HUISARTSPRAKTIJK DR. HANS CHRISTIAENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISARTSPRAKTIJK DR. HANS CHRISTIAENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.727.119

Publication

11/10/2011
ÿþMOd2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE VAN KOOPH.L.N0FI 1

2 9. 09. 2tâi1

D E N D&fifie C NI r

be

a

B st:

iw 11111al1~llllllll~

*11152956*

Ondernemingsnr : An9

Benaming : Huisartspraktijk Dr. Hans Christiaens

(voluit) :





Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Impedorp 4 - 9340 Impe (Lede)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Oordegem (Lede),' op 21 september 2011, aangeboden ter registratie, dat de volgende vennootschap werd opgericht:

- oprichter: De heer CHRISTIAENS Hans geboren te Mechelen op 5 januari 1974, ongehuwd, wonende te;

Impe (Lede), Impedorp 4.

- naam: Huisartspraktijk Dr. Hans Christiaens

- vorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van èen Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid.

- De zetel: Impe (Lede), Impedorp 4

- kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig

(186) aandelen zonder nominale waarde, ingebracht in speciën, volstort ten belope van twaalfduizend

vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

De instrumenterende notaris bevestigt dat voormelde storting is gebeurd overeenkomstig artikel 69, 14° van het.

Wetboek van vennootschappen, op een bijzondere rekening nummer 068-8936350-58 bij de DEXIA BANK,

zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door de voornoemde instelling op 19 september 2011.

- doel:

Het doel omvat:

- De uitoefening van de geneeskunde onder de vorm van een huisartsenpraktijk door tussenkomst van haar vennoten-artsen, ingeschreven op de Lijst van de Orde der Geneesheren, die daartoe, in het kader van de vennootschap, hun volledige medische activiteit uitoefenen in naam en voor rekening van de vennootschap en waardoor alle daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden door en voor rekening van de vennootschap, en dit onder naleving van de deontologische gedragsregels zoals bepaald in de Code van de geneeskundige' plichtenleer. Daarenboven dienen deze artsen door de bestaande vennoten met éénparigheid van de stemmen, te worden aanvaard en dient het aandelenbezit van de vennoten zich steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor. de uitoefening van voornoemde activiteiten;'

- De aankoop, het huren, Leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, voor voornoemde activiteiten; De vennootschap mag reserves aanleggen ten einde alle, nodige apparaten en gebouwen, die noodzakelijk zijn om de bovengemelde medische discipline uit te voeren, aan te schaffen.

- De mogelijkheden scheppen'om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

- Het scheppen van de materiële voorwaarden en middelen om dit alles zo degelijk mogelijk te verwezenlijken. De arts-vennoot kan enkel een vergoeding ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichte medische prestaties. De beroepsaansprakelijkheid van de vennoten blijft onbeperkt gelden.

De vennootschap mag in het binnenland haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt. voorkomen. De vennootschap mag in het algemeen alle burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen. welke rechtstreeks in verband staan met haar doel, dit alles in overeenstemming met de toepasselijke regelen van de medische deontologie, eigen aan het beroep van arts. In het bijzonder is de vennootschap ertoe gehouden de vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid en het respecteren van het beroepsgeheim te waarborgen.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, onroerende goederen verwerven en beheren, alsook alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard in zoverre deze verband houden met het onroerend goed gelegen te Impe, Impedorp 4, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn{en)

" bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

du Moniteur belge

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

- de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, ingaande vanaf de neerlegging van het uittreksel bij de Rechtbank van Koophandel.

- het boekjaar: één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

- de jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar, de eerste donderdag van de maand juni om 19 uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats,in de uitnodiging aangeduid.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken. Elke vennoot kan schriftelijk, per fax of per e-mail volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen door een medevennoot. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolg door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, dewelke geneesheer-huisarts zijn, en te benoemen door de algemene vergadering onder de vennoten.

Er zullen geen andere zaakvoerders benoemd mogen worden, tenzij met toestemming van de zaakvoerder. De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen, zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische activiteiten. Het mandaat van de zaakvoerder die geen vennoot is, wordt vastgesteld voor een beperkte en bepaalde duur, namelijk voor een duur van zes jaar.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap individueel jegens derden en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De bevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen, onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft. Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering die hen benoemt, hun bevoegdheid slechts gezamenlijk uitoefenen en zullen zij eveneens in en buiten rechte gezamenlijk optreden, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

De vennoten zijn gehouden de geneeskunde binnen het kader van de vennootschap uit te oefenen overeenkomstig de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening en zijn dienovereenkomstig persoonlijk en onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De professionele aansprakelijkheid blijft bij de geneesheer. De vennoten en de vennootschap moeten zich verzekeren tegen aanklachten en medische fouten. De zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, behalve wanneer hij de geneeskunde uitoefent.

Tegenover de vennootschap is de zaakvoerder zoals een lasthebber verantwoordelijk voor de vervulling van de hem opgedragen taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen die hij in zijn bestuur begaan heeft.

Hij is jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van overtreding van de bepalingen van het wetboek van vennootschappen of van de statuten.

De medische plichtenleer wordt geacht integraal deel uit te maken van de statuten. De professionele aansprakelijkheid blijft dan ook onbeperkt bij de geneesheer-vennoot.

Ten aanzien van de overtredingen waaraan hij geen deel heeft gehad, is hij van die aansprakelijkheid slechts ontheven wanneer hem geen schuld te wijten is en hij die overtredingen heeft aangeklaagd op de eerste algemene vergadering die wordt gehouden nadat hij er kennis van heeft gekregen.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd. Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaard op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene onkosten.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 36 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt gelden de wettelijke bepalingen terzake.

- Van de netto-winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de aanwending van het saldo wordt telkenjare beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders. Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering wordt er geen vergoeding toegekend aan het kapitaal. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagd kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar vangt aan op 21/09/2011 en eindigt op 31 december 2012

2. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

benoemingen:

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen

Voor-

behouden

het-~ 1. te benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap voor de duur van zijn medische beroepsactiviteit: de heer

aaér

Belgisch Hans Christiaens, voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden;

Staatsblad 2. als vaste vertegenwoordiger te benoemen: de heer, Hans Christiaens, voornoemd, die verklaart dit mandaat

 1 ! te aanvaarden.

BIJZONDERE VOLMACHT - Handelsregister en BTW.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Accobel Accountantskantoor, bvbà te Lede,. Hoogstraatt176, vertegenwoordigd door de heer Tom Walraevens, individueel bevoegd, evenais aán hun tedienden, ' aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten

" bijeen ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en desgevallend, bij de Administratie van de Belastingen overrde toegévdégd.è'wpeae`, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Benjamin Van Hauwermeiren

Notaris

Grote Steenweg 77

9340 Oordegem  Lede

Notaris Benjamin Van Hauwermeiren, 27/09/2011

Bijlage: expeditie akte dd. 21 september 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nren) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.09.2015, NGL 25.09.2015 15603-0066-010
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.08.2016, NGL 30.08.2016 16528-0353-010

Coordonnées
HUISARTSPRAKTIJK DR. HANS CHRISTIAENS

Adresse
IMPEDORP 4 9340 IMPE

Code postal : 9340
Localité : Impe
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande