HOUTWERF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOUTWERF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.893.819

Publication

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 27.06.2013 13231-0516-010
05/02/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0837.893.819

Benaming

(voluit) : HOUTWERF

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pittemstraat 56, 8760 Meulebeke

(volledig adres)

Onderweg akte : OMZETTING - KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 17 december 2014, door Meester Kim VAN POUCKE, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, ter registratie neergelegd,

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HOUTWERF", met zetel te 9050 Gent (Gentbrugge), Kleemburg 1 bus 1,~ 0837.893.819 RPR Gent, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTIP BESLISSING  BEKRACHTIGING ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURSORGANEN

Met eenparigheid van stemmen wordt het ontslag van de niet statutaire zaakvoerder BVBA BRAVEST met. maatschappelijk zetel te 8760 Meulebeke, Pittemstraat 56, B.T.W. BE 0863.131.635 RPR Brugge en met als vaste vertegenwoordig de heer BRACKE Robert, wonend te 8200 Brugge, Fazantendreef 14, met ingang op 5 november 2014 op heden bevestigd en bekrachtigd.

Met eenparigheid van stemmen wordt het ontslag van de niet statutaire zaakvoerder mevrouw KOKLENBERG Sabine Henri Georgine, wonend te 9140 Temse (Steendorp), Kapelstraat 107, met ingang op 5 november 2014 op heden bevestigd en bekrachtigd.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten deze beide ontslagnemende zaakvoerders kwijting te geven voor het door hen tot op 5 november 2014 gevoerde bestuur sinds de laatste jaarvergadering.

Met eenparigheid van stemmen wordt de benoeming tot niet statutaire zaakvoerder van de CVBA RE-VIVE BROWNFIErLD FUND li met als vaste vertegenwoordiger de heer BEARELLE Nicolas, voornoemd, met ingang van 5 november 2014 op heden bekrachtigd en bevestigd.

De zaakvoerder heeft haar mandaat aanvaard.

Haar opdracht wordt niet vergoed, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. TWEEDE BESLISSING  BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATSING

Met eenparigheid van stemmen wordt het besluit van de zaakvoerder van 6 november 2014 om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 8760 Meulebeke, Pittemstraat 56 naar 9050 Gent (Gentbrugge),, Kleemburg 1 bus 1, op heden bevestigd en bekrachtigd.

DERDE BESLISSING - KENNISNAME VERSLAGGEVING OMZETTING

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan opgesteld op 15 december 2014, dat het voorstel tot omzetting toelicht, opgemaakt in toepassing van artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen, evenals van het verslag van de bedrijfsrevisor, de commanditaire' vennootschap Kristof Planquette Bedrijfsrevisor, met zetel te 8900 leper, Belletstraat 23, vertegenwoordigd door de heer PLANQUETTE Kristof, opgesteld op 15 december 2014, over de staat van activa en passiva van de' vennootschap afgesloten op 30 november 2014, opgemaakt in toepassing van artikel 777 van het Wetboek van, Vennootschappen.

De enige vennoot erkent een afschrift ontvangen te hebben van deze verslagen, evenals van hun bijlagen,' en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren over de inhoud ervan.

Het besluit van dit verslag is opgenomen in het op de griffie van de rechtbank van koophandel neergelegde afschrift,

Het verslag van het bestuursorgaan, met in bijlage de staat van activa en passiva, wordt aan de notaris. overhandigd met het oog op de bewaring ervan in diens dossier,

Het verslag van de bedrijfsrevisor wordt eveneens aan de notaris overhandigd en zal worden neergelegd samen met een uitgifte van deze akte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLISSING  OMZETTING

MONITEUR BELGE

2 8 -01 2015

: LGISCH STAATSBLAE

NEERGELEGD

2 3 OEC, 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gag, afd. KORTRIJK

(Lr

" .

11111111

150 879

Vo beha

aan

Belg Staat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de rechtsvorm van de vennootschap om te zetten zonder verandering van rechtspersoonlijkheid en de rechtsvorm aan te nemen van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, werd gehouden, voortzetten.

Alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zullen worden omgeruild in dezelfde verhouding van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met behoud van dezelfde rechten voor hun eigenaars.

De Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid behoudt het nummer 0837.892.730, waaronder de vennootschap ingeschreven is in het rechispersonenregister.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 november 2014.

VIJFDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het variabel kapitaal van de vennootschap te verhogen met zestigduizend euro (¬ 60.000,00), zodat het variabel kapitaal verhoogd zal worden van nul euro (¬ 00,00) tot zestigduizend euro (¬ 60.000,00) door inbreng van een schuldvordering onder de vorm van een rekening-courant voor een totale waarde van zestigduizend euro (¬ 60.000,00) die CVBA RE-VIVE BROWNFIELD FUND I I, voornoemd, bezit ten laste van de vergaderende vennootschap.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in natura en met uitgifte van zeshonderd (600) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de kapitaalsverhoging.

Ais vergoeding voor en ten belope van voormelde inbreng worden zeshonderd (600) aandelen toegekend aan CVBA RE-VIVE BROWNFIELD FUND Il, voornoemd, dewelke alhier aanvaardt.

ZESDE BESLISSING

Verslag Bedrijfsrevisor

Dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslagschrift van 15 december 2014, opgemaakt door de bedrijfsrevisor, de commanditaire vennootschap Kristof Planquette Bedrijfsrevisor, met zetel te 8900 leper, Beiietstraat 23, vertegenwoordigd door de beer PLANQUETTE Kristof.

Het besluit van dit verslag is opgenomen in het op de griffie Van de rechtbank van koophandel neergelegde afschrift.

Het bedrijfsrevisoraal verslag wordt niet aan deze akte gehecht, maar zal wel worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Verslag van het bestuursorgaan

Tevens wordt het bijzonder verslag van 15 december 2014, opgemaakt door het bestuursorgaan van de vennootschap, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen omtrent de inbreng in natura, hier voorgebracht. Fret blijft aan deze gehecht.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging in het variabel kapitaal van zestigduizend euro

(¬ 60.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zestigduizend euro (¬ 60.000,00), vertegenwoordigd door zeshonderd (600) kapitaalaandelen.

ACHTSTE BESLISSING  ALGEHELE STATUTENWIJZIGING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om, als gevolg van de omzetting van de vennootschap in een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en met inbegrip van de voorgaande beslissingen, een volledig nieuwe tekst van de statuten te aanvaarden die als volgt luidt:

VORM EN NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "HOUTVERF".

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd 9050 Gent (Gentbrugge), Kleemburg 1 bus 1.

De maatschappelijke zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaams Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, door eenvoudig besluit van de raad van bestuur, regelmatig in het vennootschapsdossier neergelegd en in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, bijkantoren, exploitatiezetels, agentschappen of opslagplaatsen oprichten, daar waar zij het nuttig acht, in België of in het buitenland.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootsohap is onbeperkt en bedraagt de som van het vaste en veranderlijke gedeelte van het kapitaal.

Het kapitaal is samengesteld uit een veranderlijk aantal aandelen, alle met een gelijke nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00).

Vaste gedeelte

Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is bepaald op vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) euro, vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen kunnen opgedeeld worden in aandelen categorie A en aandelen categorie B.

Het onderscheid tussen de categorieën A en B wordt vastgelegd in het intern reglement.

Tot een verhoging of een vermindering van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten onverminderd strengere wettelijke of statutaire bepalingen; ingeval van kapitaalverhoging mits naleving van de desbetreffende bepalingen van artikel 418 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en ingeval van kapitaalvermindering mits inachtneming van de desbetreffende bepalingen van de artikelen 425 en 426 van het Wetboek van vennootschappen.

Veranderlijke gedeelte

Het veranderlijke gedeelte van het maatschappelijk kapitaal, te weten het kapitaal van de vennootschap dat het vaste gedeelte te boven gaat, kan variëren zonder dat daarvoor een wijziging van de statuten vereist is, ten gevolge van bijneming of terugneming van aandelen door vennoten of ten gevolge van de toetreding, uittreding of uitsluiting van vennoten. Deze aandelen kunnen behoren tot de categorie A of B.

De aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden, dienen gelijk behandeld te worden. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding en in vereffening stelling van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorgen van één of meer vereffenaars; zij worden aangesteld door de algemene vergadering die ook hun machten zal bepalen.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient overeenkomstig artikel 184 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen voorgelegd te worden ter bevestiging aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Bij gebreke van benoeming van een vereffenaar zal of zullen de bestuurders, die op dat moment in functie zijn, van rechtswege optreden als vereffenaars, beraadslagend en optredend op dezelfde wijze als voorzien voor het bestuursorgaan, met dezelfde vergoeding en met alle bevoegdheden als voorzien door de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering blijft bevoegd de statuten te wijzigen gedurende de vereffening.

VERDELING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het kapitaal en de uitgiftepremies terug te betalen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang aandelen uit die in meerdere mate voldaan hebben aan hun volstortingsplicht totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate voldaan hebben aan hun volstortingsplicht of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

BESTUURSORGAAN  BESTUURSBEVOEGDHEID

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere bestuurders, al dan niet vennoot; zij kunnen zowel natuurlijke personen ais rechtspersonen zijn.

Ze worden daartoe benoemd door de algemene vergadering voor een onbepaalde termijn, behoudens andersluidende beslissing bij hun benoeming; ze kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen, zonder motivering of opzegtermijn.

Het aantal bestuurders wordt bepaald door de algemene vergadering:

- benoemt de algemene vergadering slechts één bestuurder, dan handelt hij naar eigen inzicht;

- benoemt de algemene vergadering twee bestuurders, dan nemen zij hun besluiten in gemeen overleg; ingeval er één van hen om welke reden ook zijn mandaat niet meer uitoefent, dient de overgebleven bestuurder een algemene vergadering bijeen te roepen om de vacature op te vullen;

- benoemt de algemene vergadering meer dan twee bestuurders, dan vormt deze bestuursraad een college. Onverminderd de terugbetaling van kosten, kan de algemene vergadering aan de bestuurders een bezoldiging toekennen.

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide machten voor het besturen van de vennootschap en kan daartoe alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet en/of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Al wat niet door de statuten en/of door de wet voorbehouden is aan de algemene vergadering, valt onder zijn bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIG INGSBEVOEGDHEID

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door één bestuurder afzonderlijk.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden,

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

I. IN HET BIJZONDER

a Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge N De studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van aile mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties.

Bi Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

H. IN HET ALGEMEEN

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie houdt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

DI Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel,

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen,

BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

JAARVERGADERING

Jaarlijks wordt een gewone algemene vergadering gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om 10.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaats hebben op de eerstvolgende werkdag. NEGENDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten, met ingang op heden, het ontslag te aanvaarden van de niet statutaire zaakvoerder CVBA RE-VIVE BROWNFIELD FUND Il, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer BEARELLE Nicolas, voornoemd.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten deze ontslagnemende zaakvoerder kwijting te geven voor het door haar tot op heden gevoerde bestuur sinds haar benoeming.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten met ingang van heden te benoemen tot bestuurder in de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RE-VIVE BROWNFIELD FUND Il, voornoemd, vertegenwoordigd zoals voormeld, welke bestuurder haar aanstelling aanvaardt.

Haar opdracht wordt niet vergoed, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voor-rbehouden ` aan het

Belgisch Staatsblad

TIENDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten alle machten te verlenen aan het bestuursorgaan, voor de uitvoering van de genomen besluiten, namelijk voor het aanpassen van het register van aandelen en volmacht aan de optredende notaris, om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoiirdineerde tekst der statuten.

ELFDE BESLISSING

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met kantoor te 8200 Brugge, Gistelsesteenweg 473/001, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met macht van substitutie, ieder individueel bevoegd en met individuele mogelijkheid, tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis-iter en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren, alsook om alle verdere stappen te ondernemen en documenten te ondertekenen die nodig en/of nuttig zijn ter ' uitvoering of in het kader van de hoger genomen besluiten.

. ~

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis W. Reg.)

fou-9cccle___

~6boc) ~-~ P~.~u5

U

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV d.d. 17 december 2014;

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luili BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11304525*

Neergelegd

14-07-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Houtwerf

0837893819

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8760 Meulebeke, Pittemstraat 56

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Philippe Verlinden, te Sint-Niklaas, op dertien juli tweeduizend en elf dat:

1) De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRAVEST, met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Fazantendreef 14, ondernemingsnummer: 0863.131.635

Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Antoon Dusselier  De Brabandere, te Meulebeke, op zevenentwintig januari tweeduizend en vier, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen februari nadien onder nummer 04020855

Hier vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, met name:

De heer Bart Bracke, hierna genoemd, benoemd tot die functie door onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, bekendgemaakt als voormeld.

2) Mevrouw KOKLENBERG Sabine, geboren te Sint-Niklaas op dertien juli negentienhonderd vierenzestig, (NN 640713-096-34), wonend te 9140 Temse, Kapelstraat 107, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt:

Maatschappelijke vorm  naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De maatschappelijke naam luidt  Houtwerf

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8760 Meulebeke, Pittemstraat, 56,

Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftigduizend euro (50.000 EUR); het is

vertegenwoordigd door 500 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

De oprichters hebben verklaard en erkend dat het kapitaal van vijftigduizend euro (50.000 EUR) volledig

geplaatst is.

De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRAVEST, boven vermelde oprichter sub 1),

heeft ingeschreven op tweehonderd vijftig (250) aandelen.

Mevrouw KOKLENBERG Sabine boven vermelde oprichter sub 2), heeft ingeschreven op tweehonderd

vijftig (250)

De aandelen zijn volledig volgestort, zijnde ¬ 50.000,00 die werden gedeponeerd op rekening nummer 363-

0887126-04bij ING-Bank

Maatschappelijk doel

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden :

I. IN HET BIJZONDER

A/ De studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

C/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

II. IN HET ALGEMEEN

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur van de vennootschap

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur vanaf de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde

jaar.

Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op heden en zal afgesloten worden op eenendertig

december tweeduizend twaalf.

Gewonen algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de

eerste zaterdag van de juni om tien uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

De oproepingen van de vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven geschieden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomstig de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen. Wetboek van Vennootschappen, waaronder de verzending van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen , worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Reserves  verdeling van winst - liquidatiebonus

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van de maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd of dat er een andere bestemming aan wordt gegeven.

Het netto-overschot van de vereffening wordt verdeeld onder de aandelen, met dien verstande dat aan alle aandelen dezelfde rechten zijn verbonden.

Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerder, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor ingevolge de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in alle handelingen en in rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen optredend, behoudens voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelf zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De oprichters hebben verklaard het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee

Zij hebben verklaard als niet-statutair zaakvoerders te benoemen, die hebben aanvaard:

a) De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRAVEST, met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge, Fazantendreef 14, ondernemingsnummer: 0863.131.635, met als vaste vertegenwoordiger, de heer BRACKE Bart, geboren te Oostende op vijfentwintig september negentienhonderd zevenenzestig, (NN 670925-027-14), wonend te 8200 Brugge, Fazantendreef 14.

b) Mevrouw KOKLENBERG Sabine, voornoemd, (NN 640713-096-34), wonend te 9140 Temse, Kapelstraat 107.

Volmacht

Door de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRAVEST EN Mevrouw KOKLENBERG Sabine handelend in hun hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap) werd een bijzondere volmacht, met bevoegdheid van indeplaatsstelling, verleend aan Boekhoudkantoor Desmedt, te Izegem om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

erkend ondernemingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (getekend Ph. Verlinden, geassocieerd Notaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 17.06.2016 16187-0290-011

Coordonnées
HOUTWERF

Adresse
KLEEMBURG 1, BUS 1 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande