HORENA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HORENA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 845.732.706

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 17.07.2014 14318-0421-030
17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.05.2013, NGL 11.07.2013 13300-0215-030
18/05/2012
ÿþ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 7 MEI 2012

Griffie

r

11111!IIIM111111,11.1,111111.4101

V beh aa Be Stai

Ondernemingsnr : st-a

Benaming

(voluit) : HORENA

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kouter 3, 9790 WORTEGEM-PETEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING-STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris André Toye te Oudenaarde op 27 april 2012, met als' registratierelaas " Geregistreerd te Oudenaarde op 30 apr. 2012, 10 bladen, 0 verzendingen, boek 756, blad 77, vak 18. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR), de ontvanger ( getekend) H. De Greve, dat:

11 De naamloze vennootschap 'WILLY NAESSENS INDUSTRIEBOUW", met zetel te 9790 Wortegem-Petegem, Kouter 3 (Ondernemingsnummer 0418972989; Bevoegde rechtbank ; Oudenaarde; BTW-nummer BE 418.972.989), 2./ De Heer NAESSENS Willy Matthijs Adolphe Henri, geboren te Oudenaarde op 14 februari 1939, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Kouter 3A, 3./ Mevrouw NAESSENS Veerle Francisca Maria, geboren te Oudenaarde op 23 mei 1966, wonende te 8570 Anzegem, Blaarhoekstraat 23, en 4.1 De Heer NAESSENS Sem Martin Christian, geboren te Oudenaarde op 02 november 1969, wonende te 9790 Worte-gem-Petegem, Beekstraat 2,de naamloze vennootschap "HORENA", met zetel te 9790 Wortegem-Petegem, Kouter 3, hebben opgericht, als volgt:

1. De vennootschap is een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "HORENA".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9790 Wortegem-Petegem, Kouter 3.

Deze zal bij gewoon besluit van de Raad van Bestuur, zonder statutenwijziging, mogen overgebracht worden naar gelijk welke plaats in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad. Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de raad van bestuur.

De vennootschap mag, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

3. De vennootschap heeft tot doel

I. Bijzondere activiteiten

+ Het uitbaten van :

- ruimten met hotelbestemming;

restaurant;

tra iteurd ienst;

- drankgelegenheid;

- café-restaurant gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends en arrangementen;

+ aile mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrecht streeks verband houden met het creëren, bouwen,

verwerven, verkopen, verhuren, uitbaten van en investeren in hotelresidenties;

+ catering en uitzendkoks;

+ uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties;

+ het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels;

+ het organiseren en/of verzorgen van bruiloften, banketten, coctails, lunches, recepties, jaarbeurzen,

enzomeer ;

+ kleinhandel in allerhande levensmiddelen en de verwerking ervan;

+ produktie van kanten klare maaltijden;

+ het geven van kooklessen en aanverwante, volwasseneneducatie;

+ Het uitbaten van een seminariecentrum, alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het creëren, bouwen, verbouwen, verwerven, verkopen, verhuren, uitbaten van en investeren in seminarie- en vergaderaccomodatie.

+ De uitbating van distributiecentra, winkels of handelsoppervlakten met betrekking tot gastronomie en voeding.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Il. Algemene activiteiten.

Al Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D! Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

G! Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

111. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

Al Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen,

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

4. De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf 27 april 2012.

5, Het kapitaal van de vennootschap bedraagt E 400.000,00,-. Het is verdeeld ïn 1.000 aandelen zonder aanduiding der nominale waarde, die ieder 111000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volgestort in speciën.

De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar keuze van de respectieve aandeelhouders.

6. a) De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerderslbestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderfzaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

b) Zij worden benoemd door een algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen. Zolang artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

c) De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar. Ieder lid Van de Raad van Bestuur kan ook zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

d) Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Wanneer een plaats van bestuurder openvalt en deze om een of andere reden onmogelijk zijn op opdracht verder kan vervullen, zijn de overblijvende bestuurders samen bevoegd om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuw bestuurder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger.

e) Behoudens andersluidende beslissing van of goedkeuring door de algemene vergadering wordt het mandaat van de bestuurder niet bezoldigd waargenomen,

7. De raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzon dering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden, Wanneer een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

De raad van bestuur kan aan één of meerdere personen het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Indien het dagelijks bestuur aan een vennootschap wordt opgedragen, dient gehandeld te worden als bij benoeming als bestuurder. Zij treden afzonderlijk dan wel gezamenlijk op, zoals bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur beperkt desgevallend hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. De gedelegeerd bestuurder mag afzonderlijk optreden.

8. De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door

- de gedelegeerd bestuurder, die alleen optreedt;

- twee bestuurders, die gezamenlijk optreden.

Binnen de bevoegdheden toegekend aan het directiecomité, kan de vennootschap vertegenwoordigd worden door alle leden van dit directiecomité, die gezamenlijk optreden.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap boven-dien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling,

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen. De Raad van Bestuur of de bestuurders die de vennootschap vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

9. Het toezicht van de vennootschap zal geschieden overeenkomstig de wettelijke bepalingen, hetzij door een accountant, wanneer volgens de wet een aanstelling van een commissaris niet vereist is, hetzij door één of meerdere commissarissen, wanneer de wettelijke bepalingen de aanstelling voorschrijven.

10, a) De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder

jaar worden bijeengeroepen op de laatste woensdag van de maand mei om 11u30.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

b) Te allen tijde Kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

c) Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene ver gadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten, ten overstaan van een notaris,

11, a) De raad van Bestuur en iedere eventuele commissaris kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. De Raad van Bestuur en de eventuele commissaris zijn verplicht een bijzondere of buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

b) De oproepingen tot de algemene vergadering geschiedt als volgt

- de aandeelhouders

De uitnodigingen worden toegezonden in een aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen; dit moet ten laatste 15 dagen voor de algemene vergadering gebeuren, waarbij de dag zelf van de algemene vergadering niet wordt meegerekend.

. . ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

- bestuurders en commissarissen

De bestuurders en commissarissen warden opgeroepen bij gewone brief. De oproeping dient 15 dagen voor

de vergadering te worden verzonden.

- oproeping zonder formaliteiten

Een algemene vergadering kan rechtsgeldig verzaken aan de oproepingsformaliteiten, wanneer aile aandeelhouders en andere personen, welke dienen te worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en niemand een bezwaar maakt tegen het ont-breken van een formele bijeenroeping.

c) De houders van aandelen op naam worden zonder formaliteiten tot de vergadering toegelaten. De houders van gedematerialiseerde effecten op voorlegging van een uittreksel van de rekening.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat ze hebben neergelegd wordt door ieder aandeelhouder of gevolmachtigde, bij zijn intrede, ondertekend.

12. Elk aandeel geeft recht op één stem.

13. Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari om te eindigen op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de Raad van Bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening en handelen verder naar het voorschrift van de artikelen 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuurders stellen bovendien, zo verplicht, een jaarverslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de bestuurders en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

14. Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering die hierover autonoom en bij gewone meerderheid van stemmen zal beschikken.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren. Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de gevormde reserves en met inachtneming van de reserves die krachtens een wettelijk of statutaire bepaling moeten worden gevormd. Verder wordt gehandeld naar het voorschrift van de artikel 618 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

15. Bij ontbinding van de vennootschap zijn de bestuurders, die op dat tijdstip in functie zijn, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder bijzonder machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moeten) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de aandeelhouders verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

16. Het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel tot 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2013.

17. Het aantal bestuurders wordt bepaald op 3. Tot bestuurders worden benoemd voorde duur van 6 jaar :

1) de Heer NAESSENS Willy;

2) Mevrouw NAESSENS Veerlet

3) de Heer NAESSENS Sem, allen voornoemd.

De eventuele bezoldiging van elk van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De aldus benoemde bestuurders verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaát.

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat" zipvanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte, op'degriffie,van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke'nandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden ais orgaan van de vennoofschap.in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voorde neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende ' wettelijke bepalingen.

18. Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. ,

BIJEENKOMST RAAD VAN BESTUUR  BENOEMINGEN - MACHTEN

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel :

de Heer NAESSENS Willy, voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuur- der.

De vennootschap wordt aldus geldig vertegenwoordigd als volgt.

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

ln overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, hetzij door twee bestuurders, samen optredend, hetzij door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend (zie statuten).

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend of de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De persoon of personen gelast met het dagelijks bestuur zullen in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit ondermeer: het openen van alle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, dit alles zonder beperking van bedrag,

Directiecomité

Binnen de bevoegdheden toegekend aan het directiecomité, kan de vennootschap vertegenwoordigd worden door alle leden van dit directiecomité die gezamenlijk optreden.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH AFSCHRIFT.

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie oprichtingsakte.

André TOYE, Notaris te Oudenaarde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

x

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

10/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Itr-WRIMMI

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 6 FEB. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0845.732.706

Benaming

(voluit) : HORENA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kouter 3 - 9790 Wortegem-Petegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : BIJZONDERE VOLMACHT D.D. 15/09/2014

Onverminderd de bevoegdheden verleend aan de bestuurders, heeft de Raad van Bestuur van HORENA NV, met zetel te Kouter 3 -- 9790 Wortegem-Petegem met het oog op de dagelijkse activiteiten van de onderneming, besloten om bepaalde bevoegdheden aan onderstaande personen toe te kennen.

Het betreft

1.het ondertekenen en sluiten van arbeidsovereenkomsten met werknemers alsook de overplaatsing- of ontslagbrieven van deze werknemers:

a.voor de arbeiders mits ondertekening door één van de hieronder vermelde personen b.voor de bedienden mits ondertekening door één van de hieronder vermelde personen

c.managementfuncties en beschermde werknemers mits gezamenlijke ondertekening twee van de hieronder vermelde personen

2.

a.alle documenten en handelingen die de vennootschap verbinden tegenover de openbare diensten, sociale

instanties en overige, mits ondertekening door één van de hieronder vermelde personen

b.alle sociale documenten die het bedrijf binden met meerdere werknemers (zoals bijvoorbeeld cao's,

arbeidsreglement, enz.) mits gezamenlijke ondertekening door twee van de hieronder vermelde personen

3.het vertegenwoordigen voor de Arbeidsrechtbank

Mits ondertekening door de hieronder vermelde personen:

-De heer Willy Naessens, gedelegeerd bestuurder

-De heer Sem Naessens, bestuurder

-Mevrouw Veerle Naessens, bestuurder

-Mevrouw Isabelle Vancauwenberghe, personeelsverantwoordelijke

-Mevrouw Ludivine Van Assche, HR manager

Onderhavige delegatie van ondertekeningsbevoegdheden treedt vanaf heden in werking voor alle toekomstige documenten en handelingen en vervangt de eerder vastgestelde delegaties.

Willy Naessens Sem Naessens

Gedelegeerd Bestuurder Bestuurder





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.05.2015, NGL 18.08.2015 15439-0563-031

Coordonnées
HORENA

Adresse
KOUTER 3 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Code postal : 9790
Localité : Wortegem
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande