HUMAN CAPITAL PROFESSIONALS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUMAN CAPITAL PROFESSIONALS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.841.710

Publication

20/01/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

10.Er worden geen commissarissen benoemd;

11.Doel;De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft tot doel: HR Consulting, met ondermeer rekrutering en selectie van personeelsleden. Bedrijfsadviezen geven in het algemeen. De mogelijkheid tot administratie, supervisie en controle van andere vennootschappen. De mogelijkheid belangen te verwerven in andere vennootschappen. De vennootschap kan kopen, verkopen, ter beschikking stellen, in leasing geven of nemen, huren, verhuren en verbouwen van onroerende goederen in eigen beheer. Zij kan bovendien, onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

12.De jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde donderdag van de maand mei om 19.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders. de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist. Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

13. De oprichters geven volmacht voor onbepaalde tijd aan B-DOCS, te 1000 Brussel,

Willem De Zwijgerstraat 27, vertegenwoordigd door mevrouw Carmen Theunis, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket en/of handelsregister en/of op de griffie en/of Kamer van Ambachten en Neringen en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, naar aanleiding van deze oprichting.

Slot- en Overgangsbepalingen : Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: 1/ de heer SMAGGHE Frankie Oscar C , voornoemd. Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

datum van heden en zal worden afgesloten op eenendertig december 2012. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Tegelijkertijd mee neergelegd : uitgifte van de akte.

Lode Leemans, Notaris.

Voor eensluidend uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.05.2015, NGL 28.09.2015 15613-0356-011
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.05.2016, NGL 26.08.2016 16486-0035-011

Coordonnées
HUMAN CAPITAL PROFESSIONALS

Adresse
STOEPESTRAAT 7A, BUS 1 9960 ASSENEDE

Code postal : 9960
Localité : ASSENEDE
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande