HUISARTSPRAKTIJK DR. FRAUKE SCHEERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISARTSPRAKTIJK DR. FRAUKE SCHEERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.115.297

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 04.07.2014 14268-0042-011
28/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11307800*

Neergelegd

23-12-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0842115297

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): HUISARTSPRAKTIJK DR. FRAUKE SCHEERS (verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9140 Temse, Narcissenlaan 7 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris VAN DER VEKEN Eduard te Kruibeke op 21 december 2011, aangeboden ter registratie, dat volgende vennootschap werd opgericht door:

Mevrouw SCHEERS Frauke Estella Joseph Nadine geboren te Temse op 14 januari 1978, arts, wonende te 9150 Kruibeke (Bazel), Rapenbergstraat 4.

Het kapitaal, dat volledig geplaatst is, bedraagt 73.000,00 euro.

Dit kapitaal wordt onderschreven door Mevrouw SCHEERS Frauke, voornoemd, voor drieenzeventigduizend euro, zij ontvangt hiervoor drieenzeventig aandelen.

De verschijner verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop werd ingeschreven, volstort is ten belope van drieenzeventigduizend euro (¬ 73.000,00).

Artikel 1. Er wordt een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht. Haar naam luidt:  HUISARTSPRAKTIJK DR. FRAUKE SCHEERS ".

Artikel 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9140 Temse (Steendorp), Narcissenlaan 7 bus 1. Artikel 3. De vennootschap heeft tot doel:

De beroepsactiviteit door de artsen (huisartsen)-vennoten, rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunde als huisarts, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de artsen-vennoten onder zijn eigen onbeperkte verantwoordelijkheid.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de artsen-vennoten.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

Het aanleggen van reserves om daarmede alle materiële infrastructuur (apparaten en gebouwen) aan te schaffen, die nodig of nuttig zijn om de voornoemde huisartsenpraktijk uit te oefenen.

De mogelijkheden scheppen om de artsen-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, alle onroerende- en roerende

goederen verwerven en beheren, op voorwaarde dat dit het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en dus op geen enkele wijze aanleiding geeft tot het ontwikkelen van enige commerciële activiteit; beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen. In het algemeen mag de vennootschap alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De artsen-vennoten oefenen hun volledige medische activiteit uit in het kader van de vennootschap. Artikel 4. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Artikel 5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEENZEVENTIGDUIZEND EURO (73.000,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door drieënzeventig (73) aandelen, op naam, zonder nominale waarde. Zij vertegenwoordigen ieder één/ drieënzeventigste (1/73ste) van het kapitaal.

Artikel 23. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, artsen-vennoten. Zolang de vennootschap slechts één zaakvoerder heeft zal deze benoemd worden voor een duur van maximaal tien jaar. Echter indien er meerdere zaakvoerders zijn benoemd dient hun mandaat te worden herleid tot een maximale periode van zes jaar. Het mandaat is hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. De zaakvoerder(s) worden benoemd door de vennoten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Wordt benoemd als zaakvoerder Mevrouw SCHEERS Frauke, voornoemd, voor de duur van tien jaar. Herkiezing is mogelijk.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding.

Artikel 24. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 25. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 26. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2 ° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 27. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 28. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent(5%)afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

SLOTBEPALINGEN

Eerste gewone algemene vergadering  eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni 2013.

Overnemen van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle ontvangsten en kosten van de dokterspraktijk vanaf heden overneemt, gezien deze werden gedaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, te worden bekrachtigd.

Voor beredeneerd uittreksel op ongezegeld papier enkel dienende voor de diensten van het Belgische Staatsblad.

Eduard Van Der Veken

Notaris

Samen hiermede neergelegd: Afschrift akte oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 31.08.2016 16537-0234-012

Coordonnées
HUISARTSPRAKTIJK DR. FRAUKE SCHEERS

Adresse
NARCISSENLAAN 7, BUS 1 9140 STEENDORP

Code postal : 9140
Localité : Steendorp
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande