HOUTE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HOUTE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 833.603.449

Publication

13/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.'EL iNa c.c.riv. _ ::4....11.)

!014

E 2,14

1 7 e.P..

\TS3LABiOOPFIA. 'JAN

RECH , GriffieENT



1111111F11R1110111111

ON1TEUR

06 -02-

G1SCH STA

BEL

1

Ondernerningsnr : 0833.603.449

Benaming

(voluit): HOUTE

Rechtsvorm: Vennootschap onder firma

Zetel Houte 107, 9860 Balegem

Onderwerp akte: Overdracht van aandelen kapitaalverhoging statutenwijziging - benoeming zaakvoerders

Uittreksel un de notulen van de buitengewone algemene vergadering van vennoten gehouden op december 2013.

Na beraadslaging neemt de vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen:.

1. Mevrouw Mieke Vermassen wenst haar 25 (vijfentwintig) aandelen in de vennootschap over te drageni aan de heer Filiep Tavemierst. Mevrouw Mieke Vermassen is aldus niet langer vennoot en de heer Filiep: Taverniers wordt aldus aanvaard als nieuwe vennoot en is houder van 25 (vijfentwintig) aandelen.

2. De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met EUR 105.000 (honderdenvijfduizend euro) om het te brengen van EUR 4.000 (vierduizend euro) op EUR 109.000 (honderdennegenduizend euro) door middel van een inbreng in geld met creatie van 2.625 (tweeduizend zeshonderdvijfentwintig) aandelen. De nieuw uitgegeven aandelen zullen dezelfde rechten en plichten hebben ais de bestaande aandelen. Deze nieuwe aandelen zullen in de winst delen vanaf 1 oktober 2012

3. De vergadering beslist om te aanvaarden als nieuwe vennoot:

-De Burg. BVBA DR, PAUL VERMASSEN  HUISARTS, met zetel te 9860 Balegem, Broek 8,

vertegenwoordigd door de heer Paul Vermassen, zaakvoerder;

-De Burg. BVBA Dr. Johan Steppe-Huisarts, met zetel te 9860 Baiegem, Houte 107, vertegenwoordigd door

de heer Johan Steppe, zaakvoerder.

4. De vergadering beslist om artikel 5 van de statuten aan te passen, onder meer aan voormeldei beslissingen. De nieuwe tekst van artikel 5 van de statuten luidt als vàlgt:

Het totaal van de inbrengen, ais kapitaal bijeengebracht, bedraagt EUR 109.000, zijnde 100% van de thansi aangegane verbintenissen tot inbreng.

De inbreng in speciën is gestort op rekeningnummer 652-84162378-07.

Het kapitaal kan verhoogd worden door nieuwe inbrengen of met eigen vermogen van de vennootschap! ingevolge een beslissing van de algemene vergadering van vennoten genomen bij meerderheid van 70% van! de stemmen verbonden aan het bestaand aantal aandelen.

Ingeval een nieuwe vennoot wordt aanvaard, bepaalt de algemene vergadering van vennoten biji meerderheid van 70% van de stemmen verbonden aan het bestaand aantal aandelen, zijn aandeel in het' kapitaal en het deel van zijn inbreng dat als agio ter vergoeding van zijn deel in de reeds bestaande reserves zal worden aangemerkt.

Er werden door de vennootschap 2.725 aandelen uitgegeven,

leder aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot heeft stemrecht in verhouding tot het aantal aandelen in zijn bezit.

De rechten in de vennootschap van iedere vennoot zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één persoon die als eigenaar van deze rechten in de vennootschap wordt aanvaard. Met uitzondering van de rechten op dividenduitkering, mag de vennootschap de uitoefening van de rechten in de vennootschap van een

rt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennoot schorsen tot één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap werd aangeduid als eigenaar van de rechten in de vennootschap.

Wanneer een deelneming toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden aile rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Een register van aandelen wordt op de zetel gehouden.

In het register van aandelen wordt aangetekend: 1/ de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen; 2/de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden. De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

5. De vergadering beslist om artikel 8 van de statuten inzake bestuur als volgt te vervangen:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, aan te stellen bij gewone beslissing van de algemene vergadering van vennoten en voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

-Vocr rechtshandelingen die het bedrag van EUR 1..000 (duizend euro) overschrijden geldt volgende bestuurders- en vertegenwoordigingsregeling:

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er dde of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders wordt bijeengeroepen door de voorzitter of één zaakvoerder, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering. De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Iedere zaakvcerder kan per brief, telefax of e-mail volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een zaakvoerder mag slechts één van zijn collega's vertegenwoordigen en op iedere vergadering dienen minstens twee verschillende fysieke personen aanwezig te zijn.

Behalve in geval van overmacht, kan het college van zaakvoerders, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Het college van zaakvoerders kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van het college van zaakvoerders wordt genomen met gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit niet doorslaggevend.

Voor rechtshandelingen die het bedrag van EUR 1.000 (duizend euro) overschrijden is de handtekening van twee zaakvoerders vereist

-Voor aile rechtshandelingen die het bedrag van EUR 1.000 (duizend euro) niet overschrijden, is iedere zaakvoerder individueel beslissingsbevoegd en kan iedere zaakvoerder individueel optredend de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigen.

Het mandaat als zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de vennoten overeenkomstig artikel 14.

6. De vergadering beslist om artikel 11 van de statuten inzake besluitvorming door de vennoten - algemene vergadering ais volgt te vervangen:

Iedere vennoot heeft het recht de vennoten in vergadering bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten schriftelijk uitnodigen ten laatste vijftien dagen t'ô& de vergadering. Deze uitnodiging, moet de agenda vermelden.

De vergadering zal worden gehouden op de zetel van de vennootschap, tenzij eenieder akkoord is om de vergadering op een andere plaats in België te houden.

De algemene vergadering komt elk jaar bijeen op de laatste donderdag van de maand maart om 19 (negentien) uur.

De. algemene vergadering kan slechts rechtsgeldig beraadslagen indien 70% van de stemmen verbonden aan het bestaand aantal aandelen aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd is. Wanneer op de eerste vergadering het aanwezigheidsquorum niet wordt gehaald, zal de tweede vergadering rechtsgeldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal stemmen dat aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd is.

Iedere vennoot heeft stemrecht in verhouding tot het aantal aandelen in zijn bezit.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager die zelf stemgerechtigd is. Geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één volmacht.

Behoudens andersluidende bepalingen in deze statuten worden alle besluiten genomen bij meerderheid van 70% van de stemmen verbonden aan het bestaand aantal aandelen.

In afwijking van het hoger vermelde zijn wijzigingen van de statutaire bepalingen enkel mogelijk mits unanieme instemming van aile stemmen verbonden aan het bestaand aantal aandelen.

7. De vergadering beslist om artikel 13 van de statuten inzake winstverdeling als volgt te vervangen:

."

De algemene vergadering van vennoten beslist bij meerderheid van 70% van de stemmen verbonden aan het bestaand aantal aandelen over de aanwending van de winst.

Behoudens andersluidende unanieme beslissing, gebeurt de eventuele verdeling van de winst in verhouding tot het aantal aandelen dat iedere vennoot bezit.

8. De vergadering beslist om te benoemen tot bijkomende onbezoldigde niet-statutaire zaakvoerders voor

onbepaalde duur

-De heer Paul Vermassen, voornoemd;

° -De heer Filiep Taverniers, voornoemd;

-Mevrouw Mieke Vermassen, wonende te 9860 Balegem  Oosterzele, Haute 107.

Zij verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Johan Steppe

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: de gecoördineerde statuten d.d. 2 december 2013.

bu_.4.}uir j,re,KstA V> 162- 13

exL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

6eigisen

Staatsblad

e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

23/02/2011
ÿþWed 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

NEF

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

-9 FEB. 2011

KOOPHANDEL TE GENT

ri ' ie

*iioasasa"

Ondernemingsnr : 0 M b(Y 4,{ l Benaming

(voluit) : HOUTE

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Houte 107 te 9860 Balegem

Onderwerp akte : Oprichting

Heden, 13 december 2010 verklaren ondergetekenden

1.De Heer Johan Karel M. Steppe, wonende te 9860 Balegem  Oosterzele, Houte 107 2.Mevrouw Mieke Anne Vermassen, wonende te 9860 Balegem  Oosterzele, Haute 107 3.Mevrouw Elke De Paepe, wonende te 9620 Zottegem, Opstalstraat 62

over te gaan tot de oprichting van een vennootschap onder firma waarvan de statuten in onderhavige onderhandse akte worden vastgesteld als volgt:

HOOFDSTUK 1: Benaming, zetel, duur en doel

Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een vennootschap onder firma en heeft als naam "HOUTE".

Artikel 2

De zetel is gevestigd te 9860 Balegem, Houte 107.

Deze kan door beslissing van het bestuursorgaan worden overgebracht naar om het even welke plaats in

Vlaanderen of het Brussels Hoofdstedelijk gewest.

Door beslissing van het bestuursorgaan kunnen in België en in het buitenland bijhuizen worden opgericht.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden:

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw,: de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en in het. algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het' productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-het inrichten van algemene diensten en van een secretariaat in het bijzonder, zijnde diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van een professionele activiteit, alsook het ter beschikking stellen van een' volledige materiële infrastructuur;

-advies- enlof dienstverlening aan bedrijven, privé-personen en instellingen in de ruimste zin van het woord, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van, management, marketing, productie en ontwikkeling, processing, organisatie, beheer en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of, onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van: derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen: handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in' andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende' handelingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden: zijn in de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap zal geen activiteiten uitoefenen waarvoor een vergunning vereist is, zonder eerst deze: vergunning te hebben verkregen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

HOOFSTUK Il: Kapitaal, overdracht van rechten, zaakvoerderschap

Artikel 5

De heer Johan Steppe, voornoemd sub 1 brengt in de vennootschap in een som van EUR 2.000

(tweeduizend euro).

Mevrouw Mieke Vermassen, voornoemd sub 2 brengt in de vennootschap in een som van EUR 1.000

(duizend euro).

Mevrouw Elke De Paepe, voornoemd sub 3 brengt in de vennootschap in een som van EUR 1.000 (duizend

euro).

Derhalve bedraagt het totaal van de inbrengen, als kapitaal bijeengebracht, EUR 4.000, zijnde 100% van de

thans aangegane verbintenissen tot inbreng.

De inbreng in speciën zal worden gestort op rekeningnummer 652-8162378-07.

Het kapitaal kan verhoogd worden door nieuwe inbrengen of met eigen vermogen van de vennootschap ingevolge een beslissing van de algemene vergadering van vennoten genomen bij gewone meerderheid van stemmen verbonden aan het bestaand aantal aandelen.

Er worden door de vennootschap 100(honderd) aandelen uitgegeven, opgesplitst als volgt: 050 (vijftig) aandelen behoren toe aan de heer Johan Steppe, voornoemd sub 1

Q'25 (vijfentwintig) aandelen behoren toe aan mevrouw Mieke Vermassen, voornoemd sub 2

Q'25 (vijfentwintig) aandelen behoren toe aan mevrouw Elke De Paepe, voornoemd sub 3. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot heeft stemrecht in verhouding tot het aantal aandelen in zijn bezit.

De rechten in de vennootschap van iedere vennoot zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één persoon die als eigenaar van deze rechten in de vennootschap wordt aanvaard. Met uitzondering van de rechten op dividenduitkering, mag de vennootschap de uitoefening van de rechten in de vennootschap van een vennoot schorsen tot één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap werd aangeduid als eigenaar van de rechten in de vennootschap.

Wanneer een deelneming toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Artikel 8

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, aan te stellen bij gewone beslissing van de algemene vergadering van vennoten en voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Iedere zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening en kan individueel optredend de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigen voor alle rechtshandelingen die het bedrag van EUR 1.000 (duizend euro) niet overschrijden. Voor rechtshandelingen die het bedrag van EUR 1.000 (duizend euro) overschrijden is de handtekening van alle zaakvoerders vereist.

Het mandaat als zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de vennoten overeenkomstig artikel 14.

HOOFDSTUK 4: Besluitvorming door de vennoten  algemene vergadering

Artikel 11

Iedere vennoot heeft het recht de vennoten in vergadering bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten schriftelijk uitnodigen ten laatste vijftien dagen váár de vergadering. Deze uitnodiging moet de agenda vermelden.

De vergadering zal worden gehouden op de zetel van de vennootschap, tenzij eenieder akkoord is om de vergadering op een andere plaats in België te houden.

De algemene vergadering komt elk jaar bijeen op de laatste donderdag van de maand maart om 19 (negentien) uur.

De algemene vergadering kan slechts rechtsgeldig beraadslagen indien de meerderheid van de stemmen verbonden aan het bestaand aantal aandelen aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd is. Wanneer op de eerste vergadering het aanwezigheidsquorum niet wordt gehaald, zal de tweede vergadering rechtsgeldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal stemmen dat aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd is.

Iedere vennoot heeft stemrecht in verhouding tot het aantal aandelen in zijn bezit.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager die zelf stemgerechtigd is. Geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één volmacht.

Behoudens andersluidende bepalingen in deze statuten worden alle besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen verbonden aan het bestaand aantal aandelen.

e Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

In afwijking van het hoger vermelde zijn wijzigingen van de essentiële delen van dit vennootschapscontract  zijnde het doel, de aard en de andere statutaire bepalingen  enkel mogelijk mits unanieme instemming van alle stemmen verbonden aan het bestaand aantal aandelen.

HOOFDSTUK 5: Inventaris, jaarrekening, winstverdeling

Artikel 12

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het volgend jaar.

Op het einde van het boekjaar stelt het bestuursorgaan de inventaris op van de activa en de passiva van de

vennootschap, worden de rekeningen afgesloten en wordt conform de bepalingen van het Wetboek van

Vennootschappen desgevallend de jaarrekening opgesteld. De stukken dienaangaande zullen in een register

worden opgenomen en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 21

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal

worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 13.

Het eventueel netto - verlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

OVERGANGSBEPALINGEN

1.De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van onderhavige onderhandse akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2.Vervolgens hebben de oprichters, bijeengekomen in algemene vergadering, beslist te benoemen tot,

onbezoldigde niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

-De heer Johan Steppe, voornoemd sub 1.

-Mevrouw Elke De Paepe, voornoemd sub 3.

3.De vennoten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 14 augustus 2010. Deze overname van verbintenissen kan ook geschieden bij besluit van het bestuursorgaan binnen de twee maand na haar oprichting.

4.De vennoten verklaren dat het eerste boekjaar van de vennootschap zal eindigen op 30 september 2012.

VOLMACHT

Aan Mevrouw Mieke Vermassen, voornoemd, wordt hierbij volmacht verleend om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de belastingadministraties, waaronder de BTW, Registratie en Domeinen, alsook tegenover de administratie van het Belgisch Staatsblad, en van de Kruispuntbank van Ondernemingen, teneinde aldaar alle registraties, aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Opgemaakt te Balegem op 13 december 2010, waarvan één exemplaar bestemd is voor de registratie

Johan Steppe

Oprichter - zaakvoerder

Mieke Vermassen

Oprichter

Elke De Paepe

Oprichter - zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HOUTE

Adresse
HOUTE 107 9860 BALEGEM

Code postal : 9860
Localité : Balegem
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande