HULDE AAN DE BOK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HULDE AAN DE BOK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 559.815.902

Publication

19/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

14-08-2014

Griffie

*14307300*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0559815902

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

HULDE AAN DE BOK

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Vicky DUYMELINCK, notaris met standplaats te Beveren op dertien augustus tweeduizend en veertien, welke akte eerstdaags ter registratie wordt aangeboden op het registratiekantoor te Sint-Niklaas, blijkt hetgeen volgt :

1. Vennoten :

1.De heer VAN HUL Filip Jan, geboren te Temse op acht mei negentienhonderd eenenzeventig, nationaal nummer 71.05.08 331-82, identiteitskaart nummer 591-4625483-43, echtgenoot van mevrouw De Bock Daisy, nagenoemd, wonende te 9120 Beveren, Achterhoek 2

2. Mevrouw DE BOCK Daisy, geboren te Beveren op tien augustus negentienhonderd vierenzeventig, nationaal nummer 74.08.10 306-34, identiteitskaart nummer 591-2172663-62, echtgenote van de heer Van Hul Filip voornoemd, wonende te 9120 Beveren, Achterhoek 2. Gehuwd onder het wettelijk stelsel zonder voorafgaand geschreven huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden.

3. Juffrouw VAN HUL Lente, geboren te Beveren op zeven mei negentienhonderd vierennegentig, nationaal nummer 94.05.07 342-02, identiteitskaart nummer 591-3008660-16, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9120 Beveren, Achterhoek 2.

4. Juffrouw VAN HUL Amelie, geboren te Beveren op twintig juli negentienhonderd vijfennegentig, nationaal nummer 95.07.20 480-91, identiteitskaart nummer 591-5521182-44, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9120 Beveren, Achterhoek 2.

5. Juffrouw VAN HUL Blomme Victoria, geboren te Antwerpen op zes december tweeduizend en vijf, nationaal nummer 05.12.06 264-65, identiteitskaart nummer 610-0768432-89, ongehuwd, wonende te 9120 Beveren, Achterhoek 2

2. Benaming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid :  HULDE AAN DE BOK .

3. Zetel : te Beveren, Achterhoek 2

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon :

-Het fokken van paarden bedoeld voor landbouw en sport, het uitbaten van de infrastructuur hiervoor

vereist

-De verzorging van dieren, voornamelijk paarden, opleiden en trainen van ren-, draf-, spring- en

dressuurpaarden, deelnemen aan wedstrijden.

-Het inrichten, verwerven en het uitbaten van inrichtingen voor ontspanning, vrijetijdsbesteding en

sportbeoefening van alle aard, daarin onder andere, doch niet beperkend begrepen, het inrichten,

verwerven en uitbaten van manèges en rijscholen.

-De uitbating van fokkerijen en stoeterijen.

-De groot- en kleinhandel in dieren, in uitrustingsgoederen voor de beoefening van sport, in alle

sportartikelen, in landbouwgrondstoffen, landbouwuitrusting, strooisels, veevoeders en meststoffen

Onderwerp akte :

Achterhoek(BEV) 2 9120 Beveren

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

allerlei.

-Het inrichten en organiseren van paardenveilingen; het verlenen van assistentie en het leveren van vertaalwerk voor veilingen georganiseerd door derden.

-Het inrichten en organiseren van jumpings en andere paardenwedstrijden; het verlenen van assistentie bij jumpings en wedstrijden georganiseerd door derden.

-Het kopen en verkopen van sport-, recreatie-, landbouw- of slachtpaarden.

-Het inrichten en houden van voordrachten, bijeenkomsten, cursussen, seminaries, met betrekking tot de paardensport en aanverwante materies.

-Aanleg van paardenaccommodaties, -pistes, omheiningen en weilanden voor derden.

-Het bouwen, leveren en plaatsen van allerhande infrastructuur gerelateerd aan het houden, trainen en fokken van paarden.

-Verkoop, verhuur en levering van planten en decoratie voor evenementen, wedstrijden, bijeenkomsten, voordrachten en allerhande organisaties in het algemeen.

-Het organiseren, meewerken en uitvoeren van training, begeleiding, lessen, vorming en mental coaching in diverse sporttakken

-Het verlenen van gezondheid therapie door middel van sport in het algemeen.

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur

-Advies, begeleiding en opvolging van sporters, projecten, organisaties en federaties in diverse sporttakken

-Medewerking en advies aan en realisatie van sportprojecten in de ruimste zin

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook zaakvoerder(s)opdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

5. Maatschappelijk kapitaal :

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die

elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. Samenstelling :

Inbreng in speciën

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen

werden als volgt onderschreven:

1. door de heer Van Hul Filip, voornoemd, voor achtduizend zevenhonderd tweeënveertig euro (¬ 8.742,00), waarvoor hem zevenenveertig (47) aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : vierduizend zevenhonderd euro (¬ 4.700,00).

2. door mevrouw De Bock Daisy, voornoemd, voor achtduizend zevenhonderd tweeënveertig euro (¬ 8.742,00), waarvoor haar zevenenveertig (47) aandelen worden toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: vierduizend zevenhonderd euro (¬ 4.700,00).

3. door juffrouw Van Hul Lente, voornoemd, voor driehonderd tweeënzeventig euro (¬ 372,00), waarvoor haar twee (2) aandelen worden toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : tweehonderd euro (¬ 200,00).

4. door juffrouw Van Hul Amelie, voornoemd, voor driehonderd tweeënzeventig euro (¬ 372,00), waarvoor haar twee (2) aandelen worden toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : tweehonderd euro (¬ 200,00).

5. door juffrouw Van Hul Blomme, voornoemd, driehonderd tweeënzeventig euro (¬ 372,00), waarvoor haar twee (2) aandelen worden toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : driehonderd tweeënzeventig (¬ 372,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Totaal : honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van totaal tienduizend honderd tweeënzeventig euro (¬ 10.172,00). De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van tienduizend honderd tweeënzeventig euro (¬ 10.172,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE05 0017 2887 7375, geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis Een bankattest, gedateerd op zevenentwintig mei tweeduizend en veertien, werd als bewijs van de storting aan mij, instrumenterende notaris, overhandigd en zal bewaard blijven in het dossier van de werkende notaris.

7. Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid

8. Bestuur en bevoegdheid

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

9. Benoemingen

Als niet-statutaire zaakvoerders voor de duur der vennootschap worden door de oprichters éénparig

benoemd :

- de heer Van Hul Filip, voornoemd,

-mevrouw De Bock Daisy, voornoemd,

beiden alhier aanvaardend

Hun mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf

de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

10. Jaarvergadering

De jaarlijkse gewone algemene vergadering wordt gehouden op de vierde vrijdag van de maand juni

om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarlijkse algemene vergadering gehouden worden

op de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en zestien.

12. Boekjaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en

vijftien.

13. Verdeling

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de aandeelhouders verdeeld, tenzij de algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering zal mogen geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Dendermonde : expeditie akte oprichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 30.08.2016 16525-0578-011

Coordonnées
HULDE AAN DE BOK

Adresse
ACHTERHOEK 2 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande