HOVE TE DONC

Association sans but lucratif


Dénomination : HOVE TE DONC
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 445.278.401

Publication

04/07/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

I 1II III II 1I 11111 11 II

*14130029*









NEERGELEGD

25 JUNI , 2014

RECIITBANIQ.0 KOOKIANDEL TEIC'EN

, Onderhemingsnr: 0445.278.401

Benaming

(voluit) : Hove te Donc

(verkort)

Rechtsvorm: vzw

Zetel: Paardekerkhof 4, 9990 Maldegem

Onderwerp akte: Onteag van bestuurder - bij beslissing van de Algemene Vergadering van 27 mei 2014:

ONTSLAG VAN BESTUURDER BIJ BESLISSING VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN 27 MEI 2014,

De algemene vergadering heeft in zijn vergadering van 27 mei 2014, in uitvoering van art, 9 van de statuten,: het ontslag aanvaard vanaf 27 mei 2014 van volgende bestuurder:

- Verplancke Luc, Pastoor de Swaeflaan 45, 9990 Maldegem

Opgemaakt te maldegem op 27 mai 2014

Fonteyne Yvan Decorte Karine

Voorzitter Ondervoorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

02/10/2014
ÿþ

!~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

2 3 SEP, 2`itl

RECH T 2~C" ;~ V,~r~

KO~JPi-;AND GENT

I 

*1a1~9 1*

Ondernemingsnr : 445.278.401

Benaming :

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel : Paardekerkhof 4

9990 Maldegem

Onderwerp akte : Voorstel van inbreng om niet van een algemeenheid

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris Ruben Van Maelzaeke, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WYLLEMAN  VAN DE KEERE  VAN MAELZAEKE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-Sleidinge, Sleidinge-dorp 102, op 16 september 2014, nog te registreren, dat de raden van bestuur van de hierna genoemde verenigingen zijn bijeengekomen:

1. De vereniging zonder winstoogmerk 'Hove te Donc', met zetel te 9990 Maldegem,

Paardekerkhof 4, met ondernemingsnummer 445.278.401.

zijnde `de inbrengende vereniging'

2. De vereniging zonder winstoogmerk `Focus', met zetel te 9000 Gent, Maïsstraat

268, met ondernemingsnummer 429.703.169.

zijnde `de verkrijgende vereniging'

De bestuursorganen verbinden zich er toe om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van het hierna vermeld voorstel tot inbreng om niet van een algemeenheid dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van hun respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen, in toepassing van artikel 58 van de V.Z.W-Wet.

De respectievelijke algemene vergaderingen die tot de inbreng om niet van een algemeenheid zullen beslissen, zullen volgende agendapunten hebben:

1) Goedkeuring van de verslagen en documenten van de inbreng om niet van de algemeenheid;

2) Besluit tot inbreng om niet van de algemeenheid.

3) Beschrijving van het ingebrachte vermogen.

Onderhavig voorstel, opgesteld overeenkomstig de artikelen 760 en 770 van het Wetboek van Vennootschappen, zal neergelegd worden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Gent.

- datum vanaf welke de aandelen uitgereikt door de verkrijgende vereniging recht geven te delen in de winsten, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht: niet van toepassing

- datum vanaf welke de verrichtingen van de vereniging die de inbreng doet, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vereniging: 1 januari 2015

- ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de vennootschappen die bij de inbreng betrokken zijn: geen enkel bijzonder voordeel.

Hove te Donc

MOMOD 2.2

Y

Luik B - Vervolg

Voor beredeneerd uittreksel

afgeleverd vóór registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel

Ruben Van Maelzaeke,

Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd

- expeditie proces-verbaal van 16 september 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

07/01/2015
ÿþlilL"EkGELECII)

2 DEC, 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TF GENT

Grirfie

o .~ i= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

im

*150 3367 oi

Ondernemingsnr : 445.278.401

Benaming :

(voluit) Hove te Donc

(verkort)

Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel : Paardekerkhof 4

9990 Maldegem

Onderwerp akte : VZW: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris Ruben Van Maelzaeke, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WYLLEMAN -- VAN DE KEERE -- VAN MAELZAEKE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-Sleidinge, Sleidinge-dorp 102, op 16 december 2014, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk "Hove te Donc' en dat volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

EERTSE BESLUIT : goedkeuring van het verslag en documenten van de inbreng om niet van een algemeenheid

a) De voorzitter geeft een korte samenvatting van het inbrengvoorstel waarin wordt voorgesteld tot inbreng om niet van de algemeenheid waarbij het gehele vermogen van de inbrengende vereniging, zowel de rechten als de verplichtingen, de activa en de passiva, overgaat op de verkriiaende verenkiinq, de vereniging zonder winstoogmerk `Focus', met zetel te 9000 Gent, Maïsstraat 268, met ondememingsnummer 429.703.169.

Deze vereniging werd opgericht ingevolge onderhandse akte van 4 juli 1985, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd ingevolge beslissing van de algemene vergadering van 16 juni 2005, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 december 2005, onder nummer 05187800.

b) De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het voormeld omstandig verslag dat de inbrengende vereniging aan haar leden heeft overgemaakt, ten minste één maand voor huidige algemene vergadering.

TWEEDE BESLUIT : besluit tot inbreng om niet van de algemeenheid

De algemene vergadering van de inbrengende vereniging beslist om over te gaan tot inbreng om niet van de algemeenheid waarbij hun gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen overgaat op de verkrijgende vereniging, zijnde de vereniging zonder winstoogmerk `Focus', en dit aan de in het voorstel tot inbreng opgenomen voorwaarden, in toepassing van artikel 58 van de V.Z.W.-Wet, verwijzend naar de artikelen 670 en 770 van het wetboek van vennootschappen,

Alle vermogensbestanddelen, activa en passiva, zullen worden overgenomen in de boekhouding van de verkrijgende vereniging.

Aile verrichtingen van de inbrengende vereniging worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor de verkrijgende vereniging vanaf 1 januari 2015.

Verder bevestigt de algemene vergadering dat :

- er geen aandelen worden uitgereikt door de verkrijgende vereniging die recht geven te delen in de winsten, gezien het in casu gaat over verenigingen zonder winstoogmerk

- er geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de verenigingen die bij de inbreng betrokken zijn.

DERDE BESLUIT : beschrijving van het ingebrachte vermogen

Voor de beschrijving van de elementen van de inbreng wordt verwezen naar voormeld omstandig verslag, waarin een opgave werd gedaan van de stand van het vermogen van elke voormelde inbrengende vereniging. Het volledige vermogen van de inbrengende vereniging, alle activa en passiva, alle overeenkomsten met interne en externe medewerkers, kortom aile rechten en plichten die bestonden in hoofde van inbrengende vereniging, zullen per 1 januari 2015 verder gezet worden door de voormelde verkrijgende vereniging.

VIERDE BESLUIT:-vaststelling-ontbinding -

----

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOMOD 2.2

Luik B - Vervolg

-De-comparanten verzoeken- -ondergetekende- -notaris -vast -te *stellen--dat; ingevolge-de-overeenstemmende beslissingen genomen in de inbrengende en in de verkrijgende vereniging, genoemde inbreng om niet van een algemeenheid is voltrokken en dat bijgevolg:

- de inbrengende vereniging zonder winstoogmerk 'Hove te Donc heeft opgehouden te bestaan en zonder vereffening ontbonden wordt, vanaf 1 januari 2015;

- het geheel vermogen van de inbrengende vereniging zonder winstoogmerk 'Hove te Donc' overgedragen werd naar de overnemende vereniging 'Focus'.

VIJFDE BESLUIT : kwiitinq van de leden van de raad van bestuur

De kwijting aan de bestuurders van de inbrengende vereniging zonder winstoogmerk 'Hove te Donc' zal gestemd worden door de algemene vergadering van de verkrijgende vereniging, zijnde de vereniging zonder winstoogmerk 'Focus', na de goedkeuring van de eerste jaarrekening, opgemaakt na de inbreng.

ZESDE BESLUIT : machtioinq - volmacht

De algemene vergadering geeft unaniem volmacht aan elk lid van de raad van bestuur van de verkrijgende vereniging, zijnde de vereniging zonder winstoogmerk 'Focus', om individueel handelend alle nuttige en noodzakelijke handelingen te stellen voor de uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen en onder meer om alle verklaringen van overdracht of doorhaling te doen bij de bevoegde autoriteiten, de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en andere overheidsdiensten, financiële en sociale instellingen, zonder beperking; en zo nodig eventuele aanvullingen van huidige akte te doen die zich zouden opdringen met betrekking tot gegevens die aan een bijzondere publiciteit zijn onderworpen.

De schuldeisers van de voormelde inbrengende vereniging kunnen zekerheid eisen, uiterlijk tot twee maanden na huidige bekendmaking van de inbreng om niet van de algemeenheid in de bijlagen tot het Beigisch Staatsblad.

Voor beredeneerd uittreksel, afgeleverd voor registratie van de akte

Ruben Van Maelzaeke

Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal;

voor-behZuden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2013
ÿþ M002.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1111

*13102597*

Ondernemingsar : 0445.278.401 Benaming

(voluit) : Hove te Donc vzw

NEERGELEGD

2 5 stril 2013

t?ECHikifee. VAN

teel +lï7t_inp.lrrzi TP C-'.r---Ali

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Paardekerkhof 4, 9990 Maldegem

Onderwerp akte : Nieuwe statuten/ Ontslag en benoeming bestuurders/ Benoeming dagelijkse bestuurders



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



Nieuwe statuten

De algemene vergadering, gehouden op 10 juni 2013, heeft met unanimiteit van stemmen, beslist volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten:







1. aan art, 3. wordt toegevoegd: 4. De vereniging kan in functie van evolutie binnen de sector functionele samenwerkingsverbanden afsluiten,

Art. 3 luidt voortaan als volgt:

De vereniging heeft tot doel

1 de oprichting, de uitbating en het beheer van aangepaste woningen of voorzieningen voor verblijf, opvang van personen die lijden aan Multiple Sclerose en/of personen met een fysieke handicap, alleen of samen met partner enlof naaste familieleden;

2 vanuit een centraal dienstencentrum een goed georganiseerde ADL-assistentie uitbouwen met alle garanties voor de gebruikers om een zelfstandig leven te leiden en dit alles volgens de normen van het decreet; van Minister Lenssens (1 januari 1991),

3 zij mag alle handelingen en verrichtingen doen die verband houden, zelfs onrechtstreeks, met de boven; beschreven doelstellingen, zij kan onder meer haar medewerking verlenen, zelfs materieel en financieel, aan'. gelijkaardige initiatieven en werken van aanverwante verenigingen en instellingen zonder winstoogmerk.

De vereniging kan alle roerende of onroerende goederen verwerven of bezitten die rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel.

4. De vereniging kan in functie van evolutie binnen de sector functionele samenwerkingsverbanden afsluiten.





2, § 4 van art. 10 wordt geschrapt en vervangen als volgt:

§ 4 De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de ondervoorzitter.





3. § 4 van art. 11 wordt geschrapt en vervangen als volgt:

§4 De bestuurders worden verkozen voor een termijn van maximum vier jaar. Dit mandaat is hemieuwsbaar,

Indien het bestuursmandaat voortijdig eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag, afzetting of beëindiging van het lidmaatschap, dan door de algemene vergadering in de vervanging van deze bestuurder worden voorzien, binnen de termijn van één jaar.

4. § 5 van art, 11 wordt geschrapt en vervangen als volgt:

§ 5 De raad van bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een penningmeester en een secretaris. Dit kan aangevuld worden met een afgevaardigd bestuurder.

Bij belet van de voorzitter worden zijn functies waargenomen door de ondervoorzitter of de oudste aanwezige bestuurder.





5, § 4 van art 12 wordt geschrapt en vervangen als volgt:

§ 4 De raad van bestuur kan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

~

. l~oor- behouden aan loet Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

- een bijzonder of beperkt mandaat verlenen aan persorien al dan niet lid van de raad van bestuur of van de vereniging,

- bij gewone meerderheid het dagelijks bestuur alsook de (externe) vertegenwoordigersbevoegdheid m.b.t het dagelijks bestuur, met gebruik van de maatschappelijke handtekening aan dit bestuur verbonden, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurders en deze dienovereenkomstig benoemen ais dagelijks bestuurder(s) in hoedanigheid van orgaan, overeenkomstig art 13 bis van de VZW-wet van 27 juni 1921.

Het dagelijks bestuur betreft alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vereniging te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beschikking te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

De opdracht van dagelijks bestuurder wordt aangegaan voor een hernieuwbare duur van 4 jaar en kan te allen tijden worden herroepen.

De opdracht van het dagelijks bestuur is onbezoldigd,

- bij gewone meerderheid een deel van zijn bestuursbevoegdheid delegeren aan één of meer bestuurders en deze dienovereenkomstig benoemen ais persoon of personen gemachtigd de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomstig art, 13, lid 4 VZW-wet van 27 juni 1921

De machtiging betreft nog nader door de raad van bestuur te specifiéren handelingen,

Wanneer meerdere gemachtigden worden aangesteld, wordt aan dezen de bevoegdheid verleend om gezamelijk handelend, met tenminste twee van hen, namens de vereniging op te treden.

De machtiging wordt verleend voor een hernieuwbare duur van 4 jaar en kan te allen tijde worden herroepen.

6. Het ontslag werd aanvaard in de raad van bestuur van 22 maart 2013 van Karine Decorte als voorzitter. In de raad van bestuur van 22 april 2013 wordt het ontslag aanvaard van Luc Verplancke als lid van het dagelijks bestuur en van de ondervoorzitter Jean-François Rotsart de Hertaing als lid van de raad van bestuur en de algemene vergadering.

Werd aangesteld op 22 april 2013

- voorzitter: Fonteyne Yvan

- bestuurder-ondervoorzitter: Decorte Karine

- bestuurder-secretaris: Haegeman Bettie

bestuurder-penningmeester: Degrande Robert

Opgemaakt te Maldegem op 10 juni 2013

Fonteyne Yvan Haegeman Bettie

Voorzitter Secretaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Coördinatie statuten d.d. 10/06/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/01/2013
ÿþ M0D 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffe

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenina.

Vt 0

beht

aar

Bell

Staal

10





NEERGELEGD

19 BEC, 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL(gF NT

Ondernemingsnr : 0445.278.401

Benaming

(voluit) Hove te Donc

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Paardekerkhof 4, 9990 Maldegem

Onderwerp akte : Ontslag, benoeming en herbenoeming van bestuurders - bij beslissing van de Algemene Vergadering van 13 december 2012:

ONTSLAG, BENOEMING EN HERBENOEMING VAN BESTUURDERS - BIJ BESLISSING VAN DE, ALGEMENE VERGADERING VAN 13 DECEMBER 2012:

De algemene vergadering heeft in zijn vergadering van 13 december 2012, in uitvoering van art.9 van de. statuten, het ontslag aanvaard vanaf 5 december 2012 van volgende bestuurders:

- De Vos Kathleen, Doornstraat 10, 9990 Maldegem,

- Van Kiilegem Steven, Paardekerkhof 28, 9990 Maldegem,

- Van Maele Valeer, Jacobus van Belleghemstraat 30, 8310 Assebroek,

- Verlinde André, De Paallanden 8, 8310 Sint-Kruis Brugge.

en benoemt als nieuwe leden van de raad van bestuur met ingang van 5 december 2012 voor een duur van 4 jaar

- De Paepe Paul, Reesinghelaan 49D4, 9990 Maldegem, geboren te Eeklo op 29 mei 1956,

- De Roo Arnold, Warniestraat 38, 9990 Maldegem, geboren te Beernem op 30 april 1966,

- Fonteyne Yvan, Zevenbergenlaan 3, 8200 Sint-Michiels Brugge, geboren te Moorslede op 27 maart 1949,

Willekens Dries, Legendaledreef 74, 8020 Oostkamp, geboren te Roeselare op 14 oktober 1942.

In dezelfde algemene vergadering werden, in uitvoering van art.9 van de statuten, volgende bestuurders herbenoemd vanaf 5 december 2012 voor een duur van 4 jaar:

- De Grande Georges, Doolhofweg 3, 8310 Sint-Kruis Brugge,

- Decorte Karine, Pastoor de Swaeflaan 55, 9990 Maldegem,

- Degrande Robert, Reesinghelaan 23, 9990 Maldegem,

- Haegeman Bettie, Malelatenstraat 3, 8310 Sint-Kruis Brugge,

- Maenhout Ivan, Veldstraat 13, 9900 Eeklo,

- Pieters Patrick, Vrijdagmarkt 13A, 8000 Brugge,

- Rotsart de Hertaign Jean-François, Brugsesteenweg 179A, 9990 Maldegem,

- Van Landschoot Gabriëf, Kleitkalseide 28, 9990 Maldegem,

- Verplancke Luc, Pastoor de Swaeflaan 45, 9990 Maldegem,

- Verscheure Filip, Victor De Lillelaan 15, 9990 Maldegem.

Bijgevolg is de raad van bestuur vanaf 5 december 2012 tot en met 4 december 2016 als volgt', samengesteld:

- De Grande Georges, Doolhofweg 3, 8310 Sint-Kruis Brugge,

- De Paepe Paul, Reesinghelaan 49D4, 9990 Maldegem,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

- De Roo Arnold, Warmestraat 38, 9990 Maldegem,

- Decorte Karine, Pastoor de Swaeflaan 55, 9990 Maldegem,

- Degrande Robert, Reesinghelaan 23, 9990 Maldegem,

- Haegeman Bettie, Maletatenstraat 3, 8310 Sint-Kruis Brugge,

- Fonteyne Yvan, Zevenbergenlaan 3, 8200 Sint-Michiels Brugge,

- Maenhout Ivan, Veldstraat 13, 9900 Eeklo,

- Pieters Patrick, Vrijdagmarkt 13A, 8000 Brugge

- Rotsart de Hertaign Jean-François, Brugsesteenweg 179A, 9990 Maldegem - Van Landschoot Gabriël, Kleitkalseide 28, 9990 Maldegem

- Verplancke Luc, Pastoor de Swaeflaan 45, 9990 Maldegem,

- Verscheure Filip, Victor De Lilielaan 15, 9990 Maldegem,

- Willekens Dries, Legendaledreef 74, 8020 Oostkamp.

Als raadgevers van de raad van bestuur worden aangesteld;

- Claeys Monique, Vindictivelaan 6/2, 8400 Oostende

- Vertinde André, De Paallanden 8, 8310 Sint-Kruis Brugge

Werden aangesteld tot:

voorzitter: Decorte Karine,

- ondervoorzitter: Rotsart de Hertaing Jean-François,

- secretaris: Haegeman Bettie,

- schatbewaarder Degrande Robert.

ONTSLAG, BENOEMING EN HERBENOEMING VAN DAGELIJKS BESTUURDERS - BIJ BESLISSING VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 13 DECEMBER 2012:

De raad van bestuur heeft in zijn vergadering van 13 december 2012, in uitvoering van art. 12 § 4 van de statuten, het ontslag aanvaard vanaf 5 december 2012 als dagelijks bestuurders van:

- De Baets Rebecca, Arnold Van Maldeghemlaan 4, 9990 Maldegem,

- Van Deursen Tine, Veldstraat 15, 9900 Eeklo,

- Verlinde André, De Paallanden 8, 8310 Sint-Kruis Brugge.

Conform artikel 12 § 4 van de statuten beslist de raad van bestuur in zijn vergadering van 13 december 2012 te herbenoemen als dagelijks bestuurders vanaf 5 december 2012 voor een duur van 4 jaar:

-Decorte Karine, Pastoor de Swaeflaan 55, 9990 Maldegem, geboren te Oostende op 27 februari 1964, Degrande Robert, Reesinghelaan 23, 9990 Maldegem, geboren te Brugge op 19 juli 1945,

- Verplancke Luc, Pastoor de Swaeflaan 45, 9990 Maldegem, geboren te Blankenberge op 26 februari 1948

en te benoemen als nieuwe dagelijkse bestuurders vanaf 5 december 2012 voor een duur van 4 jaar;

- Haegeman Bettie, Malelatenstraat 3, 8310 Sint-Kruis Brugge, geboren te Zottegem op 16 september 1956, - Fonteyne Yvan, Zevenbergenlaan 3, 8200 Sint-Michiels Brugge, geboren te Moorslede op 27 maart 1949.

en hen op te dragen de vereniging (extern) te vertegenwoordigen uitsluitend in zaken van dagelijks bestuur.

Het dagelijks bestuur betreft alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vereniging te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beschikking te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wensenlijk maken..

Opgemaakt te Maldegem op 13 december 2012

Decorte Karine Verplancke Luc

Voorzitter Bestuurder

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD: nieuwe bestuurderslijst/benoemingsakte dagelijkse bestuurders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
HOVE TE DONC

Adresse
PAARDEKERHOF 4 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande