HR-PLANET

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HR-PLANET
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 891.562.335

Publication

30/04/2014
ÿþ Mad Word ILI

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





r

IIN

14 1392

Ondernemingsre " 0891.562.335

Benaming

(vorultt : HR PLANET

im bel)

NEERGELEGD

l 7 APR. 20111

RECHTBANK. V.AN

KOOPHANDEL TE .. ~

I:oi lit.> olm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

fctc! XAVIER DE COCKLAAN 72-9831 DEURLE

{ ,olleo'~g adres)

Ordemerg arts : FUSIEVOORSTEL

Op 1 april 2014 is, in overeenstemming met artikel 693 Wetboek van vennootschappen, door de bestuurders van de NV HR-Planet en door de zaakvoerders van de BVBA Planet Systems, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

L De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Planet Systems, met maatschappelijke zetel te 9051 Gent, Amelia Earhartlaan 17, met als ondernemingsnummer 0895.223.985.

De vennootschap zal door de NV HR-Planet overgenomen worden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP".

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Meester Theo Vermeire, notaris te Hoeilaart, op drieëntwintig januari tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf februari tweeduizend en acht, onder nummer 08019983

De statuten werden gewijzigd (wijziging naam  wijziging zetel) blijkens akte verleden voor Notaris Marc Van Cauwenberghe te Deinze op zestien juni tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tôt het Belgisch Staatsblad van zeven juli tweeduizend en elf, onder nummer 2011-07-07/0102594

De statuten werden gewijzigd (kapitaalverhoging doelwijziging), blijkens akte verleden voor notaris Marc Van Cauwenberghe te Deinze op vijftien oktober tweeduizend en twaalf.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd (zetelverplaatsing) op 30 september 2013, zoals gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 oktober 2013, onder nummer 13164654,

Het bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap is samengesteld als volgt: - de heer Sam Baro, wonende te 9850 Hansbeke, Kouterken 22, zaakvoerder;

- de naamloze vennootschap Planet Group, met zetel te 9831 Deurle, Xavier De Cocklaan 72, met ondernemingsnummer 0869.698,535, zaakvoerder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Sam Baro, voornoemd.

11. De Naamloze vennootschap HR-Planet, met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Xavier De Cocklaan 72, met ondernemingsnummer 0891.562.335,

De vennootschap zal de sub I vermelde betrokken vennootschap bij wijze van fusie overnemen en wordt hierna genoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP",

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Marc Van Cauwenberghe, te Deinze, op 6 augustus 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 augustus daarna onder nummer 07127840.

Waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd zijn gebleven.

Oo de 12?1 , k big '2G Luik B verrTi£1dcn Féec o I' rr en hoed,7nioI wlÓ von d,? inilrurnenteiendr. i GianS hetzij n(en}

be, oeod de IechLpersoolr ten aanzien var. derden tE ,,crirgeri,r2eoi;incil

1+erna telaam en handlekenlnq

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar beide statutaire zaakvoerders, te weten: - de heer Sam Baro, wonende te 9850 Hansbeke, Kouterken 22, gedelegeerd bestuurder;

- de naamloze vennootschap Planet Group, met zetel te 9831 Deurle, Xavier De Cocklaan 72, met ondernemingsnummer 0869.698.535, gedelegeerd bestuurder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Sam Baro, voornoemd.

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

Partijen verklaren dat de bestuurders van de NV HR-Planet en de zaakvoerders van de BVBA Planet Systems op 1 april 2014 beslist hebben tot het aanvatten en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergadering zullen voorleggen en dat ertoe strekt, dat, met toepassing van de bepalingen van artikel 693 en volgende Wetboek van vennootschappen zowel de rechten als de verplichtingen van de overgenomen vennootschap, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaan op de overnemende vennootschap.

Aldus wordt het volgende voorgesteld.

DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN.

1 De overgenomen vennootschap : BVBA PLANET SYSTEMS

De overgenomen vennootschap heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel:

"De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland:

Het leveren van diensten en adviezen in verband met nieuwe technologieën, engineering, het

uitvoeren van engineering werkzaamheden, werfopvolging, informatica en import en export van

goederen die met deze diensten in mindere of meerdere mate verband houden,

IT-consulting

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende-, onroerende-en financiele verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden. Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken.

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap waarvan het doel gelijkaardig, analoog, uitsluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap, De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in verband met haar doel.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen naam en voor eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

De uitbating van een diensten- of bedrijvencentrum

Het stellen van alle welkdanige verrichtingen, en/of het verlenen van alle diensten die, in het algemeen genomen, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op, verband houden met, dienstig of nuttig zijn voor de uitbating van een diensten- en bedrijvencentrum, met inbegrip van de organisatie van gemeenschappelijke ondersteunende diensten ten behoeve van de gebruikers van zulk diensten- of bedrijvencentrum",

2. De overnemende vennootschap : NV HR-PLANET

De overnemende vennootschap heeft volgens haar statuten het volgende doel:

"De vennootschap heeft tot doel: zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, allen of in

samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

Het uitvoeren van alle activiteiten die behoren tot de private arbeidsbemiddeling waaronder werving en selectie, outplacement, executive search, headhunting in het algemeen, alsook de uitwerking en realisatie van Human Resource projecten, het geven van advies en het uitvoeren va HR-consulting binnen de domeinen van selectie- en recrutering, vorming en opleiding, outplacement,

.e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

loopbaanbegeleiding, personeelsbeheer, personeels- en loonadministratie, detachering, personeelsrelaties, functieclassificatie, exitbegeleiding, enz...

De uitwerking en realisatie van projecten, het geven van advies, en uitvoeren van consulting binnen de domeinen van informatica (software en applïcatieontwilckeling, infrastructuur diensten, helpdesk, callcenter, networkengineering, business analyse, testing,.,.) en engineering (bouwkunde, chemie, mechanica, electromechanica,...).

Het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen en het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen binnen de wettelijke voorschriften, het beheer, de aan-en verkoop, ontwikkeling en renovatie van onroerend vermogen voor eigen rekening: roerende en onroerende beleggingen voor eigen rekening.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wiens doel het is het doel van de vennootschap te bevorderen. Zij mag voor deze vennootschappen borg staan, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstekken.

Deze opsomming is van aanwijzen en niet van beperkende aard en dient in de breedste zin uitgelegd te

worden."

Ruilverhouding van de aandelen

De fusie gebeurt zonder uitgifte van nieuwe aandelen aangezien de overgenomen en overnemende vennootschap dezelfde aandeelhouders, in dezelfde verhoudingen hebben. Om die reden worden ook geen aandelen geruild.

Door de fusie verhoogt het eigen vermogen van de overnemende vennootschap. Zonder uitgifte van nieuwe aandelen verhoogt dus de fractiewaarde van de aandelen van de overnemende vennootschap. De aandelen van de overgenomen vennootschap komen daardoor ook te vervallen.

De toename van de fractiewaarde kan worden berekend op basis van de ontwerpbalansen per 30/12/2013 van de beide vennootschappen.

Voor de berekening van de waarde van de betrokken vennootschappen werd geen rekening gehouden met latente meer- of minderwaarden gezien de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap dezelfde zijn en in dezelfde verhouding als deze van de overnemende vennootschap.

Het boekhoudkundig eigen vermogen van BVBA Planet Systems en NV HR-Planet bedraagt per 30/12/2013 respectievelijk 308.079,93 ¬ en 294.443,24 ¬ en is verdeeld over respectievelijk 100 en 1.000 aandelen. Na de fusie hebben de 1.000 aandelen van HR-Planet een gezamenlijk boekhoudkundig eigen vermogen van 602.523,17 ¬ , of een waarde per aandeel van 602,52 ¬ . Dit is een verhoging. ten opzichte van een fractiewaarde van 294,44 ¬ vd6r de fusie.

Met betrekking tot de beide waarderingen zijn geen specifieke moeilijkheden te vermelden.

Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap.

datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst, almede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 april 2014, zijnde de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, zoals hierna bepaald.

r

Er * s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 december 2013 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 januari 2014 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap,

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen

In de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige aandeelhouder van de overgenomen vennootschap.

BEZOLDIGING toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag

Aangezien alle vennoten van alle vennootschappen die aan de fusie deelnemen, hiermee hebben ingestemd en er geen houders zijn van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden, is §1 van Artikel 695 niet van toepassing.

BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

INFORMATIE

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijke karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte documenten die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 10 juni 2014 (onder voorbehoud van aflevering van het bodemattest zoals hierna vermeld).

BODEMSANERINGSDECREET

In navolging van het Decreet van 22 februari 1995 betreffende de bodemsanering, dient bij met fusie door overneming de overgenomen vennootschap, i.e. de BVBA Planet Systems, voor elk in het Vlaams Gewest gelegen perceel een bodemattest voor te leggen.

De BVBA Planet Systems is eigenaar van een onroerend goed. De fusie kan slechts doorgaan nadat voor dit onroerend goed een bodemattest werd afgeleverd en nadat blijkt dat dit bodemattest inzake bodemsanering geen verplichtingen inhoudt met betrekking tot dit onroerend goed.

Neerlegginj ter griffie van de Rechtbank van koophandel

Er wordt volmacht verleend aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, Kortrijksesteenweg 1126A  9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Tiffany SipIi, wonende te Kerkstraat 21 te 9090 Melle, en mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen om het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Gent,

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van de fuserende vennootschappen is ten vroegste vastgesteld op 20 mei 2014.

KOSTEN

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen

gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Onderhavig document bevat 6 bladzijden.

Opgemaakt en getekend te Sint-Martens-Latem, op de zetel van de overnemende vennootschap, op 1 april 2014, in vier exemplaren waarvan twee exemplaren bestemd zijn voor de neerlegging in het vennootschapsdossier van de over te nemen vennootschap respectievelijk de overnemende vennootschap, en één exemplaar voor de over te nemen vennootschap, respectievelijk de overnemende vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel d.d. 01/04/2014.

De heer Samuel Baro

Gedelegeerd bestuurder

02/12/2014
ÿþ Ma 12.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

111111111J111j1,1191

2 1 NOV, 2014

nEcteritfle VAN KOOPHANDEL TE GENT

C

Ondernemingsnr : 0891.562.335

Benaming

(voluit) : HR PLANET

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9831 Sint-Martens-Latem, Xavier De Cocklaan 72

Onderwerp aide : FUSIE DOOR OVERNAME VAN DE VENNOOTSCHAP PLANET SYSTEMS

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering, verleden voor Notaris Marc VAN CAUWENBERGHE met standplaats te Deinze op vijf novembertweeduizend en veertien

Volgende besluiten werden aangenomen;

1.Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 01 april 2014 door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PLANET SYSTEMS" en de raad van bestuur van de' naamloze vennootschap "HR PLANET' en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel. te Gent op 17 april 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 april 2014, onder' nummer 201404-30/0091397 voor wat de overgenomen vennootschap betreft en onder het nummer 2014-04 30/0091392 voor wat de overnemende vennootschap betreft.

2. Instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "HR PLANET" met zetel te 9831 Sint Martens-Latem, Xavier de Cocklaan 72, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PLANET SYSTEMS" met zetel te 9051 Gent (Sint Denijs-Westrem), Amelia Earheartlaan 17, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap" bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de' algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen, vennootschap ontbonden zonder vereffening.

3. a) het maatschappelijk kapitaal van de tegenwoordige vennootschap met DIEHONDERD

ACHTENZESTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (368.600,00 EUR) te verhogen om het te brengen van EENENZESTIG DUIZEND VIJFHONDERD EURO (61.500 EUR) op VIERHONDERD DERTIGDUIZEND HONDERD EURO (430.100,00 EUR);

b) geen nieuwe aandelen te creëren.

De fractiewaarde van de aandelen wordt als volgt vastgesteld;

De toename van de fractiewaarde kan worden berekend op basis van de ontwerpbalansen per 30 december 2013 van beide vennootschappen.

Voor de berekening van de waarde van de betrokken vennootschappen werd geen rekening gehouden met latente meer- of minderwaarden gezien de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap dezelfde zijn en in dezelfde verhouding, als deze van de overnemende vennootschap.

Het boekhoudkundig eigen vermogen van de over te nemen vennootschap Planet Systems en de' overnemende vennootschap HR Planet bedraagt per 30 december 2013 respectievelijk 308.079,93 euro en' 294.443,24 euro en is verdeeld over respectievelijk 100 en 1.000 aandelen, Na de fusie hebben de 1.000' aandelen van HR Pianet een gezamenlijk boekhoudkundig eigen vermogen van 602.523,17 euro of een waarde per aandeel van 602,52 euro, Dit is een verhoging ten opzichte van een fractiewaarde van 294,44 euro váór de fusie,

Op basis van bovenstaande zullen de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap geen nieuwe aandelen verkrijgen in de overnemende vennootschap, doch zal de fractiewaarde van hun aandelen in de overnemende vennootschap verhogen zoals voormeld.

4. De overdracht gebeurt zonder toekenning van nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap en; zonder opleg, aangezien de overgenomen en overnemende vennootschap dezelfde aandeelhouders, in dezelfde verhouding, hebben.

5. Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 01 januari 2014 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

6.overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen, de wijziging van het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap, om het in overeenstemming te brengen met de werkelijke activiteiten van de vennootschap na deze fusie vast te stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

7.de zetel van de vennootschap te wijzigen naar 9051 Gent (Sint-Renijs-Westrem), Earheartiaan 17. 8. ten gevolge van de genomen beslissingen, volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten:

1) Artikel 5 : wijziging van de tekst van dit artikel om het in overeenstemming te brengen met de uit de fusie voortvloeiende kapitaalverhoging en bijgevolg vervanging van de tekst van dit artikel door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERHONDERD DERTIGDUIZEND EURO HONDERD (430.100,00 EUR). Het is verdeeld in 1.000 aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/1.000 van het kapitaal per aandeel."

2) Artikel 3: wijziging van de eerste zin van dit artikel, door deze zin te vervangen door de volgende zin: "De vennootschap is gevestigd te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Aurelia Earheartlaan 17"

3) Artikel 4: Wijziging van het doel van de ovememende vennootschap om het in overeenstemming te brengen met de werkelijke activiteiten van de vennootschap na het doorvoeren van de fusie,

Na deze doelwijziging zal het doel als volgt luiden:

"De vennootschap heeft tot doel: zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

- Het uitvoeren van alle activiteiten die behoren tot private arbeidsbemiddeling waaronder werving en selectie, outplacement, executive search, headhunting in het algemeen, alsook de uitwerking en realisatie van Human Resource projecten, het geven van advies en het uitvoeren van HR-consulting binnen de domeinen van selectie-en recrutering, vorming en opleiding, outplacement, loopbaanbegeleiding, personeelsbeheer, personeels-en loonadministratie, detachering, personeelsrelaties, functieclassificatie, exitbegeleiding, enz...

- De uitwerking en realisatie van projecten, het geven van advies, en uitvoeren van consulting binnen de domeinen van informatica (software en applicatieontwikkeling, infrastructuur diensten, helpdesk, callcenter, networkengineering, business analyse, testing, ...) en engineering (bouwkunde, chemie, mechanica, electro-mechanica,...).

- Het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen en het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen binnen de wettelijke voorschriften: het beheer, de aan  en verkoop, ontwikkeling en renovatie van onroerend vermogen voor eigen rekening: roerende en onroerende beleggingen voor eigen rekening,

- de uitbating van een diensten- of bedrijvencentrum;

- het stellen van aile welkdanige verrichtingen, en/of het verlenen van aile diensten die, ln het algemeen genomen, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op, verband houden met, dienstig of nuttig zijn voor de uitbating van een diensten- en bedrijvencentrum, met inbegrip van organisatie van , gemeenschappelijke ondersteunende diensten ten behoeve van de gebruikers van zulk diensten- of , bedrijvencentrum".

- De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verachtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatchappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wiens doel het is het doel van de vennootschap te bevorderen, Zij mag voor deze vennootschappen borg staan, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Deze opsomming is van aanwijzende en niet van beperkende aard en dient in de breedtste zin uitgelegd te worden.

9.De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Bofidi Gent, Kortrijksesteenweg 1126A te 9051 Gent, evenals aan haar bedlenden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte fusie door overneming;

-verslag van de bedrijfsrevisor,

-verslag van de Raad van Bestuur;

-gecoördineerde statuten

M. Van Cauwenberghe

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

23/10/2012
ÿþII

Mod Wpfd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111111111111

*12174763*

NEEHUb LLGD 12 OKT. 2012

RECHTBANK VAN r

KOOPHAMM TE GENT;

Ondernemingsnr : 0891.562.335

Benaming

(voluit) : HR PLANEI'

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : XAVIER DE COCKLAAN 72.9831. DEURLE

(volledig adres)

Onderwerp ai*: ONTSLAG (HER)BENOEMING (GEDELEGEERD) BESTUURDER

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 27/09/2012, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist :

Het ontslag van Baro Projects BVBA, met zetel te Kouterken 22, 9850 Nevele, vertegenwoordigd door de heer Sam Baro als bestuurder te aanvaarden en dit met ingang vanaf heden. De bijzondere algemene vergadering maakt zich sterk dat er kwijting wordt verleend voor de uitoefening van haar mandaat op de volgende gewone algemene vergadering die beslist over de goedkeuring van de jaarrekening afgesloten op datum van 31 december 2012.

Planet Group NV, met zetel te Xavier De Cocklaan 72, 9831. Deurle, met ondernemingsnummer 0869.698.535, vast vertegenwoordigd door de heer Sam Baro, wonende te Kouterken 22, 9850 Hansbeke te benoemen als bestuurder en dit vanaf heden, voor een periode van 6 jaar en dit tot op de gewone algemene vergadering die beslist over de goedkeuring van de jaarrekening afgesloten op datum van 31. december 2017. Het mandaat is onbezoldigd. Zij aanvaardt haar mandaat.

- Sam Baro, voornoemd, en dit vanaf heden, voor een periode van 6 jaar te herbenoemen als bestuurder' en dit tot op de gewone algemene vergadering die beslist over de goedkeuring van de jaarrekening afgesloten op datum van 31 december 2017. Het mandaat is onbezoldigd. Hij aanvaardt zijn mandaat.

"

Tevens heeft de Raad van Bestuur beslist:

Planet Group NV, met zetel Xavier De Cocklaan 72, 9831 Deurle, met ondememingsnummer; 0869.698.535, vast vertegenwoordigd door de heer Sam Baro, wonende te Kouterken 22, 9850! Hansbeke te benoemen als gedelegeerd bestuurder met ingang vanaf 27/09/2012, voor een periodei van 6 jaar en dit tot op de gewone algemene vergadering die beslist over de goedkeuring van de jaarrekening afgesloten op datum van 31 december 2017, Het mandaat is onbezoldigd. Zij aanvaardt. haar mandaat,

De heer Sam Baro, wonende te Kouterken 22, 9850 Hansbeke te herbenoemen als gedelegeerd; bestuurder met ingang vanaf 27/09/2012, voor een periode van 6 jaar en dit tot op de gewone; algemene vergadering die beslist over de goedkeuring van de jaarrekening afgesloten op datum van; 31 december 2017. Het mandaat is onbezoldigd. Hij aanvaardt zijn mandaat,

De heer Sam Baro

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 18.07.2012 12303-0557-016
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.08.2011, NGL 30.08.2011 11488-0390-017
16/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 15.06.2010 10172-0083-017
27/11/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.04.2009, NGL 24.11.2009 09857-0334-018
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.04.2009, NGL 25.06.2009 09304-0015-017
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.04.2016, NGL 31.08.2016 16569-0497-015

Coordonnées
HR-PLANET

Adresse
XAVIER DE COCKLAAN 72 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande