HORTUS GANDA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HORTUS GANDA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.655.555

Publication

11/04/2012
ÿþ Mod Word 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tIIIIIuIIlulIIu III RI I~ls~

*12071534*

Vo beho

aart

Belg Staat

Ondernemingsnr : 0893.655.555

Benaming

(voiuit) : HORTUS GANDA

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Grepstraat 45, 9820 Schelderode

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder dd 30/09/2011, blijkt dat werd beslist om de maatschappelijke zetel met ingang vanaf 01.11.2011 te verplaatsen naar Baaigemstraet 354, 9890 Baaigem

Temmerman Steven

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/04/2015
ÿþ mod 11.1

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iiuuiiuw~iuui~iu

" 150 9339*

N111

NEERGELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0893.655.555

,? Benaming (voluit) : HORTUS GANDA

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Baaigemstraat 354

9890 Gavere

Onderwerp akte : Statutenwijziging GCV : KAP1TAALVERHOGING - OMZETTING -

VASTSTELLING STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-Amandsberg, ondergetekend op 30 maart 2015, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat op zelfde datum een buitengewone algemene vergadering werd gehouden: der vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "HORTUS GANDA", met zetelf ij te 9890 Gavere, Baaigemstraat 354, 0893.655.555, RPR Gent Afdeling Gent, en B.T.W.-nummer BE0893.655.555, opgericht bij onderhandse overeenkomst van zesentwintig' september tweeduizend en zeven, waarvan de statuten werden bekendgemaakt in de' bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie december daarna, onder nummer 07173521,' sedertdien ongewijzigd, waarop met éénparig goedvinden volgende beslissingen werden: genomen:

I. Bespreking, En het vooruitzicht van de voorgestelde omzetting van de onderhavige. gewone commanditaire vennootschap, van het verslag van de zaakvoerders daaromtrent: met de bijgevoegde staat met samenvatting van het actief en passief van de ei vennootschap en van het verslag van de Bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 778 en=; e; 779 van het Wetboek van Vennootschappen. VERSLAGEN.

Alvorens de beslissingen te nemen, neemt de algemene vergadering kennis van de:e 1: verslagen en staat opgemaakt overeenkomstig de artikelen 778 en 779 van het Wetboek, van Vennootschappen.

Het verslag van de zaakvoerder werd afgesloten op zevenentwintig maart tweeduizend vijftien.

Dit verslag werd samen met de staat met samenvatting van het actief en passief van de vennootschap bestaande op éénenderlig december tweeduizend veertien, fer hand' gesteld van de vennoten op achtentwintig maart tweeduizend vijftien.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een: = besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren,: kantoorhoudende te Roeselare, Kwadestraat f53/5, en vertegenwoordigd door de Heer3' Bruno CLAEYS, werd afgesloten op zevenentwintig maart tweeduizend vijftien, en de besluiten ervan luiden als volgt

"5. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van' ;. activa en passiva per 31 december 2014 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Comm.V HORTUS GANDA werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te ;stellen__ .bij. de omzetting_ _ _van __een vennootschap,.-.is _wniet " .gebleken._.dat._er ..enige:

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het t Belgisch Staatsblad



overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 44.017,65 EUR en is niet kleiner dan het volgestort gedeelte . van het maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva. Voorafgaandelijk aan het besluit tot omzetting zou het kapitaal worden verhoogd met 19.000,00 EUR om het te brengen van 1.000,00 EUR op 20.000,00 EUR, door incorporatie van overgedragen winst.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de vennoten " en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de Comm.V HORTUS GANDA in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 27 maart 2015

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno CLAEYS"

Het verslag van de bedrijfsrevisor werd eveneens ter hand gesteld van de vennoten op achtentwintig maart tweeduizend vijftien, samen met het verslag van de zaakvoerder en de staat met samenvatting van het actief en passief van de vennootschap.

Al de vennoten verklaren en erkennen zoals voormeld de voormelde verslagen van de zaakvoerder en de Bedrijfsrevisor en de staat met samenvatting van het actief en passief van de vennootschap ontvangen te hebben. Zij erkennen tevens kennis te hebben van de recente boekhoudkundige toestand van de vennootschap en zij keuren voormelde verslagen en staat éénparig goed, treden deze bij en verklaren er volledige kennis van te hebben.

Il. De algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen tot beloop van negentienduizend euro (¬ 19.000,00) om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) op twintigduizend euro (¬ 20.000,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De verhoging van het kapitaal wordt tot stand gebracht door opname van de som van negentienduizend euro (¬ 19.000,00) op de rekening overgedragen winst van de vennootschap en de incorporatie hiervan in het kapitaal.

Ingevolge deze verhoging van het kapitaal beslist de algemene vergadering geen nieuwe aandelen uit te geven, zodat na deze verhoging het kapitaal is gebracht op twintigduizend euro (¬ 20.000,00) vertegenwoordigd door honderd (10) aandelen zonder vermelding van waarde.

III. De algemene vergadering beslist om de gewone commanditaire vennootschap om te zetten en te wijzigen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en zij verzoekt de ondergetekende werkende Notaris deze omzetting vast te stellen.

De omzetting geschiedt volgens de waarde van het patrimonium bestaande op éénendertig december tweeduizend veertien, datum waarop voor het laatst een volledige inventaris en balans werd gemaakt, en met de wijzigingen dewelke zich in deze boekhoudingstoestand hebben voorgedaan ingevolge de sedert één januari tweeduizend vijftien door de vennootschap gedane verrichtingen.

De omzetting geschiedt zonder in- of uittreden van vennoten en de nieuwe vennootschap zal de voortzetting zijn van de vennootschap die voorheen reeds bestond onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap, zodat uit fiscaal oogpunt gezien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geen nieuwe vennootschap is.

In vervanging van de tien (10) aandelen van de gewone commanditaire vennootschap, die allen volledig onderschreven en volgestort zijn, worden duizend (10) aandelen zonder vermelding van waarde en die ieder één/tiende (1/10e) deel van het patrimonium van de nieuwe vennootschap vertegenwoordigen, toegekend aan de eigenaars van de vroegere aandelen in verhouding van één (1) nieuw aandeel voor één (1) vroeger aandeel.

Al de bestanddelen van actief en passief van de gewone commanditaire vennootschap worden overgenomen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zonder wijziging en zullen bijgevolg ongewijzigd voorkomen in haar boekhouding. Gans het bezit gaat over naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die de baten en lasten overneemt van alle lopende contracten, waarvoor zij in de plaats gesteld wordt.

Al de verrichtingen die werden gedaan door de omgezette gewone commanditaire vennootschap sedert één januari tweeduizend vijftien zijn voor rekening en risico van de







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge









op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegemveordcgen

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1

nieuw gevormde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid neemt het ondernemingsnummer over van de gewone commanditaire vennootschap, namelijk nummer 0893.655.555, alsook het B.T.W nummer, namelijk nummer 8E893.655,555,

IV. Na het nemen van het besluit van omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft de algemene vergadering verzocht om akte op te maken van de statuten van de nieuwgevormde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. V.-De algemene vergadering, beslist met éénparig goedvinden, dat de zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap eveneens als zaakvoerder zal optreden voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voor onbepaalde termijn, namelijk: de Heer Steven TEMMERMAN, die uitdrukkelijk heeft verklaard deze opdracht te aanvaarden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(Get.) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd :

- afschrift der akte dd. 30 maart 2015

- de gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 04.12.2016, NGL 30.01.2017 17032-0014-011

Coordonnées
HORTUS GANDA

Adresse
BAAIGEMSTRAAT 354 9890 BAAIGEM

Code postal : 9890
Localité : Baaigem
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande