HYNDER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HYNDER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 598.713.692

Publication

19/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-02-2015

Griffie

*15303200*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0598713692

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Hynder

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende plaatsvervangend notaris Sylvie Sergeant te

Zele op 11 februari 2015, neergelegd ter registratie, dat:

De heer VERBEECK Guy Marie Paul, geboren te Zele op zes december negentienhonderd

achtenzeventig, echtgenoot van Mevrouw POPPE, Julie Angèle Wilfried, wonende te 9160 Lokeren,

Sint-Jozefstraat 83.

Ondergetekende notaris verzocht hebben een BVBA, met als benaming "HYNDER", op te stellen,

waarvan het kapitaal vastgesteld is op 18.550,00 ¬ , volstort ten belope van het geheel,

vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

De gelden werden, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gestort op

een bijzondere rekening nummer BE26 7340 3946 1629 bij de KBC Bank te Zele, op naam van de

vennoot¬schap in op¬richting.

Het bewijs van deponering in dato van negen februari tweeduizend vijftien wordt door de notaris ten

kantore in het dossier van de vennootschap bewaard.

De statuten vermelden onder meer in het bijzonder:

A. NAAM  ZETEL  DUUR  DOEL

Artikel 1  Naam

De vennootschap is opgericht als een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar naam luidt  Hynder .

Artikel 2  Zetel

De vennootschap heeft haar zetel gevestigd te 9160 Lokeren, Sint-Jozefstraat 83.

(...)

Artikel 3  Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, te rekenen vanaf heden. (...)

Artikel 4  Doel

De vennootschap heeft als doel:

a) De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels- industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

b) Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

c) De engineering, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot welkdanige roerende goederen, materieel, machines en outillage.

d) Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en opgang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technische administratief economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

e) Verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

Onderwerp akte :

Sint-Jozefstraat 83 9160 Lokeren

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

f) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengsten, inschrijvingen of anderzins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

B. KAPITAAL  AANDELEN

Artikel 5  Kapitaal

Het gehele geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achtienduizend vijfhonderd vijftig (18.550,00) euro.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één / honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

(...)

Artikel 7  Aandelen op naam - Register

De aandelen zijn steeds op naam en worden voorzien van een volgnummer. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend:

1. de identiteit van elke vennoot en het aantal hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dit register inzage nemen.

(...)

Artikel 11  Benoeming - Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

(...)

Artikel 14  Externe vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden alsmede in rechte, zowel als eiser en als verweerder. Indien er meer dan één zaakvoerder is, zullen ze elk afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, hiervan niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

(...)

Artikel 18  Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de laatste woensdag van de maand juni om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook de buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap het vereist, door de zaakvoerders en in voorkomend geval door de commissarissen. Deze laatsten moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. Zij zijn ook verplicht de bijzondere en buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of samen één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen hierom bij aangetekend schrijven verzoeken. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet gedaan worden binnen de drie weken na het gedane verzoek. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van obligaties of van met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaten, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Artikel 19  Bevoegdheid van de gewone en de bijzondere algemene vergadering

De gewone en bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van: de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissarissen, de vaststelling van de vergoeding van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissarissen, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders en de commissarissen, het verlenen van kwijting, de vaststelling van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

Artikel 20  Bevoegdheid van de buitengewone algemene vergadering

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, en met name te besluiten over ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder om gewichtige redenen, ontbinding van de vennootschap, verhoging of vermindering van het kapitaal, fusie met één of meerdere vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

Artikel 21  Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan de vennoot of de vennoten, als er meerdere zijn, op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, die zelf vennoot is.

Artikel 22  Besluiten buiten de agenda - Amendementen

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten.

Artikel 23  Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Aandeelhoudersovereenkomsten kunnen de uitoefening van het stemrecht regelen. Deze overeenkomsten moeten in de tijd beperkt zijn en steeds verantwoord zijn op grond van het belang van de vennootschap.

Artikel 24  Effecten in onverdeeldheid, met vruchtgebruik bezwaard of in pand gegeven

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Bij overlijden van de enige vennoot evenwel worden de aan de effecten verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in bezit getreden of in bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, en dit tot de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen. Bij afwijking op deze regeling, oefent de persoon die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot, de aan deze aandelen verbonden rechten uit.

Indien één of meer effecten met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan wordt het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Indien één of méér effecten in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

Artikel 25  Besluitvorming algemene vergadering

Voor de beraadslaging en het nemen van besluiten zal zowel door de gewone en de bijzondere als door de buitengewone algemene vergadering gehandeld worden zoals door de wet opgelegd. (...)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 28  Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 29  Bestemming der winst - Reserve

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, alhoewel de jaarvergadering kan besluiten dat dit saldo of een deel ervan gereserveerd zal worden of als extra bezoldiging aan de zaakvoerder toegekend zal worden.

(...)

Artikel 30  Benoeming van vereffenaar

Bij ontbinding van de vennootschap is (zijn) de zaakvoerder(s) die op dat tijdstip in functie is van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

Artikel 31  Bevoegdheid van de vereffenaar

Bij ontbinding van de vennootschap zijn de zaakvoerders die op dat tijdstip in functie zijn van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank van

koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden vóór het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had vóór de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars hebben gesteld tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars vormen een college.

Indien de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die haar vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig voormelde procedure worden besloten en zo neergelegd en openbaar gemaakt worden.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Wanneer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaars alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan. Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

(...)

OVERGANGSBEPALINGEN

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering :

A. dat de eerste jaarvergadering vastgesteld wordt op de 29 juni 2016 om 18.00 uur.

B. dat het eerste maatschappelijk boekjaar dat op heden is begonnen zal afsluiten op 31 december 2015.

C. Benoeming zaakvoerder

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap:

de Heer VERBEECK Guy, voornoemd

D. dat het mandaat van de zaakvoerder kosteloos zal uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOLMACHT ADMINISTRATIE aan VGD Accountants en Belastingconsulenten met kantoor te Kerkstraat 2 - 9200 Dendermonde of aan een van haar bedienden, met name Mevrouw Griet Goossens, kantoor houdende op voormeld adres, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, voor:

" Uitvoeren van inschrijving, wijzigingen of schrapping bij het ondernemingsloket

" De bvba te vertegenwoordigen bij de BTW- en belastingsadministratie

" Het opstellen en neerleggen van jaarrekeningen

" Het vervullen van alle wettelijke formaliteiten bij alle fiscale instanties en andere overheidsinstanties.

dit onder schorsende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank conform artikel 68 Wetboek van Vennootschappen.

getekend door plaatsvervangend notaris Sylvie Sergeant te Zele

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 21.08.2016 16462-0334-010

Coordonnées
HYNDER

Adresse
SINT-JOZEFSTRAAT 83 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande