HOND EN KAT

BV CVBA


Dénomination : HOND EN KAT
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 840.732.454

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 30.07.2014 14360-0494-017
14/11/2014
ÿþRechtsvoren : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9800 DEINZE, EMIEL CLAUSLAAN 134

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG

UITTREKSEL UIT DE ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN VAN 24 JUNI 2014

Er wordt door de vergadering met eenparigheid van stemmen aanvaard dat Mevr. Margareta Junius ontslag zal nemen ais bestuurder per 1 september 2014.

Ten gepaste tijde (nl. ter gelegenheid van de goedkeuring van de jaarrekening over het lopend boekjaar) zal haar kwijting gegeven worden voar de uitoefening van haar mandaat tot 1 september 2014.

Hond & Kat CVBA

ingrid Putcuyps

ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterande notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

rdoat:ad 1t.1

wee fide bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R BEI.,C-77:

NEERGELEGD

- 10N 1 0 OKT. 2014

TAATSE LA FRECHTentiR/AN

vnnnunt,tinef -rc r-..-.i-."

illeinilj1,1111,j11111111

Ondernemingsnr : 0840.732.484 Benaming

(voluit) : HOND & KAT (verkort)

MONITE

O's -1 BELGISCH

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.08.2013, NGL 30.08.2013 13505-0541-017
14/11/2011
ÿþ `, MOA 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111,1 1)11. J111111 ij 1411)

lii

NEERGELEGD

3 i OU. 2011

º%?í" :C,á rvji:vs é4. v AN

KOOPHA enifeaTF: GENT



Ondernemingsnr : O%40 . , 4 5y Benaming

(voluit) : HOND EN KAT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9800 Deinze, Astene, Emiel Clauslaan 134

Onderwerp akte : Oprichting - Statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Mieke Steyaert te Gent op 27 oktober 2011, dat :

1.- Mevrouw PUTCUYPS Ingrid Alphonsine Peter Josephine, geboren te Antwerpen op 8 juni 1964,; ongehuwd en wonende te Brugge, Lisseweegs Vaartje 63.

2.- Mevrouw JUNIUS Margareta Lucienne Armand, geboren te Mechelen op 25 januari 1969, uit de echt i gescheiden, wonende te 2110 Wijnegem, Krommelei 28.

3.- Mevrouw VERMOTE Kathelyne Anne Godelieve , geboren te Leuven op 26 september 1974, ongehuwd iwonende te 1700 Dilbeek, Rondebosstraat 14, wettelijk samenwonend.

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "HOND EN KAT", met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Astene, Emiel Clauslaan 134 hebben opgericht.

Het geplaatst KAPITAAL of aanvangskapitaal bedraagt honderd vijftig duizend euro (150.000,00 ¬ ),i vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde; hk vast gedeelte van het maatschappelijk vermogen bedraagt eenentwintig duizend euro (21.000,00 ¬ ). ingetekend' als volgt : 1.- Door mevrouw Putcuyps Ingrid voor honderd (100) aandelen, 2.- Door mevrouw Junius Margarets' voor honderd (100) aandelen, 3.- Door Mevrouw Vermote Kathelyn, voor honderd (100) aandelen, 4.- Hetzij: samen voor driehonderd (300) aandelen, voor een globaal bedrag van honderd vijftig duizend euro (150.000,00; ¬ ).

Het kapitaal van de vennootschap is geplaatst en is volledig volstort bij de oprichting.

De vennootschap heeft tot DOEL in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen; rekening:

- de uitoefening van de diergeneeskunde door de dierenartsen-vennoten, lid van de Orde der Dierenartsen, met inachtname van de wettelijke voorschriften en de regels van de code der plichtenleer van de Orde der: Dierenartsen; het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie; het uitbouwen van een praktijk die zich! toelegt op algemene dierengeneeskunde, spoed- en doorverwijspatiënten; diagnose; behandeling en eventuele: chirurgie;

- het beoefenen van alle activiteiten en diensten die met het voorgaande verband houden; het voor de uitoefening van de voornoemde activiteit inrichten van algemene diensten en een secretariaat;

het verwerven en/of het huren van de apparatuur en de accomodaties ervoor nodig en/of nuttig en voorts;

van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, nodig en/of nuttig in het kader van de:

uitoefening van de voornoemde activiteit;

het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten; en het verlenen van activiteiten; zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training op het vlak;

- het stellen van verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten,, ondermeer huren en verhuren van lokalen; en van verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten.

De vennootschap kan alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De vennootschap strekt er in essentie toe de uitoefening van het beroep van de dierenartsen-vennoten te vergemakkelijken, de kwaliteit van hun prestaties en de doeltreffendheid van de door hun verleende diensten te verbeteren. Te dien einde, zonder evenwel ooit haar! burgerlijk karakter in het gedrang te brengen, kan de vennootschap in het algemeen de commerciële, industriële, financiële, roerende en/of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks' verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten: dele te vergemakkelijken. Doch overeenkomsten, die dierenartsen niet mogen afsluiten met andere: dierenartsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vennootschap zal haar maatschappelijke activiteit steeds uitoefenen met resp _. t... deontologie;

gi _ _ de

respect voor de deontologie; administratieve voorschriften; en de eisen van de wetenschappelijke discipline op haar van toepassing. Zij `waarborgt de onafhankelijkheid van haar vennoten in de uitoefening van hun beroep en weerhoudt zich van de commerciële beoefening van de diergeneeskunde; daarenboven stelt zij de vennoten in de mogelijkheid zich verder te bekwamen en/of hun specialisme te ontwikkelen.

De vennootschap wordt bestuurd door een collegiale RAAD VAN BESTUUR, samengesteld uit een door de algemene vergadering vrijelijk te bepalen aantal leden, al dan niet vennoten, allen dierenartsen ingeschreven op de lijst van de Orde der Dierenartsen, te benoemen door de algemene vergadering van vennoten.

De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

De raad van bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen.

De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder.

De raad van bestuur kan de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties.

Afgezien van bijzondere delegaties, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door één bestuurder voor verrichtingen die het bedrag van 25.000 EUR niet overtreffen, en daarboven collegiaal door twee bestuurders gezamenlijk.

Op de nettowinst van de vennootschap wordt enerzijds vijf percent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en dit tot deze gelijk is aan één tiende van het geplaatste kapitaal.

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder voorbehoud van de toepassing van artikel 429 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten delen in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het bestuursorgaan vastgesteld.

Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot (vennoten)

belast met de controle. "

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering van de vennootschap genoemd, wordt gehouden op de tweede donderdag van de maand mei om achttien (18) uur op de zetel van de vennootschap.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het volgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot en met eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de datum voorgeschreven bij de statuten, in de loop van het jaar tweeduizend en dertien.

Het aantal bestuurders wordt bepaald op drie (3).

Werden tot bestuurders benoemd :

a.- Mevrouw Putcuyps Ingrid, met nationaal nummer 640608 448-19.

b.- Mevrouw Junius Margareta, met nationaal nummer 690125 034-90.

c.- Mevrouw Vermote Kathelyn, met nationaal nummer 740926 248-07.

Allen die verklaarden hun opdracht te aanvaarden.

Zij worden benoemd voor een onbepaalde termijn, en zijn steeds afzetbaar bij beslissing van de algemene

vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of

veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Wordt als bijzondere lasthebber aangesteld :

Mevrouw Lucie Denecker, accoutant, van het kantoor Flamand & Partners BVBA, kantoor houdend te

Knokke, 't Walletje 18,

Teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de

Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een

ondernemingsloket met het oog op de inschrijving / aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank voor

Ondernemingen, te ver-zekeren,

dit alles tot schriftelijke herroeping.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend notaris M. STEYAERT)

Tegelijk hiermede werd neergelegd :

Een expeditie van de oprichtingsakte van 27 oktober 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(otn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.06.2015, NGL 24.07.2015 15335-0109-017
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 12.05.2016, NGL 25.07.2016 16343-0513-016

Coordonnées
HOND EN KAT

Adresse
EMIEL CLAUSLAAN 134 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande