HUURINGENT, AFGEKORT : HIG

Association sans but lucratif


Dénomination : HUURINGENT, AFGEKORT : HIG
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 503.919.354

Publication

13/11/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

M0E? 2.2

Ondememingsnr : 0503.919.354

Benaming

(voluit) : vzw huuringent

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Sint-Jacobsnieuwstraat 17 9000 Gent

Onderwerp akte : (~~~ Xe-

Wijziging maatschappelijke zetel naar Voldersstraat 1 - 9000 Gent

Ondergetekende:

Tom Balthazar

Vertegenwoordiger van de bestuurder AGSOB in vzw huuimgent

Hierbij neergelegd coördinatie statuten

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



ww~~~ii71341*~~

*131

NEERGELEGD

3 1 NT, 2013

REC FS;< VAN

YOOF'HA. ~e TE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/02/2013
ÿþMan 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : dd C3 `31

Benaming

(voluit) : ' Huuringent

(verkort) : MIG

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Sint Jacobsnieuwstraat 17 te 9000 Gent.

Onderwerp akte :

OPRICHTINGSAKTE (goedgekeurd op 30 januari 2013)

VZW Huuringent

Ondergetekenden

Het AG (Autonoom Gemeentebedrijf) Stadsontwikkelingsbedrijf Gent (AG SOB), met zetel te Sint-Jacobenieuwstraat 17, 9000 Gent, vertegenwoordigd door de heer Didier Nachtergaele, afgevaardigd bestuurder en de heer Frank Van Goethem, financieel en administratief directeur en lid van het directiecomité van het AG Stadsontwikkelingsbedrijf Gent;

De heer Didier Nachtergaele, Veldeken 7, 9950 Waarschoot;

De heer Frank Van Goethem, Hofstraat 32, 9000 Gent.

verklaren bij deze akte een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de wet van 21 juni 1921 waarvan de statuten als volgt luiden:

STATUTEN

Titel I. Naam, zetel, doel, duur

Artikel 1 ; naam

De vereniging draagt de naam "Huuringent". Afgekort als "HIG".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de vereniging vermelden de naam van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "vzw" en het adres van de zetel van de vereniging.

Artikel 2 : zetel

De zetel van de vereniging is gevestigd te 9000 Gent, Sint-Jacobsnieuwstraat 17, 9000 Gent (gerechtelijk arrondissement Gent).

Artikel 3 : doel

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

Moo 2.2

J^ n

Huuringent heeft als doel het aanbod en de betaalbaarheid van private huurwoningen te verbeteren. Door hoofdhuurder te worden van een aantal woningen biedt Huuringent haar eigenaars voldoende garanties op huurinkomsten en een goed onderhoud van de woning zodat zij de woningen zorgeloos kunnen (blijven) verhuren.

Huuringent verhuurt de woningen onder aan woonbehoeftige huurders die hier volgens een toewijsreglement voor in aanmerking komen. De vereniging biedt alleenstaanden, grotere gezinnen, mensen met een specifieke woonnood en bescheiden inkomens extra woonkansen. De vereniging verhuurt voornamelijk bescheiden woningen die steeds aan de kwaliteitseisen van de Vlaamse Wooncode moeten voldoen.

Om haar doel te bereiken kan de vereniging onder andere:

Eigendommen en zakelijk rechten verwerven;

Panden in huur nemen en verhuren;

Personeel aanwerven;

Rechtsgeldige overeenkomsten afsluiten;

Fondsen inzamelen.

De vereniging kan kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen met

inbegrip van daden van koophandel, binnen de grenzen van wat wettelijk toegelaten is en waarvan de

opbrengsten zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van haar doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Artikel 4 ; duur

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde worden ontbonden.

Tite! il. Lidmaatschap

Artikel 5: lidmaatschap

De vereniging bestaat uit leden. Het totaal aantal leden van de vereniging is onbeperkt maar bedraagt nooit minder dan 3 leden. De eerste leden zijn de stichtende leden.

Artikel 6: leden

Als lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke of rechtspersoon die door de Algemene Vergadering, op voorstel van de Raad van Bestuur, als zodanig wordt aanvaard en die er zich toe verbindt de doelstellingen van de vereniging te helpen realiseren.

De Algemene Vergadering beslist autonoom of een kandidaat-lid als lid tot de vereniging wordt toegelaten. Uitgangspunt is dat een kandidaat-lid uit hoofde van zijn of haar functie, kennis, bevoegdheid, materiële steun of als organisatie in staat zal zijn bij te dragen tot het welslagen van het doel van de vereniging.

Verzoeken tot toetreding van nieuwe leden worden aan de voorzitter van de Raad van Bestuur overgemaakt met vermelding van naam, voornamen en adres of, indien het een rechtspersoon betreft, naam, rechtsvorm en adres van de maatschappelijke zetel van het kandidaat-lid, alsook met vermelding van de elementen waarom het kandidaat-lid in aanmerking zou komen voor lidmaatschap van de vereniging. Het verzoek wordt daaropvolgend door de Raad van Bestuur voorgelegd op de eerstvolgende Algemene Vergadering.

De Algemene Vergadering beslist over de al dan niet toelating tot de vereniging nadat het verzoek haar heeft bereikt en geeft hieromtrent schriftelijk bericht aan het kandidaat-lid. Elke weigeringsbeslissing dient een motivatie te bevatten. Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk. De beslissing wordt genomen met een meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden van de Algemene Vergadering.

Leden hebben alle rechten en verplichtingen die in de VZW-wet en deze statuten worden beschreven.

Artikel 7; lidmaatschapsbijdrage

Leden zijn geen lidgeld verschuldigd.

Artikel 8 : einde van het lidmaatschap

Leden kunnen zich op elk ogenblik uit de vereniging terugtrekken door een formeel schrijven aan de Raad van Bestuur. Het ontslag zal binnen drie maanden na postdatum van dit schrijven ingaan.

L ..ÁSOD 2.2

Als een lid handelt in strijd met de doelstellingen van de vereniging, kan dit lid, op voorstel van de Raad van Bestuur of op verzoek van minstens 1/5 van de leden, worden uitgesloten bij besluit van de Algemene vergadering, waarop minstens de helft van alle leden aanwezig zijn en waarbij voor de beslissing een tweederde meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden vereist is.

Het lid waarvan de uitsluiting wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden. Schorsing van het lidmaatschap kan door de Raad van Bestuur worden goedgekeurd voor de periode tussen een voorstel tot uitsluiting door de Raad van Bestuur en de bekrachtiging van de uitsluiting door de Algemene Vergadering.

Het lidmaatschap van de leden eindigt van rechtswege bij overlijden of onbekwaamheid van een natuurlijk persoon, of ingeval van een rechtspersoon, door haar ontbinding of ingeval van faillissement.

Ontslagnemende of uitgesloten leden, evenals de rechtsopvolgers van de leden van wie het lidmaatschap werd beëindigd, hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen of prestaties.

Artikel 9 : rechten

Geen enkel lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vereniging op grond van ' de enkele hoedanigheid van lid. Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde : tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de vereniging enz.

Tite! lil.  de Algemene Vergadering

Artikel 10 : samenstelling

De Algemene Vergadering bestaat uit de leden. Leden-rechtspersonen worden in de Algemene Vergadering vertegenwoordigd door één of meer afgevaardigden. Elk lid heeft één stem, behalve het lid-rechtspersoon AG SOB, dat in de Algemene Vergadering vertegenwoordigd wordt door 4 afgevaardigden, met elk één stem.

In uitvoering van artikel 263 sexies § 2 Nieuwe Gemeentewet garandeert de vereniging te allen tijde dat het AG SOB over de meerderheid der stemmen beschikt in de Algemene Vergadering.

De Algemene Vergadering kan worden bijgewoond door belanghebbende derden, externe deskundigen of ambtenaren. Dit op uitnodiging van de Raad van Bestuur. Deze derden hebben geen stemrecht.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur, een door de voorzitter aangeduide vervanger of bij gebrek daaraan door de oudste aanwezige bestuurder.

Een lid kan zich door een ander lid op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen.

Artikel 11 : bevoegdheid

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor :

statutenwijziging;

benoeming en afzetting van bestuurders;

benoeming en afzetting van commissarissen indien er commissarissen benoemd worden;

bepaling van de bezoldiging van de commissarissen indien een bezoldiging wordt toegekend;

kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

goedkeuring van de begroting en van de rekening;

ontbinding van de vereniging;

toetreding en uitsluiting van een lid;

omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk.

Alle andere bevoegdheden worden uitgeoefend door de Raad van Bestuur.

Artikel 12 : bijeenroeping

De Algemene Vergadering wordt door de Raad van Bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist. Zij mcet minstens één maa! per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgend jaar, voor het einde van de maand juni.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De Raad van Bestuur is bovendien verplicht, wanneer één vijfde van de leden daarom verzoekt, een buitengewone Algemene Vergadering bijeen te roepen.

De oproepingen tot de Algemene Vergadering moeten, om geldig te zijn, worden ondertekend door de voorzitter of door twee afgevaardigden van bestuurders. Alle leden moeten worden opgeroepen per gewone of per aangetekende brief of per e-mail, ten minste 8 dagen voor de vergadering.

De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur. Elk voorstel, ondertekend door ten minste een twintigste van de leden wordt op de agenda gebracht. Over onderwerpen, die niet op de agenda voorkomen, kan niet geldig worden gestemd tenzij vier vijfdenvan de aanwezige leden daartoe beslist.

Artikel 13 : meerderheden

Met uitzondering van de door de wet en door de statuten voorziene gevallen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter van de Algemene Vergadering.

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging op de oproeping is vermeld en indien twee derden van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Wordt dit getal niet bereikt, dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die een geldig besluit kan nemen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de 10 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier zesden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Over de ontbinding van de vereniging kan de Algemene Vergadering zich alleen uitspreken onder dezelfde voorwaarden als die welke betrekking hebben op de wijziging van het doel of de doeleinden van de vereniging.

Een meerderheid van twee derden der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid. Artikel 14 notulen

Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt en bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de leden die hun inzagerecht uitoefenen, De notulen worden eveneens overgemaakt aan de bestuurders binnen de maand na vergadering. Voor derden geldt dit inzagerecht niet. Zij krijgen kennis van de beslissingen op de door de wet voorziene wijze.

Titel III. Raad van Bestuur

Artikel 15 : samenstelling

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste twee bestuurders (al dan niet leden van de vereniging) door de Algemene Vergadering verkozen bij tweederde meerderheid, voor onbepaalde duur. Het aantal bestuurders moet in elk geval altijd lager zijn dan het aantal leden van de Algemene Vergadering.

In geval de bestuurder een rechtspersoon is moet deze aan de vereniging melden welke natuurlijke persoon/personen, met vermelding van de naam en hoedanigheid, namens de rechtspersoon in de Raad van Bestuur zal/zullen zetelen.

Elke bestuurder in de Raad van Bestuurder heeft 1 stem, behalve bestuurder AG SOB, die in de Raad van Bestuur wordt vertegenwoordigd door 4 afgevaardigden voorgedragen door de Raad van Bestuur van het AG SOB, met elk 1 stem.

In uitvoering van artikel 263 sexies § 2 Nieuwe Gemeentewet garandeert de vereniging te allen tijde dat het AG SOB over de meerderheid der stemmen beschikt in de Raad van Bestuur.

Artikel 16 : einde mandaat

MDD 2.2

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de Algemene Vergadering die daarover beslist bij tweederde meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan ook zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Een bestuurder is gehouden na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Artikel 17 : bijeenroeping  beraadslaging

De bestuurder AG SOB duidt, in uitvoering van artikel 263 sexies § 2 Nieuwe Gemeentewet, steeds één van haar afgevaardigde aan als voorzitter van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur komt samen telkens wanneer de belangen van de vereniging dit vergen. De vergadering wordt door de voorzitter bijeengeroepen. De oproepingen tot de Raad van Bestuur vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden minstens 10 dagen voor de vergadering meegedeeld aan de bestuurders en de dagelijks bestuurder(s). De agenda die wordt vastgelegd door de voorzitter en elk voorstel van een bestuurder wordt op de agenda gebracht. Over onderwerpen, die niet op de agenda voorkomen, kan niet geldig worden gestemd, behoudens wanneer alle bestuurders op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen punten buiten de agenda te behandelen.

De voorzitter zit de vergadering voor. Ingeval hij belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door een vervanger aangeduid door de voorzitter, of bij gebreke daarvan de oudste aanwezige.

Het dagelijks bestuur mag de Raad van Bestuur bijwonen.

Een bestuurder kan zich laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder middels een speciale volmacht. Een bestuurder mag slechts één volmacht bezitten.

De Raad van Bestuur vergadert slechts geldig indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. De besluiten aangaande benoeming en ontslag van de voorzitter, secretaris en penningmeester, alsook aangaande de benoeming en ontslag van de dagelijks bestuurder(s), worden evenwel slechts geldig genomen indien drie vierden van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en mits goedkeuring door een meerderheid van twee derden van de stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter of twee bestuurders en samengevoegd in een daartoe bestemd register dat ter inzage zal zijn van de leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen. De notulen worden eveneens overgemaakt aan de bestuurders binnen de maand na vergadering. Voor derden geldt dit inzagerecht niet.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging dit vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan. Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaatsvond per e-mail, video-of telefoonconferentie.

Artikel 18 : bevoegdheid

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging. De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten, daarin begrepen organisatie, benoeming, ontslag en bezoldiging van het personeel en het uitvaardigen van huishoudelijke reglementen. Alle bevoegdheden die de wet niet uitdrukkelijk verleent aan de algemene vergadering, worden bovendien toegekend aan de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur kan voor bepaalde handelingen haar bevoegdheid opdragen aan bijzondere volmachtdragers (zoals het dagelijks bestuur).

Artikel 19 : dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van de vereniging, alsook de vertegenwoordiging van de vereniging wat dat bestuur betreft, kan door de Raad van Bestuur worden opgedragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurder of lid, die de titel van dagelijks bestuurder draagt/dragen. Indien er meerdere dagelijks bestuurders zijn, vormen zij samen het orgaan van dagelijks bestuur  directiecomité genaamd - en dienen zij, behoudens uitdrukkelijke andersluidende beslissing van de Raad van Bestuur, steeds gezamenlijk op te treden.

Indien de Raad van Bestuur het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging wat dat bestuur betreft, opdraagt aan een of meer dagelijks bestuurder(s), zal de vereniging, in handelingen van dagelijks bestuur, rechtsgeldig verbonden worden door de handtekening van de dagelijks bestuurder(s).

De Raad van Bestuur kan deze delegatie van het dagelijks bestuur op ieder moment herroepen.

~ d,MOD 2.2

Het orgaan van dagelijks bestuur kan bepaalde aspecten van het aan haar opgedragen dagelijks bestuur delegeren aan de coördinator van vzw Huuringent, met uitzondering van het sluiten van overeenkomsten, het aangaan van verbintenissen of het plaatsen van bestellingen of andere opdrachten waarvan de waarde hoger is dan 1 000 euro exclusief btw.

Artikel 20 : vertegenwoordiging

Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toebedeeld aan bljzondere volmachtdragers en de vertegenwoordigingsbevoegdheid voor wat het dagelijks bestuur betreft, wordt de vereniging in alle handelingen in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door 2 bestuurders gezamenlijk optredend, waaronder steeds begrepen de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Artikel 21 bekendmakingsvereisten

De akten van benoeming van de leden van de Raad van Bestuur, van de personen gelast met het dagelijks bestuur en van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen en hun ambtsbeëindiging worden openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel en door publicatie van een uittreksel daarvan in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vereniging vertegenwoordigen, de VZW ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

Artikel 22 : aansprakelijkheid van de bestuurder en dagelijks bestuurder

De bestuurders en de dagelijks bestuurder(s) zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de bestuurders.

Tegenover de vereniging en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en in de statuten.

Titel V. Begroting en rekeningen - toezicht

Artikel 23 : boekjaar

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot en met 31 december van elk jaar. De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 van de VZW-wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten,

Het eerste boekjaar loopt vanaf de dag waarop de vereniging rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot en met 31 december 2013.

De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden ter griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig het bepaalde in artikel 26 novies van de VZW-wet. Voorzover van toepassing wordt de jaarrekening neergelegd bij de Nationale Bank overeenkomstig het bepaalde in artikel 17§ 6 van de VZW-wet en de desbetreffende uitvoeringsbesluiten.

De Raad van Bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse gewone Algemene Vergadering.

Artikel 24: toezicht

Zolang de vereniging voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in de VZW-wet niet overschrijdt, is de vereniging niet verplicht een commissaris te benoemen.

Zodra de vereniging de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven overeenkomstig het bepaalde in het Koninklijk Besluit van 19 december 2003, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de Algemene Vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Deze bepaalt ook de bezoldiging van de commissaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Titel Vl. Ontbinding en vereffening

MoD 2.2

Luik B - Vervolg

Artikel 25

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering of bij gebrek daaraan de Rechtbank, één vereffenaar. Zij bepaalt tevens zijn bevoegdheden en de vereffeningsvoorwaarden.

In geval van ontbinding en vereffening, beslist de Algemene Vergadering over de bestemming van het vermogen van de vereniging (de activa, na aanzuivering van de schulden), hetwelk moet worden toegekend aan een andere vereniging die een gelijkaardig of verwant belangeloos doel nastreeft.

Titel Vil. Slotbepaling

Artikel 26

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk bepaald is, is de wet van 27 juni 1921 van toepassing.

Worden als bestuurders benoemd:

Autonoom Gemeentebedrijf Stadsontwikkelingsbedrijf Gent (AG SOB) met zetel te Sint-Jacobsnieuwstraat 17, 9000 Gent, vertegenwoordigd door de heer Tom Balthazar, voorzitter raad van bestuur AG SOB; de heer Marc Heugebaert, lid van de raad van bestuur AG SOB; mevrouw Stephanie D'Hose lid van de raad van , bestuur AG SOB en mevrouw Isabelle De Clercq lid van de raad van bestuur AG SOB.

Hilde Reynvoet, directeur van de dienst wonen stad Gent

Wordèn ais dagelijks bestuurder benoemd:

Didier Nachtergaele, lid van het directiecomité AG SOB Frank Van Goethem, lid van het directiecomité AG SOB Peter Lacoere, lid van het directiecomité AG SOB

Hierbij neergelegd;

statuten

Besluit aanduiding van de raad van bestuur van vzw Huuringent

Besluit aanduiding dagelijks bestuurders van vzw Huuringent

a/oor-behouden aan het.. Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HUURINGENT, AFGEKORT : HIG

Adresse
SINT-JACOBSNIEUWSTRAAT 17 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande