HOPPESCHEUTEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HOPPESCHEUTEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 843.269.005

Publication

14/02/2012
ÿþ1111qtqum111111

Gf11F1-1t RtOH1 i:3ANK

VAN KOOPHANDEL

0 1 FEB 2012

DENOERMIDE

Mod Word 11,1

e-

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 843. à.,ro . 00S

Benaming

(voluit) : HOPPESCHEUTEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Meersveld 1 - 9255 BUGGENHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit de oprichtingsakte van 01 januari 2012, geregistreerd te Dendermonde 1, kantoor der registratie dd 25 januari 2012, reg 6, boek 45, blad 80, vak 9, acht bladen, geen verzendingen - ontvangen 25,00 euro (vijfentwintig euro). De Ontvanger (get.)

Het jaar tweeduizend en twaalf.

op 01 januari.

zijn verschenen :

De Heer TEMMERMAN Paul Camiel, geboren op 07 september 1946 te Aalst, wonende te Meersveld 1, 9255 Buggenhout, N.N. 46.09,07-265.69;

Mevrouw VAN OPSTAL Hilda Maria, geboren op 23 december 1948 te opdorp, wonende te Meersveld 1, 9255 Buggenhout, N.N. 48.12.23-386.16;

die verklaren bij onderhandse akte een vennootschap onder firma op te richten en dit met in acht name van de hierna vermelde modaliteiten en statuten

art, 1 - BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma met de maatschappelijke naam 'HOPPESCHEUTEN'.

art. 2 - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te Meersveld 1, 9255 Buggenhout. Hij kan ten allen tijde naar elke andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing door de raad van beheer of door de enige beheerder zaakvoerder.

De vennootschap mag eveneens bij eenvoudige beslissing door de raad van beheer of door de enige zaakvoerder, administratie zetels, filialen, kantoren of bedrijfszetels oprichten in België of in het buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B ...._................_.........._............_.................._..^---.._.......------_.......------~-.............._....,.._............_.._._.......__.._._., vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

art. 3 - MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

" De teelt, groot- en kleinhandel van akkerbouwproducten en dan voornamelijk hoppescheuten en aile 'aanverwante producten.

Bevepolen maa de vennootschap deze handelingen verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derde.:. o.`in deelneming, evenals alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het fenN zeelijken van haar doel, of de uitbreiding ervan vergemakkelijken, verrichtingen van irtdustsiee,flnarciële, roerende en onroerende aard. Ze mag daarbij overgaan tot aankoop, verkoop en  ' iwrlr5 van onroerende, goederen.

'7h vennootschap zal z ch mogen interesseren door inbreng, deelname of anderszins in alle bestaande of op :+ennootschappen en ondernemingen in België en in het buitenland die een gelijkaardig doel lastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare.

art. 4 - DUUR

De vennoo},schap wordt opgericht vanaf heden voor een onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt als voor een wijziging van de statuten.

art. 5 - KAPITAAL

.Het maatschappelijk kapitaal wordt bepaald op 100,00 Euro gesplitst in 100 maatschappelijke deelbewijzen van ieder 1,00 Euro. Het kan verhoogd of verminderd worden, in een of meerdere keren, mits eenparige h_is! ssirq van alle vennoten, verenigd In algemene of buitengewone algemene vergadering. Elke wijziging ean iet kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de bijlagen bij het Belgische Staatsblad.

SAMENSTELLING MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

f- e` : ~a sd:+'atape1ijk r< eimoa! wordt als volgt onderschreven :

rse H C e TEMMERMAN Paul, verschijner sub.1

te^ I_~c!ope ;dan 50 00 Euro wat 50 aandelen vertegenwoordigt.

Mevrouw VAN OPSTAL Hilda, verschijner sub.2

ten belope van 50,00 Euro wat 50 aandelen vertegenwoordigt.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat al deze aandelen volledig volstort werden en het totale maatschappelijke kapitaal uitmaken

art. 7 - AARD DER AANDELEN

De aandelen zijn steeds op naam, zij zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap die het recht heeft, in geva"." van onverdeeldheid, de aan de deelbewijzen verbonden rechten te schorsen tot een der mede-e¬ cae'ears tp haren opzichte als eigenaar ervan zal zijn aangeduid.

1 la veer,le,d e.lbestiijzen met vrachtgebruik zijn bezwaard zal het stemrecht aan de vruchtgebruiker toebehoren; helnudëns verzet vanwege de naakte eigenaar, in welk geval het stemrecht zal geschorst zijn.

2rt.17 - BESTi.I1.1R

De vennootschap zal bestuurd worden door een enkele zaakvoerder of door meerdere zaakvoerders die geen college vormen en dus over individuele machten beschikken.

De duur van het mandaat wordt vrij door de algemene vergadering bepaald. De uittredende zaakvoerder wordt zonder beslissing van de algemene vergadering automatisch voor eenzelfde duur herkozen.

De hee TEMMERMAN Paul wordt tot zaakvoerder benoemd. Zijn mandaat is onherroepelijk behoudens in ÿeve! >Jan°rri Illtg " ontslag of herroeping om wettige reden. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd el~ea ens wwwaineer de algemene vergadering anders beslist.

art 23 - B!JEENROEPING ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door een zaakvoerder bij gewone brief, die de agenda bevat. Deze moet ten minste acht voile dagen voor de datum van de vergadering aan de vennoten worden toegezonden.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen de eerste vrijdag van de maand maart om 19 uur, en .dit voor de eerste maal in tweeduizend en dertien, en dit om de balans en resultatenrekening van vorig boekjaar goed te keuren en om de bestuurders en commissarissen decharge te verlenen. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

',art.47*; M.AATSCHAPPEL!JK JAAR

.Het a-,t ç epp ijls jaar vangt aan op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

zl! tz''.+ldetlijit al het eerste boekjaar op heden aanvangen en op dertig september tweeduizend en twaalf

art.34 - VOLMACHT

Ige comparanten verlenen bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan mevrouw Van Doren Martine, wonende te Winkelstraat 67, 2890 St-Amands, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren ten opzichte van de Kruispuntbank van Ondernemingen, inzonderheid de activatie van de nieuw opgerichte vennootschap, en dit eveneens bij alle Federale Overheidsdiensten, tevens alles te doen voor het eenvragen en bekomen van aile nodige vergunningen en erkenningen

Ga .-m,te Buggenhout op de maatschappelijke zetel en op datum als ten hoofde vermeld.

N. gedene vooriezhig hebben alle verschijners ondertekend.

Tegelijk nierbij neergelegd de volledige oprichtingsakte

TEMMERMAN Paul

Zaakvoerder

t:: u etc hiz. von Luik }3 vermeiden : Ratio : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HOPPESCHEUTEN

Adresse
MEERSVELD 1 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande