HOPEWELL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HOPEWELL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 418.621.316

Publication

04/04/2014
ÿþ Mx1Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblei

Ondernemingsnr : 0418.621.316

Benaming

(voruit) HOPEWELL

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 9800 Deinze, Smissestraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 21 maart 2014 blijkt dat de Naamloze Vennootschap de volgende statutenwijziging goedkeurde

1. Kennisname van het verslag opgesteld door de raad van bestuur de dato 17 maart 2014. De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato 17 maart 2014 met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in uitvoering van een dividenduitkering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen.

Dit verslag zal hierbij aangehecht blijven met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

2. Bevestiging toekenning van een dividend.

De vergadering bevestigt de toekenning van een dividend per 31 decem ber 2013 voor een brutobedrag van zeshonderdduizend euro (E 600.000) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10 %), in totaal vijfhonderdveertigduizend euro (E 540.000) netto-dividend.

3. Kennisname van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor van 16 maart 2014.

De voorzitter leest het in de agenda aangekondigd verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma AUDIT DECRAD, gevestigd te 9230 Wetteren, Korte Massemsesteenweg 68, vertegenwoordigd door de heer José Haustraete, bedrijfsrevisor, voor. De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, aangesteld door de raad van bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven:

"G. Besluit

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der. Bedriffsrevisoren inzake inbrengen in nature, verklaren wij, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een V. OF. "Audit Decrad", hier vertegenwoordigd door José Haustraete dat:

. de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2013 onvoorwaardelijk en onherroepelijk besloot om uiterlijk per 31 maart 2014  op basis van het persbericht (id. 14.11.2013  tot de uitkering van dividenden en kapitaalverhoging via authentieke akte te laten vaststellen bij de nv "Hopewell" en die kapitaalverhoging te laten gebeuren in de voorwaarden van art. 537 VV.I.B. via een inbreng in natura van de schuldvorderingen van de aandeelhouders m.b.t. de dividenduitkering van 540.000 euro netto zijnde 600.000 euro bruto min 60.000 nI. 10 % roerende voorheffing over het volledige bedrag van het toegekende bruto-dividend.

. het bestuursorgaan van de nv verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de. Ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura.

" de beschrijving van de inbreng in nature voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en' duidelijkheid

. de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe, deze methode van waardering leidt ten minste overeenstemt met de vergoeding voor een bedrag, van 540.000 euro zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

" conform de beslissing om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal op te nemen, worden . ais vergoeding voor deze inbreng 30.483 nieuwe aandelen van de nv "Hopewell", zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, voor een waarde van 540.000 euro uitgegeven. Die

NEERGELEGD

25 MARI 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHA3lifÉlOTE GENT

1111111!1j1111111gil.111111111

Tejlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toebedeeld:

. aan Patrick Pieters: 2 nieuw aandelen

. aan 6P burgerlijke maatschap: 30.481 nieuwe aandelen

door de inbreng in natura wordt het kapitaal verhoogd met 540.000 euro ten einde het te brengen

van 250.000 euro op 790.000 euro.

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile aandeelhouders van de vennootschap hun door de bijzondere algemene vergasering voorgestelde intentie uiterlijk 31 maart 2014 via een buitengewone algemene vergadering uitvoeren ni. het netto bedrag van 540.000 euro op te nemen in kapitaal.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura binnen de voorwaarden van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgesteld te Wetteren op 16 maart 2014.

(getekend)

"Audit Decrad" bv ovv V.O.F.

José Haustraete , zaakvoerder, bedrijfsrevisor"

Dit verslag zal, samen met het verslag van de raad van bestuur, hierbij aangehecht blijven met het

oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

4. Kapitaalsverhoging.

Op basis van de voornoemde verslagen beslist de vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, om het maatschappelijk kapitaal met vijfhonderdveertigduizend euro (E 540.000) te verhogen om het van tweehonderdvijftigduizend euro (E 250.000) op zevenhonderdnegentigduizend euro (¬ 790.000) te brengen, door inbreng van de schuldvorderingen die de inbrengers hebben lastens deze vennootschap.

De vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging zal warden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvorderingen, zijnde de vorderingen tot de voormelde dividenduitkering, die zij hebben lastens de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staan in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Deze inbrengen worden vergoed door de gezamenlijke creatie van dertigduizend vierhonderd drieëntachtig (30.483) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen. Deze aandelen worden volledig volstort aan de inbrengers toegekend.

5. Verwezenlijking van de inbreng.

De heer Patrick Pieters, voormeld aandeelhouder sub 1. 1., verklaart zijn schuldvordering ten belope van negenentwintig komma tweeënvijftig euro (¬ 29,52) in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de heer Patrick Pieters, voornoemd, twee (2) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, toegekend, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen. De heer Patrick Pieters, voormeld aandeelhouder sub 1. 2., verklaart als vertegenwoordiger van de burgerlijke maatschap 6P de schuldvordering ten belope van vijfhonderdnegenendertigduizend negenhonderd zeventig komma achtenveertig euro (¬ 539.970,48) in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de burgerlijke maatschap 6P, voornoemd, dertigduizend vierhonderd éénentachtig (30.481) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, toegekend, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

6. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalsverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt mij, notaris, te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten de kapitaalsverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zevenhonderdnegentigduizend euro (E 790.000) werd gebracht en is vertegenwoordigd door achtenveertigduizend zevenhonderd achtenzeventig (48.778) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

7. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met het voorgaande besluit tot kapitaalsverhoging beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst "Artikel 5.  Kaoltaal.

Luik B - Vervolg

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ZËVENHONDERDN'ÉGENTIGDUIZENti ËüRs5 ' (¬ 790.000) vertegenwoordigd door achtenveertigduizend zevenhonderd achtenzeventig (48.778) maatschappelijke aandelen zonder vermelding van een nominale waarde, die elk één/achtenveertigduizend zevenhonderd achtenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

8. Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De vergadering kent de raad van bestuur alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten evenals aan mevrouw Katieen Tavernier, accountant-belastingconsulent, wonende te Oostakker, Kleemstraat 88, en/of aan het kantoor Pieters-Dick & C° besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 9820 Merelbeke, Triestiaan 37, en/of aan mevrouw Kathleen De Kuysscher, te 9050 Gentbrugge, Oude Brusselseweg 144, evenals aan de respectievelijke bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, of de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

24/312014

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

- de gecoördineerde statuten

- publicatielijst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/10/2014
ÿþ!Md Word 11.1

A

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0418.621.316

Benaming

(voluit) HOPEWELL

(verkort):

Rechtsvorm: NV

Zetel: Smissestraat 1 - 9800 Deinze (Sint-Martens-Leerne)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Zetelverplaatsing

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 26 augustus 2014 blijkt dat de zetel van de vennootschap verplaatst wordt naar Leernsesteenweg 158 bus 4 - 9800 Deinze (Bachte-Maria-Leerne), met ingang vanaf 1 september 2014,

Volmacht wordt verleend aan Kantoor Pieters-Dick & C° BVBA, Triestlaan 37, 9820 Merelbeke en mevrouw Kathleen De Kuysscher, wonende te 9050 Gentbrugge, Oude Brusselseweg 144 elk met recht aken op te treden en met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de wijziging van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten, de fiscale administraties (onder meer BTW), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen.

Patrick Pieters

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11,111,1M!li

If

II

11

NEERGELEGD-

22 SEP. 2011f

RECHTBANK VAN

KOOPHANE:gl, Tg..GENT

le-rat le

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 28.07.2014 14358-0068-015
12/11/2013
ÿþrl

Y"

4~

Med Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vande akte

Dndernem ingsnr : 0418.621.316

Benaming

(voluit) : HOPEWELL

(verkort)

Rechtsvorm : NV Burg. Venn.

Zetel : Smissestraat 1 - 980Q DEINZE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Rectificatie w Ontslag en benoeming bestuurder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 30 juni 2013 blijkt dat de heer Janez Pieters zijn ontslag heeft Ingediend als bestuurder met ingang vanaf 30 optil 2013. Zijn mandaat is kosteloos, BVBA P1ETERS ADVIESCO, met zetel le 9800 Deinze, Smissestraat 1, BTW-BE-0430.770.565, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Patrick Pieters, wordt aangesteld als nieuwe bestuurder tot en met de algemene vergadering van 2018,

Volmacht wordt verleend aan Kantoor Pieters-Dick & C° BVBA, Triestlaan 37, 9820 Merelbeke en mevrouw Kathieen De Kuysscher, wonende te 9050 Gentbrugge, Oude Brusselseweg 144 elk met recht alleen op te: treden en met recht van In de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op dei wijziging van de vennootschap bij de Krulspuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten, de fiscale: administraties (onder meer BTW), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen.

Patrick Pieters

Gedelegeerd bestuurder

N

oi

Voor-behoudei

aan het Belgisch Staatsbla.

3 0 OKT, 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDGetili GENT

Op de iaatsle blz, van Luik,B vermelden > Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende noiaria, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te veriegeneoordigen

kerm: Neem on handtekening.

05/11/2013
ÿþ&iad Woid 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffiervarrde-akte

M.: F FI F: i fy12,$ D

Ondememingsnr : 0418.621.316

Benaming

(voluit) a HOPEWELL

(verkort) :

Rechtsvorm : NV Burg. Venn.

Zetel : Smissestraat 1 - 9800 DEINZE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Ult het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 30 juni 2013 blijkt dat de heer Janez Pieters zijn ontslag heeft ingediend ais bestuurder met ingang vanaf heden. Zijn mandaat is kosteloos. BVBA PIETERS ADVIESCO, met zetel te 9800 Deinze, Smissestraat 1, BTW-BE-0430.770.565, vier égenwoordigd door de heer Patrick Pistera wordt aangesteld ais nieuwe bestuurder tot en mat de algemene vergadering van 2018.

Volmacht wordt verleend aan Kantoor Pieters-Dick & C' BVBA, Triestlaan 37, 9820 Merelbeke en mevrouw Kathleen De Kuysscher, wonende te 9050 Gentbrugge, Oude Brusselseweg 144 elk niet recht alleen op te treden en met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de wijziging van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten, de escele administraties (onder meer BTW), de Registratlecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen.

Patrick Pieters

Gedelegeerd bestuurder

tie 20í3

RECHTBANK VAN

KOOPHANDE~rT TENT

Bijiagen hi}.hetRelgisch

Op de laatste blz. van Lufk gB vermelden : Reçto, : Naam en hoedanigheid van de lnstrumenttirenec s%ç;lans heul uan Ste perssejn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derdes ie veriegenwrsurdlgen

Verso : Naam en handtekening.

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 23.07.2013 13338-0246-014
18/10/2012
ÿþMal Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IN Il liii ilI I lIll I I III lI' II1

*12172420*

NEERGELEGD I

0 9 OKT. 2012

RECHTBANK VAN KOOPHANGvff ieTE GENT

Ondememingsnr : 0418.621.316

Benaming

(voluit) : HOPEWELL

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : SMISSESTRAAT la, 9800 DEINZE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uit het verslag van de algemene vergadering van 30 juni 2012 blijkt dat de beer Patrick Pieters en de heer Janez Pieters herbenoemd worden als bestuurders voor een periode van zes jaar, tot en met de algemene vergadering van 2018. Uit het verslag van de bijzondere raad van bestuur blijkt dat de heer Patrick Pieters herbenoemd wordt tot gedelegeerd bestuurder voor een periode van zes jaar, tot en met de algemene vergadering van 2018.

Pieters Patrick

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 25.07.2012 12340-0283-011
21/10/2011
ÿþMUE 2.0

1; dijel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

Bijlagen üij het ga' Staatsblad - 21[10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0418.621.316

Benaming

(voluit) : HOPEWELL

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9800 Deinze, Smissestraat 1

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 30 september 2011 en vervolgens de vermelding dragend "Geregistreerd te Gent 6 op drie oktober tweeduizend elf, boek 191 blad 22 vak 10" De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) L. MAESSCHALCK », blijkt dat de Naamloze Vennootschap de volgende statutenwijziging goedkeurde:

1. Aanpassing van artikel 2 van de statuten.

De vergadering besluit om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing van de; algemene vergadering van zes december tweeduizend zes om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9240 Zele, Lange Muntstraat 39/A, naar 9800 Deinze, Smissestraat 1, door de tekst van artikel 2 van de statuten te vervangen door de volgende:

"Artikel 2.  Zetel.

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 9800 Deinze, Smissestraat 1.

De zetel kan zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, worden verplaatst bij besluit van de raad van bestuur. Zij wordt bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De raad van bestuur mag in België of in het buitenland, overal waar het nuttig geoordeeld wordt, administratieve- of uitbatingszetels oprichten, evenals bijhuizen, burelen of agentschappen."

2. Kapitaalsvermindering.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van driehon-derdzesennegentigduizend achthonderd vijfennegentig euro éénenzestig cent (396.895,61 EUR),; teneinde het te brengen van zeshonderdzesenveertigduizend achthonderd vijfennegentig euro éénenzestig cent (646.895,61 EUR) op tweehonderdvijftigduizend euro (250.000 EUR) en zonder' vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk: gestort kapitaal ten belope van driehonderdzesennegentigduizend zeshonderd éénendertig euro; drieënzeventig cent (396.631,73 EUR) en ten belope van tweehonderd drieënzestig euro achtentachtig cent (263,88 EUR) op destijds geïncorporeerde belaste reserves en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in specién van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeel-! houders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van driehonderdzesennegentigduizend achthonderd vijfennegentig euro éénenzes-tig cent (396.895,61 EUR), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk: gebracht werd op tweehonderdvijftigduizend euro (250.000 EUR) .

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van: de artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het

NEERGELEGD

1 1 OKT. 2011

RECU'1.13ANK VAN KOOI'iiA\DliC1} GENT

iiu 111111 INI III IIIII IIB

*11159891*

/oor-,ehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

3. Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met het voorgaande besluit beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende:

"Artikel 5.  Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (250.000 EUR) vertegenwoordigd door achttienduizend tweehonderd vijfennegentig (18.295) maatschappelijke aandelen zonder vermelding van een nominale waarde, die elk één achttienduizend tweehonderd vijfennegentigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

4. Aanpassing van artikel 41 van de statuten om dit in overeenstemming te brengen met het wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist om de tekst van artikel 41 van de statuten in overeenstemming te brengen met het wetboek van vennootschappen, zodat het voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 41.  Ontbinding." ln geval van ontbinding van de vennootschap zal de jaarvergadering of de algemene vergadering, bekrachtigd door de rechtbank van koophandel, één of meer vereffenaars benoemen, aandeelhouders of niet, en hun machten en wedden bepalen. Werden deze machten niet bepaald dan beschikken de de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden."

5. Toekenning van bevoegdheden aan de raad van bestuur.

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de hierboven geakteerde besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten, alsook om de statuten te coördineren.

6. Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Katleen Tavernier, accountant, wonende te Oostakker, Kleemstraat 88, en/of aan kantoor Pieters-Dick & C° besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 9820 Merelbeke, Triestlaan 37, en/of aan mevrouw Kathleen De Kuysscher, te 9050 Gentbrugge, Oude Brusselseweg 144, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

10/10/2011

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte;

- volmacht;

- gecoördineerde statuten

- publicatielijst;

Bijlagen bij het Belgise Stántslilnd - WÏO/2011- Annexes du Moniteur belge

Oppededtatffiíigblg a Qgrollat etreetedenReabutdV.áslatsrtdmhdedigiigkéide axtedestrghtetttattlesàadepta}ia ribetai.te aaledaeFteete)trten i bebeegdgieá7eaéteiepessoda dama aieneranatedeaáèe tzegegegeaaenatigiigen

VebssasoN alltaeenèrah dtaº%telaergng

22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 18.07.2011 11309-0036-011
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 28.07.2010 10349-0369-011
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 28.07.2009 09492-0136-011
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 30.12.2007, NGL 29.01.2008 08027-0047-015
22/12/2006 : DEA005437
24/10/2006 : DEA005437
27/09/2006 : DEA005437
24/02/2006 : DEA005437
24/02/2006 : DEA005437
24/02/2006 : DEA005437
03/02/2006 : DEA005437
22/08/2005 : DEA005437
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.07.2015 15366-0007-015
03/05/2004 : DEA005437
18/09/2002 : DEA005437
18/09/2002 : DEA005437
18/09/2002 : DEA005437
18/09/2002 : DEA005437
18/09/2002 : DEA005437
18/09/2002 : DEA005437
18/09/2002 : DEA005437
18/09/2002 : DEA005437
06/12/1994 : DEA5437
18/07/1989 : BL427363
01/01/1986 : BL427363

Coordonnées
HOPEWELL

Adresse
LEERNSESTEENWEG 158 BUS 4 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande