HOLFER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOLFER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 442.056.516

Publication

17/07/2014
ÿþ Mod Und 11.1

I L3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

0 8 Mil 201/1

RECitettelK VAN

vne-IPparmnFi TF «ENT

111111I114111,1.111111111

Ondernemingsnr : 0442.056.516

Benaming

(voluit) : HOLFER

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9070 Destelbergen, Hanekamlos 15

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING  SLUITING VEREFFENING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 30 juni 2014 blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde:

1. Voorafgaande verslagen.

De voorzitter wordt ontslagen om voorlezing te doen van de in de agenda aangekondigde verslagen

aan de voornoemde aanwezige vennoot.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk overgenomen:

«7 BESLUIT

De staat van activa en passive per 26 juni 2014 van de BVBA HOLFER, met zetel te 9070 Destel-

bergen, Hanekamlos 15, werd door de zaakvoerder in het kader van de procedure tot ontbinding

voorzien door het Wetboek van Vennootschappen opgesteld.

Deze staat van activa en passive, die wij hebben uitgevoerd, overeenkomstig de toepasselijke pro-

fessionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist

weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden

door de vereffenaar en in zoverre de vennootschap gevrijwaard zal blijven van verplichtingen die

mogeleks rusten op de vennootschap maar die tot op heden nog niet gekend zijn.

We merken tot slot op dat de artikelen 268 en 269 met betrekking tot de termen voor het opmaken

en toezenden van de verslagen en de staat van activa en passive niet werden nageleefd waardoor

de termijn voor het terbeschikkingstelling van het verslag van de bedrijfsrevisor aan de algemene

vergadering niet gerespecteerd kon worden. De vennoten zijn hiervan op de hoogte en hebben geen

bezwaar geuit.

Gent, 30 juni 2014

BVBA Veerle Verdegem & Co

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Veerle Verdegem

Bedrijfsre viser»

De twee voornoemde verslagen zullen aan deze notulen gehecht blijven, nadat zij door de campa-

ranten en door ons, notaris, zijn geparafeerd en «ne varietur» ondertekend, om samen mee neer te

, leggen op de bevoegde rechtbank doch niet over te schrijven op het hypotheekkantoor.

2. Voorstel tot ontbinding van de vennootschap.

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden en dit vanaf heden.

3. Onmiddellijke sluiting van de vereffening.

: De aanwezige vennoot verklaart dat de vennootschap op heden geen passiva heeft, hetgeen ook blijkt uit het voornoemde verslag van de bedrijfsrevisor.

Dientengevolge, gezien de situatie van de rekeningen van de vennootschap en gezien de eenvoud ' ervan, beslist de vergadering geen vereffenaar te benoemen, keurt de rekeningen en de verdeling goed, verleent kwijting aan de zaakvoerder en beslist om de vereffening onmiddellijk te sluiten en de definitieve ontbinding van de vennootschap vast te stellen.

, De vennoot verklaart expliciet te verzaken aan de formaliteiten van artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en in het bijzonder aan de mogelijkheid om zich te laten bijstaan door een revisor of accountant,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Teneinde zich aan te passen aan artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen zullen de boeken en de sociale documenten van de vennootschap gehouden worden ten huize van mevrouw Christa Holvoet, wonende te 9070 Destelbergen, Hanekamlos 15, gedurende minimum vijf (5) jaren. De hierboven vermeide vennoot verklaart aile actief en passief vermogen van de huidige vennot-schap ten hare leste te nemen, zelfs indien deze niet voorzien zijn door de huidige sluitingsrekeningen van de vennootschap en die na de ontbinding kunnen verschijnen. Zij betaalt vanaf nu alle passief ten laste van de vennootschap dat nog zou kunnen bestaan.

4. Aflevering van de onroerende goederen.

In uitvoering van de voornoemde besluiten beslist de vergadering om volgende onroerende goederen toe te kennen aan de vennoot:

1 GEMEENTE DESTELBERGEN, eerste afdeling

Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden gelegen Hanekamlos nummer 15, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster sectie B, nummer 572/K, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van negen are vierentwintig centiare (9 a 24 ca).

Kadastraal inkomen : duizend zeshonderd drieënzeventig euro (¬ 1.673).

a STAD GENT, zestiende afdeling

In een appartementsgebouw Residentie Ter Leiekade gelegen Henleykaai nummer 1/C, op een perceel grond, gekadastreerd of het geweest, sectie K, volgens titel nummers 962/02L, 962/02P, 962/02R en volgens kadaster nummer 962/02S, met een oppervlakte volgens titel van vier are negentig centiare (4 a 90 ca).

1) Het appartement aangeduid met het kenmerk "APPARTEMENT 1.5" (APPARTEMENT één.vijf), gelegen op de eerste verdieping, op de hoek van de straten genaamd Henleykaai en Godshuizen-laan, boven de op het gelijkvloers gelegen handelsruimte, en omvattend:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: inkom deur, inkom met ruimte voor vestiaire, living verbonden met een terras uitgevend op de hoek van de straten genaamd Henleykaai en Godshuizenlaan, keuken geïntegreerd in de living en één slaapkamer verbonden met een badkamer met ligbad, lavabo en water-closet, alsmede met een terras uitgevend op de straat genaamd Godshuizenlaan.

In tegenstelling tot hetgeen hiervoor vermeld, verklaren partijen dat de indeling van voorschreven appartement in werkelijkheid werd uitgevoerd als volgt: inkomdeur, living verbonden met twee terrassen, waarvan één uitgevend op de hoek van de straten genaamd Henleykaai en Godshuizenlaan en één uitgevend op de straat genaamd Godshuizenlaan, keuken geïntegreerd in de living, badkamer met stortbad, lavabo en water-closet, en één slaapkamer.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: driehonderd en vijf/tienduizendsten (305/10.000sten) in de gemeenschappelijke delen met inbegrip van de grond.

2) De parking aangeduid met het kenmerk "P-8" (P-acht), gelegen op het gelijkvloers en bereikbaar via een in- en uitrit gelegen aan de straat genaamd Godshuizenlaan, en omvattend:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: de op de grond afgebakende parkeerruimte.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: twintig/tienduizendsten (20/10.000sten) in de gemeenschappelijke delen met inbegrip van de grond.

Zoals dit goed beschreven is in de basisakte verleden voor notaris Kathleen Van den Eynde te Rum-beke op 4 december 1998, overgeschreven op het Hypotheekkantoor van Gent Eerste Kantoor op 24 december daarna, boek 6045, nummer 2, en in de wijzigende en aanvullende basisakte verleden voor notaris Kathleen Van den Eynde, voornoemd, op 2 september 1999, overgeschreven op het Hypotheekkantoor van Gent Eerste Kantoor op 4 oktober daarna, boek 6285, nummer 23.

Kadastraal inkomen : negenhonderd zeventien euro 9/7).

De aanwezige vennoot verklaart wat volgt:

- dat de voormelde afgifte van het onroerend goed valt onder de toepassing van artikel 129, derde alinea van het wetboek van registratierechten, aangezien het een onttrekking van onroerende goederen betreft, zonder tegenprestatie, aan de enige vennoot.

dat de huidige vennoot enige vennoot was en is van de vennootschap

- dat de goederen welke onttrokken worden aan het vermogen van de vennootschap door de vennootschap werden verkregen mits betaling van het verkooprecht.

- dat uitkering van onroerende goederen in onverdeeldheid noch overdragend, noch eigendomsaan-wijzend is, waardoor zij de ontvanger van de registratierechten verzoeken om onderhavige akte te willen registreren aan het vast recht.

- dat volgende onroerende goederen worden afgegeven aan de enige vennoot:

1. GEMEENTE DESTELBERGEN, eerste afdeling

Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden gelegen Hanekamlos nummer 15, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster sectie B, nummer 572/K, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van negen are vierentwintig centiare (9 a 24 ca).

Kadastraal inkomen duizend zeshonderd drieënzeventig euro (¬ 1.673).

2. STAD GENT, zestiende afdeling

ln een appartementsgebouw Residentie Ter Leiekade gelegen Henleykaai nummer 1/C, op een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

perceel grond, gekadastreerd of het geweest, sectie K, volgens titel nummers 962/02L, 962/02P, 962/02R en volgens kadaster nummer 962/02S, met een oppervlakte volgens titel van vier are negentig centiare (4 a 90 ca).

1) Het appartement aangeduid met het kenmerk "APPARTEMENT 1,5" (APPARTEMENT één.vijf), gelegen op de eerste verdieping, op de hoek van de straten genaamd Henleykaai en Godshuizen-laan, boven de op het gelijkvloers gelegen handelsruimte, en omvattend:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: inkomdeur, inkom met ruimte voor vestiaire, living verbonden met een terras uitgevend op de hoek van de straten genaamd Henleykaai en Godshuizenlaan, keuken geïntegreerd in de living en één slaapkamer verbonden met een badkamer met ligbad, lavabo en water-closet, alsmede met een terras uitgevend op de straat genaamd Godshuizenlaan.

In tegenstelling tot hetgeen hiervoor vermeld, verklaren partijen dat de indeling van voorschreven appartement in werkelijkheid werd uitgevoerd als volgt: inkomdeur, living verbonden met twee terrassen, waarvan één uitgevend op de hoek van de straten genaamd Henleykaai en Godshuizenlaan en één uitgevend op de straat genaamd Godshuizenlaan, keuken geïntegreerd in de living, badkamer met stortbad, lavabo en water-closet, en één slaapkamer.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: driehonderd en vijf/tienduizendsten (305/10.000sten) in de gemeenschappelijke delen met inbegrip van de grond.

2) De parking aangeduid met het kenmerk "P-8" (P-acht), gelegen op het gelijkvloers en bereikbaar via een in- en uitrit gelegen aan de straat genaamd Godshuizenlaan, en omvattend:

a) ln privatieve en uitsluitende eigendom: de op de grond afgebakende parkeerruimte.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: twintig/tienduizendsten (20/10.000sten) in de gemeenschappelijke delen met inbegrip van de grond.

Zoals dit goed beschreven is in de basisakte verleden voor notaris Kathleen Van den Eynde te Rum-beke op 4 december 1998, overgeschreven op het Hypotheekkantoor van Gent Eerste Kantoor op 24 december daarna, boek 6045, nummer 2, en in de wijzigende en aanvullende basisakte verleden voor notaris Kathleen Van den Eynde, voornoemd, op 2 september 1999, overgeschreven op het Hypotheekkantoor van Gent Eerste Kantoor op 4 oktober daarna, boek 6285, nummer 23. Kadastraal inkomen " negenhonderd zeventien euro (¬ 917).

Lasten en Voorwaarden

Deze aflevering vindt plaats onder de volgende lasten en voorwaarden

Basisakte (betreffende het poed sub 2).

De basisakte, houdende de horizontale splitsing van het gebouw, werd verleden voor notaris Kathleen Van den Eynde te Rumbeke de dato 4 december 1998 en overgeschreven op het Hypotheekkantoor van Gent Eerste Kantoor op 24 december daarna, boek 6045, nummer 2.

De wijzigende en aanvullende basisakte werd verleden voor notaris Kathleen Van den Eynde, voornoemd, de dato 2 september 1999, boek 6285, nummer 23.

Gemelde basisakte bevat onder meer: de beschrijving van de privatieve en de gemeenschappelijke delen, de eigendomsoorsprong, het algemeen reglement van mede-eigendom en de bijzondere voorwaarden.

Aan gemelde basisakte zijn onder meer gehecht: de bouwvergunning, het algemeen reglement van mede-eigendom en inwendige orde, de plannen van het opgerichte gebouw.

De verkrijger bekent voor het verlijden dezer akte een kopie van gemelde basisakte te hebben ontvangen. Partijen bevestigen dat de voormelde basisakte één geheel vormt met huidige akte om samen als authentieke akte te gelden.

Erfdienstbaarheden.

A. Aloemeen

De koper moet het goed aanvaarden met al zijn voor- en nadelige, zichtbare en onzichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden, vrij aan hem zich tegen de nadelige te verzetten en de voordelige te doen gelden, alles echter op zijn kosten en gevaar en zonder tussenkomst van de verkoper te kunnen eisen.

B. Bijzonder voor wat betreft het goed sub 1

In de akte verleden voor notaris Jacques Van Innis, destijds te Sint-Amandsberg, op 6 april 1992 waarbij de vennootschap voorbeschreven onroerend goed sub 1 heeft verkregen, staat letterlijk hetgeen volgt:

"Bovenaangehaalde eigendomstitel van de verkopers, zijnde de verkoopakte opgemaakt door Notaris Jean FLAMME, destijds Notaris te Destelbergen, op zeventien februari negentienhonderd twee en zeventig, vermeldt volgende bijzondere voorwaarden, hier ter kennis gebracht van de maatschappij-koopster en haar opgelegd en hierna letterlijk overgenomen:

De verkochte percelen zullen toegang hebben tot de straat 'Legen HeinNeg", bij middel van een nieuwe baan. Deze baan, zoals zij afgetekend is op het verkavelingsplan, zal ten eeuwigen dagen en onvergeld bezwaard blijven met een erfdienstbaarheid van doorgang ten voordele van al de percelen zich bevindende langsheen deze baan.

De kosten van aansluiting aan de riolering, waterleiding en elektriciteit, alsmede de gebeurlijke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

kosten voor voetpaden, indien de Gemeente dit later zou aanleggen, zijn ten laste van de kopers. De verkopers zullen niet moeten tussengekomen in de kosten van afsluiting van de percelen. Deze kosten zullen moeten gedeeltelijk gedragen worden door de kopers van de aanpalende percelen. Zolang het rioleringsnet van de verkaveling niet verbonden is aan het openbaar rioleringsnet, zal de bestaande riolering enkel mogen dienen voor de afwatering van het regenwater, ter uitsluiting van alle andere waters."

De verkrijger wordt hier uitdrukkelijk in de plaats gesteld in de rechten en verplichtingen van de vennootschap, voortvloeiende uit deze bijzondere voorwaarden, voor zover deze nog van toepassing zijn,

Voorkooprecht - Beschermingsmaatrepelen.

De vennootschap verklaart dat de afgeleverde goederen met geen enkel voorkoop-voorkeurrecht is bezwaard, noch met een recht van wederinkoop of een verbod van vervreemden.

De vennootschap verklaart dat hij er geen kennis van heeft gekregen dat betreffende de goederen, voorwerp van deze aflevering, beschermingsmaatregelen zouden zijn ontworpen of getroffen overeenkomstig de wetgeving op de monumenten, stads- en dorpsgezichten.

Bepalingen in verband met de bodemtoestand

Voor wat betreft het goed subi

1. De verkrijger verklaart dat er op de grond die het voorwerp is van onderhavige akte, bij zijn weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

De dienst milieu van de Gemeente Destelbergen heeft bij brief van 17 juni 2014 bevestigd dat er voor voorschreven grond geen milieuvergunningen werden afgeleverd,

2. De vennootschap legt het bodemattest voor dat betrekking heeft op het hierbij afgeleverde goed

en dat werd afgeleverd door OVAM op 28 april 2014. De inhoud van dit bodemattest luidt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: wvvw.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: wvvvv.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

De comparanten verklaren dat de verkrijger, In tegenstrijd met wat bepaald wordt in artikel 101 van het voormelde Decreet, niet op de hoogte werd gebracht van de inhoud van het bodemattest vexír het afsluiten van de initiële overeenkomst.

De verkrijger verklaart evenwel dat hij op de hoogte werd gebracht van de inhoud van dit bodemattest vi5ár de ondertekening van onderhavige notariële akte.

De verkrijger verklaart onherroepelijk te verzaken aan alle vorderingen tot nietigheid die hij zou kunnen laten gelden op grond van artikel 116, § 1 van genoemd Decreet met betrekking tot onderhavige ontbinding en in vereffeningsteliling van vennootschap.

3. De vennootschap verklaart met betrekking tot de afgeleverde goederen geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijger of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

4, Voor zover voorgaande verklaring door de vennootschap te goeder trouw afgelegd werd, neemt de verkrijger de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart hij dat de vennootschap hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

5. De notaris bevestigt dat de het bodemattest aanwezig was ven5r het verlijden van de notariële akte en de verkrijger heeft heden verzaakt aan de nietigheidsvordering, zodat thans de bepalingen van "Hoofdstuk VIII: overdrachten" van het decreet op bodemsanering en bodembescherming werden toegepast. De notaris wijst de verkrijger er ook op dat:

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van zelfde decreet) onverminderd van toepassing blijven.

6. Zich steunend op de verklaringen van de comparanten en op de gegevens hierboven vermeld, bevestigt de instrumenterende notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de overdracht van gronden werden toegepast.

Voor wat betreft het goed sub 2

1 De verkrijger verklaart dat er in de gemene delen of op de grond van het appartementsgebouw waarvan het hierbij afgeleverde goed deel uitmaakt, noch in de bij deze afgeleverde privatieve delen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

die het voorwerp zijn van onderhavige akte, bij zijn weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming. De dienst milieu van de Stad Gent heeft bij brief van 12 mei 2014 bevestigd dat er voor voorschreven grond geen milieuvergunningen werden afgeleverd.

2. De vennootschap legt het bodemattest voor dat betrekking heeft op het hierbij afgeleverde goed en dat werd afgeleverd door OVAM op 28 april 2014. De inhoud van dit bodemattest luidt:

"De OVAM beschikt voor deze grand niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodem-

kwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen;

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling:. www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

De comparanten verklaren dat de verkrijger, in tegenstrijd met wat bepaald wordt in artikel 101 van het voormelde Decreet, niet op de hoogte werd gebracht van de inhoud van het bodemattest %id& het afsluiten van de initiële overeenkomst.

De verkrijger verklaart evenwel dat hij op de hoogte werd gebracht van de inhoud van dit bodemattest v66r de ondertekening van onderhavige notariële akte.

De verkrijger verklaart onherroepelijk te verzaken aan aile vorderingen tot nietigheid die hij zou kunnen laten gelden op grond van artikel 116, § 1 van genoemd Decreet met betrekking tot onderhavige ontbinding en in vereffeningstellling van vennootschap.

3. De vennootschap verklaart met betrekking tot de afgeleverde goederen geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijger of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

4. Voor zover voorgaande verklaring door de vennootschap te goeder trouw afgelegd werd, neemt de verkrijger de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart hij dat de vennootschap hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

5. De notaris bevestigt dat de het bodemattest aanwezig was vée het verlijden van de notariële akte en de verkrijger heeft heden verzaakt aan de nietigheidsvordering, zodat thans de bepalingen van

"Hoofdstuk overdrachten" van het decreet op bodemsanering en bodembescherrning werden

toegepast. De notaris wijst de verkrijger er ook op dat:

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van zelfde

decreet) onverminderd van toepassing blijven,

6. Zich steunend op de verklaringen van de comparanten en op de gegevens hierboven vermeld, be-

vestigt de instrumenterende notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de

overdracht van gronden werden toegepast.

Stedenbouw en Ruimtelijke Ordening

A. Stedenbouw.

Voor wat betreft het goed sub 1

a) Algemeen

Voor het geval voorschreven eigendom zou onderworpen zijn aan gehele of gedeeltelijke onteigening, lijnrichting betreffende voor- of achterbouw, urbanisatievereisten of andere overheidsbesluiten of reglementen van welke aard ook, zal de verkrijger zich moeten gedragen naar al de voorschriften zonder voor verlies van grond, weigering van toelating tot bouwen of welke andere reden ook enig verhaal tegen de vennootschap te kunnen uitoefenen,

b) Verklaringen van de vennootschap

De vennootschap verklaart voor aile door hem opgerichte constructies de nodige vergunningen te hebben bekomen in zoverre daar alsdan een vergunning voor vereist was, en geen kennis te hebben van stedenbouwkundige overtredingen in verband met het afgeieverde goed.

Voor aile wijzigingen aan de gebouwen en aan de bestemming ervan zal de verkrijger de toelating moeten vragen aan de bevoegde diensten van stedenbouw. Verder zullen in het algemeen aile reglementen inzake stedenbouw moeten worden nageleefd.

Wat betreft het deel grond horende bij het bij deze afgeleverde goed verklaart de vennootschap dat er geen stedenbouwkundige vergunning werd afgeleverd, noch een stedenbouwkundig attest dat laat voorzien dat een dergelijke vergunning zou kunnen bekomen worden en dat bijgevolg geen verzekering kan worden gegeven omtrent de mogelijkheid om op gemeld goed te bouwen of daarop enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen die voor bewoning kan worden gebruikt,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bovendien mag op bedoeld deel grond geen bouwwerk, noch enige vaste of verplaatsbare inrichting die voor bewoning vatbaar is, op het bij deze afgeleverde goed worden opgericht zolang de stedenbouwkundige vergunning niet verkregen is,

In geval van bouwen zal de verkrijger zich moeten gedragen naar de bestaande en toekomstige reglementen en voorschriften door de bevoegde overheden vastgesteld of nog vast te stellen en namelijk alle rooi- en richtlijnen moeten volgen, bepaald hetzij door de gemeentelijke overheid, hetzij door de dienst van stedenbouw, dit alles zonder enige tussenkomst van de vennootschap, noch verhaal tegen de vennootschap,

c) Informatieplicht van de instrumenterende notaris

Ondergetekende notaris bevestigt dat de betreffende gemeente reeds beschikt over een goed-

gekeurd vergunningen- en plannenregister,

1. Met toepassing van de artikelen 5.2.1 en 5.2.3. Vlaamse Codex RO

A. De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van de artikelen 5.2,1, en 5.2.3, Vlaamse Codex RO:

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt, met uitzondering van de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 27 februari 1973 door de Gemeente Destelbergen voor het bouwen van een woning;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens de brief van de Gemeente Destelbergen de dato 17 juni 2014 woongebied met landelijk karakter is;

30 dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1,1 of 6.1.41 tot en met 6,1.43;

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht.

5° dat voor het onroerend goed een verkavelingsvergunning de dato 21 september 1965 van toepassing is, alsook een wijzigende verkavelingsvergunning de dato 3 mei 1966;

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as built-attest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden. De vennootschap verklaart dat hij evenmin beschikt over een, buiten enige overdracht om, gevalideerd as built-attest uitgereikt voor het verkochte goed.

De verkrijger verklaart dat hij betreffende het goed een uittreksel uit het plannenregister de dato 5 juni 2014 en een uittreksel uit het vergunningenregister de dato 6 juni 2014 heeft ontvangen.

De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO, Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen

B. De instrumenterende notaris heeft, met toepassing van artikel 5.2.3, Vlaamse Codex RO, de partijen op de hoogte gebracht dat GEEN akte van verdeling (verkavelingsakte) werd opgemaakt met betrekking tot de oorspronkelijke verkaveling conform de toen vigerende wetgeving, doch dat de verkrijger werd ingelicht van het bestek van de verkaveling, van de bepalingen van de verkavelings-vergunning en wijzigende verkavelingsvergunningen afgeleverd door de Gemeente Destelbergen zo-ais voormeld. De koper erkent een kopie van de verkavelingsvoorschriften te hebben ontvangen, en verbindt zich ertoe de erin vervatte bepalingen na te leven en te doen naleven door zijn rechtsopvolgers ten welken titel ook.

2. Planbatenheffing

De vennootschap verklaart geen kennis te hebben van enige planbatenheffing.

3. Voorkooprecht

Het goed is niet gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn

aangeduid als een zone met voorkooprecht.

Voor wat betreft het doed sub 2

a) Algemeen

Voor het geval voorschreven eigendom zou onderworpen zijn aan gehele of gedeeltelijke onteigening, lijnrichting betreffende voor- of achterbouw, urbanisatievereisten of andere overheidsbesluiten of reglementen van welke aard ook, zal de verkrijger zich moeten gedragen naar al de voorschriften zonder voor verlies van grand, weigering van toelating tot bouwen of welke andere reden ook enig verhaal tegen de vennootschap te kunnen uitoefenen.

b) Verklaringen van de vennootschap

De vennootschap verklaart voor aile door hem opgerichte constructies de nodige vergunningen te hebben bekomen in zoverre daar alsdan een vergunning voor vereist was, en geen kennis te hebben van stedenbouwkundige overtredingen in verband met het afgeleverde goed.

Voor aile wijzigingen aan de gebouwen en aan de bestemming ervan zal de verkrijger de toelating moeten vragen aan de bevoegde diensten van stedenbouw. Verder zullen in het algemeen aile reglementen inzake stedenbouw moeten worden nageleefd.

Wat betreft het deel grond horende bij het bij deze afgeleverde goed verklaart de vennootschap dat er geen stedenbouwkundige vergunning werd afgeleverd, noch een stedenbouwkundig attest dat laat voorzien dat een dergelijke vergunning zou kunnen bekomen worden en dat bijgevolg geen ver-

Luik B - Vervolg



zekering kan worden gegeven omtrent de mogelijkheid om op gemeld goed te bouwen of daarop enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen die voor bewoning kan worden gebruikt.

Bovendien mag op bedoeld deel grond geen bouwwerk, noch enige vaste of verplaatsbare inrichting die voor bewoning vatbaar is, op het bij deze afgeleverde goed worden opgericht zolang de stedenbouwkundige vergunning niet verkregen is.

In geval van bouwen zal de verkrijger zich moeten gedragen naar de bestaande en toekomstige reglementen en voorschriften door de bevoegde overheden vastgesteld of nog vast te stellen en namelijk alle rooi- en richtlijnen moeten volgen, bepaald hetzij door de gemeentelijke overheid, hetzij door de dienst van stedenbouw, dit elles zonder enige tussenkomst van de vennootschap, noch verhaal tegen de vennootschap.

c) Informatieplicht van de instrumenterende notaris

Ondergetekende notaris bevestigt dat de betreffende gemeente reeds beschikt over een goedgekeurd vergunningen- en plannenregister.

1. Met toepassing van artikel 5.2.1 Vlaamse Codex RO

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2,1 .Vlaamse Codex RO, zoals eveneens blijkt uit het stedenbouwkundig uittreksel:

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt, met uitzondering van

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 7 november 1996 door de Stad Gent voor het slopen van een gebouw en het oprichten van een nieuwbouw met 44 studio's, 4 appartementen en een ondergrondse parking,

- de stedenbouwkundige vergunning afgeleverd in datum van 29 april 1999 door de Stad Gent voor het oprichten van een gebouw met een handelsruimte, 6 studio's, 24 appartementen en 13 parkeerplaatsen;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens het plannenregister en volgens de brief van de Stad Gent de dato 12 mei 2014 woongebied met cultureel, historische en/of esthetische waarde is;

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht.

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as built- , attest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden. De vennootschap verklaart dat hij evenmin beschikt over een, buiten enige overdracht om, gevalideerd as built-attest uitgereikt voor het verkochte goed.

De verkrijger verklaart dat hij betreffende het goed een stedenbouwkundig uittreksel verleend de dato 12 mei 2014 heeft ontvangen.

De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de: vergunningsplichtige handelingen.

5. Ontslagen.

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat

de hierna volgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is, te weten:

- mevrouw Christa Holvoet, wonende te 9070 Destelbergen, Hanekamlos 15,

6. Machten.

De vergadering besluit aan te stellen ais bijzondere mandataris van de vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountancy Service en/of de heer Frank Van de Velde, gevestigd te 9000 Gent, Coupure Rechts 712, teneinde over te gaan tot de wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de Belasting op de Toegevoegde Waarde. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.



Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

3/7/2014

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte;

- verslag van de zaakvoerder omvattende staat van actief en passief

- verslag bedrijfsrevisor;

- publicatielijst;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso ; Naam en handtekening

" Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/12/2013 : GE159764
30/11/2012 : GE159764
05/12/2011 : GE159764
01/12/2010 : GE159764
13/10/2009 : GE159764
12/12/2008 : GE159764
03/12/2007 : GE159764
03/11/2006 : GE159764
10/02/2006 : GE159764
10/10/2005 : GE159764
08/11/2004 : GE159764
15/10/2003 : GE159764
17/10/2002 : GE159764
20/10/2001 : GE159764
12/05/1992 : GE159764
13/12/1990 : GE159764

Coordonnées
HOLFER

Adresse
HANEKAMLOS 15 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande