.726.075

Benaming (voluit) :HOLDING TOLPOORT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tolpoortstraat 74

9800 Deinze

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een buitengewone algemene vergadering waarvan proces-verbaal werd gesloten door Notaris

Michel Olemans te Brakel op 15 juni 2015 "Geregistreerd 8 bladen 0 verzendingen op het Registratiekantoor te

Oudenaarde op 26 juni 2015. Register 6 Boek 0 Blad 100 Vak 3016. Ontvangen registratierechten : vijftig euro

(¬ 50,00)" dat volgende beslissingen werden genomen :

Eerste beslissing : Wijziging doel

Verslag :

De vergadering ontslaat eenstemmig de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder met

uiteenzetting van een omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde wijziging aan het maatschappelijk doel

en van de aangehechte balans ; de vennoot erkent een kopie ontvangen te hebben van dit verslag en er kennis

van te hebben genomen.

Beslissing :

Vervolgens beslist de vennootschap het doel van de vennootschap uit te breiden en volgende activiteiten toe te

voegen aan artikel drie der statuten :

"De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de fabricage en bereiding van cosmetica-, parfumerie- en

drogisterrjproducten, kruiden, dieet- en natuurvoeding, evenals aile producten inzake hygiëne en

voedingssupplementen."

Tengevolge hiervan wordt artikel 3 van de statuten aangepast.

Tweede beslissing :

De vergadering beslist om de statuten te coördineren, teneinde ze in overeenstemming te brengen met de

voorgaande beslissing.

De vergadering machtigt de zaakvoerder deze gecoördineerde tekst van de statuten te ondertekenen.

Derde beslissing :

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de vennootschap A.A & T Group CVBA, Apostelhuizen 26 H-I-J te

9000 Gent, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, voor het opvolgen en afhandelen van

allerhande administratieve formaliteiten in verband met onderhavige akte, zoals KBO, BTW, RSZ enz,

Alle beslissingen worden genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Michel Olemans

Tegelijk hiermee neergelegd

Expeditie van het PV van buitengewone algemene vergadering dd, 15/06/2015 met verslag

zaakvoerder en staat van actief en passief

-

Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HOLDING TOLPOORT

Adresse
TOLPOORTSTRAAT 74 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande