HUISHANDEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISHANDEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.668.889

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.09.2014, NGL 30.09.2014 14619-0257-011
04/01/2013
ÿþ Mod Wafd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111

V

Voor-

behoude aan hel Belgiscl

Staatsbh

11 IIIuI iii alii

*13002391*

NEERGELEGD

21 DEC. 2012

KOOPHA T eK VAN

TE GENT

flndernemingsnr : "

"

oSpg . 6t: %

Benaming

(voluit) : Huishandel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vaartstraat 4a 9850 Nevele (Hansbeke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Boone, te Eeklo, de dato 19 december 2012 blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken

Oprichters

1. de Heer DE CLERCQ Peter Joris, echtgescheiden en verklarende geen verklaring van wettelijke` samenwoning te hebben afgelegd, geboren te Gent op zestien juni negentienhonderdzestig, [Rijksregister nummer : 60.06.16-013.33], wonende te 9850 Nevele (Hansbeke), Warandestraat 16.

2. de Heer DE CLERCQ Victor Hugo Leon Remi, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, geboren te Gent op zeventien juni negentienhonderdachtentachtig,, [Rijksregister nummer : 88.06.17-329.81], wonende te 9850 Nevele (Hansbeke), Warandestraat 16.

3. de Heer VERHASSELT Pablo Milo Marco Django, ongehuwd en verklarende geen verklaring van; wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, geboren te Gent op twintig september negentienhonderdnegentig [Rijksregister nummer: 90.09.20-199.871, wonende te 9850 Nevele, Dosweg 2.

Naam : De Vennootschap heeft de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en haar naam luidt : "Huishandel". Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9850 Hansbeke Vaartstraat 4a. g

Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening! van derden, in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger of tussenpersoon:

1.Alle verrichtingen, in de breedste zin van het woord, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben: op het uitoefenen van de activiteit van makelaar in onroerend goed, zoals:

-bemiddeling in en beheer van onroerende goederen;

-bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerende goederen;

-schatten en expertiseren van onroerende goederen;

-opmaken van plaatsbeschrijvingen.

2.Alle verrichtingen, in de breedste zin van het woord: het ontwikkelen, promoten en begeleiden van allerhande vastgoedprojecten en het participeren in alle vastgoedprojecten.

3.Het behoud, de uitbreiding, het beheer en de valorisatie van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, met inbegrip van de wederbelegging van de fondsen die eruit voortvloeien,; alsmede alle verrichtingen en verhandelingen van alle aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel; aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen. Daartoe kan de vennootschap alle roerende gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en niet gemeubelde goederen aankopen, verkopen, ruilen, exploiteren ens urbaniseren, huren en verhuren, alsook het laten uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken en; aanverwante activiteiten. IJIJO J







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso,: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



4. Land- en tuinbouwgronden verpachten.

5. Groot- en kleinhandel in bouwmaterialen en toebehoren.

6. De vennootschap kan alle roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen, en alle daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen bijdragen.

7. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstanden en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

8. Het vervoer van personen te land, in de lucht en te water (zowel voor zakenreizen als voor privé-doeleinden en toerisme).

9. Het uitvoeren van studieopdrachten zowel met helikopters als met vliegtuigen.

10. Organiseren van vluchten zowel met helikopter als met vliegtuig voor luchtfotografie en alle andere samenhangende activiteiten.

11. Ontwikkeling en studie van publiciteitscampagnes.

12. Het uitgeven van drukwerk zoals maar niet beperkt tot boeken, tijdschriften, magazines, folders, brochures, aankondigingen, kranten, streekkranten en reclamebladen, foto's, prentkaarten, kalenders, posters en reproducties van kunstwerken,

13. Het creëren en organiseren van feesten, evenementen, meetings, beurzen, roadshows, productvoorstellingen en multimediale evenementen.

14. Het voeren van publiciteit en promotie en dit in de meest ruime zin,

15. De vennootschap kan alle soorten van patenten, licenties, handelsmerken verwerven met betrekking tot het maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkt, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Het één en ander binnen de perken van de wet en overeenkomstig de wet,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, leningen en/of kredieten aangaan en/of toestaan, overeenkomstig en binnen de perken van de wet.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) . Het wordt vertegenwoordigd door HONDERDZESENTACHTIG (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde,

De oprichter verklaart dat de aandelen volstort zijn ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) door inbreng in geld.

Deze inbreng in geld, te weten het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gedeponeerd op een bijzondere bankrekening geopend bij KBC Bank, te Aalter, op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer BE 65 7370 3798 0896.

Het bewijs van deponering wordt aan de notaris voorgelegd.

Tot vergoeding van voormelde inbrengen in geld worden aan

- de heer Peter De Clercq, tweeënzestig (62) aandelen op naam toegekend, volstort ten belope van tweeduizend zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 2.066,67); de heer Victor De Clercq, tweeënzestig (62) aandelen op naam toegekend, volstort ten belope van tweeduizend zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 2.066,67);

de heer Pablo Verhasselt, tweeënzestig (62) aandelen op naam toegekend, volstort ten belope van

tweeduizend zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 2.066,67);

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op dertig mei om 11 uur op de zetel van de vennootschap. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

z ~ L' mod 11.1



. Voor' behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Artikel 21  Bestuursbevoegdheid

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aansteit en verder handelt zoals een raadsvergadering,

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 22  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boeklaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Winstverdelinq

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Verdeling van het na vereffening overblijvende saldo

Het batig saldo van de vereffening na betaling van alle schulden van de vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandeel vertegenwoordigd.

Overgangsbepalingen :

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op 30/05/2014,

2. Bekrachtiging verbintenissen.

ln toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart comparant uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 01/11/2012,

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 Wetboek van Vennootschappen,

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Benoeming zaakvoerder.

a) wordt als zaakvoerder benoemd

1, de Heer DE CLERCQ Peter Joris, voornoemd, die deze benoeming aanvaardt.

b) Hij wordt benoemd voor een onbepaalde duur,

c) De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. Commissaris

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

5. Volmacht







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

°Voor-Dehouden aan het Belgisch $taatsblad

mod 11.1

De comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd ais gezegd, geven hierbij volmacht aan Accountantskantoor G. van Schaik & Co, te Begijnhoflaan 11 - B-9000 Gent, vertegenwoordigd door de heer Gerard van Schaik, met recht van indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke inschrijvingen en/of wijzigingen in het handelsregister, met betrekking tot het ondernemingsnummer en bij de Administratie der Belasting over de Toegevoegde Waarde te verrichten, dit onder schorsende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent conform artikel 68 Wetboek van Vennootschappen.

Voor eensluidend uittreksel

Filip Boone

Geassocieerd Notaris

Te Eeklo

20/12/2012

Terzelfdertijd neergelegd:

Uitgifte van de akte ;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 24.08.2015 15490-0293-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.05.2016, NGL 29.08.2016 16540-0492-011

Coordonnées
HUISHANDEL

Adresse
VAARTSTRAAT 4A 9850 HANSBEKE

Code postal : 9850
Localité : Hansbeke
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande