HONAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HONAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.647.244

Publication

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 07.08.2013 13402-0383-009
17/06/2013
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsrtr : 0440647244

Benaming

(voluit) : HONAS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fonteinstraat 61, 9400 Ninove

(volledig adres)

On, erwerp akte : Kapitaalverhoging - inbreng in natura - uitbreiding maatschappelijk doel - nieuwe statuten

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Hubert Van de Steene, notaris met standplaats te Denderleeuw, op achtentwintig mei tweeduizend en dertien en neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde vddr de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid H0NAS, waarvan de zetel gevestigd is te 9400 Ninove, Fonteinstraat 61, beslist heeft:

1. het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor, de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VRC Bedrijfsrevisoren met maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39A, vertegenwoordigd door de Heer André Geeroms, goed te keuren.

De conclusies van het verslag van de voormelde bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk weergegeven:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de vennootschap HONAS bvba bestaat uit 50% in volle eigendom van een terrein waarvan de waarde (voor 50%) bepaald werd op 225.000,00 EUR, en waarvoor 9.076 nieuwe aandelen worden gecreëerd.

pij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

G)De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering redelijk en niet arbitrair is;

d)De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, mathematisch ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat, conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijl{heid van de verrichting, en van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

8 april 2013. (Getekend): De Bedrijfsrevisor, VRC Bedrijfsrevisoren, BV o,v.v.e. CVBA, vertegenwoordigd door André Geeroms."

2. om het maatschappelijk kapitaal met TWEEHONDERD VIJFENTW1NTIGDUIZEND EURO (225.000,00 E) ta verhogen om het van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDTWEEËNNEGENTIG EURO EEN CENT (18.592,01 ¬ ) te brengen op TWEEHONDERDDRIEËNVEERTIGDUIZEND VIJFHONDERDTWEEËNNEGENTIG EURO EEN CENT (243.592,01 E) door inbreng van een onroerend goed, gelegen te Ninove, 3`k, afdeling Okegem, door:

1.10e Heer VERNAILLEN, Bart Jan, wonende te 9400 Ninove, Fonteinstraat 10 E.

2.De Heer VERNAILLEN, Philippe Leo, wonende te 9400 Ninove, Luipaardweg 13.

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van NEGENDUIZEND ZESENZEVENTIG (9,076) AANDELEN, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden

_ volledig_volgestortean _de inbrengers taegekend,en wel_als_volgt:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recta ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ail=FIE RECH, VAN KOOPHAN

- 6 Slifitl 2013

DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

- aan de Heer Vernaillen Bart voornoemd; vierduizend vijfhonderd achtendertig (4.538) aandelen;

- aan de Heer Vernaillen Philippe voornoemd: vierduizend vijfhonderd achtendertig (4.538) aandelen.

3. Wijziging van artikel vijf (5) van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

- vervanging van artikel 5 door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal dat geplaatst is bedraagt TWEEHONDERDDRIEENVEERTIGDUIZEND VIJFHONDERDTWEEËNNEGENTIG EURO EEN CENT (243.592,01 é), volledig volstort. Het is vertegenwoordigd door NEGENDUIZEND ACHTHONDERD ZESENTWINTIG (9.826) aandelen die elk één/negenduizend achthonderd zesentwintigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

4, Uitbreiding van het maatschappelijk doel, en bijgevolg wijziging van artikel drie der statuten.

5. Voorstel tot goedkeuring van een volledig nieuvae tekst van de statuten

De nieuwe tekst van de statuten zal luiden als volgt:

HOOFDSTUK I ; RECHTSVORM  NAAM  ZETEL -- DOEL  DUUR.

1°. Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de naam: "HONAS".

De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid", afgekort BVBA.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap,

van het woord 'rechtspersonenregister of de afkorting 'RPR' gevolgd door de vermelding van de zetel van de

rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, en de exploitatiezetel(s) alsook

van haar ondememingsnummer.

2°, Zetel

De zetel is gevestigd te 9400 Ninove, Fonteinstraat 61. De zetel mag bij beslissing van de zaakvoerder naar

elke andere plaats in het land worden overgebracht, mits inachtneming van de taalwetgeving en bekendmaking

in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan bijkantoren en agentschappen vestigen in België.

3°. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-Verwerven, oprichten, verbouwen, verkopen en verhuren van onroerende goederen.

-Het stellen van alle handelingen in verband met architectuur, inrichting en vormgeving van handelspanden, industriële panden, kantoorgebouwen, woningen en dergelijke, zowel binnen- als buiteninrichting.

-Het verlenen van strategisch, bedrijfseconomisch, technisch, financieel en juridisch advies, alle prestaties met betrekking tot boekhouding & fiscaliteit en het management en andere diensten voor ondernemingen, instellingen en verenigingen.

-De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, handels- of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en aile handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

-De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijzen, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven.

-De vennootschap heeft eveneens tot doel de aankoop, ruiling, inhuurneming, verhuring, expertise en onderhoud van onroerende goederen, evenals alle financieringsverrichtingen toegelaten door de wet. De vennootschap mag alle bouwwerken oprichten voor haar rekening of voor rekening van derden als bouwheer of als aannemer en veranderingen of meerwaarden aanbrengen aan de onroerende goederen. Zij mag eveneens alle noodzakelijke ondememingscontracten afsluiten alsook het beheer van onroerende goederen waarnemen.

-De vennootschap mag eveneens alle zakelijke rechten vestigen alsook het ontbinden ervan.

-De vennootschap mag deelnemen in het vermogen en in het bestuur van andere vennootschappen. De venncotschap mag dit doel verwezenlijken zowel voor zichzelf als voor derden.

Zij mag zowel in België ais in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. 4° Duur

De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan vanaf de datum van haar oprichting.

5°, Kapitaal

Het kapitaal wordt vastgesteld op TWEEHONDERD DRIEËNVEERTIGDUIZEND

VIJFHONDERDTWEEËNNEGENTIG EURO EEN CENT (t_ 243.592,01), vertegenwoordigd door negenduizend achthonderdzesentwintig (9.826) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/negenduizend achthonderd zesentwintigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

6°, Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, van de vennootschap zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand juni om achttien uur (18.00u) van elk jaar, op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt, Op elke algemene vergadering wordt tevens een aanwezigheidslijst bijgehouden.

~ Ly

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

7°. Bestuur en controle

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, genomen onder de aandeelhouders of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal vaststelt.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, zal het mandaat van de zaakvoerder(s) onbezoldigd worden uitgeoefend.

Intern bestuur

Iedere zaakvoerder kan alleen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk te worden gegeven.

Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alléén de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8°. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari (01/01) en eindigt op eenendertig december (31/12) van elk jaar.

g°. Reserves - winstverdeling - vereffenignssaldo

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

In het jaarverslag, dat enkel opgemaakt zal dienen te worden indien daartoe overeenkomstig de wet aanleiding bestaat, geeft de zaakvoerder rekenschap over het gevoerde beleid. Het verslag bevat alle gegevens, bedoeld in het artikel conform het Wetboek van vennootschappen.

Van de netto-winst wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen tot zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo zal elk jaar beslist worden door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door het besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap, Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door éénvierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate worden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Voor ontledend uittreksel

Hubert Van de Steene, Notaris

4 juni 2013

Samen hiermee neergelegd:

- Afschrift akte

Verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen Bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen

- Verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen,

inbegrepen staat van activa en passiva afgesloten op 31 maart 2013

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 25.08.2012 12472-0306-009
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 31.08.2011 11512-0016-009
15/01/2010 : BL534420
04/09/2009 : BL534420
03/07/2008 : BL534420
23/07/2007 : BL534420
30/06/2006 : BL534420
29/09/2005 : BL534420
01/07/2004 : BL534420
03/07/2003 : BL534420
29/06/2002 : BL534420
24/07/2001 : BL534420
15/07/1999 : BL534420
17/05/1990 : BLA55959

Coordonnées
HONAS

Adresse
FONTEINSTRAAT 61 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande