HSB-SOFT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HSB-SOFT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.905.627

Publication

01/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van " akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1111 111!!1,11,111.111,j11119111111111

Ondernemingsnr 0436.906.627

Benaming

(volitio : HSB Soft

(verkort)

I1 iR GELEGD

20JUNI

RECHTK VANKOOPHreTEG

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Brouwerijstraat 1, bus 9, 9031 Drongen, België

Onderwerp akte Ontslag en benoeming zaakvoerders

Uittreksel uit de éénparige en schriftelijke besluiten van de Vennoten van 20 mei 2014:

1. De Vennoten nemen kennis van en aanvaarden, voor zoveel als nodig, het ontslag van de heer Claude Malivert als zaakvoerder van de Vennootschap, met ingang van 31 mei 2014.

2. De Vennoten bevestigen de benoeming van de heer Benoit Ambt, houdende de Franse nationaliteit, wonende te 2 rue Maillot, 21380 Messigny-et-Vantoux, Frankrijk, als zaakvoerder van de Vennootschap, met ingang van 31 mei 2014 en voor onbepaalde duim Het mandaat van de heer Benoit Amiot als zaakvoerder van de Vennootschap zal niet worden vergoed.

De Vennoten bevestigen dat de heer Benoît Arhiot de Vennootschap alleen handelend kàn vertegenwoordigen.

Enige handeling die sinds 31 mei 2014 eventueel gesteld werd door de heer Benoit Amiot in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, wordt expliciet goedgekeurd en bekrachtigd.

Voor eensluidend uittreksel,

Monique Martins

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoonitgen

Verso : Naam en handtekening.

13/11/2014
ÿþ Mai Word 1,1,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de_aki R G E LEG D

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte : Fusievoorstel

Uittreksel uit het fusievoorstel dd, 28 oktober 2014:

Huidig fusievoorstel werd overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen in gezamenlijk overleg opgemaakt door de colleges van zaakvoerders van HSB-Soft BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Brouwerijstraat 1 bus 9, 9031 Drongen, België, en met ondernemingsnummer BTW BE 0435.905.627 (FIPR Gent), als over te nemen vennootschap ("HSB-Soft"), en ITW Belgium BVBA, een besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Bollinckxstraat 205, 1070 Anderlecht, België, en met ondernemingsnummer BTW BE 0423.163,884 (RPR Brussel), ais ovememende vennootschap ("ITW").

" I. Structuur van de voorgestelde fusie

Aangezien ITW, als ovememende vennootschap, eigenaar is van alle aandelen van HSB-Soft, over te; nemen vennootschap, zal de voorgestelde fusie een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de, zin van artikel 676,1° van het Wetboek van vennootschappen uitmaken, en plaatsvinden overeenkomstig artikel 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Krachtens artikel 676, 1° en artikel 682, 3° van het Wetboek van vennootschappen, zal de. voorgestelde verrichting tot gevolg hebben dat het gehele vermogen, zowel rechten ais verplichtingen, van. HSB-Soft van rechtswege zullen overgaan op ITW. Bij voltrekking van de voorgestelde fusie zal HSB-Soft van. rechtswege en zonder vereffening worden ontbonden.

De in dit fusievoorstel beschreven met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting blijft onder voorbehoud van de goedkeuring van de voorgestelde fusie door de algemene vergaderingen van de vennoten van ITW en NSB-Soft die minstens zes weken na de neerlegging van huidig fusievoorstel op de griffie van de: rechtbank van koophandel van Gent, respectievelijk Brussel, en de publicatie (bij uittreksel) van huidig fusievoorstel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, voor notaris zullen worden gehouden,

11, Modaliteiten van de voorgestelde fusie

Alle informatie die krachtens artikel 719, § 2 van het Wetboek van vennootschappen moet worden; vermeld in huidig fusievoorstel, wordt hierna uiteengezet.

1 Identificatie van de te fuseren vennootschappen

1.1. De over te nemen vennootschap - HSB-Soft BVBA

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht

Naam: HSB-Soft











Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-3 goy, 2o14

HECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

CUrWite

Ondernemingsnr : 0435.905.627

Benaming

(voluiq : HSB Soft

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Brouwerijstraat 1, bus 9, 9031 Drongen, België

4206514'

Inni

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Doel: "De vennootschap heeft tot doel:

Het opstellen van stabiliteitsstudies van alle burgerlijke bouwwerken, zoals ten titel van voorbeeld bruggen en gebouwen.

Het opstellen van studies en het verlenen van adviezen in verband met alle materialen voor welke constructies ook.

Het verstrekken van diensten en het leveren van goederen in het domein van de informatica en aanverwante domeinen, zoals ondermeer, ten exemplatieven titel:

a) het ontwikkelen en het commercialiseren van software ondermeer doch niet uitsluitend voor berekeningen, sturing van machines, administratie, meetstaten en dergelijke meer;

b) het organiseren van audits en de project-analyse met het oog op aankoop van hard- en/of software;

c) het verwerken van informatie voor rekening van derden;

d) het inrichten van cursussen voor de meest uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot de informatica;

e) het uitbouwen van netwerken en telecommunicatiesystemen;

f) het verstrekken van adviezen in verband met organisatie,

informaticatoepassing en automatisering en het installeren van

hard- en software op maat.

Het optreden als promotor van burgerlijke bouwwerken.

Het opstellen van expertiseverslagen en het verlenen van adviezen en het

inrichten van studiedagen in verband met al hetgeen voorafgaat.

Het maken van stromingstechnische berekeningen.

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de

verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin, kan bijdragen."

Zetel: Brouwerijstraat 1 bus 9, 9031 Drongen, België

1.2. De overnemende vennootschap -11W Belgium BVBA

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht

Naam: 1TW Belgium

Doel: "De vennootschap heeft tot doel het vervaardigen en verhandelen van enig toestel, apparaat, werktuig voor industrieel, semi-industrieel of ander gebruik, met inbegrip van verpakkingsmateriaal en -producten alsook enige zaken, machines of voorweren in verband daarmee, met inbegrip van strips en zegel, het verhuren en ter verhuring aanbieden van machines, zaken en werktuigen, het overdragen of aankopen van licenties, de import en export van handelswaren, in het algemeen enige activiteit in verband met de vervaardiging, het maken, het consolideren of de verkoop van verpakking; het vervaardigen en verhandelen van alle soorten producten zoals nagels, nietjes, bevestigingsmaterialen, met inbegrip van werktuigen, machines en uitrusting in verband daarmee, in het algemeen enige activiteit die verband houdt met het vervaardigen, maken, consolideren of verhandelen van bevestigingsmaterialen; het vervaardigen en verhandelen van markeermateriaal, met inbegrip van werktuigen, machines en uitrusting in verband daarmee, in het algemeen enige activiteit in verband met het vervaardigen, maken, consolideren of verhandelen van markeermateriaal;

het vervaardigen, verhandelen van elektrische en mechanische toestellen en chemicaliën, met inbegrip van verfcabines en -pistolen, alsook enige uitrusting en werktuigen in verband daarmee, het verhuren of ter verhuring aanbieden van enig toestel, werktuig en uitrusting in verband met deze activiteit.

De vennootschap mag enige patenten, merken en licenties verwerven, kopen, gebruiken of verkopen, en in haar eigen naam aanvragen indienen voor enige producten te koop aangeboden in België en in het buitenland.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel alleen handelend als in samenwerking met andere, in eigen naam of voor rekening van derden, alle industriële, handels en financiële activiteiten verrichten, zowel roerend als onroerend, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan direct of indirect belangen verwerven in enige ondernemingen, bedrijven of vennootschappen die een identiek, gelijkaardig of verwant doel hebben als het hare, of die van die aard zijn dat ze de ontwikkeling van haar activiteiten kunnen bevorderen.

De vennootschap kan ook enige activiteiten van voorbereidende of ondersteunende aard verrichten voor vennootschappen van de groep waartoe de vennootschap behoort, met inbegrip van activiteiten met betrekking tot de ontwikkeling, centralisatie, promotie, verwerven of het nemen van deelnemingen."

Zetel: Bollinckxstraat 205, 1070 Anderlecht, Belgio

Gelet op het feit dat de activiteiten van HSB-Soft begrepen zijn in het maatschappelijk doel van 11W, is er geen wijziging van het maatschappelijk doel van 11W vereist naar aanleiding van de fusie.

2. De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De voorgestelde fusie zal voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden ingaan vanaf 1 januari 2015.

3. De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Aangezien de statuten van HSB-Soft niet voorzien in bijzondere rechten voor haar vennoten en HSB-Soft geen andere effecten heeft uitgegeven dan gewone aandelen, zijn er geen vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, noch houders van enige effecten andere dan gewone aandelen. Bijgevolg worden geen rechten toegekend aan dergelijke personen en zullen jegens hen geen andere maatregelen worden getroffen.

4. leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Geen bijzondere voordelen werden of zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van HSB-Soft of 11W in het kader van onderhavig voorstel tot fusie.

til. Varia

1. Neerlegging ter griffie

Dit fusievoorstel zal zo snel als mogelijk, doch ten laatste acht (8) weken voorafgaand aan de buitengewone algemene vergaderingen van vennoten waarnaar wordt verwezen in paragraaf 111.2 hieronder, worden neergelegd (ter publicatie (bij uittreksel) in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad) bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel door 11W en bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent door HSB-Soft.

2. Goedkeuring door de buitengewone algemene vergaderingen van vennoten van 11W en HSB-Soft

De buitengewone algemene vergaderingen van vennoten van 17W en HSB-Soft, waaraan huidig fusievoorstel ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen ten vroegste worden gehouden zes (6) weken volgend op de neerlegging en publicatie (bij uittreksel) in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dit fusievoorstel, zoals beschreven in paragraaf 111.1 hierboven.

3. Pro Pisco

De voorgestelde fusie zal plaatsvinden overeenkomstig artikelen 117 §1 en artikel 120 in fine van het Wetboek der Registratierechten, artikel 211 en volgende van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen, en artikelen 11 en 18 §3 van het BTW Wetboek.

Voor eensluidend uittreksel,

Monique Gonçalves Martins

Zaakvoerder en gevolmachtigde

Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Gelijktijdige neerlegging van het fusievoorstel

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto Naarm en hoedanigheid van de instrumenterende nota¬ is, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon Ren aanzien van derden te vertegenweerdigen

Verso . Naam en handtekening

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 17.07.2013 13317-0150-034
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 19.07.2012 12319-0601-032
23/03/2012
ÿþ"

Ondememingsnr : 0435.905.627

Benaming

(voluit) : HSB Soft

(verkort)

NEERGELEGD

1 3 11AMT 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAtdrlELeffreNT

*iaoei~~v*

dAod WeN 1i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t

B )lagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brouwerijstraat 1, bus 9, 9031 Drongen, België

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

"

Uittreksel uit de éénparige en schriftelijke besluiten van de Vennoten van 20 januari 2012:

1. De Vennoten beslissen dat de mandaten van de heren Atlan Sutherland en Maurits De Srnedt ais zaakvoerders van de Vennootschap worden ingetrokken met ingang van 23 januari 2012.

2, De Vennoten beslissen dat (i) de heer Claude Malivert, van Franse nationaliteit, wonende te rue François Rude 3, 91230 Montgeron, Frankrijk, (ii) mevrouw Monique Martins, van Portugese nationaliteit, wonende te rue de Rollingergrund 275, 2441 Luxemburg, Groothertogdom Luxemburg en (iii) mevrouw MaryAnn Spiegel, van Amerikaanse nationaliteit, wonende te Rex Boulevard 595, Elmhurst, 60126 1llinals, Verenigde Staten van Amerika, benoemd worden ais zaakvoerders van de Vennootschap met ingang van 23 januari 2012 en voor een onbepaalde duur.

De Vennoten beslissen dat iedere zaakvoerder de Vennootschap alleen handelend kan vertegenwoordigen.

Voor eensluidend uiittreksei,

Monique Martins

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/02/2015
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0435.905.627 Benaming

(voluit) : HSB-SOFT (verkort) :

111111

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh

'IR E 1-1 i

1 6 Fat 2ib5

Griffie ''





Rechtsvorm ; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Brouwerijstraat 1 bus 9 (B-9031 Drongen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 30 december 2014, met als registratieformule:

"Geregistreerd 6blad(en), 0 renvooien) op het 1 e° Registratiekantoor van Brussel 5 op 16januari 2015. Boek 000, blad 000, vak 0807. Ontvangen : vijftig euro (50 f). De Ontvanger.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HSB-SOFT", waarvan de zetel gevestigd is te 9031 Drongen, Brouwerijstraat 1 bus 9, de volgende besluiten heeft genomen

1. overeenkomstig de bepalingen van het voormelde fusievoorstel en binnen de wettelijke voorwaarden en; modaliteiten, tot goedkeuring van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van deze vennootschap "HSB-SOFT' (overgenomen vennootschap), bij wijze van overgang onder algemene titel, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, van haar gehele vermogen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "I7W BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te te Anderlecht (1070 Brussel), Bollinckxstraat 205, met ondernemingsnummer BTW BE 0423.163.884 RPR Brussel ("overnemende vennootschap'), met ingang van 31 december 2014 om 24:00 uur (middernacht).

De vergadering heeft aldus besloten tot de ontbinding zonder vereffening van de vennootschap.

Deze overgang wordt verwezenlijkt op basis van de staat van activa en passiva welke zal worden afgesloten op 31 december 2014, zijnde de jaarrekening welke zal worden afgesloten op deze datum. De met fusie gelijkgestelde verrichting zal voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden ingaan van 1 januari 2015. Conform artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen, zal door de overnemende vennootschap geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, gezien deze laatste de enige vennoot is van de overgenomen vennootschap.

2. dat voorgaande besluit genomen is onder de opschortende voorwaarde van een overeenstemmend besluit

tot met fusie doorovememing gelijkgestelde verrichting door de buitengewone algemene vergadering van de

ovememende vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Vincent VRONINKS, geassociee rd notaris.











Geljktljdige neerlegging

- de expeditie van het proces-verbaal met een onderhandse volmacht in bijlage.











Op-de1aatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 20.06.2011 11183-0179-033
21/06/2011
ÿþ/Fez Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

111

'11091801*

Ondernemingsnr : 0435.905.627 Benaming

(voluit) : HSB-SOFT Rechtsvorm ; BVBA

r,:1?":r ~~s ,,C-:/r 7.)

0 8 JUNI 2011 sy

~

" - "

Zetel : Brouwerijstraat 1 bus 9, 9031 Drongen

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Het mandaat van de commissaris, Deloitte bedrijfsrevisoren-reviseurs d'entreprises, burgerlijke, vennootschap met handelsvorm, BTW 0429.053.863, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8 bus B, vertegenwoordigd door de Heer Luc Van Coppenolle, neemt een einde na de jaarlijkse algemene, vergadering van 2011.

De jaarlijkse algemene vergadering van 17 mei 2011 heeft beslist het mandaat van de commissaris te verlengen met een termijn van 3 jaar die een einde neemt na de jaarlijkse algemene vergadering gehouden in: 2014.

Maurits De Smedt

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/03/2011
ÿþ MM 2.0

ludel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

{vflluit} :

0435.905.627

HSB-SOFT

N~~~ ~.Ë~,~ ~

1 7 FEB, 2011 t

Sfif~.e . !

i;FÇ`1-11 fiÿti" 11:A7 í

- - - - -- ----K.;40PH~~DFLTF.G=~T:..

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



" 11032759*

2.

: 3.

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : Brouwerijstraat 119  Drongen (B-9031 Gent)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR EN DATUM JAARVERGADERING -, WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 8 november 2010, met als registratievermelding :

" Geregistreerd twee bladen, geen renvooien op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 22 november 2010. Boek 59, blad 21, vak 18. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 ¬ ). De Eerstaanwezend inspecteur w.n.(getekend) MARCHAL D.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkter aansprakelijkheid "HSB-SOFT", waarvan de zetel gevestigd is te Drongen (B-9031 Gent), Brouwerijstraat, 1/9, besloten heeft :

1. de afsluitingsdatum van het boekjaar te wijzigen en deze vast te stellen op 31 december van ieder jaar. Als: overgangsbepaling, zal het lopend boekjaar, begonnen op 1 december 2009, afgesloten worden op:. 31 december 2010 en uitzonderlijk dertien maanden activiteit bestrijken.

de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze te verplaatsen naar de derde dinsdag van de maand: mei, om veertien uur, en voor de eerste maal in 2011.

de statuten te wijzigen als volgt:

in de eerste alinea van artikel 19 wordt de eerste zin vervangen door de volgende:

"leder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op de:

derde dinsdag van de maand mei, om veertien uur.";

de eerste alinea van artikel 30 wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar."

de eerste zin van artikel 2 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst, om deze in

overeenstemming te brengen met het genomen besluit van de zaakvoerders op 5 maart 2010, om de

maatschappelijke zetel te verplaatsten, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 april

daarna, onder nummer 10047388 :

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te Drongen (B-9031 Gent), Brouwerijstraat, 1/9.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Gelijktijdige neerlegging:

de expeditie van het proces-verbaal;

de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011- Annexes du Moniteur belge

28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.11.2009, GGK 21.05.2010, NGL 21.06.2010 10202-0517-034
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.11.2008, GGK 15.05.2009, NGL 19.06.2009 09266-0145-036
08/08/2008 : GE152582
12/06/2008 : GE152582
08/04/2008 : GE152582
02/01/2008 : GE152582
22/01/2007 : GE152582
23/01/2006 : GE152582
04/01/2006 : GE152582
25/01/2005 : GE152582
01/07/2004 : GE152582
06/01/2004 : GE152582
22/01/2003 : GE152582
22/01/2002 : GE152582
27/07/1999 : GE152582
27/07/1999 : GE152582
06/01/1999 : GE152582
01/01/1997 : GE152582
24/03/1995 : GE152582
01/01/1993 : GE152582
21/09/1991 : GE152582

Coordonnées
HSB-SOFT

Adresse
BROUWERIJSTRAAT 1, BUS 9 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande